- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
Ben dun kizimi kucagima aldim arkadaslar. Ikinci sezeryanin ağrısı disinda hersey yolunda. Allah sizlere de sağlıkla almayi nasip etsin
İyi akşamlar hanımlar;
Bende pazartesi günü oğluma kavuştum.darısı bekleyen sizlerin başına inşallah
Geçmişi okuyamadım ama doğum yapan arkadaşları da tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallah
@oyhan cnm geçmişte yazdın mı okumadım ama ne yaptın nasılsın. Nasıl geçti doğumun.
Amin canım hepimiz için hayırlısı neyse o olsun ben sen 36+2 deyim son dakikaya kadar dönebilir dedi bu şekilde de doğurabilirsin ama riskleri var dedi ben de kabullenmeye başladım sezeryanı artık. Benim bi de inada döndü hamile kaldığım ilk günden beri kaynanam sen normal doğurtmazsın zaten kesin sezeryan olursun bizim gibi anne olamazsın diyip duruyordu her seferinde herkesin içinde ben belli değil Doğum şekli derken o dönüp sezeryan o sezeryan diyordu sırf ona inat daha da kaptırmıştım kendimi normal Doğuma ama napalım bizim için hayırlısı ne ise o olsun sıkıntı çekmektense bebeğimiz sağlıklı olsun da sezeryan olsun senin az kalmış ne güzel kavuşacaksın kuzuna:))
Allah analı babalı büyütsün:)) neden uyutuldunuz acaba? Spinal anestezi sadece belden değilmi
Amin cnm. Darısa sana ve bekleyen herkese olsunKızlar ikinizi de tebrik ederim Ne güzel sağlıkla almışsınız kuzucuklarınızı ya
Cennet kokulu meleklerinizi bizim yerimize de koklayın
Canım ben sevi bebenin minderini aldım pusetde joie muze lx ile birlikte gelen. Hemen minderi yerleştirdim gelince ama baktım ki hala bebek yatınca ortada yığılacak yani onun altına biraz daha destek küçük bir minder yapıp koymam gerek. Minderin çukur kısma gelen yeri çok dolgulu değil anlayacağın. Bilseydim almaz kendim yapardım minderKızlar bu oto koltuğu puset için içine destek minder alan varmı?Emira SY canm sanki sen mi almıştın yanlış mı hatırlıyorm. Ben alcamda hangisini alayım bilemedim bi fikrin varmı
Amin canımAmin. Ewt belden uyuşturmalı. Genel anestezi şeklinde uyutulma olmadı cnm. Muhtemeln sakinleştirici verildi Ben stresin dozunu fazla kaçırdım malesef
Amin cnm. Darısa sana ve bekleyen herkese olsun
Bende panik bi insanım demek dayanamayınca sakinleştirici yapıyolar iyi bişeyAmin. Ewt belden uyuşturmalı. Genel anestezi şeklinde uyutulma olmadı cnm. Muhtemeln sakinleştirici verildi Ben stresin dozunu fazla kaçırdım malesef
Amin cnm. Darısa sana ve bekleyen herkese olsun
Allah kavuştursun daha zamanın var ben 37+3 doğurdum keşke 1 hafta daha kalsaymış minnoşNasıl olalım cnm doğurmadık bekliyoruz
Benmki de aynı joie muze xl yanında gelen puset canım. Sevi bebenin hangisi acaba canım senin aldığın. Ben kendim yapamam diye almayı tercih ettim açıkcası ama bilemedim şimdi sende böyle deyinceCanım ben sevi bebenin minderini aldım pusetde joie muze lx ile birlikte gelen. Hemen minderi yerleştirdim gelince ama baktım ki hala bebek yatınca ortada yığılacak yani onun altına biraz daha destek küçük bir minder yapıp koymam gerek. Minderin çukur kısma gelen yeri çok dolgulu değil anlayacağın. Bilseydim almaz kendim yapardım minder
Bende aynı senn gibi çok stres olurum diye düşünüyorum ağrı durumu nedir spinalde acaba daha az diyorlar ama.korkuyorum. sonradan.ameliyathane psikolojimi bozar diye . Çok şükür sen atlatmışsın darısı bizim başımıza inşallahherkesin allah yar ve yardimcisi olsun canim . Cok aşırı stres ve heyecanlıyım cumartesi bendeszeryana alınacağım ama simdiden midem bulanıyor kalbim hizli hizlo atiyor. Keske hamileliğin olk günlerindeolsaydim diyorum. Bazen degeçip hitsin meleğime kavusayim diyorum karmakarışık durumdayim :)Sağol cnm Allah razı olsun. Spinal anestezi ile oldum. Aşağı yukarı 45 dk fln sürmüş. İlk 10 dakikada bebeği gördüm ve sonra uyuttular. Odaya geçerken sedyede uyandım. Genel olarak kolaydı cnm ama ben fazla stresliydim sadece. Bir ara kusacak gibi oldum ama kusmadım o da çok normalmiş. Benim tek sıkıntım ameliyattan sonraki baş ağrısı oldu. Çok nadir görülürmüş doktorumun 2veya 3üncü hastasıymışım baş ağrısı yaşayan. O da şans diyelim artık.
Rabbim sizlere kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Bende öyle diyorm tatilleri atlattik mi artik hic biseyden korkmuyorum diyorum :) çarpıntı ve mide bulantısı dışında stresten ölmek uzereyim bi geçip gitseydi hayırlısıyla. :)Benim kalbim tekledi bugün korktum birazonun dışında tansiyonum da oynuyor. Sabah kalkar kalkmaz 14-10du ama insan buna da alışıyor. Ben de salıya kadar sorun çıkmasa diye dua ediyorum. Tatildeyken girdin mi çıkılmıyor doğumhaneden. Pazartesi temizlik için biri gelecek. Çarşamba son kontrol en geç cuma sezaryen. Rüyalarımda nişanım falan geliyor sonra uykuluyken gerçek sanıyorum bunu bi mutluluk vs oluyor :) 9 dl sonra 38+0 olcaz bakalım.
Maşallah canımgünaydın, benim bebek çok hareketli gündüzleri. maşallah diyeyim tabi ama hani azalacaktı hareketler yer kalmadığı için. normal mi ki bu?
Valla canım benimki 4kilo üstelik birde 38+4 olduk sata göre yine hareketli sanırım bizimkiler hiperaktifgünaydın, benim bebek çok hareketli gündüzleri. maşallah diyeyim tabi ama hani azalacaktı hareketler yer kalmadığı için. normal mi ki bu?
Anlamaz adamlar. Kapasiteleri okadar yetiyor. Zorlamamak lazım.Stresli ve gerginim neden bu eş kişisi bizi anlamıyor?
ozaman doğunca da bayağı hareketli olacak sanırım. Şimdiden kolay gelsin :)günaydın, benim bebek çok hareketli gündüzleri. maşallah diyeyim tabi ama hani azalacaktı hareketler yer kalmadığı için. normal mi ki bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?