2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben dun kizimi kucagima aldim arkadaslar. Ikinci sezeryanin ağrısı disinda hersey yolunda. Allah sizlere de sağlıkla almayi nasip etsin

Kızlar ikinizi de tebrik ederim  Ne güzel sağlıkla almışsınız kuzucuklarınızı ya

Cennet kokulu meleklerinizi bizim yerimize de koklayın

Canım ne güzel senin doktorun böylece doğurabilirsin demiş bana öyle cesaret verse beklerdim sanırım... Ama korktum. Ama işte riskler. Kaynanana gelince böyle insanlar var mı gerçekten. Benim gibi doğuramazsın ne demek ya. Diyecek sözün bittiği yer. Hayatta övünecek bir o marifeti var galiba. Bence hiç kaale alma. Cevap bile verilmez o sözlere. Sağlık neyi gerektiriyorsa onu yapalım. Normal doğuracağız diye bebeğimize bir zarar verdiğimizde kimse bir ömür ahlamaz inan... İnşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.

Allah analı babalı büyütsün:)) neden uyutuldunuz acaba? Spinal anestezi sadece belden değilmi

Amin. Ewt belden uyuşturmalı. Genel anestezi şeklinde uyutulma olmadı cnm. Muhtemeln sakinleştirici verildi Ben stresin dozunu fazla kaçırdım malesef
Kızlar ikinizi de tebrik ederim  Ne güzel sağlıkla almışsınız kuzucuklarınızı ya

Cennet kokulu meleklerinizi bizim yerimize de koklayın
Amin cnm. Darısa sana ve bekleyen herkese olsun

Kızlar bu oto koltuğu puset için içine destek minder alan varmı? Emira SY canm sanki sen mi almıştın yanlış mı hatırlıyorm. Ben alcamda hangisini alayım bilemedim bi fikrin varmı
Canım ben sevi bebenin minderini aldım pusetde joie muze lx ile birlikte gelen. Hemen minderi yerleştirdim gelince ama baktım ki hala bebek yatınca ortada yığılacak yani onun altına biraz daha destek küçük bir minder yapıp koymam gerek. Minderin çukur kısma gelen yeri çok dolgulu değil anlayacağın. Bilseydim almaz kendim yapardım minder

Amin. Ewt belden uyuşturmalı. Genel anestezi şeklinde uyutulma olmadı cnm. Muhtemeln sakinleştirici verildi Ben stresin dozunu fazla kaçırdım malesef

Amin canım
Sonrasında sakinleştirici verseler de sen doğumu görmüşsün ya, önemli olan o an zaten

Bende panik bi insanım demek dayanamayınca sakinleştirici yapıyolar iyi bişey

Benmki de aynı joie muze xl yanında gelen puset canım. Sevi bebenin hangisi acaba canım senin aldığın. Ben kendim yapamam diye almayı tercih ettim açıkcası ama bilemedim şimdi sende böyle deyince

Bende aynı senn gibi çok stres olurum diye düşünüyorum ağrı durumu nedir spinalde acaba daha az diyorlar ama.korkuyorum. sonradan.ameliyathane psikolojimi bozar diye . Çok şükür sen atlatmışsın darısı bizim başımıza inşallahherkesin allah yar ve yardimcisi olsun canim . Cok aşırı stres ve heyecanlıyım cumartesi bendeszeryana alınacağım ama simdiden midem bulanıyor kalbim hizli hizlo atiyor. Keske hamileliğin olk günlerindeolsaydim diyorum. Bazen degeçip hitsin meleğime kavusayim diyorum karmakarışık durumdayim :)
Bende öyle diyorm tatilleri atlattik mi artik hic biseyden korkmuyorum diyorum :) çarpıntı ve mide bulantısı dışında stresten ölmek uzereyim bi geçip gitseydi hayırlısıyla. :)

Bu gidisle en son ben dogururum gibi. Nstde hic sancim cikmadi. Oyle belden sanci da girmiyor. Yürürken pubiste cok fazla agri yasiyorum agirligini veriyor artik heralde. Yatakta donemiyorum edemiyorum 9kiloo aldim ama sanki yarim dunyayim her sey cok zor. Dogurmadan depresyona girdim ben ara ara gidip hadi sezaryenle alalim diyesim geliyor. 3kasima kadar beklicez gelmezse suni sanci ama bana gecmiyor.

günaydın, benim bebek çok hareketli gündüzleri. maşallah diyeyim tabi ama hani azalacaktı hareketler yer kalmadığı için. normal mi ki bu?
Maşallah canım

Ya benimkinin hareketleri çok azaldı. Kafama takıyorum ben de niye bu kadar azaldı daha erken diye... Seninkinin hareketli olması daha iyi bence, en azından korkmuyor o zaman insan...

Stresli ve gerginim neden bu eş kişisi bizi anlamıyor?
Anlamaz adamlar. Kapasiteleri okadar yetiyor. Zorlamamak lazım.
günaydın, benim bebek çok hareketli gündüzleri. maşallah diyeyim tabi ama hani azalacaktı hareketler yer kalmadığı için. normal mi ki bu?
ozaman doğunca da bayağı hareketli olacak sanırım. Şimdiden kolay gelsin :)

Doğum yapan arkadaşlarım hayırlı olsun :l

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…