bizim ablamız da 4.5 yaşında. En çok korktuğum şey onu ihmal etmek, en çok korktuğum şey onu abla kategorisine sokup sen büyüksün diye yormak. İnşallah onu yapmayız. Onlarda yavrucak daha minicik. Çok düşündüm 2. Olsamı diyeNe güzel düşünmüşsün. Küçük bebek gelirken evdeki büyük abla yada abiyi kesinlikle ihmal etmemek gerekiyor. O dengeyi çok iyi kurmak lazım. Bizde de 6 yaşında abla var. Sürekli kardeşiyle ilgili onu on planda tutan konuşmalar yapıyorum ablasını çok sevecek sen okuldan gelince sevinçten coşacak diyorum çok mutlu oluyor. Inşallah doğduktan sonra da o dengeyi çok iyi sağlayabiliriz
Kapı susunuz de çok güzelmiş bu arada
Çok duygulandım resmen ağladım hatta ayy inşallah allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin.. Allah analı babalı büyütsün... sağlık mutluluk huzur içinde bi yaşamınız olsun inşallahKizlar herkese tek tek dönemedim. O gece dogum yaptim ben. Size anlatiyim moral olsun :) sabahtan aksam 9 a kadar cok hafif sancilarim oldu adet olacakmisim gibi. Aksam 9da belim agrimaya basladi sadece belim agriyordu üsüttum heralde dedim ayagima sicak su torbasi falan koydum. Cok düzensiz ve hafif oldugu icin sancilar ben yalanci sanci sandim. Gece 1 de anneme telefnmdan bisry izletiyordum gülüyoduk falan derken icimde balon patladi pat sesi hem duyuldu hem hissettim. Sonra suyum saril saril akmaya basladi. Hemen hastaneye gittik. 1.14 te sancilarim siddetlendi acikligim 3 cm di. nst de agrilarim cok sık 100de 100 cikti. Dediler ilk gebelik odaya yatiralim 10,saati bulur ama dayanamiyo agri kesici vuralim dedi doktor. Agri kesici vurdular cok gucluymus. 15 dk agrimi kesti sonra dahada siddetle geldi. 1 dk ya dustu. Herkes basimda imknsiz fln diyo. 2 saatte 10 cm acilmam oldu ayni zamanda bebegi sanki popomda hissettim. Hemen apar topar dogumhaneye aldilar. 3 ikinmada kucagima aldim melegimi. Yani cektigim aci toplamda 2,saatti sonra hersey bitti. Dogum kesisini hic hissetmedim 3 dikisim var. Allah herkesr boyle kolay dogum nasip etsin.
Inşallah canım ya.. çok sağol benim aklıma gelmezdi bebe yağı
Masallah ne guzel bir dogum hikayesi olmus gozun aydin darisi bize insallahKizlar herkese tek tek dönemedim. O gece dogum yaptim ben. Size anlatiyim moral olsun :) sabahtan aksam 9 a kadar cok hafif sancilarim oldu adet olacakmisim gibi. Aksam 9da belim agrimaya basladi sadece belim agriyordu üsüttum heralde dedim ayagima sicak su torbasi falan koydum. Cok düzensiz ve hafif oldugu icin sancilar ben yalanci sanci sandim. Gece 1 de anneme telefnmdan bisry izletiyordum gülüyoduk falan derken icimde balon patladi pat sesi hem duyuldu hem hissettim. Sonra suyum saril saril akmaya basladi. Hemen hastaneye gittik. 1.14 te sancilarim siddetlendi acikligim 3 cm di. nst de agrilarim cok sık 100de 100 cikti. Dediler ilk gebelik odaya yatiralim 10,saati bulur ama dayanamiyo agri kesici vuralim dedi doktor. Agri kesici vurdular cok gucluymus. 15 dk agrimi kesti sonra dahada siddetle geldi. 1 dk ya dustu. Herkes basimda imknsiz fln diyo. 2 saatte 10 cm acilmam oldu ayni zamanda bebegi sanki popomda hissettim. Hemen apar topar dogumhaneye aldilar. 3 ikinmada kucagima aldim melegimi. Yani cektigim aci toplamda 2,saatti sonra hersey bitti. Dogum kesisini hic hissetmedim 3 dikisim var. Allah herkesr boyle kolay dogum nasip etsin.
