2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
bizim ablamız da 4.5 yaşında. En çok korktuğum şey onu ihmal etmek, en çok korktuğum şey onu abla kategorisine sokup sen büyüksün diye yormak. İnşallah onu yapmayız. Onlarda yavrucak daha minicik. Çok düşündüm 2. Olsamı diye

Çok duygulandım resmen ağladım hatta ayy inşallah allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin.. Allah analı babalı büyütsün... sağlık mutluluk huzur içinde bi yaşamınız olsun inşallah benimde az kaldı bakalım ne zaman olacak...

Masallah ne guzel bir dogum hikayesi olmus gozun aydin darisi bize insallah

amin inşallah canım gozun aydın.Allah saglıkla buyutmeyi nasip etsin.nasıl guzeldir şimdi miniginin kokusu.darısı basımıza inşallah

Geçmiş olsun canım ben de tansiyondan 4 gün yattım geçen salı kendi isteğimle taburcu oldum. O günden bu yana 15-10,5 gördüm evde ama 15 dk içinde düştüğü için gitmedim. Şimdi küçük hep 9 üstü 10a yakın ama ben 38+0ım şu an cuma da doğumum var. Allah yardımcın olsun.

Bence çok iyi yapmışsınız kardeş çok güzel bi şey. Hele iki kız kardeş :)

Oooy canım benim maaşallah ya Harika bir doğum olmuş. Sağlıkla büyüt inşallah bebeğini. Rabbim hepimize kolay Doğum nasip etsin inşallah

Gozunuz aydın canım. Ne güzel bir doğum olmuş güle güle büyüt bebeğini :)

Maşallah ne güzel bir doğum hikayen olmuş darısı başımıza olsun inşallah. Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı hayırlı bir ömrü olsun inşallah

Gözünaydın. Sağlıkla büyüt inşallah cnm

Sağol canım sanada geçmiş olsun.benimde serumu kesiyorlar sancı yükseliyor ve düzenli olarak devam ediyor ama ben hiç hissetmiyorum.o yüzden doğurup çıkacağım sanırım 36 yı bi gör diyordu doktorum şimdi 37.yi tamamla diyor.inşallah dayanır bebeğim gelmekte ısrar etmez.
Senin Doğuma az kalmış zaten riski haftayıda atlatmışsın.benimde Cuma günü 37+2 oluyor dayanırsa o gün doğumum olabilir.

Ya masaAllah canım. Allah analı babalı büyütsun gözünüz aydın canım :)

Benim bir arkadaşında da yoktu. O da battaniye serdi sadece. Öyle kullandı. YaYani 60 tl vermeye değmez gibi geliyor ince çünkü. Bir de dikilip satılanlar var nette. Onlara da bakabilirsin. Puset minderi diye geçiyor. İçinden kemerler de geçirilebiliyor. Kadınlar evde dikip satıyor. Gittigidiyorda falan da vardı sanırım. Nete yazarsan bulabilirsin

Canım ne kadar pozitif, güzel bir doğumun olmuş ya... Yüzümde gülücüklerle okudum  minnoşunu bizim yerimize kokla annesi. Allah hep böyle güzellikler ihsan etsin canım size

Kizlar birşey soracağım ben bugün başka sebeplerden acile gittim orda idrarda gebeliğe baktılar ama sonucu bekleyemedim internetten baktım sonucuma hiçbirşey anlamıyorum nerede yazıyor acaba bilgisi olan var mı ne yazması lazım

İnşallah dayanır canım. Ne güzel aynı gün doğurmuş oluruz :)

Beta hcg değerinizin 5ten büyük olması lazım.

Canım onu biliyorum fakat idrar tahlili olduğu için kan tahlili gibi yukarda yazmıyor o yüzden anlamayadım. Bta diye birşey yazmıyor yani adı farklı olabilir mi acaba bu teste
Sanmıyorum hamilelik hormonunun adı zaten beta hcg bu hormonun yükselmesi hamileliği gösteriyor. Testin adı değil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…