2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Maşallah canım

Ya benimkinin hareketleri çok azaldı. Kafama takıyorum ben de niye bu kadar azaldı daha erken diye... Seninkinin hareketli olması daha iyi bence, en azından korkmuyor o zaman insan...

günde bi kaç kere hissediyorsan yeter gibi geliyor bana.
özellikle sola uzanınca deliriyor benimki

Valla canım benimki 4kilo üstelik birde 38+4 olduk sata göre yine hareketli sanırım bizimkiler hiperaktif

ya çıkınca da böyle olacaksa yandık
4 kilo muuuu maşallah

ozaman doğunca da bayağı hareketli olacak sanırım. Şimdiden kolay gelsin :)

Doğum yapan arkadaşlarım hayırlı olsun :l

doktora ne zaman gitsek en başından beri ultrasonda da böyleydi, doktor bu çocuk hiç durmuyor neyle besliyorsun demişti
benim çekeceğim var galiba bu yaramazın elinden

doktora ne zaman gitsek en başından beri ultrasonda da böyleydi, doktor bu çocuk hiç durmuyor neyle besliyorsun demişti
bu defa bende korkuyorum. İlk kızımda usg ye girmeden tatlı falan yerdim hareket etsin diye bana mısın demezdi. Bu kızçe aç karnınada aynı. Sert birde hareketleri. İşte enson sağ böbreğime dayanıp mesaneme yaslandıda bu idrar problemlerim çıktı bissürü. Bende diyorum acaba nasıl birşey geliyor diye. Nst çekemediler geçen gün kalp atışı sabit durmadığı için. Ozaman banada kolay. Gelsin :))

günaydın, benim bebek çok hareketli gündüzleri. maşallah diyeyim tabi ama hani azalacaktı hareketler yer kalmadığı için. normal mi ki bu?
Ne güzel benim de tam akşam 9dan sonra çok hareketli. Zaten şişiyorum akşamları bi de çocuk içten itekliyor.

Ayy senin daha fenaymış :)
Eşim korkuyor benim karnım sürekli dalgalanınca. Napıyor bu çocuk diye
Hiç acımıyor annesine ittirip duruyor

Ne güzel benim de tam akşam 9dan sonra çok hareketli. Zaten şişiyorum akşamları bi de çocuk içten itekliyor.

Sıkışıyor mu acaba yemekten sonra falan :) dün benim de resmen kolu bacağı çıkacaktı nerdeyse karnımdan

Bebeğimle ilgili şaka yapılması hiç hoşuma gitmiyor. Yok doğur da alıp götürücem ben bakayım vs. Üstüne öpülmemesi gerek derken ısrarla öperim bu kadar katı olmayın denilmesi. Yemin ederim bunca sıkıntıma rağmen çocuğu dünyaya getirmek istemiyorum. Ayıp yani doğum yapacak bir insana da bu denilmez. Bunu her konuşmada diyor yalnız. Korkuyorum kavga ederim diye. Ben ki oyuncak bebeğimi bile korurdum çocukken. 9 aydan fazla karnımda taşımış olacağım ve biri bana bunu dicek? Çocuğuma zarar gelmesin diye onca acıya katlandım ben. Saç baş dalmaktan korkuyorum. İşin kötü yanı bu bahsettiğim kişi eşimin kardeşi bir şey de yapamam yaparsam işler sarpa sarar. Eşime de bi şey denilmiyor hassasiyetimi tam olarak anlayamıyor kardeşi diye. Hemen suratı düşüyor kızdığımda bu konuda. Kardeşini de uyarıyor. Ama kardeşi gıcık gıcık konuşuyor. Bu arada kardeşiyle yaşıtım. Küçük değil yani. Tek korkum bu kişi. Başka kimsenin saygısızlık edeceğini düşünmüyorum.

Bence benimki tüm gün şekerliyor akşamları biti canlanıyor. Çünkü yemeği en geç 7de yemiş oluyorum. :) benim karnımın şekli yamuluyor resmen.

günde bi kaç kere hissediyorsan yeter gibi geliyor bana.
özellikle sola uzanınca deliriyor benimki

ya çıkınca da böyle olacaksa yandık
4 kilo muuuu maşallah
Hissediyorum varlığını ama karnım komple taş gibi oldu. Eskisi gibi hareket, dalgalanma hissetmem çok azaldı. Ara ara çıtlıyor bizim kız, ona şükrediyorum

Kapı süsümüzEki Görüntüle 2201323 aslında öykü hilal ismimiz. Duru büyük kızımın ismi kıskanmasın üzülmesin diye onun isminide yazdırdım
Çok güzelmiş canım, iki kızının adını yazdırman da güzel olmuş güzel günlerde kullanın inşallah

Ay evet demiştin aklımdan çıkmış canım :) gene de tüm topik 13 Kasım öncesi doğum yaparsa yine sen sonuncu olabilirsin
evet oda olabilir.

