Kilosu gayet iyi canım haftaya göre haftada 300 gr alicak zaten. Normal dogurursan 3 kiloyu geçer bebek. Bir de ultrason yanilabiliyor.Benim de bugun kontrolum vardi kizlar. Ilk kez nst ye baglandim, sancim cikmadi hic, bebegin kalp atislari da normal. Vajinadan kultur alindi ve cati muayenesi yapildi. Cok kolay ve cok kisa suruyor sakin dert etmeyin. Benim bebek daha kanala inmemis ve acilmam yokmus. Daha dogurmassin sen dedi doktorum. 36+6 dayim zaten daha, bence dogurmiyim daha :)
Bebegim biraz kucuk ama 2700 kilo geldi yine, pek kilo da almiyor artik. Doktoeum onemli olan saglikli olmasi hic bi sikinti yok dedi yine. Kafama takmamaya calisiyorum. Saglikli olsun da dogunca buyuturum ben onu diyorum.
Ben dun kizimi kucagima aldim arkadaslar. Ikinci sezeryanin ağrısı disinda hersey yolunda. Allah sizlere de sağlıkla almayi nasip etsin
Senin yine kilosu iyimiş maşallah. Benim buda 2500 civarı doğacak anlaşılan.doğru söylüyorsun ilk gebeliğimde yaşadım plesanta yaşlanmasını. 37 hafta kontrolüne gittiğimde Dr plesanta yaşlanmış kristalleşmiş bebek beslenemiyor artık yarın gel alalım demişti. Öylelikle acil sezeryan olmuştum. 3 kilo doğmuştu gerçi kızım. Fena değildi yinede
Ne güzel . İlkinde ben de rüyamlarımda ağrısız sızısız alırdım bebeğimi kucağıma; gebeliğim de çok rahattı. Doğumu da kolay oldu büyütmesi de. İnşallah sizin de öyle olur.Bana anormal geliyor sanki doğuramıckmışım sancım açılmam olmucak gibi geliyor. Hormonlar çok çılgın düşüncelere zorluyor beni sanki o çocuk ordan çıkmıcak ama şafak sıkıştırıyor elimde değil
Yerini sevmiş annesi. Ben de haftaya ilk defa gireceğim nst ye. Doğuncaya kadar 3 ü geçer sizin bebekBenim de bugun kontrolum vardi kizlar. Ilk kez nst ye baglandim, sancim cikmadi hic, bebegin kalp atislari da normal. Vajinadan kultur alindi ve cati muayenesi yapildi. Cok kolay ve cok kisa suruyor sakin dert etmeyin. Benim bebek daha kanala inmemis ve acilmam yokmus. Daha dogurmassin sen dedi doktorum. 36+6 dayim zaten daha, bence dogurmiyim daha :)
Bebegim biraz kucuk ama 2700 kilo geldi yine, pek kilo da almiyor artik. Doktoeum onemli olan saglikli olmasi hic bi sikinti yok dedi yine. Kafama takmamaya calisiyorum. Saglikli olsun da dogunca buyuturum ben onu diyorum.
Gözünüz aydın. Sağlıkla büyütün bebeğinizi. İnşallah çabuk toparlanırsınız. Amin inşallah.Ben dun kizimi kucagima aldim arkadaslar. Ikinci sezeryanin ağrısı disinda hersey yolunda. Allah sizlere de sağlıkla almayi nasip etsin
Gözünaydın canım. Allah analı babalı büyütsünBen dun kizimi kucagima aldim arkadaslar. Ikinci sezeryanin ağrısı disinda hersey yolunda. Allah sizlere de sağlıkla almayi nasip etsin
Gözünüz aydın canım. Güle güle büyüt bebeğiniBen dun kizimi kucagima aldim arkadaslar. Ikinci sezeryanin ağrısı disinda hersey yolunda. Allah sizlere de sağlıkla almayi nasip etsin
Canım öncelikle inşallah hayırlı doğumar olur. Çatı muayenesinden hiç korkma . benki çok rahatsız olan biriyim normalde ama sakin ol rahat ol. Çok kısa srüyor ve hiç acımıyor.. İkincisi bende kasılma çok oluyor karnım üste taş gibi toplanıyor ama sancı olmuyor. Sadece ayakta kalınca bel ağrısı oluyor. Ama doktor bebek ters olduğu için vajine baskı yok ondan ağrı hissetmiyorsun dur dedi. Kasımda doğum beklerken ekim çıkmadan olucaz herhalde.. Nedense normal doğuma kendimi çok hazırlamıştım ama hersey bizim planladığımız olmuyor..
Ben dun kizimi kucagima aldim arkadaslar. Ikinci sezeryanin ağrısı disinda hersey yolunda. Allah sizlere de sağlıkla almayi nasip etsin
Benim de karnım sürekli çok kısa süre aralığında sertleşiyor nefesim kesiliyor belim çok ağrıyor ama vajinada ağrım olmuyor bazen kasıklarıma vuruyor bebeğim benim de ters doktorum böyle bişey dememişti acaba benim de o yüzden alt kısımda ağrım olmuyor doktor bize hiç böyle açıklamalar yapmıyor maalesef
Ben sen normal doğumu çok istiyordum bu gidişle sezeryan olucak inşallah senin de bebeğin döner canım sağlıkla kavuşursun bebeğine
allah korusun canim ne yaziyorsa o. kafan karismasin.ya aslında baktım canım ama silmeden de olur diyenler var kafam karıştı.
