Sezeryan olayını bilmiyorum ama sancıdan doğumdan korkma canım Allah kolaylığını veriyor inan milyonlarca kadın nasıl yapıyor sende yaparsın Allah ın izni ileSancidan doğumdan korkuyorum sezeryan olsam sütüm hemen gelirmi ki
İnşallah Allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın bebeklerimize kavusalimSezeryan olayını bilmiyorum ama sancıdan doğumdan korkma canım Allah kolaylığını veriyor inan milyonlarca kadın nasıl yapıyor sende yaparsın Allah ın izni ile
Ya büyüyünce alsın gezdirsin tabi ki bi şey demem yeğeni. Ama ilk bebeğim. Ve daha çok küçük olacak. Yoksa ilelebet bu tavırda olmayacağım böyle ömür geçmez çünkü.Niye kendini strese sokuyorsun ki benim de kayınvalidem bazen şakasına diyor büyük oğlum icin bu benim oğlum olsun küçüğü sizin olsun diye ben de 2 saat sonra emira yetiş diye geri getirmeyeceksen al senin olsun anne diyorum
Merak etme o bebek aglayinca al annesiii seni istiyor diye kucağına atıp kaçacak şimdi çok meraklı olanlar
O zaman bende bugün alayım ya çünkü acıyor bi de fena kaşıntı başladı göbeğim açık dolaşıyorum evde kıyafet temas ettiği an canımı yakiyo
https://www.e-bebek.com/sevi-bebe-a...MIt7yqjp2p3gIVBYfVCh0uXAU8EAQYASABEgKu0_D_BwEBenmki de aynı joie muze xl yanında gelen puset canım. Sevi bebenin hangisi acaba canım senin aldığın. Ben kendim yapamam diye almayı tercih ettim açıkcası ama bilemedim şimdi sende böyle deyince
https://www.e-bebek.com/sevi-bebe-a...MIt7yqjp2p3gIVBYfVCh0uXAU8EAQYASABEgKu0_D_BwEBenmki de aynı joie muze xl yanında gelen puset canım. Sevi bebenin hangisi acaba canım senin aldığın. Ben kendim yapamam diye almayı tercih ettim açıkcası ama bilemedim şimdi sende böyle deyince
Benim doktorum 8.5 in üstüne çıkıp inmezse mutlaka haberim olsun demişti.ama şunuda söyleyeyim benim doktorum biraz evhamlı.18 gündür hastanede yatıyorum nst de sancılar çıkıyor diye sürekli serumla kasılma önlenmeye çalışıyor şuan 36+3 günlük hamileyim.37 yi zorlamak istiyor.Kızlar bu arada benim küçük tansiyon hep 10a yakın büyük bazen 12 bazen 13 bazen 14-15 oluyor. Küçüğün böyle yüksek çıkması kötü mü? Büyükle birlikte mi yüksek çıkması kötü sadece?
Güle güle saglikla buyut :)Kizlar herkese tek tek dönemedim. O gece dogum yaptim ben. Size anlatiyim moral olsun :) sabahtan aksam 9 a kadar cok hafif sancilarim oldu adet olacakmisim gibi. Aksam 9da belim agrimaya basladi sadece belim agriyordu üsüttum heralde dedim ayagima sicak su torbasi falan koydum. Cok düzensiz ve hafif oldugu icin sancilar ben yalanci sanci sandim. Gece 1 de anneme telefnmdan bisry izletiyordum gülüyoduk falan derken icimde balon patladi pat sesi hem duyuldu hem hissettim. Sonra suyum saril saril akmaya basladi. Hemen hastaneye gittik. 1.14 te sancilarim siddetlendi acikligim 3 cm di. nst de agrilarim cok sık 100de 100 cikti. Dediler ilk gebelik odaya yatiralim 10,saati bulur ama dayanamiyo agri kesici vuralim dedi doktor. Agri kesici vurdular cok gucluymus. 15 dk agrimi kesti sonra dahada siddetle geldi. 1 dk ya dustu. Herkes basimda imknsiz fln diyo. 2 saatte 10 cm acilmam oldu ayni zamanda bebegi sanki popomda hissettim. Hemen apar topar dogumhaneye aldilar. 3 ikinmada kucagima aldim melegimi. Yani cektigim aci toplamda 2,saatti sonra hersey bitti. Dogum kesisini hic hissetmedim 3 dikisim var. Allah herkesr boyle kolay dogum nasip etsin.
