- 30 Nisan 2018
- 352
- 511
- 33
Bebeğimle ilgili şaka yapılması hiç hoşuma gitmiyor. Yok doğur da alıp götürücem ben bakayım vs. Üstüne öpülmemesi gerek derken ısrarla öperim bu kadar katı olmayın denilmesi. Yemin ederim bunca sıkıntıma rağmen çocuğu dünyaya getirmek istemiyorum. Ayıp yani doğum yapacak bir insana da bu denilmez. Bunu her konuşmada diyor yalnız. Korkuyorum kavga ederim diye. Ben ki oyuncak bebeğimi bile korurdum çocukken. 9 aydan fazla karnımda taşımış olacağım ve biri bana bunu dicek? Çocuğuma zarar gelmesin diye onca acıya katlandım ben. Saç baş dalmaktan korkuyorum. İşin kötü yanı bu bahsettiğim kişi eşimin kardeşi bir şey de yapamam yaparsam işler sarpa sarar. Eşime de bi şey denilmiyor hassasiyetimi tam olarak anlayamıyor kardeşi diye. Hemen suratı düşüyor kızdığımda bu konuda. Kardeşini de uyarıyor. Ama kardeşi gıcık gıcık konuşuyor. Bu arada kardeşiyle yaşıtım. Küçük değil yani. Tek korkum bu kişi. Başka kimsenin saygısızlık edeceğini düşünmüyorum.
Gunaydin kizlar sag kaburgamda bir agri var dun aksamdan beri yasayip cozum bulan varmıdır.
Geçmiş olsun canım benim 10 gündür var uykudan bile kaldırıyor geçmiyorGunaydin kizlar sag kaburgamda bir agri var dun aksamdan beri yasayip cozum bulan varmıdır.
Tam olarak dediğin gibi canım. Yalancı sancı daha kısa sürüyor gerçek sancı daha uzun sürüyor. Süre olarak tam tutmadim ama hani Allahümme Salli ala yi söylüyoruz ya melodili olarak işte tam 3 defa söyleyecek kadar süre boyunca sancı devam ediyordu doğumda :)
Her hangi bir yeri yok ama surekli bir aci var o bolgedeAyağını mı koydu acaba oraya :)
O ağrı ben de 6.aydan beri var. Hamileliğimde en çok zorlandığım şey bu ağrı. Çözümü yok maalesefdoktor çözümü doğurmak dedi ,ilk gebeligimde de olmuştu doğurunca geçmişti gerçekten.
Araba kullanmak , oturmak çok zor oluyor bu ağrı yüzünden
Geçmiş olsun canım benim 10 gündür var uykudan bile kaldırıyor geçmiyor
Herkes bana pimpirikli deliymişim gibi davranıyor bi sen doğuruyorsun çünkü diyenler var.. bi de neymiş çocuğu mikroplara dirençli hale getirmek lazımmış vs vs.. eşimde benim gibi düşündüğü için sıkıntı olmuyor.. çok şükür bi de babam var destekçim :) annem insanalr kirilcak diye korkuyor geçen kv trip attı bildiğin hastane odasından kovacakmiymisiz... Bende tribine triple karşılık verdim nasıl anlarsa anlasin.. ayrıca çocuğumun şaka konusu yapılması benimde hoşuma gitmiyor.. saçma sapan espiriler bilmem ne..eşimde bozuluyor böyle alıp çocuğu götürürüz laflarına da ben alevlenmeyim diye sakinde kalıyor.. bence senin esin kardeşini pek takmıyormuş gibi geldi bana.. kardeşini de uyarıyormuş zaten napsın o da kardeş işte böyle bi zamanda kırgınlık cikarmak istemiyodur belki.. neyse bizimkilerin panter gibi anaları var bence korkacak millet bizden :)Bebeğimle ilgili şaka yapılması hiç hoşuma gitmiyor. Yok doğur da alıp götürücem ben bakayım vs. Üstüne öpülmemesi gerek derken ısrarla öperim bu kadar katı olmayın denilmesi. Yemin ederim bunca sıkıntıma rağmen çocuğu dünyaya getirmek istemiyorum. Ayıp yani doğum yapacak bir insana da bu denilmez. Bunu her konuşmada diyor yalnız. Korkuyorum kavga ederim diye. Ben ki oyuncak bebeğimi bile korurdum çocukken. 