2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
masallh hem sana hem bebisine canim
cok guz3l bir dogum anin olmus oldu. insallah darisi basimiza:))))

Canıım çok sevindim doğumun kolay olmasına en son gece idrar mı kese sıvısı mı diye konuşmuştuk ya hep aklımda kaldın yazmadığını görünce doğumamı gitti noldu diyip duruyodum.Kesenin suyuysada doğru düzgün gelsin bilelim demiştik tam istediğin gibi olmuş:)) Senin bebişin pozisyonuda benimkiyle aynıydı hatırladığım kadarıyla belki açılmaya etki etmiştir hareket ettikçe Allah analı babalı büyütsün:))

Canım senin tahlil sonucu ciktimi
Elhamdulillah canım, sonuçta protein yok yazıyor. Çok saçma bir açıklama yaptılar, meğer o gün çıkmış sonuç ama sağolsunlar laboratuvarda raporu onaylamadıkları için görememişiz sonucunu... İyi ki kendimi iyi hissediyorum diyerek erkenden çıkmışım hastaneden. Yine de ister istemez sonucu görene kadar stres yaptım boşuna.

Ödemler de indi elhamdulillah
Tam 1,7kilo ödem atmışım, bir günde 92,6dan 90,9a düştüm

Sen nasılsın? Tansiyonun yükselmiyor inşallah?

Allah yardımcınız olsun sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu.

Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün. Oh ne güzel sen de kurtardın darısı başımıza :)

Allah yardımcınız olsun sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu.

Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün. Oh ne güzel sen de kurtardın darısı başımıza :)
İnşallah canım hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza bebeklerimizi

B betka2013 masalalh canim cok sevindim girip girip senden haber varmi diye bakiyodum . Rabnim evladını saglikli ve hayırlı etsin . Gözün aydın olsun insallah :) içim gidiklandi mutluluktan :)

Allah anali babali buyutsun insallah canim guzel gunlerde buyut bebisini darisi bize olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…