- 23 Mayıs 2015
- 360
- 756
- 103
- 38
Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah. Hepberaber upuzun güzel yıllar nasip etsin rabbimBen dun kizimi kucagima aldim arkadaslar. Ikinci sezeryanin ağrısı disinda hersey yolunda. Allah sizlere de sağlıkla almayi nasip etsin
Bu dediğimi her emzirme öncesi ve sonrası yaparsan enfeksiyon olmaz ve bebeğin ağzı da pamukcuk olmaz canım. Garmastani da emzirme sonrası surup bir de kalkan takarsan bir sonraki emzirme öncesi de silersen 2 saatte baya bir rahatlatır. Garmastani silmeden emzirilmiyor diye hatırlıyorum.
En hayırlısıı ve sağlıklısı ne ise o olsun inşallah canım.39+0 canım ama ultrason 42gösterecek Çarşamba geçen hafta 3900 dü haftada rahat 200gr alıyor haftaya da 4100 olacak doktor o zaman da zor olur normal diyor Açıklık olsa suni verecekti bu hafta ama yoktu o kadar sancım var ama Açıklık yok
Kıızzzlarr napıyosunuz bu ne sessizlik ekşın yok muyu ekşınnn suyu gelen nişanı gelen, sancısı 5 dkkaya düşen filan
Ahahaha sormaa hergece oyle dıyerek yatmak bi taraftan doğurup rahatlamayı isteyen ben için ne garip anlatılmazBugün de dogurmadik elhamdülillah
evet girip girip duruyorum azcık yazın sancım var suram ağrıyo buram ağrıyo filan heycan olsun boyle olmuyo. Bak benim bu gece ağrım yok heycan arıyorum.Ediz Enesin Annesi tetikte bekliyoruz dimi artık. Burda doğuran oldukça garip bi his içime bi huzur geliyor . Bu gün topik çok sessiz haftasonu dolayısıyla sanırsam. Ama doğum yaoarsam ilk buraya yazarm
Nasıl olalım cnm doğurmadık bekliyoruzMerhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor?
Bebişleriyle kavuşanlara hayırlı olsun. Ben çok yoğunum o yüzden ancak bakabiliyorum.
Ahahaha sormaa hergece oyle dıyerek yatmak bi taraftan doğurup rahatlamayı isteyen ben için ne garip anlatılmazkarnım yanlarımdan yırtılıp açılcak sankı o kadar şiş ve rahatsız hissediyorum ki zaten mümkün değşl oturamıyorum. Aşırı rahatsız ediyor. Dr ay sonunu görsün ona yeter demişti şunun surasında ay sonuna ne kaldı. hedefim öbür cumayı görmek cumadan cumaya hafta atlıyoruz da
evet girip girip duruyorum azcık yazın sancım var suram ağrıyo buram ağrıyo filan heycan olsun boyle olmuyo. Bak benim bu gece ağrım yok heycan arıyorum.
Keşke o action senden gelseKıızzzlarr napıyosunuz bu ne sessizlik ekşın yok muyu ekşınnn suyu gelen nişanı gelen, sancısı 5 dkkaya düşen filan
Ahahaha sormaa hergece oyle dıyerek yatmak bi taraftan doğurup rahatlamayı isteyen ben için ne garip anlatılmazkarnım yanlarımdan yırtılıp açılcak sankı o kadar şiş ve rahatsız hissediyorum ki zaten mümkün değşl oturamıyorum. Aşırı rahatsız ediyor. Dr ay sonunu görsün ona yeter demişti şunun surasında ay sonuna ne kaldı. hedefim öbür cumayı görmek cumadan cumaya hafta atlıyoruz da
evet girip girip duruyorum azcık yazın sancım var suram ağrıyo buram ağrıyo filan heycan olsun boyle olmuyo. Bak benim bu gece ağrım yok heycan arıyorum.
Hayırlı olsun . Bebeğini güle güle büyüt insallh . Doğum szeryan mi oldu nasıldı müsait olunca yazar misin :)İyi akşamlar hanımlar;
Bende pazartesi günü oğluma kavuştum.darısı bekleyen sizlerin başına inşallah
Geçmişi okuyamadım ama doğum yapan arkadaşları da tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallah
@oyhan cnm geçmişte yazdın mı okumadım ama ne yaptın nasılsın. Nasıl geçti doğumun.
Ne demek boş kalan hamile napar başkavalla ağrım falan yok bugün hatta en ağrısız günümü yaşıyorum. Bebek hareketleri iyice kısıtlandi arada bi beni çalkalıyor o kadar . Pusuya yattik doğum bekliyoruz yalnız Kasım gelmeden epey doğurdu topik . ( canim sıkkndi güldürdün Allah razi olsun) :)
aaa yok yok ne demek canm önden büyükler lütfenKeşke o action senden gelse
aynen canın hayırlısı saatlerine kadar yazılı biz bilmesekdeBen de inşallah kasımı görsem yeter diyorumhayırlısı artık bakalım
Ne demek boş kalan hamile napar başka
aaa yok yok ne demek canm önden büyükler lütfenbizim daha sıramız var dur sende gelsin deme ewım temızlencek daha kendimi temızlettım bugun :)
aynen canın hayırlısı saatlerine kadar yazılı biz bilmesekde
Oda olası tabiBir de erken doğurmayi beklerken herkesten sonra biz doğum yaparmışız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?