masallh hem sana hem bebisine canimKizlar herkese tek tek dönemedim. O gece dogum yaptim ben. Size anlatiyim moral olsun :) sabahtan aksam 9 a kadar cok hafif sancilarim oldu adet olacakmisim gibi. Aksam 9da belim agrimaya basladi sadece belim agriyordu üsüttum heralde dedim ayagima sicak su torbasi falan koydum. Cok düzensiz ve hafif oldugu icin sancilar ben yalanci sanci sandim. Gece 1 de anneme telefnmdan bisry izletiyordum gülüyoduk falan derken icimde balon patladi pat sesi hem duyuldu hem hissettim. Sonra suyum saril saril akmaya basladi. Hemen hastaneye gittik. 1.14 te sancilarim siddetlendi acikligim 3 cm di. nst de agrilarim cok sık 100de 100 cikti. Dediler ilk gebelik odaya yatiralim 10,saati bulur ama dayanamiyo agri kesici vuralim dedi doktor. Agri kesici vurdular cok gucluymus. 15 dk agrimi kesti sonra dahada siddetle geldi. 1 dk ya dustu. Herkes basimda imknsiz fln diyo. 2 saatte 10 cm acilmam oldu ayni zamanda bebegi sanki popomda hissettim. Hemen apar topar dogumhaneye aldilar. 3 ikinmada kucagima aldim melegimi. Yani cektigim aci toplamda 2,saatti sonra hersey bitti. Dogum kesisini hic hissetmedim 3 dikisim var. Allah herkesr boyle kolay dogum nasip etsin.
YukledimSanmıyorum hamilelik hormonunun adı zaten beta hcg bu hormonun yükselmesi hamileliği gösteriyor. Testin adı değil yani.
Canım senin tahlil sonucu ciktimiCanım ne kadar pozitif, güzel bir doğumun olmuş ya... Yüzümde gülücüklerle okudum minnoşunu bizim yerimize kokla annesi. Allah hep böyle güzellikler ihsan etsin canım size
Gebeliğe bakılmamış burda ... idrarda kan ve bakteri var idrar yolu enfeksiyonuYukledim
Hamilelik testi yapılmamış canım.Yukledim
İnşallah canım dayanırİnşallah dayanır canım. Ne güzel aynı gün doğurmuş oluruz :)
Canıım çok sevindim doğumun kolay olmasına en son gece idrar mı kese sıvısı mı diye konuşmuştuk ya hep aklımda kaldın yazmadığını görünce doğumamı gitti noldu diyip duruyodum.Kesenin suyuysada doğru düzgün gelsin bilelim demiştik tam istediğin gibi olmuş:)) Senin bebişin pozisyonuda benimkiyle aynıydı hatırladığım kadarıyla belki açılmaya etki etmiştir hareket ettikçe Allah analı babalı büyütsün:))Kizlar herkese tek tek dönemedim. O gece dogum yaptim ben. Size anlatiyim moral olsun :) sabahtan aksam 9 a kadar cok hafif sancilarim oldu adet olacakmisim gibi. Aksam 9da belim agrimaya basladi sadece belim agriyordu üsüttum heralde dedim ayagima sicak su torbasi falan koydum. Cok düzensiz ve hafif oldugu icin sancilar ben yalanci sanci sandim. Gece 1 de anneme telefnmdan bisry izletiyordum gülüyoduk falan derken icimde balon patladi pat sesi hem duyuldu hem hissettim. Sonra suyum saril saril akmaya basladi. Hemen hastaneye gittik. 1.14 te sancilarim siddetlendi acikligim 3 cm di. nst de agrilarim cok sık 100de 100 cikti. Dediler ilk gebelik odaya yatiralim 10,saati bulur ama dayanamiyo agri kesici vuralim dedi doktor. Agri kesici vurdular cok gucluymus. 15 dk agrimi kesti sonra dahada siddetle geldi. 1 dk ya dustu. Herkes basimda imknsiz fln diyo. 2 saatte 10 cm acilmam oldu ayni zamanda bebegi sanki popomda hissettim. Hemen apar topar dogumhaneye aldilar. 3 ikinmada kucagima aldim melegimi. Yani cektigim aci toplamda 2,saatti sonra hersey bitti. Dogum kesisini hic hissetmedim 3 dikisim var. Allah herkesr boyle kolay dogum nasip etsin.
Elhamdulillah canım, sonuçta protein yok yazıyor. Çok saçma bir açıklama yaptılar, meğer o gün çıkmış sonuç ama sağolsunlar laboratuvarda raporu onaylamadıkları için görememişiz sonucunu... İyi ki kendimi iyi hissediyorum diyerek erkenden çıkmışım hastaneden. Yine de ister istemez sonucu görene kadar stres yaptım boşuna.Canım senin tahlil sonucu ciktimi
Allah yardımcınız olsun sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu.Benim doktorum 8.5 in üstüne çıkıp inmezse mutlaka haberim olsun demişti.ama şunuda söyleyeyim benim doktorum biraz evhamlı.18 gündür hastanede yatıyorum nst de sancılar çıkıyor diye sürekli serumla kasılma önlenmeye çalışıyor şuan 36+3 günlük hamileyim.37 yi zorlamak istiyor.
Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün. Oh ne güzel sen de kurtardın darısı başımıza :)Kizlar herkese tek tek dönemedim. O gece dogum yaptim ben. Size anlatiyim moral olsun :) sabahtan aksam 9 a kadar cok hafif sancilarim oldu adet olacakmisim gibi. Aksam 9da belim agrimaya basladi sadece belim agriyordu üsüttum heralde dedim ayagima sicak su torbasi falan koydum. Cok düzensiz ve hafif oldugu icin sancilar ben yalanci sanci sandim. Gece 1 de anneme telefnmdan bisry izletiyordum gülüyoduk falan derken icimde balon patladi pat sesi hem duyuldu hem hissettim. Sonra suyum saril saril akmaya basladi. Hemen hastaneye gittik. 1.14 te sancilarim siddetlendi acikligim 3 cm di. nst de agrilarim cok sık 100de 100 cikti. Dediler ilk gebelik odaya yatiralim 10,saati bulur ama dayanamiyo agri kesici vuralim dedi doktor. Agri kesici vurdular cok gucluymus. 15 dk agrimi kesti sonra dahada siddetle geldi. 1 dk ya dustu. Herkes basimda imknsiz fln diyo. 2 saatte 10 cm acilmam oldu ayni zamanda bebegi sanki popomda hissettim. Hemen apar topar dogumhaneye aldilar. 3 ikinmada kucagima aldim melegimi. Yani cektigim aci toplamda 2,saatti sonra hersey bitti. Dogum kesisini hic hissetmedim 3 dikisim var. Allah herkesr boyle kolay dogum nasip etsin.
Evet canım muhakkak silmen gerekiyor. Bende kullanıyorum ama her emzirme öncesi karbonatlı suyla sonra yıkıyorum boş suyla da duruluyorumKızlar garmastan pomat göğüs ucu kremi emzirmeden önce siliniyor mu? Bilen var mı?
İnşallah canım hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza bebeklerimiziAllah yardımcınız olsun sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu.
Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün. Oh ne güzel sen de kurtardın darısı başımıza :)
Allah anali babali buyutsun insallah canim guzel gunlerde buyut bebisini darisi bize olsun :)Kizlar herkese tek tek dönemedim. O gece dogum yaptim ben. Size anlatiyim moral olsun :) sabahtan aksam 9 a kadar cok hafif sancilarim oldu adet olacakmisim gibi. Aksam 9da belim agrimaya basladi sadece belim agriyordu üsüttum heralde dedim ayagima sicak su torbasi falan koydum. Cok düzensiz ve hafif oldugu icin sancilar ben yalanci sanci sandim. Gece 1 de anneme telefnmdan bisry izletiyordum gülüyoduk falan derken icimde balon patladi pat sesi hem duyuldu hem hissettim. Sonra suyum saril saril akmaya basladi. Hemen hastaneye gittik. 1.14 te sancilarim siddetlendi acikligim 3 cm di. nst de agrilarim cok sık 100de 100 cikti. Dediler ilk gebelik odaya yatiralim 10,saati bulur ama dayanamiyo agri kesici vuralim dedi doktor. Agri kesici vurdular cok gucluymus. 15 dk agrimi kesti sonra dahada siddetle geldi. 1 dk ya dustu. Herkes basimda imknsiz fln diyo. 2 saatte 10 cm acilmam oldu ayni zamanda bebegi sanki popomda hissettim. Hemen apar topar dogumhaneye aldilar. 3 ikinmada kucagima aldim melegimi. Yani cektigim aci toplamda 2,saatti sonra hersey bitti. Dogum kesisini hic hissetmedim 3 dikisim var. Allah herkesr boyle kolay dogum nasip etsin.
Allah yardımcın olsun canım, sağlıcakla kucağına al inşallah bebeğini... Hakkınızda en hayırlısı, en güzeli olsun inşallahKıZlar acil doğumhaneye geldim 17-10 tansiyonla dua edin her an sezaryene alınabilirim.
Allah yardımcın olsun hayırlısıyla al kucağına canım inşallahKıZlar acil doğumhaneye geldim 17-10 tansiyonla dua edin her an sezaryene alınabilirim.
Amin canım çok sag ol.Allah yardımcın olsun canım, sağlıcakla kucağına al inşallah bebeğini... Hakkınızda en hayırlısı, en güzeli olsun inşallah
Amin canım çok sağ ol.Allah yardımcın olsun hayırlısıyla al kucağına canım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?