9 aydan fazla karnımda taşımış olacağım ve biri bana bunu dicek? Çocuğuma zarar gelmesin diye onca acıya katlandım ben. Saç baş dalmaktan korkuyorum. İşin kötü yanı bu bahsettiğim kişi eşimin kardeşi bir şey de yapamam yaparsam işler sarpa sarar. Eşime de bi şey denilmiyor hassasiyetimi tam olarak anlayamıyor kardeşi diye. Hemen suratı düşüyor kızdığımda bu konuda. Kardeşini de uyarıyor. Ama kardeşi gıcık gıcık konuşuyor. Bu arada kardeşiyle yaşıtım. Küçük değil yani. Tek korkum bu kişi. Başka kimsenin saygısızlık edeceğini düşünmüyorum.
Benimkide öyle canım ya anlamadım tospik oldu maşallah hareketli olması iyi dedi dr. Ama her yerde yer azalınca kanala girince hareket azalır diyor yok bizimki delirmecelerde müzik acayim coşuyor banyoda coşuyor yemekten sonra coşuyor :) bi de kendini dayıyor bi bölgeye sırtını poposunu çıkarıyor heryer çatlak içinde görsen şaşarsın..günaydın, benim bebek çok hareketli gündüzleri. maşallah diyeyim tabi ama hani azalacaktı hareketler yer kalmadığı için. normal mi ki bu?
Benimkide öyle canım ya anlamadım tospik oldu maşallah hareketli olması iyi dedi dr. Ama her yerde yer azalınca kanala girince hareket azalır diyor yok bizimki delirmecelerde müzik acayim coşuyor banyoda coşuyor yemekten sonra coşuyor :) bi de kendini dayıyor bi bölgeye sırtını poposunu çıkarıyor heryer çatlak içinde görsen şaşarsın..
Benimkide derin ya çok tuhaf adeta çatlak değil yarık oldu..yatay ve dikey çizgiler halinde annem bile şaşırdı o çatlamamış çünkü.. senin canın acıyor mu peki benim biraz acıyor sankibende en aşağıdan göbeğimin az üstüne kadar çatladım hemde ne çatlamak koyu kahve gibi oldu rengi artık derin derin ne olacak bunlar bilmiyorum geçmeyecek sanırım :/
Benimkide derin ya çok tuhaf adeta çatlak değil yarık oldu..yatay ve dikey çizgiler halinde annem bile şaşırdı o çatlamamış çünkü.. senin canın acıyor mu peki benim biraz acıyor sanki
Bende hindistan cevizi yağı sürüyorum hep sürdüm ama nafile bakalım az kaldı doğumdan sonra geçer herhaldebenim annede de yok.. geçen hafta yanmaya acımaya başladı bebe yağı sürmeye başladım sabah akşam bazen gün içinde tekrar bol bol sürüyorum şimdi daha iyi
Bende hindistan cevizi yağı sürüyorum hep sürdüm ama nafile bakalım az kaldı doğumdan sonra geçer herhalde
O zaman bende bugün alayım ya çünkü acıyor bi de fena kaşıntı başladı göbeğim açık dolaşıyorum evde kıyafet temas ettiği an canımı yakiyo4. aydan beri neler sürdüm ama yok yani hala da yağları kremleri sürüyorum ama acısını bebe yağı geçirdi
Çok güzel olmuş. Güle güle kullansın kızlarınız. İkisinin isminin olması da iyi fikir olmuş.Kapı süsümüzEki Görüntüle 2201323 aslında öykü hilal ismimiz. Duru büyük kızımın ismi kıskanmasın üzülmesin diye onun isminide yazdırdım
