2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hayırlı olsun . Bebeğini güle güle büyüt insallh . Doğum szeryan mi oldu nasıldı müsait olunca yazar misin :)

Sağol cnm Allah razı olsun. Spinal anestezi ile oldum. Aşağı yukarı 45 dk fln sürmüş. İlk 10 dakikada bebeği gördüm ve sonra uyuttular. Odaya geçerken sedyede uyandım. Genel olarak kolaydı cnm ama ben fazla stresliydim sadece. Bir ara kusacak gibi oldum ama kusmadım o da çok normalmiş. Benim tek sıkıntım ameliyattan sonraki baş ağrısı oldu. Çok nadir görülürmüş doktorumun 2veya 3üncü hastasıymışım baş ağrısı yaşayan. O da şans diyelim artık.

Rabbim sizlere kolay doğumlar nasip etsin inşallah

Benim kalbim tekledi bugün korktum biraz onun dışında tansiyonum da oynuyor. Sabah kalkar kalkmaz 14-10du ama insan buna da alışıyor. Ben de salıya kadar sorun çıkmasa diye dua ediyorum. Tatildeyken girdin mi çıkılmıyor doğumhaneden. Pazartesi temizlik için biri gelecek. Çarşamba son kontrol en geç cuma sezaryen. Rüyalarımda nişanım falan geliyor sonra uykuluyken gerçek sanıyorum bunu bi mutluluk vs oluyor :) 9 dl sonra 38+0 olcaz bakalım.

Oda olası tabi ama benim en son 12 - 13 kasım alıncak beklerse. Normal olsaydı kesin sonlara kalabilirdimde boyle boyle :)

Ay evet demiştin aklımdan çıkmış canım :) gene de tüm topik 13 Kasım öncesi doğum yaparsa yine sen sonuncu olabilirsin

Amin inşallah. Allah razı olsun

Allah analı babalı büyütsün:)) neden uyutuldunuz acaba? Spinal anestezi sadece belden değilmi

Ay evet demiştin aklımdan çıkmış canım :) gene de tüm topik 13 Kasım öncesi doğum yaparsa yine sen sonuncu olabilirsin
Valla sonunculugu kimseye vermicez biz sanirim agrim kasilmam hic biseyim yok sadece karnim cok asagi inmis küçülmüş gibi bizim beyefendi araliktan önce gelmicek galiba

Aynı işler bizde de var Senin hayatına heyecan katacaz diye doğurcağımıza sen doğurda hem biz hem sen heyecanlanalım bence

Slm kızlar benimde 38+2 oldu bugün zor yuruyorum kasiklarimda ağrı var bebeğin aşağıya indiğini hissediyorum doktor haftaya gün verelim demişti sezeryan için ben de normal sancim başlasın öyle gelirim demiştim nasıl olacak bilmiyorum çokta korkuyorum

Benim halı da açık renk hemen kirlenyor diye geçenlerde sipariş ettim ama daha kargolanmadı.
Halın yün mü? İnstagramdan sordum hep yün halıya yapışmıyor dediler. Ben de nerden alacağımı şaşırdım aynı şekilde açık renk oğlum da çok kirletiyor mecbur alıvam ben de

Halın yün mü? İnstagramdan sordum hep yün halıya yapışmıyor dediler. Ben de nerden alacağımı şaşırdım aynı şekilde açık renk oğlum da çok kirletiyor mecbur alıvam ben de
Yok yün değil, akrilik galiba. Ya benimki tamamen desensiz beyaz-krem renk bişey. Üstüne battaniye bile serebilirim öyle dert açıyor başıma. O yüzden yapışıp yapışmamasını araştırmadım doğrusu

Benim de aşağıya indi 10dakika çok yavaş yürüsem bile inanılmaz ağrım oluyo. Bugün yarın doğururum diyom eşime sen sancıdan mı korkuyorsun canım?

Doğru yapışmasa bile kullanışlı olur durmadan kirlenmesindense:)

Kızlar bu oto koltuğu puset için içine destek minder alan varmı? Emira SY canm sanki sen mi almıştın yanlış mı hatırlıyorm. Ben alcamda hangisini alayım bilemedim bi fikrin varmı
Canım benim aldığım oto koltuğu travel sistem Bebek arabasının anakucagi aparatiydi. Doğumdan itibaren kullanilabilecegi yazıyordu. Kendinden bir yenidoğan minderiyle geldi ekstra birşey almadım yani. Sevi bebenin urunleri güzel oluyor kullananlarin da yorumlarına bakarsın.

Anladım canım bakıyım bari ben teşekkür ederim:) salih nasıl oldu iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…