amin inşallah canım gozun aydın.Allah saglıkla buyutmeyi nasip etsin.nasıl guzeldir şimdi miniginin kokusu.darısı basımıza inşallahKizlar herkese tek tek dönemedim. O gece dogum yaptim ben. Size anlatiyim moral olsun :) sabahtan aksam 9 a kadar cok hafif sancilarim oldu adet olacakmisim gibi. Aksam 9da belim agrimaya basladi sadece belim agriyordu üsüttum heralde dedim ayagima sicak su torbasi falan koydum. Cok düzensiz ve hafif oldugu icin sancilar ben yalanci sanci sandim. Gece 1 de anneme telefnmdan bisry izletiyordum gülüyoduk falan derken icimde balon patladi pat sesi hem duyuldu hem hissettim. Sonra suyum saril saril akmaya basladi. Hemen hastaneye gittik. 1.14 te sancilarim siddetlendi acikligim 3 cm di. nst de agrilarim cok sık 100de 100 cikti. Dediler ilk gebelik odaya yatiralim 10,saati bulur ama dayanamiyo agri kesici vuralim dedi doktor. Agri kesici vurdular cok gucluymus. 15 dk agrimi kesti sonra dahada siddetle geldi. 1 dk ya dustu. Herkes basimda imknsiz fln diyo. 2 saatte 10 cm acilmam oldu ayni zamanda bebegi sanki popomda hissettim. Hemen apar topar dogumhaneye aldilar. 3 ikinmada kucagima aldim melegimi. Yani cektigim aci toplamda 2,saatti sonra hersey bitti. Dogum kesisini hic hissetmedim 3 dikisim var. Allah herkesr boyle kolay dogum nasip etsin.
Geçmiş olsun canım ben de tansiyondan 4 gün yattım geçen salı kendi isteğimle taburcu oldum. O günden bu yana 15-10,5 gördüm evde ama 15 dk içinde düştüğü için gitmedim. Şimdi küçük hep 9 üstü 10a yakın ama ben 38+0ım şu an cuma da doğumum var. Allah yardımcın olsun.Benim doktorum 8.5 in üstüne çıkıp inmezse mutlaka haberim olsun demişti.ama şunuda söyleyeyim benim doktorum biraz evhamlı.18 gündür hastanede yatıyorum nst de sancılar çıkıyor diye sürekli serumla kasılma önlenmeye çalışıyor şuan 36+3 günlük hamileyim.37 yi zorlamak istiyor.
Bence çok iyi yapmışsınız kardeş çok güzel bi şey. Hele iki kız kardeş :)bizim ablamız da 4.5 yaşında. En çok korktuğum şey onu ihmal etmek, en çok korktuğum şey onu abla kategorisine sokup sen büyüksün diye yormak. İnşallah onu yapmayız. Onlarda yavrucak daha minicik. Çok düşündüm 2. Olsamı diye
Oooy canım benim maaşallah ya Harika bir doğum olmuş. Sağlıkla büyüt inşallah bebeğini. Rabbim hepimize kolay Doğum nasip etsin inşallahKizlar herkese tek tek dönemedim. O gece dogum yaptim ben. Size anlatiyim moral olsun :) sabahtan aksam 9 a kadar cok hafif sancilarim oldu adet olacakmisim gibi. Aksam 9da belim agrimaya basladi sadece belim agriyordu üsüttum heralde dedim ayagima sicak su torbasi falan koydum. Cok düzensiz ve hafif oldugu icin sancilar ben yalanci sanci sandim. Gece 1 de anneme telefnmdan bisry izletiyordum gülüyoduk falan derken icimde balon patladi pat sesi hem duyuldu hem hissettim. Sonra suyum saril saril akmaya basladi. Hemen hastaneye gittik. 1.14 te sancilarim siddetlendi acikligim 3 cm di. nst de agrilarim cok sık 100de 100 cikti. Dediler ilk gebelik odaya yatiralim 10,saati bulur ama dayanamiyo agri kesici vuralim dedi doktor. Agri kesici vurdular cok gucluymus. 15 dk agrimi kesti sonra dahada siddetle geldi. 1 dk ya dustu. Herkes basimda imknsiz fln diyo. 2 saatte 10 cm acilmam oldu ayni zamanda bebegi sanki popomda hissettim. Hemen apar topar dogumhaneye aldilar. 3 ikinmada kucagima aldim melegimi. Yani cektigim aci toplamda 2,saatti sonra hersey bitti. Dogum kesisini hic hissetmedim 3 dikisim var. Allah herkesr boyle kolay dogum nasip etsin.
