2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kilosu gayet iyi canım haftaya göre haftada 300 gr alicak zaten. Normal dogurursan 3 kiloyu geçer bebek. Bir de ultrason yanilabiliyor.

Ben dun kizimi kucagima aldim arkadaslar. Ikinci sezeryanin ağrısı disinda hersey yolunda. Allah sizlere de sağlıkla almayi nasip etsin

Hayırlı olsun canım sarısı bizim başımıza çok hizli geçti koca 9 ay...

Senin yine kilosu iyimiş maşallah. Benim buda 2500 civarı doğacak anlaşılan.

Ne güzel . İlkinde ben de rüyamlarımda ağrısız sızısız alırdım bebeğimi kucağıma; gebeliğim de çok rahattı. Doğumu da kolay oldu büyütmesi de. İnşallah sizin de öyle olur.

Yerini sevmiş annesi. Ben de haftaya ilk defa gireceğim nst ye. Doğuncaya kadar 3 ü geçer sizin bebek

Ben dun kizimi kucagima aldim arkadaslar. Ikinci sezeryanin ağrısı disinda hersey yolunda. Allah sizlere de sağlıkla almayi nasip etsin
Gözünüz aydın. Sağlıkla büyütün bebeğinizi. İnşallah çabuk toparlanırsınız. Amin inşallah.

Benim de karnım sürekli çok kısa süre aralığında sertleşiyor nefesim kesiliyor belim çok ağrıyor ama vajinada ağrım olmuyor bazen kasıklarıma vuruyor bebeğim benim de ters doktorum böyle bişey dememişti acaba benim de o yüzden alt kısımda ağrım olmuyor doktor bize hiç böyle açıklamalar yapmıyor maalesef
Ben de normal doğumu çok istiyordum bu gidişle sezeryan olucak inşallah senin de bebeğin döner canım sağlıkla kavuşursun bebeğine

Amin canım. Sen kaçıncı haftadasın. Ben bugün biraz yürüyüş yaptım. Ayaklarımı kaldırdım konuştum dön diye ama daha çok yukarı çıktı :) artık kasmıyorum. Belki bu benim ve bebeğim için daha iyi olan. Nasipse salı günü sezeryana gireceğim. 38+1 de. Bebeğin dönme ihtimali elbet var ama az ihtimal. Bebeği tehlikeye atmak istemiyorum. Kendimde psikolojik olarak bekledikçe yıpranacağım fark ettim. 10 güne zaten sezeryan iyileşmiş olur... :) normal diye gidip problemlerden sezeryan olan da çok. İnşallah senin de bebğin döner canım.

Anneler ben doğum yaptım. Gece 12 de suyum geldi 3 dede sezeryan doğum yaptım. Gayet rahat geçti çok şükür:) Darısı sizlerin başına..

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim bir ömür hayırlı eylesin sağlıkla . Sezeryanı sen mi tercih ettin. Anestezili mi oldu canım. Bende spinal istiyorum ama ne iyi olur tam emin değilim. Eğer müsait olduğunda bilgi verirsem sevinirim. Öncesi ve sonrası hakkında. :)

Amin canım hepimiz için hayırlısı neyse o olsun ben sen 36+2 deyim son dakikaya kadar dönebilir dedi bu şekilde de doğurabilirsin ama riskleri var dedi ben de kabullenmeye başladım sezeryanı artık. Benim bi de inada döndü hamile kaldığım ilk günden beri kaynanam sen normal doğurtmazsın zaten kesin sezeryan olursun bizim gibi anne olamazsın diyip duruyordu her seferinde herkesin içinde ben belli değil Doğum şekli derken o dönüp sezeryan o sezeryan diyordu sırf ona inat daha da kaptırmıştım kendimi normal Doğuma ama napalım bizim için hayırlısı ne ise o olsun sıkıntı çekmektense bebeğimiz sağlıklı olsun da sezeryan olsun senin az kalmış ne güzel kavuşacaksın kuzuna:))

Son düzenleme:

kaynananı boğabilir miyim

Canım çarşamba tam olarak kaç hafta oluyor?
39+0 canım ama ultrason 42gösterecek Çarşamba geçen hafta 3900 dü haftada rahat 200gr alıyor haftaya da 4100 olacak doktor o zaman da zor olur normal diyor Açıklık olsa suni verecekti bu hafta ama yoktu o kadar sancım var ama Açıklık yok

Kremi kullandıktan sonra mı cnm yoksa kreme gerek yok mu bu dediğini mı sadece yapayim

Bu dediğimi her emzirme öncesi ve sonrası yaparsan enfeksiyon olmaz ve bebeğin ağzı da pamukcuk olmaz canım. Garmastani da emzirme sonrası surup bir de kalkan takarsan bir sonraki emzirme öncesi de silersen 2 saatte baya bir rahatlatır. Garmastani silmeden emzirilmiyor diye hatırlıyorum.

Valla ben kilo da almadım öyle çok ama hem tansiyon sıkıntısı var hem de çatlıcak gibiyim mide sorunum oldum olası vardı yani zor günler. Bunlar olmasaydı da tadını çıkarsaydım hamileliğin keşke. Yine çok çok şükür tabi ki beterin beteri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…