Bebeğimle ilgili şaka yapılması hiç hoşuma gitmiyor. Yok doğur da alıp götürücem ben bakayım vs. Üstüne öpülmemesi gerek derken ısrarla öperim bu kadar katı olmayın denilmesi. Yemin ederim bunca sıkıntıma rağmen çocuğu dünyaya getirmek istemiyorum. Ayıp yani doğum yapacak bir insana da bu denilmez. Bunu her konuşmada diyor yalnız. Korkuyorum kavga ederim diye. Ben ki oyuncak bebeğimi bile korurdum çocukken. 9 aydan fazla karnımda taşımış olacağım ve biri bana bunu dicek? Çocuğuma zarar gelmesin diye onca acıya katlandım ben. Saç baş dalmaktan korkuyorum. İşin kötü yanı bu bahsettiğim kişi eşimin kardeşi bir şey de yapamam yaparsam işler sarpa sarar. Eşime de bi şey denilmiyor hassasiyetimi tam olarak anlayamıyor kardeşi diye. Hemen suratı düşüyor kızdığımda bu konuda. Kardeşini de uyarıyor. Ama kardeşi gıcık gıcık konuşuyor. Bu arada kardeşiyle yaşıtım. Küçük değil yani. Tek korkum bu kişi. Başka kimsenin saygısızlık edeceğini düşünmüyorum.
@aydingelini de şaka yapmış canım. Hepimiz merakla bakıyoruz sayfaya hayırlı haber var mı diyeesprisine soledim kuzum. Eğer yanlış anlaşıldıysam kimse kusura bakmasınherkes vaktinde doğursun inş ben vakti gelenler için dedim zaten yoksa 36 37 ler beklesin tabi
İnşallah hemşire kendiliğinden çıkartır ben bunu rica edersem kimse benimle konuşmaz.doğumdan hemen sonra söyle 1 kez. Bebeği öpmüyoruz şuan enfeksiyona çok yatkın de. Dinlemezlerse hemşireye herkesi dışarı çıkmasını istediğini stres olduğunu söyle. Yine anlamazlarsq kavga edebilirsin. Lohusa sun zaten olur böyle şeyler normal. Ben öyle yapacağım. İlk uyarını güzel şekilde yap tabi. Eşimin kızması bile umrumda olmaz damarıma basarlar.
Normalde bunu dile bile getirmem ama kendisi her telefonda bebeği alıp götüreceğim ben bakacağım şunu yapacağım bunu yapacağım diyor. Üstüne oh öpeceğim vs vs diyince söylemek durumunda kaldık baktık olmayacak. Eşim de çocuk daha o diyor şaka gibi benimle yaşıt o çocuk ben alttan alacağım öyle mi? Diyor ki yapsın o zaman ne kadar kızarsan kız yapmadan niye ortalığı yıkıyosun diyor. Ben de yaptıktan sonra söylemenin mantığı kalıyor mu dedim? Ağladım bağırdım çağırdım. Doğuma 5 gün kala kriz geçirttiler bana, ağlattılar hepsini Allaha havale ediyorum.Kusura bakma her kim olursa olsun isterse kv-kb olsun veririm cevabını oturturum aşağıya, o kim oluyormuş be ? Gitsin evlensin kendi çocuğuna etsin ne edecekse...
benim de küçük görumce deliriyormuş bebek için, hahaha bir kere beni aradı mı ? Yok, istediği kasar hayal kurup çıldırsınlar bebe benim benimle yatıp kalkacak benim kokumla uyanacak, gerisi tırıst...bende kv yok yaglayacagım yok sürmeleyecegim yok tuzlayalım ... yanı ebemmm tarihinden kalma ne varsa saydı söyledi yapacaz diye bende ek kadar bebe TEni hassas yaptırmam diye karşı çıktım,bu seferde dini yönden kabul ettirmek için sünnet diye yaklaşmaya başladı.. yıl 2018 ama zihinler m.ö
Doğal olan birşey kalmadı ama hala birşeyleri devam ettirme çabası... bir de böyle eski zihinlilerle uğraşıp mücadele ettiğini düşün....
