Seninle aynı haftadayız, benim bebek dönüktü üç hafta önce, gitmedim henüz doktora, haliyle normal demişti doktor, ama henüz çatı muayenesi de olmadım, karnım hemen altı kasıklarım bikini bölgeme kadar çatladı ve kaşınıyor, ve sızladığını hissediyorum sanki derisi incelmiş gibi... bakalım ben doktora gidince muayene olabilecek miyim ne diyecek, bugün ilk kez kaşıklarıma ağrı girdi oturduğum yerden zor kalktım...
İstanbul’a dün geldim az gezeyim istiyorum , sokakta falan araba da doğurmam inşallah
Bu sancıları çözemedim henüz..
Canim allah yardimciniz olsun.. Inşallah huzurla bir doğum yapar mutlulukla sağlıkla kucağına alırsın minik kuzuyu :) iyice heyecanlandım...Kizlar dogum sancilarim basladi sanirim. Belim cok agrimaya basladi. Arada kasiklarima vuruyor. Kasigimada vurunca gözümden yas geliyor. Ama arasi cok uzun oldugu icin bi duzen olmadigi icin henuz hastaneye gitmedik.
Kan sulandırıcı Doğuma kadar devam edecek canım.evet doğumların çoğunda oluyormuş araştırınca öğrendim bende. Ama içim rahat değil sürekli hareketlerini takip ediyorum. Nasıl geçer böyle 1 ay bilemiyorumGeçmiş olsun canım. Kan sulandırıcı ne zamana kadar devam edeceksiniz? Çoğu doğan bebek boynunda kordon dolanmış şekilde doğuyor. Endişe etmeyin sıkıntı olsa söyler mesela kordon kısaysa.
Canım eskiler hep öyle diyor bebek Doğumda sancıyla döner diye ama ne kadar doğru bilemem.doktorlar ters gelen bebeğe pek birşey yapamıyorlar maalesef ve riske atmak da istemiyorlar.benim iki kızkardeşim de bebek dönmediği için sezeryan oldu. Birinin kafası kaburgasının altına sıkışmıştı çocuğun dönmesi imkansızda bi doğdu ki kafasının bi tarafı yamuktu yeğeniminKızlar acil desteğinize ihtiyacım var. Bugün 37+4 olduk kontrole gittim nst sancı çıktı. Benim bebek hala dönmemiş doktor salı gel alalım dedi. Sancıların var suyun gelir , kordon önden gelir falan dedi. İnsan ilk olunca çok acemi oluyor. Çevremdeki birçok kişi de doğum anında bile dönebilir niye acele ediliyor deniyor. Kafam allak bullak. Beklemelimiyim doğum başladığında döner mi yoksa zaten o zaman sezeryana alınır mı... Sezeryan günü 38+1 oluyor erken değil mi. En azından 39 olsak. Kafamda bir deli sorular. Doktora güveni soracak olursanız emin değilim. Sanki uğraşmak istemiyorlar gibi geliyor.
Benim öyle bacak aramdaki kemikler fenaBu bacak arasında aşırı ağrı ve iç bacaklarda aşırı ağrı hisseden varmı ? Bacak aramdaki kemikler yerinden çıkacak kadar çok ağrıyo yatarken bile. Kuyruk sokuma ve kasık rahme baskı bel kaskk ağrısı combo bu gece
Zor geçer ama geçer endişe etme lütfen.Kan sulandırıcı Doğuma kadar devam edecek canım.evet doğumların çoğunda oluyormuş araştırınca öğrendim bende. Ama içim rahat değil sürekli hareketlerini takip ediyorum. Nasıl geçer böyle 1 ay bilemiyorum
Allah bağışlasın canım kızını. Ben meraktan dayanamaz giderdim ya.Estagfurullah cnm. :)
Korkma cnm doğum gercekten kişiye özel gel gör ki oğlumda olması gerek sancılar kızımda normal doğurmayacagım halde geldi yapıstılar. Kısmet işte .
hareket ederken bacak aram ve bacaklarım öyle ağrıyo ki kırılcak gibi. Hastaneye gitsem duzenli sancı vs dencek. Yarın gitmeyi dusunuyorum cnm sancı durumu gecmezse. Bebeğim kız 12. Haftada öğrendım :) ama bugun karnımın dustugunu gorerek uyandım zaten sonrasında artan baskı ve onun verdiği ağrılar en son yatmadan oncede kuyruk sokumuda dahıl oldu baskılara :O
Kan sulandırıcı Doğuma kadar devam edecek canım.evet doğumların çoğunda oluyormuş araştırınca öğrendim bende. Ama içim rahat değil sürekli hareketlerini takip ediyorum. Nasıl geçer böyle 1 ay bilemiyorum
Canım eskiler hep öyle diyor bebek Doğumda sancıyla döner diye ama ne kadar doğru bilemem.doktorlar ters gelen bebeğe pek birşey yapamıyorlar maalesef ve riske atmak da istemiyorlar.benim iki kızkardeşim de bebek dönmediği için sezeryan oldu. Birinin kafası kaburgasının altına sıkışmıştı çocuğun dönmesi imkansızda bi doğdu ki kafasının bi tarafı yamuktu yeğeniminbence doktorun verdiği tarihte iyi 38+1 erken değil. Bunları seni rahatlatmak için söylüyorum ama son karar senin tabi ki
Canım aslında bende öyle düşünüyorum. Ama işte bir sürü yorum olunca insan arada kalıyor.. Diyor acaba hata mı yapıyorum . hepimiz rabbimin emaneti olan bebeklerimiz için en iyisini düşünmeye yapmaya çalışıyoruz...