Gozun aydin allah anali babali buyutsun ne guzel darisi basimiza :) kacinci gunundeydin?Kizlar herkese tek tek dönemedim. O gece dogum yaptim ben. Size anlatiyim moral olsun :) sabahtan aksam 9 a kadar cok hafif sancilarim oldu adet olacakmisim gibi. Aksam 9da belim agrimaya basladi sadece belim agriyordu üsüttum heralde dedim ayagima sicak su torbasi falan koydum. Cok düzensiz ve hafif oldugu icin sancilar ben yalanci sanci sandim. Gece 1 de anneme telefnmdan bisry izletiyordum gülüyoduk falan derken icimde balon patladi pat sesi hem duyuldu hem hissettim. Sonra suyum saril saril akmaya basladi. Hemen hastaneye gittik. 1.14 te sancilarim siddetlendi acikligim 3 cm di. nst de agrilarim cok sık 100de 100 cikti. Dediler ilk gebelik odaya yatiralim 10,saati bulur ama dayanamiyo agri kesici vuralim dedi doktor. Agri kesici vurdular cok gucluymus. 15 dk agrimi kesti sonra dahada siddetle geldi. 1 dk ya dustu. Herkes basimda imknsiz fln diyo. 2 saatte 10 cm acilmam oldu ayni zamanda bebegi sanki popomda hissettim. Hemen apar topar dogumhaneye aldilar. 3 ikinmada kucagima aldim melegimi. Yani cektigim aci toplamda 2,saatti sonra hersey bitti. Dogum kesisini hic hissetmedim 3 dikisim var. Allah herkesr boyle kolay dogum nasip etsin.
çok iyi ya Allah analı babalı büyütsümKizlar herkese tek tek dönemedim. O gece dogum yaptim ben. Size anlatiyim moral olsun :) sabahtan aksam 9 a kadar cok hafif sancilarim oldu adet olacakmisim gibi. Aksam 9da belim agrimaya basladi sadece belim agriyordu üsüttum heralde dedim ayagima sicak su torbasi falan koydum. Cok düzensiz ve hafif oldugu icin sancilar ben yalanci sanci sandim. Gece 1 de anneme telefnmdan bisry izletiyordum gülüyoduk falan derken icimde balon patladi pat sesi hem duyuldu hem hissettim. Sonra suyum saril saril akmaya basladi. Hemen hastaneye gittik. 1.14 te sancilarim siddetlendi acikligim 3 cm di. nst de agrilarim cok sık 100de 100 cikti. Dediler ilk gebelik odaya yatiralim 10,saati bulur ama dayanamiyo agri kesici vuralim dedi doktor. Agri kesici vurdular cok gucluymus. 15 dk agrimi kesti sonra dahada siddetle geldi. 1 dk ya dustu. Herkes basimda imknsiz fln diyo. 2 saatte 10 cm acilmam oldu ayni zamanda bebegi sanki popomda hissettim. Hemen apar topar dogumhaneye aldilar. 3 ikinmada kucagima aldim melegimi. Yani cektigim aci toplamda 2,saatti sonra hersey bitti. Dogum kesisini hic hissetmedim 3 dikisim var. Allah herkesr boyle kolay dogum nasip etsin.
Cok guzel bi bilgiymis denedim sol ayagimin topuguna kadar anca yukseltebildim :) insallah dogururumm.Kızlar salihe hamileyken temmuz annelerinde bir arkadaş şey demişti. Sırtınızi dik şekilde duvara yaslayarak yere oturuyorsunuz, ayaklarınızı dümdüz uzatiyorsunuz. Sağ ayağınızın topuğunun alt kısmını sol ayak baş parmağınızın üstüne koymaya çalışıyorsunuz. Yapamazsaniz doğum yakin demişti :) benim salihte tutmuştu. Yapamadıktan tam iki gün sonra doğum oldu.
Güzel tarif edebildim mi bilmiyorum bı deneyin bakalım yapabilecek misiniz
Kizlar herkese tek tek dönemedim. O gece dogum yaptim ben. Size anlatiyim moral olsun :) sabahtan aksam 9 a kadar cok hafif sancilarim oldu adet olacakmisim gibi. Aksam 9da belim agrimaya basladi sadece belim agriyordu üsüttum heralde dedim ayagima sicak su torbasi falan koydum. Cok düzensiz ve hafif oldugu icin sancilar ben yalanci sanci sandim. Gece 1 de anneme telefnmdan bisry izletiyordum gülüyoduk falan derken icimde balon patladi pat sesi hem duyuldu hem hissettim. Sonra suyum saril saril akmaya basladi. Hemen hastaneye gittik. 1.14 te sancilarim siddetlendi acikligim 3 cm di. nst de agrilarim cok sık 100de 100 cikti. Dediler ilk gebelik odaya yatiralim 10,saati bulur ama dayanamiyo agri kesici vuralim dedi doktor. Agri kesici vurdular cok gucluymus. 15 dk agrimi kesti sonra dahada siddetle geldi. 1 dk ya dustu. Herkes basimda imknsiz fln diyo. 2 saatte 10 cm acilmam oldu ayni zamanda bebegi sanki popomda hissettim. Hemen apar topar dogumhaneye aldilar. 3 ikinmada kucagima aldim melegimi. Yani cektigim aci toplamda 2,saatti sonra hersey bitti. Dogum kesisini hic hissetmedim 3 dikisim var. Allah herkesr boyle kolay dogum nasip etsin.