Gozunuz aydın canım. Ne güzel bir doğum olmuş güle güle büyüt bebeğini :)Kizlar herkese tek tek dönemedim. O gece dogum yaptim ben. Size anlatiyim moral olsun :) sabahtan aksam 9 a kadar cok hafif sancilarim oldu adet olacakmisim gibi. Aksam 9da belim agrimaya basladi sadece belim agriyordu üsüttum heralde dedim ayagima sicak su torbasi falan koydum. Cok düzensiz ve hafif oldugu icin sancilar ben yalanci sanci sandim. Gece 1 de anneme telefnmdan bisry izletiyordum gülüyoduk falan derken icimde balon patladi pat sesi hem duyuldu hem hissettim. Sonra suyum saril saril akmaya basladi. Hemen hastaneye gittik. 1.14 te sancilarim siddetlendi acikligim 3 cm di. nst de agrilarim cok sık 100de 100 cikti. Dediler ilk gebelik odaya yatiralim 10,saati bulur ama dayanamiyo agri kesici vuralim dedi doktor. Agri kesici vurdular cok gucluymus. 15 dk agrimi kesti sonra dahada siddetle geldi. 1 dk ya dustu. Herkes basimda imknsiz fln diyo. 2 saatte 10 cm acilmam oldu ayni zamanda bebegi sanki popomda hissettim. Hemen apar topar dogumhaneye aldilar. 3 ikinmada kucagima aldim melegimi. Yani cektigim aci toplamda 2,saatti sonra hersey bitti. Dogum kesisini hic hissetmedim 3 dikisim var. Allah herkesr boyle kolay dogum nasip etsin.
Maşallah ne güzel bir doğum hikayen olmuş darısı başımıza olsun inşallah. Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı hayırlı bir ömrü olsun inşallahKizlar herkese tek tek dönemedim. O gece dogum yaptim ben. Size anlatiyim moral olsun :) sabahtan aksam 9 a kadar cok hafif sancilarim oldu adet olacakmisim gibi. Aksam 9da belim agrimaya basladi sadece belim agriyordu üsüttum heralde dedim ayagima sicak su torbasi falan koydum. Cok düzensiz ve hafif oldugu icin sancilar ben yalanci sanci sandim. Gece 1 de anneme telefnmdan bisry izletiyordum gülüyoduk falan derken icimde balon patladi pat sesi hem duyuldu hem hissettim. Sonra suyum saril saril akmaya basladi. Hemen hastaneye gittik. 1.14 te sancilarim siddetlendi acikligim 3 cm di. nst de agrilarim cok sık 100de 100 cikti. Dediler ilk gebelik odaya yatiralim 10,saati bulur ama dayanamiyo agri kesici vuralim dedi doktor. Agri kesici vurdular cok gucluymus. 15 dk agrimi kesti sonra dahada siddetle geldi. 1 dk ya dustu. Herkes basimda imknsiz fln diyo. 2 saatte 10 cm acilmam oldu ayni zamanda bebegi sanki popomda hissettim. Hemen apar topar dogumhaneye aldilar. 3 ikinmada kucagima aldim melegimi. Yani cektigim aci toplamda 2,saatti sonra hersey bitti. Dogum kesisini hic hissetmedim 3 dikisim var. Allah herkesr boyle kolay dogum nasip etsin.
