2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım çarşamba tam olarak kaç hafta oluyor?

3haftamın sonundayım. Hiç ağrım sızım hiç bişeyim yok. Çocuk çok hareketli yeri daralması gerek ama benimki daha fena oynuyor. Hiç bi belirtimde yok sanki hamile değilim karnımda küçülmüş gibi geliyor. Sürekli ev işi yapıyorum ama banamısın demiyor.

KıZlar aranızda lastikli halı örtüsü kullanan var mı? Almak istiyorum halım hep kirleniyor önerdiğiniz marka var mı?

KıZlar aranızda lastikli halı örtüsü kullanan var mı? Almak istiyorum halım hep kirleniyor önerdiğiniz marka var mı?
Canim ben kullaniyorum. Ve cok memnunum markasıni tam olarak bilmiyorum 80 liraya almistim eve gidince bakarim markasina ama alt kisimdan kenarlarinda ince bi sünger var diger kısımları da antibaktiriyel kaymaz halilarin alti gibi pütür pütür anlatabildim mi bilmiyorum ama ben onu kullanıyorum hic kaymiyo cokta rahat yikaniyo ve tüy falanda toplamiyo üstü polar olmasina ragmen.

Daha ne istiyorsun bacım :) hamile gibi değilsin ve bundan şikayetçi misin?

Çok sağol canım markasına bakabilirsen ben de alayım bugün yarın memnun kalmayanlar filan varmış ürüne göre değişiyor demek ki

İçiyorum tatlım her akşam bi bardak içerim muzla beraber. Gitmedim ama dr bugun daha ıyı gıbıyım . Gittim kuaföre kişisel temizliğimi dip boyamı hallettirdim ohh yük kalktı valla bi evin temizliğş kaldı oda hafta ıcı yapılcak kurtulcam daha işlerden. Bide kendi dr yokmus bugun gelmedi dediler. O yuzdende gitmek istemedim o olsa gidecektım yınede ama yok dıyınxe kontrol hakkımı başkasına kullanmak istemedim. Pazartesı kendş dr giderm

Daha ne istiyorsun bacım :) hamile gibi değilsin ve bundan şikayetçi misin?
Bana anormal geliyor sanki doğuramıckmışım sancım açılmam olmucak gibi geliyor. Hormonlar çok çılgın düşüncelere zorluyor beni sanki o çocuk ordan çıkmıcak ama şafak sıkıştırıyor elimde değil

Merak etme hic o vaktini iyi bilir ve zamani gelince gelir.

Benim de bugun kontrolum vardi kizlar. Ilk kez nst ye baglandim, sancim cikmadi hic, bebegin kalp atislari da normal. Vajinadan kultur alindi ve cati muayenesi yapildi. Cok kolay ve cok kisa suruyor sakin dert etmeyin. Benim bebek daha kanala inmemis ve acilmam yokmus. Daha dogurmassin sen dedi doktorum. 36+6 dayim zaten daha, bence dogurmiyim daha :)
Bebegim biraz kucuk ama 2700 kilo geldi yine, pek kilo da almiyor artik. Doktoeum onemli olan saglikli olmasi hic bi sikinti yok dedi yine. Kafama takmamaya calisiyorum. Saglikli olsun da dogunca buyuturum ben onu diyorum.

saglikli olsun canim sikinti degil. her bebek ayni degil. b3nimde kontrolumvardi. bugun 2900 cikti. hersey yolunda suan bile dogsa sikintisi yok dedi. nst 30 haftadan buyana baglaniyorum. bugunde bir kere cikti kasilmam . benimkde kanalda degil henuz ama dert degil dedi dr. kasilmayla zamani gelince girer dedi.

Yok canım bebek de babası da gelmedi. Yarın gelecek babamız. Bebek de yarından itibaren gelebilir, sıkıntımız kalmıyor şükür :) Eşimin işi uçakla o yüzden afrika seyahatleri oluyor sık sık, prosedürlerini yaptırıyor şirket.

Ben bu dediğini yapamadım, bakalım tutacak mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…