Anneler ben doğum yaptım. Gece 12 de suyum geldi 3 dede sezeryan doğum yaptım. Gayet rahat geçti çok şükür:) Darısı sizlerin başına..
Amin canım hepimiz için hayırlısı neyse o olsun ben sen 36+2 deyim son dakikaya kadar dönebilir dedi bu şekilde de doğurabilirsin ama riskleri var dedi ben de kabullenmeye başladım sezeryanı artık. Benim bi de inada döndü hamile kaldığım ilk günden beri kaynanam sen normal doğurtmazsın zaten kesin sezeryan olursun bizim gibi anne olamazsın diyip duruyordu her seferinde herkesin içinde ben belli değil Doğum şekli derken o dönüp sezeryan o sezeryan diyordu sırf ona inat daha da kaptırmıştım kendimi normal Doğuma ama napalım bizim için hayırlısı ne ise o olsun sıkıntı çekmektense bebeğimiz sağlıklı olsun da sezeryan olsun senin az kalmış ne güzel kavuşacaksın kuzuna:))Amin canım. Sen kaçıncı haftadasın. Ben bugün biraz yürüyüş yaptım. Ayaklarımı kaldırdım konuştum dön diye ama daha çok yukarı çıktı :) artık kasmıyorum. Belki bu benim ve bebeğim için daha iyi olan. Nasipse salı günü sezeryana gireceğim. 38+1 de. Bebeğin dönme ihtimali elbet var ama az ihtimal. Bebeği tehlikeye atmak istemiyorum. Kendimde psikolojik olarak bekledikçe yıpranacağım fark ettim. 10 güne zaten sezeryan iyileşmiş olur... :) normal diye gidip problemlerden sezeryan olan da çok. İnşallah senin de bebğin döner canım.
Amin canım. Sen kaçıncı haftadasın. Ben bugün biraz yürüyüş yaptım. Ayaklarımı kaldırdım konuştum dön diye ama daha çok yukarı çıktı :) artık kasmıyorum. Belki bu benim ve bebeğim için daha iyi olan. Nasipse salı günü sezeryana gireceğim. 38+1 de. Bebeğin dönme ihtimali elbet var ama az ihtimal. Bebeği tehlikeye atmak istemiyorum. Kendimde psikolojik olarak bekledikçe yıpranacağım fark ettim. 10 güne zaten sezeryan iyileşmiş olur... :) normal diye gidip problemlerden sezeryan olan da çok. İnşallah senin de bebğin döner canım.
kaynananı boğabilir miyimAmin canım hepimiz için hayırlısı neyse o olsun ben sen 36+2 deyim son dakikaya kadar dönebilir dedi bu şekilde de doğurabilirsin ama riskleri var dedi ben de kabullenmeye başladım sezeryanı artık. Benim bi de inada döndü hamile kaldığım ilk günden beri kaynanam sen normal doğurtmazsın zaten kesin sezeryan olursun bizim gibi anne olamazsın diyip duruyordu her seferinde herkesin içinde ben belli değil Doğum şekli derken o dönüp sezeryan o sezeryan diyordu sırf ona inat daha da kaptırmıştım kendimi normal Doğuma ama napalım bizim için hayırlısı ne ise o olsun sıkıntı çekmektense bebeğimiz sağlıklı olsun da sezeryan olsun senin az kalmış ne güzel kavuşacaksın kuzuna:))
Benim halı da açık renk hemen kirlenyor diye geçenlerde sipariş ettim ama daha kargolanmadı.KıZlar aranızda lastikli halı örtüsü kullanan var mı? Almak istiyorum halım hep kirleniyor önerdiğiniz marka var mı?
Benim halı da açık renk hemen kirlenyor diye geçenlerde sipariş ettim ama daha kargolanmadı.KıZlar aranızda lastikli halı örtüsü kullanan var mı? Almak istiyorum halım hep kirleniyor önerdiğiniz marka var mı?
39+0 canım ama ultrason 42gösterecek Çarşamba geçen hafta 3900 dü haftada rahat 200gr alıyor haftaya da 4100 olacak doktor o zaman da zor olur normal diyor Açıklık olsa suni verecekti bu hafta ama yoktu o kadar sancım var ama Açıklık yokCanım çarşamba tam olarak kaç hafta oluyor?
Kaynamış ilimis karbonatlı suya gazlı bezi batır onunla göğsünü sil canim
Kremi kullandıktan sonra mı cnm yoksa kreme gerek yok mu bu dediğini mı sadece yapayim
Valla ben kilo da almadım öyle çok ama hem tansiyon sıkıntısı var hem de çatlıcak gibiyim mide sorunum oldum olası vardı yani zor günler. Bunlar olmasaydı da tadını çıkarsaydım hamileliğin keşke. Yine çok çok şükür tabi ki beterin beteri var.Bana anormal geliyor sanki doğuramıckmışım sancım açılmam olmucak gibi geliyor. Hormonlar çok çılgın düşüncelere zorluyor beni sanki o çocuk ordan çıkmıcak ama şafak sıkıştırıyor elimde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?