Yeni doğan bebeği al mıncır öp kokla diye ellerine verecek değilsin... ayaklarından koklasınlar işte... dışarıdan gelen herkese mikroplu gözüyle bakmak gerekdokanmayınnn elleaaşmayınnn öpmayınnn
Eşim uyarıyor da ben tahammül edemiyorum. Bi kez söylersin ve o da ayağını denk alır kakara kikiri yok öyle olmaz öpülmez diyor da karşıdaki buldu yumuşak yüzü uzattıkça uzatıyor. Sorun şu eşim bu konuda tamamen beni kırmamalıydı. Çok zor hamilelik geçirdim. Kendi gördü gözüyle yani. Gelmiş kardeşi için çocuk o daha diyor. Ağladım mahvoldum Allaha havale ediyorum beni üzenleri.Herkes bana pimpirikli deliymişim gibi davranıyor bi sen doğuruyorsun çünkü diyenler var.. bi de neymiş çocuğu mikroplara dirençli hale getirmek lazımmış vs vs.. eşimde benim gibi düşündüğü için sıkıntı olmuyor.. çok şükür bi de babam var destekçim :) annem insanalr kirilcak diye korkuyor geçen kv trip attı bildiğin hastane odasından kovacakmiymisiz... Bende tribine triple karşılık verdim nasıl anlarsa anlasin.. ayrıca çocuğumun şaka konusu yapılması benimde hoşuma gitmiyor.. saçma sapan espiriler bilmem ne..eşimde bozuluyor böyle alıp çocuğu götürürüz laflarına da ben alevlenmeyim diye sakinde kalıyor.. bence senin esin kardeşini pek takmıyormuş gibi geldi bana.. kardeşini de uyarıyormuş zaten napsın o da kardeş işte böyle bi zamanda kırgınlık cikarmak istemiyodur belki.. neyse bizimkilerin panter gibi anaları var bence korkacak millet bizden :)
Allah var ben istedim bebek olsun diye çünkü eşimin annesi babasının yaşı büyük. Rahat rahat torun sevsinler istedim. Ama kardeşi düşünemiyor. Fevri davranıyor. Alıp götürür düzgün tutamadan ağzına yakın öper. Gözümle başka bebeğe yaptığını gördüğüm için. Kendi yeğenine neler yapmaz.Çok güzel olmuş. Güle güle kullansın kızlarınız. İkisinin isminin olması da iyi fikir olmuş.
Bir de şöyle düşün canım; ne kadar çok sevmek için bekleniyor. Seveni hep çok olsun.
@aydingelini de şaka yapmış canım. Hepimiz merakla bakıyoruz sayfaya hayırlı haber var mı diye
@betka2013 haftasonu diye mi haber yok; yoksa bebeğine mi kavuştu acaba?
Sancidan doğumdan korkuyorum sezeryan olsam sütüm hemen gelirmi kiBenim de aşağıya indi 10dakika çok yavaş yürüsem bile inanılmaz ağrım oluyo. Bugün yarın doğururum diyom eşimesen sancıdan mı korkuyorsun canım?
Allah var ben istedim bebek olsun diye çünkü eşimin annesi babasının yaşı büyük. Rahat rahat torun sevsinler istedim. Ama kardeşi düşünemiyor. Fevri davranıyor. Alıp götürür düzgün tutamadan ağzına yakın öper. Gözümle başka bebeğe yaptığını gördüğüm için. Kendi yeğenine neler yapmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?