Aynı işler bizde de var Senin hayatına heyecan katacaz diye doğurcağımıza sen doğurda hem biz hem sen heyecanlanalım bence
esprisine soledim kuzum. Eğer yanlış anlaşıldıysam kimse kusura bakmasın herkes vaktinde doğursun inş ben vakti gelenler için dedim zaten yoksa 36 37 ler beklesin tabi

Herkese mutlu hafta sonları olsun.. bugün yasadıgım yalancı yada gercek bilemiyorum sancıcıklarımın süresinin uzadıgını farkettim normal doğum yapanlar yada yapmış olanlar bilirler. Yani normal yalancı kasılmalarda 15/20 sn oluyo biliyorsunuz. Bunda 1 dkkaya yakın sürdü. Hayırlısı bakalım bu konuda bilgisi olan varsa yazabilir hanımlar

doğumdan hemen sonra söyle 1 kez. Bebeği öpmüyoruz şuan enfeksiyona çok yatkın de. Dinlemezlerse hemşireye herkesi dışarı çıkmasını istediğini stres olduğunu söyle. Yine anlamazlarsq kavga edebilirsin. Lohusa sun zaten olur böyle şeyler normal. Ben öyle yapacağım. İlk uyarını güzel şekilde yap tabi. Eşimin kızması bile umrumda olmaz damarıma basarlar.

Benimki de hala çok hareketli canım sığamıyor bide artık yerine bam güm geçiriyor içerde neresi denk gelirse
Doktor kan akışına bakacak durduğu yerde durmuyor kaç kere tekrarlamak zorunda kalıyor
Benimkinin kilosu da az gidiyor yediklerini kiloya ceviremiyo hareket etmekten sürekli enerji harciyo diyorum. Sakin sakin yatsa kilo da alacak

Kapı süsümüzEki Görüntüle 2201323 aslında öykü hilal ismimiz. Duru büyük kızımın ismi kıskanmasın üzülmesin diye onun isminide yazdırdım
Ne güzel düşünmüşsün. Küçük bebek gelirken evdeki büyük abla yada abiyi kesinlikle ihmal etmemek gerekiyor. O dengeyi çok iyi kurmak lazım. Bizde de 6 yaşında abla var. Sürekli kardeşiyle ilgili onu on planda tutan konuşmalar yapıyorum ablasını çok sevecek sen okuldan gelince sevinçten coşacak diyorum çok mutlu oluyor. Inşallah doğduktan sonra da o dengeyi çok iyi sağlayabiliriz
Kapı susunuz de çok güzelmiş bu arada

Tam olarak dediğin gibi canım. Yalancı sancı daha kısa sürüyor gerçek sancı daha uzun sürüyor. Süre olarak tam tutmadim ama hani Allahümme Salli ala yi söylüyoruz ya melodili olarak işte tam 3 defa söyleyecek kadar süre boyunca sancı devam ediyordu doğumda :)

Gunaydin kizlar sag kaburgamda bir agri var dun aksamdan beri yasayip cozum bulan varmıdır.
O ağrı ben de 6.aydan beri var. Hamileliğimde en çok zorlandığım şey bu ağrı. Çözümü yok maalesef doktor çözümü doğurmak dedi ,ilk gebeligimde de olmuştu doğurunca geçmişti gerçekten.
Araba kullanmak , oturmak çok zor oluyor bu ağrı yüzünden

Benmki de aynı joie muze xl yanında gelen puset canım. Sevi bebenin hangisi acaba canım senin aldığın. Ben kendim yapamam diye almayı tercih ettim açıkcası ama bilemedim şimdi sende böyle deyince
Canım aynen arkadaşın dediği gibi. Tek model var zaten bende e bebek de görmüştüm. İnce bir sünger bel destek yeri de ince bir işe yaramayacak diye almadım. Benimde pusetde kendi minderi varmış zaten onun altına bel tarafına ince battaniybattaniye katlayıp koycam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…