Hayırlı olsun . Bebeğini güle güle büyüt insallh . Doğum szeryan mi oldu nasıldı müsait olunca yazar misin :)
Oda olası tabiama benim en son 12 - 13 kasım alıncak beklerse. Normal olsaydı kesin sonlara kalabilirdimde boyle boyle :)
Amin inşallah. Allah razı olsunNe güzel . İlkinde ben de rüyamlarımda ağrısız sızısız alırdım bebeğimi kucağıma; gebeliğim de çok rahattı. Doğumu da kolay oldu büyütmesi de. İnşallah sizin de öyle olur.
Yerini sevmiş annesi. Ben de haftaya ilk defa gireceğim nst ye. Doğuncaya kadar 3 ü geçer sizin bebek
Gözünüz aydın. Sağlıkla büyütün bebeğinizi. İnşallah çabuk toparlanırsınız. Amin inşallah.
Tabiki çok şükürValla ben kilo da almadım öyle çok ama hem tansiyon sıkıntısı var hem de çatlıcak gibiyim mide sorunum oldum olası vardı yani zor günler. Bunlar olmasaydı da tadını çıkarsaydım hamileliğin keşke. Yine çok çok şükür tabi ki beterin beteri var.
Allah analı babalı büyütsün:)) neden uyutuldunuz acaba? Spinal anestezi sadece belden değilmiSağol cnm Allah razı olsun. Spinal anestezi ile oldum. Aşağı yukarı 45 dk fln sürmüş. İlk 10 dakikada bebeği gördüm ve sonra uyuttular. Odaya geçerken sedyede uyandım. Genel olarak kolaydı cnm ama ben fazla stresliydim sadece. Bir ara kusacak gibi oldum ama kusmadım o da çok normalmiş. Benim tek sıkıntım ameliyattan sonraki baş ağrısı oldu. Çok nadir görülürmüş doktorumun 2veya 3üncü hastasıymışım baş ağrısı yaşayan. O da şans diyelim artık.
Rabbim sizlere kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Valla sonunculugu kimseye vermicez biz sanirim agrim kasilmam hic biseyim yok sadece karnim cok asagi inmis küçülmüş gibi bizim beyefendi araliktan önce gelmicek galibaAy evet demiştin aklımdan çıkmış canım :) gene de tüm topik 13 Kasım öncesi doğum yaparsa yine sen sonuncu olabilirsin
Aynı işler bizde de varNe demek boş kalan hamile napar başka
aaa yok yok ne demek canm önden büyükler lütfenbizim daha sıramız var dur sende gelsin deme ewım temızlencek daha kendimi temızlettım bugun :)
aynen canın hayırlısı saatlerine kadar yazılı biz bilmesekde
Bende bakıyorm ama göremedim canım ses seda yok, bebişi geldi heralde :))
Ayy galibaaa:)Bende bakıyorm ama göremedim canım ses seda yok, bebişi geldi heralde :))
Halın yün mü? İnstagramdan sordum hep yün halıya yapışmıyor dediler. Ben de nerden alacağımı şaşırdım aynı şekilde açık renk oğlum da çok kirletiyor mecbur alıvam ben deBenim halı da açık renk hemen kirlenyor diye geçenlerde sipariş ettim ama daha kargolanmadı.
Yok yün değil, akrilik galiba. Ya benimki tamamen desensiz beyaz-krem renk bişey. Üstüne battaniye bile serebilirim öyle dert açıyor başıma. O yüzden yapışıp yapışmamasını araştırmadım doğrusuHalın yün mü? İnstagramdan sordum hep yün halıya yapışmıyor dediler. Ben de nerden alacağımı şaşırdım aynı şekilde açık renk oğlum da çok kirletiyor mecbur alıvam ben de
Benim de aşağıya indi 10dakika çok yavaş yürüsem bile inanılmaz ağrım oluyo. Bugün yarın doğururum diyom eşimeSlm kızlar benimde 38+2 oldu bugün zor yuruyorum kasiklarimda ağrı var bebeğin aşağıya indiğini hissediyorum doktor haftaya gün verelim demişti sezeryan için ben de normal sancim başlasın öyle gelirim demiştim nasıl olacak bilmiyorum çokta korkuyorum
Doğru yapışmasa bile kullanışlı olur durmadan kirlenmesindense:)Yok yün değil, akrilik galiba. Ya benimki tamamen desensiz beyaz-krem renk bişey. Üstüne battaniye bile serebilirim öyle dert açıyor başıma. O yüzden yapışıp yapışmamasını araştırmadım doğrusu
Canım benim aldığım oto koltuğu travel sistem Bebek arabasının anakucagi aparatiydi. Doğumdan itibaren kullanilabilecegi yazıyordu. Kendinden bir yenidoğan minderiyle geldi ekstra birşey almadım yani. Sevi bebenin urunleri güzel oluyor kullananlarin da yorumlarına bakarsın.Kızlar bu oto koltuğu puset için içine destek minder alan varmı?Emira SY canm sanki sen mi almıştın yanlış mı hatırlıyorm. Ben alcamda hangisini alayım bilemedim bi fikrin varmı
Anladım canım bakıyım bari ben teşekkür ederim:) salih nasıl oldu iyi miCanım benim aldığım oto koltuğu travel sistem Bebek arabasının anakucagi aparatiydi. Doğumdan itibaren kullanilabilecegi yazıyordu. Kendinden bir yenidoğan minderiyle geldi ekstra birşey almadım yani. Sevi bebenin urunleri güzel oluyor kullananlarin da yorumlarına bakarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?