Gözünaydın. Sağlıkla büyüt inşallah cnmKizlar herkese tek tek dönemedim. O gece dogum yaptim ben. Size anlatiyim moral olsun :) sabahtan aksam 9 a kadar cok hafif sancilarim oldu adet olacakmisim gibi. Aksam 9da belim agrimaya basladi sadece belim agriyordu üsüttum heralde dedim ayagima sicak su torbasi falan koydum. Cok düzensiz ve hafif oldugu icin sancilar ben yalanci sanci sandim. Gece 1 de anneme telefnmdan bisry izletiyordum gülüyoduk falan derken icimde balon patladi pat sesi hem duyuldu hem hissettim. Sonra suyum saril saril akmaya basladi. Hemen hastaneye gittik. 1.14 te sancilarim siddetlendi acikligim 3 cm di. nst de agrilarim cok sık 100de 100 cikti. Dediler ilk gebelik odaya yatiralim 10,saati bulur ama dayanamiyo agri kesici vuralim dedi doktor. Agri kesici vurdular cok gucluymus. 15 dk agrimi kesti sonra dahada siddetle geldi. 1 dk ya dustu. Herkes basimda imknsiz fln diyo. 2 saatte 10 cm acilmam oldu ayni zamanda bebegi sanki popomda hissettim. Hemen apar topar dogumhaneye aldilar. 3 ikinmada kucagima aldim melegimi. Yani cektigim aci toplamda 2,saatti sonra hersey bitti. Dogum kesisini hic hissetmedim 3 dikisim var. Allah herkesr boyle kolay dogum nasip etsin.
Sağol canım sanada geçmiş olsun.benimde serumu kesiyorlar sancı yükseliyor ve düzenli olarak devam ediyor ama ben hiç hissetmiyorum.o yüzden doğurup çıkacağım sanırım 36 yı bi gör diyordu doktorum şimdi 37.yi tamamla diyor.inşallah dayanır bebeğim gelmekte ısrar etmez.Geçmiş olsun canım ben de tansiyondan 4 gün yattım geçen salı kendi isteğimle taburcu oldum. O günden bu yana 15-10,5 gördüm evde ama 15 dk içinde düştüğü için gitmedim. Şimdi küçük hep 9 üstü 10a yakın ama ben 38+0ım şu an cuma da doğumum var. Allah yardımcın olsun.
Kizlar herkese tek tek dönemedim. O gece dogum yaptim ben. Size anlatiyim moral olsun :) sabahtan aksam 9 a kadar cok hafif sancilarim oldu adet olacakmisim gibi. Aksam 9da belim agrimaya basladi sadece belim agriyordu üsüttum heralde dedim ayagima sicak su torbasi falan koydum. Cok düzensiz ve hafif oldugu icin sancilar ben yalanci sanci sandim. Gece 1 de anneme telefnmdan bisry izletiyordum gülüyoduk falan derken icimde balon patladi pat sesi hem duyuldu hem hissettim. Sonra suyum saril saril akmaya basladi. Hemen hastaneye gittik. 1.14 te sancilarim siddetlendi acikligim 3 cm di. nst de agrilarim cok sık 100de 100 cikti. Dediler ilk gebelik odaya yatiralim 10,saati bulur ama dayanamiyo agri kesici vuralim dedi doktor. Agri kesici vurdular cok gucluymus. 15 dk agrimi kesti sonra dahada siddetle geldi. 1 dk ya dustu. Herkes basimda imknsiz fln diyo. 2 saatte 10 cm acilmam oldu ayni zamanda bebegi sanki popomda hissettim. Hemen apar topar dogumhaneye aldilar. 3 ikinmada kucagima aldim melegimi. Yani cektigim aci toplamda 2,saatti sonra hersey bitti. Dogum kesisini hic hissetmedim 3 dikisim var. Allah herkesr boyle kolay dogum nasip etsin.
