2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Canım öncelikle inşallah hayırlı doğumar olur. Çatı muayenesinden hiç korkma . benki çok rahatsız olan biriyim normalde ama sakin ol rahat ol. Çok kısa srüyor ve hiç acımıyor.. İkincisi bende kasılma çok oluyor karnım üste taş gibi toplanıyor ama sancı olmuyor. Sadece ayakta kalınca bel ağrısı oluyor. Ama doktor bebek ters olduğu için vajine baskı yok ondan ağrı hissetmiyorsun dur dedi. Kasımda doğum beklerken ekim çıkmadan olucaz herhalde.. Nedense normal doğuma kendimi çok hazırlamıştım ama hersey bizim planladığımız olmuyor..

Kizlar dogum sancilarim basladi sanirim. Belim cok agrimaya basladi. Arada kasiklarima vuruyor. Kasigimada vurunca gözümden yas geliyor. Ama arasi cok uzun oldugu icin bi duzen olmadigi icin henuz hastaneye gitmedik.
Canim allah yardimciniz olsun.. Inşallah huzurla bir doğum yapar mutlulukla sağlıkla kucağına alırsın minik kuzuyu :) iyice heyecanlandım...

Geçmiş olsun canım. Kan sulandırıcı ne zamana kadar devam edeceksiniz? Çoğu doğan bebek boynunda kordon dolanmış şekilde doğuyor. Endişe etmeyin sıkıntı olsa söyler mesela kordon kısaysa.
Kan sulandırıcı Doğuma kadar devam edecek canım.evet doğumların çoğunda oluyormuş araştırınca öğrendim bende. Ama içim rahat değil sürekli hareketlerini takip ediyorum. Nasıl geçer böyle 1 ay bilemiyorum

Canım eskiler hep öyle diyor bebek Doğumda sancıyla döner diye ama ne kadar doğru bilemem.doktorlar ters gelen bebeğe pek birşey yapamıyorlar maalesef ve riske atmak da istemiyorlar.benim iki kızkardeşim de bebek dönmediği için sezeryan oldu. Birinin kafası kaburgasının altına sıkışmıştı çocuğun dönmesi imkansızda bi doğdu ki kafasının bi tarafı yamuktu yeğenimin bence doktorun verdiği tarihte iyi 38+1 erken değil. Bunları seni rahatlatmak için söylüyorum ama son karar senin tabi ki

Benim öyle bacak aramdaki kemikler fena

Zor geçer ama geçer endişe etme lütfen.

Allah bağışlasın canım kızını. Ben meraktan dayanamaz giderdim ya.

Canım çok teşekkür ederim. Yazdıkların bile insanı ferahlatıyor. Bende riske atma taraftarı değilim... Benim de başı midemin orda hep... Doğumda döner diyen de çok ama istanbulda gecesi var trafiği var. Doktorun gelmesi var. Bunlar hep zaman ya dönmez de gecikilirde riske girerse içim içimi kemiriyor hep. Allah'a dayandım.. Herşeyi bir nizama intizama koyan rabbim. Bunu da hayırla ihsan eder inşallah. Destekleriniz için çok sağolun. İnşallah doğum sonrası burdan güzel haberler paylaşırım

Oyle tabiki ama bu konuda insanlari cok dinleme. Seninle birlikte bu sureci yasamiyor kimse en iyi sen bilirsin ve doktorun bilir. Bana normali dusun sezeryani dusunme diyenler bile pitir pitir sezeryan oldular bide bana insanlar nasil normal dogurabiliyor yaaa diyolar. Hayirlisi neyse o olur insallah ama insanlarin laflarina cok takilma. Normalde olsa sezeryanda olsa en rahati hangisiyse o olsun diye dusun. Iyi seyin sefasini kotu seyin cefasini da sen yasayacaksin. Icine hangisi siniyorsa onu yap ama riske de atma

Canım bencede üzülme hiç sonuçta sezeryan böyle özel durumlar için var zaten çocuk tersse dönmemişse napacaksın bu senin seçimin değilki kimse laf edemez benim ilki normal bunu da öyle istiyorum ama sanırım benimde sezeryan olacak bebek çok iri 4100civarı ve doktor Çarşamba son dedi daha da doğmazsa almak zorundayım dedi doktoruma güveniyorum sezeryancı biri değil genelde normal yaptırıyor ilkini de onda doğurdum ama olmayınca olmuyor canını Sıkma

Benim de sağ bacağıma vuran bir acı var sanki bebek bacagima dayamış gibi kafasını .
Hepimizin farklı acıları var ışte canım annelik kolay değil . Ama kavusmamiza az kaldı .bugünleri bile ozleyecegiz karnimdaki hareketlerine o kadar alıştım ki doğduğunda nasıl hissedicem bilmiyorum. Ama o cennet kokuyu içime çeke çeke kokulamak istiyorum

Anneler ben doğum yaptım. Gece 12 de suyum geldi 3 dede sezeryan doğum yaptım. Gayet rahat geçti çok şükür:) Darısı sizlerin başına..

Maşallah güle güle büyüt bebeğini spinal mi oldu doğum ?
Bebek nasıl iyidir inşallah detayları da yazarsan sevinirim bol sütlü emzirmeli günlerin olsun.

Anneler ben doğum yaptım. Gece 12 de suyum geldi 3 dede sezeryan doğum yaptım. Gayet rahat geçti çok şükür:) Darısı sizlerin başına..
Maşallah allah anali babali sağlıklı etsin insalalh . Genel anestezi mi spinal mi oldu sezeryan nasıldı? Cok guzel masallah :)

Benim öyle bacak aramdaki kemikler fena
çatı ağrısıdır cnm bnm ondanda bi tık ileri

Zor geçer ama geçer endişe etme lütfen.

Allah bağışlasın canım kızını. Ben meraktan dayanamaz giderdim ya.
bugun gidicem muhtemelen cnm.
ben doğsun istiyorum bi taraftanda günü gelsin istiyorum. Çünkü 1,5 aydır epey zorlanıyorum ama su son 1/2 haftadır cok daha fenalardayım. Adım atamıyorum bacak ağrısından. Ve sürekli adet ağrıları vs endişeli bi süreç hastaneye gitmeli mi gitmemeli mi akşam oluyo boyle boyle

Süt içiyor musun canım. Inan ki magnezyumdan daha etkili ben ne zaman ağrım olsa süt içiyorum iyi geliyor
.
Doktora da gideceksin. Madem bugün doktoruna da sorarsin ağrılarını .
Bebeğin iyidir inşallah gelince yaz kg boy gelişimi nasıl ?

Gözün aydin. Rabbim saglikli huzurlu uzun omurler versin. Analı babali büyüsün. Darisi hayirlisiyla dogru zamanda biz bekleyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…