Benmkinde yok canım mecbur bişeyler alıcam. Diktirixektim ama beceremezler diye bulaşmak istemedimCanım aynen arkadaşın dediği gibi. Tek model var zaten bende e bebek de görmüştüm. İnce bir sünger bel destek yeri de ince bir işe yaramayacak diye almadım. Benimde pusetde kendi minderi varmış zaten onun altına bel tarafına ince battaniybattaniye katlayıp koycam.
açamadm linki alıntılayınca canım bakcam şimd çok teşekkür ederim:)https://www.e-bebek.com/sevi-bebe-a...MIt7yqjp2p3gIVBYfVCh0uXAU8EAQYASABEgKu0_D_BwE
Canım benim aldığım bu. Eğer yapamam diyorsan al ama tam çukur kısma yine küçük bir şey koyman gerek çökme olmaması için. Küçük bir bezi katlayıp koysanda olur ama minderin altına illa yastık gibi bir şeye gerek yok.
Ya sağ salim almış olmana çok sevindim canım inşallah bizimki de bukadar kolay olue güle güle büyüt bebişini :))Kizlar herkese tek tek dönemedim. O gece dogum yaptim ben. Size anlatiyim moral olsun :) sabahtan aksam 9 a kadar cok hafif sancilarim oldu adet olacakmisim gibi. Aksam 9da belim agrimaya basladi sadece belim agriyordu üsüttum heralde dedim ayagima sicak su torbasi falan koydum. Cok düzensiz ve hafif oldugu icin sancilar ben yalanci sanci sandim. Gece 1 de anneme telefnmdan bisry izletiyordum gülüyoduk falan derken icimde balon patladi pat sesi hem duyuldu hem hissettim. Sonra suyum saril saril akmaya basladi. Hemen hastaneye gittik. 1.14 te sancilarim siddetlendi acikligim 3 cm di. nst de agrilarim cok sık 100de 100 cikti. Dediler ilk gebelik odaya yatiralim 10,saati bulur ama dayanamiyo agri kesici vuralim dedi doktor. Agri kesici vurdular cok gucluymus. 15 dk agrimi kesti sonra dahada siddetle geldi. 1 dk ya dustu. Herkes basimda imknsiz fln diyo. 2 saatte 10 cm acilmam oldu ayni zamanda bebegi sanki popomda hissettim. Hemen apar topar dogumhaneye aldilar. 3 ikinmada kucagima aldim melegimi. Yani cektigim aci toplamda 2,saatti sonra hersey bitti. Dogum kesisini hic hissetmedim 3 dikisim var. Allah herkesr boyle kolay dogum nasip etsin.
güle güle büyüt canım bebeğini masallahKizlar herkese tek tek dönemedim. O gece dogum yaptim ben. Size anlatiyim moral olsun :) sabahtan aksam 9 a kadar cok hafif sancilarim oldu adet olacakmisim gibi. Aksam 9da belim agrimaya basladi sadece belim agriyordu üsüttum heralde dedim ayagima sicak su torbasi falan koydum. Cok düzensiz ve hafif oldugu icin sancilar ben yalanci sanci sandim. Gece 1 de anneme telefnmdan bisry izletiyordum gülüyoduk falan derken icimde balon patladi pat sesi hem duyuldu hem hissettim. Sonra suyum saril saril akmaya basladi. Hemen hastaneye gittik. 1.14 te sancilarim siddetlendi acikligim 3 cm di. nst de agrilarim cok sık 100de 100 cikti. Dediler ilk gebelik odaya yatiralim 10,saati bulur ama dayanamiyo agri kesici vuralim dedi doktor. Agri kesici vurdular cok gucluymus. 15 dk agrimi kesti sonra dahada siddetle geldi. 1 dk ya dustu. Herkes basimda imknsiz fln diyo. 2 saatte 10 cm acilmam oldu ayni zamanda bebegi sanki popomda hissettim. Hemen apar topar dogumhaneye aldilar. 3 ikinmada kucagima aldim melegimi. Yani cektigim aci toplamda 2,saatti sonra hersey bitti. Dogum kesisini hic hissetmedim 3 dikisim var. Allah herkesr boyle kolay dogum nasip etsin.
En iyisi allaha havale etmek canım haklisin gerçekten biz hamileyiz biraz daha hassas davranılmalı ama işte insanlar ne bileyim çok hafife alıyorlar..Eşim uyarıyor da ben tahammül edemiyorum. Bi kez söylersin ve o da ayağını denk alır kakara kikiri yok öyle olmaz öpülmez diyor da karşıdaki buldu yumuşak yüzü uzattıkça uzatıyor. Sorun şu eşim bu konuda tamamen beni kırmamalıydı. Çok zor hamilelik geçirdim. Kendi gördü gözüyle yani. Gelmiş kardeşi için çocuk o daha diyor. Ağladım mahvoldum Allaha havale ediyorum beni üzenleri.
Inşallah canım ya.. çok sağol benim aklıma gelmezdi bebe yağıinş sende de işe yarar cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?