Canım bencede üzülme hiç sonuçta sezeryan böyle özel durumlar için var zaten çocuk tersse dönmemişse napacaksın bu senin seçimin değilki kimse laf edemez benim ilki normal bunu da öyle istiyorum ama sanırım benimde sezeryan olacak bebek çok iri 4100civarı ve doktor Çarşamba son dedi daha da doğmazsa almak zorundayım dedi doktoruma güveniyorum sezeryancı biri değil genelde normal yaptırıyor ilkini de onda doğurdum ama olmayınca olmuyor canını SıkmaCanım çok teşekkür ederim. Yazdıkların bile insanı ferahlatıyor. Bende riske atma taraftarı değilim... Benim de başı midemin orda hep... Doğumda döner diyen de çok ama istanbulda gecesi var trafiği var. Doktorun gelmesi var. Bunlar hep zaman ya dönmez de gecikilirde riske girerse içim içimi kemiriyor hep. Allah'a dayandım.. Herşeyi bir nizama intizama koyan rabbim. Bunu da hayırla ihsan eder inşallah. Destekleriniz için çok sağolun. İnşallah doğum sonrası burdan güzel haberler paylaşırım
Benim de sağ bacağıma vuran bir acı var sanki bebek bacagima dayamış gibi kafasını .Bu bacak arasında aşırı ağrı ve iç bacaklarda aşırı ağrı hisseden varmı ? Bacak aramdaki kemikler yerinden çıkacak kadar çok ağrıyo yatarken bile. Kuyruk sokuma ve kasık rahme baskı bel kaskk ağrısı combo bu gece
Anneler ben doğum yaptım. Gece 12 de suyum geldi 3 dede sezeryan doğum yaptım. Gayet rahat geçti çok şükür:) Darısı sizlerin başına..
Allah analı babalı büyütsün inşallah, sağlıklı hayırlı bir ömrü olsun..Anneler ben doğum yaptım. Gece 12 de suyum geldi 3 dede sezeryan doğum yaptım. Gayet rahat geçti çok şükür:) Darısı sizlerin başına..
Maşallah allah anali babali sağlıklı etsin insalalh . Genel anestezi mi spinal mi oldu sezeryan nasıldı? Cok guzel masallah :)Anneler ben doğum yaptım. Gece 12 de suyum geldi 3 dede sezeryan doğum yaptım. Gayet rahat geçti çok şükür:) Darısı sizlerin başına..
çatı ağrısıdır cnm bnm ondanda bi tık ileriBenim öyle bacak aramdaki kemikler fena
bugun gidicem muhtemelen cnm.Zor geçer ama geçer endişe etme lütfen.
Allah bağışlasın canım kızını. Ben meraktan dayanamaz giderdim ya.
ben doğsun istiyorum bi taraftanda günü gelsin istiyorum. Çünkü 1,5 aydır epey zorlanıyorum ama su son 1/2 haftadır cok daha fenalardayım. Adım atamıyorum bacak ağrısından. Ve sürekli adet ağrıları vs endişeli bi süreç hastaneye gitmeli mi gitmemeli mi akşam oluyo boyle boyleBenim de sağ bacağıma vuran bir acı var sanki bebek bacagima dayamış gibi kafasını .
Hepimizin farklı acıları var ışte canım annelik kolay değil . Ama kavusmamiza az kaldı .bugünleri bile ozleyecegiz karnimdaki hareketlerine o kadar alıştım ki doğduğunda nasıl hissedicem bilmiyorum. Ama o cennet kokuyu içime çeke çeke kokulamak istiyorum
çatı ağrısıdır cnm bnm ondanda bi tık ileri
bugun gidicem muhtemelen cnm.
ben doğsun istiyorum bi taraftanda günü gelsin istiyorum. Çünkü 1,5 aydır epey zorlanıyorum ama su son 1/2 haftadır cok daha fenalardayım. Adım atamıyorum bacak ağrısından. Ve sürekli adet ağrıları vs endişeli bi süreç hastaneye gitmeli mi gitmemeli mi akşam oluyo boyle boyle
Gözün aydin. Rabbim saglikli huzurlu uzun omurler versin. Analı babali büyüsün. Darisi hayirlisiyla dogru zamanda biz bekleyenlereAnneler ben doğum yaptım. Gece 12 de suyum geldi 3 dede sezeryan doğum yaptım. Gayet rahat geçti çok şükür:) Darısı sizlerin başına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?