2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Çok teşekkür ederim canım

En hayırlısıı ve sağlıklısı ne ise o olsun inşallah canım.

Selam kizlar bebegine kavusanlar olmus. Oncelikle onlara gozunuz aydin demek istiyorum. Bizler hala allah kavustursun durimundayiz. Ilk dogumumda ki sikinti yuzunden bunda sezeryan olacagim. Doktorumda bende risk almak istemioruz. Muhim olan saglikla kavusmak. Dogum sekliniz inanin hic onemli degil. Allah her iki dogumunda kolayini ve sagliklisini nasip etsin. Kendinizi sartlamayin ve korkutmayin. Ben normal doguramam sezeryan olucam diip aniden dogumu baslayip cok kolay normal dogum yapan arkadaslarim oldu. Sezeryan istemiyorum ayaklanamam die düşünüp sezeruan olmak zorunda kalip hemen ayaklanan arkadaslarim da oldu. Dogum biraz kismet isi ben zor bir normal dogum yasadim komplikasyondan dolayi. Ama neticede inanin o gunlee geciyor. Unutuluyor. Yoksa kimse 2. Cocuga cesaret edemez. Ne kadar agrili sancili uykusuzluk dolu olsada hamileligin tadini cikarin. Allah izin verirse evlatlarimiz bir omir yanimizda olacak ama sadece 9 ay icimizde yasatabiliyoruz. Bunun guzelligide bir baska

Bugün de dogurmadik elhamdülillah
Ahahaha sormaa hergece oyle dıyerek yatmak bi taraftan doğurup rahatlamayı isteyen ben için ne garip anlatılmaz karnım yanlarımdan yırtılıp açılcak sankı o kadar şiş ve rahatsız hissediyorum ki zaten mümkün değşl oturamıyorum. Aşırı rahatsız ediyor. Dr ay sonunu görsün ona yeter demişti şunun surasında ay sonuna ne kaldı. hedefim öbür cumayı görmek cumadan cumaya hafta atlıyoruz da

Ediz Enesin Annesi tetikte bekliyoruz dimi artık. Burda doğuran oldukça garip bi his içime bi huzur geliyor . Bu gün topik çok sessiz haftasonu dolayısıyla sanırsam. Ama doğum yaoarsam ilk buraya yazarm
evet girip girip duruyorum azcık yazın sancım var suram ağrıyo buram ağrıyo filan heycan olsun boyle olmuyo. Bak benim bu gece ağrım yok heycan arıyorum.

valla ağrım falan yok bugün hatta en ağrısız günümü yaşıyorum. Bebek hareketleri iyice kısıtlandi arada bi beni çalkalıyor o kadar . Pusuya yattik doğum bekliyoruz yalnız Kasım gelmeden epey doğurdu topik . ( canim sıkkndi güldürdün Allah razi olsun) :)

İyi akşamlar hanımlar;
Bende pazartesi günü oğluma kavuştum.darısı bekleyen sizlerin başına inşallah

Geçmişi okuyamadım ama doğum yapan arkadaşları da tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallah

@oyhan cnm geçmişte yazdın mı okumadım ama ne yaptın nasılsın. Nasıl geçti doğumun.

Ben de inşallah kasımı görsem yeter diyorum hayırlısı artık bakalım

Hayırlı olsun . Bebeğini güle güle büyüt insallh . Doğum szeryan mi oldu nasıldı müsait olunca yazar misin :)

Ne demek boş kalan hamile napar başka
Keşke o action senden gelse
aaa yok yok ne demek canm önden büyükler lütfen bizim daha sıramız var dur sende gelsin deme ewım temızlencek daha kendimi temızlettım bugun :)

Ben de inşallah kasımı görsem yeter diyorum hayırlısı artık bakalım
aynen canın hayırlısı saatlerine kadar yazılı biz bilmesekde

Bir de erken doğurmayi beklerken herkesten sonra biz doğum yaparmışız

İBak nazar ettiniz valla sancım başladı yatınca bu yatakda mı bısey varki. Yattım ağrı başladı ne garıp. İşin kotu tarafı yarın pazar pazartesıde resmı tatıl bu 2 gun doğurmamam lazım dr yok . Dün gene kıvrandım sancıdan ama gitmedim dr . Gene diyeceği düzen konusu. Sadece endişelendiğm bu sancılar rahimde kısaltma yapıyo gecen salı 3mm tahmınımce dun ve önceki günden sonra kesin biraz daha kısalmıştır. Salıyı beklıcez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…