Benim bir arkadaşında da yoktu. O da battaniye serdi sadece. Öyle kullandı. YaYani 60 tl vermeye değmez gibi geliyor ince çünkü. Bir de dikilip satılanlar var nette. Onlara da bakabilirsin. Puset minderi diye geçiyor. İçinden kemerler de geçirilebiliyor. Kadınlar evde dikip satıyor. Gittigidiyorda falan da vardı sanırım. Nete yazarsan bulabilirsinBenmkinde yok canım mecbur bişeyler alıcam. Diktirixektim ama beceremezler diye bulaşmak istemedim
açamadm linki alıntılayınca canım bakcam şimd çok teşekkür ederim:)
Ya sağ salim almış olmana çok sevindim canım inşallah bizimki de bukadar kolay olue güle güle büyüt bebişini :))
Kizlar herkese tek tek dönemedim. O gece dogum yaptim ben. Size anlatiyim moral olsun :) sabahtan aksam 9 a kadar cok hafif sancilarim oldu adet olacakmisim gibi. Aksam 9da belim agrimaya basladi sadece belim agriyordu üsüttum heralde dedim ayagima sicak su torbasi falan koydum. Cok düzensiz ve hafif oldugu icin sancilar ben yalanci sanci sandim. Gece 1 de anneme telefnmdan bisry izletiyordum gülüyoduk falan derken icimde balon patladi pat sesi hem duyuldu hem hissettim. Sonra suyum saril saril akmaya basladi. Hemen hastaneye gittik. 1.14 te sancilarim siddetlendi acikligim 3 cm di. nst de agrilarim cok sık 100de 100 cikti. Dediler ilk gebelik odaya yatiralim 10,saati bulur ama dayanamiyo agri kesici vuralim dedi doktor. Agri kesici vurdular cok gucluymus. 15 dk agrimi kesti sonra dahada siddetle geldi. 1 dk ya dustu. Herkes basimda imknsiz fln diyo. 2 saatte 10 cm acilmam oldu ayni zamanda bebegi sanki popomda hissettim. Hemen apar topar dogumhaneye aldilar. 3 ikinmada kucagima aldim melegimi. Yani cektigim aci toplamda 2,saatti sonra hersey bitti. Dogum kesisini hic hissetmedim 3 dikisim var. Allah herkesr boyle kolay dogum nasip etsin.
İnşallah dayanır canım. Ne güzel aynı gün doğurmuş oluruz :)Sağol canım sanada geçmiş olsun.benimde serumu kesiyorlar sancı yükseliyor ve düzenli olarak devam ediyor ama ben hiç hissetmiyorum.o yüzden doğurup çıkacağım sanırım 36 yı bi gör diyordu doktorum şimdi 37.yi tamamla diyor.inşallah dayanır bebeğim gelmekte ısrar etmez.
Senin Doğuma az kalmış zaten riski haftayıda atlatmışsın.benimde Cuma günü 37+2 oluyor dayanırsa o gün doğumum olabilir.
Beta hcg değerinizin 5ten büyük olması lazım.Kizlar birşey soracağım ben bugün başka sebeplerden acile gittim orda idrarda gebeliğe baktılar ama sonucu bekleyemedim internetten baktım sonucuma hiçbirşey anlamıyorum nerede yazıyor acaba bilgisi olan var mı ne yazması lazım
Canım onu biliyorum fakat idrar tahlili olduğu için kan tahlili gibi yukarda yazmıyor o yüzden anlamayadım. Bta diye birşey yazmıyor yani adı farklı olabilir mi acaba bu testeBeta hcg değerinizin 5ten büyük olması lazım.
Sanmıyorum hamilelik hormonunun adı zaten beta hcg bu hormonun yükselmesi hamileliği gösteriyor. Testin adı değil yani.Canım onu biliyorum fakat idrar tahlili olduğu için kan tahlili gibi yukarda yazmıyor o yüzden anlamayadım. Bta diye birşey yazmıyor yani adı farklı olabilir mi acaba bu teste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?