- 30 Nisan 2018
- 352
- 511
- 33
Kizlar herkese tek tek dönemedim. O gece dogum yaptim ben. Size anlatiyim moral olsun :) sabahtan aksam 9 a kadar cok hafif sancilarim oldu adet olacakmisim gibi. Aksam 9da belim agrimaya basladi sadece belim agriyordu üsüttum heralde dedim ayagima sicak su torbasi falan koydum. Cok düzensiz ve hafif oldugu icin sancilar ben yalanci sanci sandim. Gece 1 de anneme telefnmdan bisry izletiyordum gülüyoduk falan derken icimde balon patladi pat sesi hem duyuldu hem hissettim. Sonra suyum saril saril akmaya basladi. Hemen hastaneye gittik. 1.14 te sancilarim siddetlendi acikligim 3 cm di. nst de agrilarim cok sık 100de 100 cikti. Dediler ilk gebelik odaya yatiralim 10,saati bulur ama dayanamiyo agri kesici vuralim dedi doktor. Agri kesici vurdular cok gucluymus. 15 dk agrimi kesti sonra dahada siddetle geldi. 1 dk ya dustu. Herkes basimda imknsiz fln diyo. 2 saatte 10 cm acilmam oldu ayni zamanda bebegi sanki popomda hissettim. Hemen apar topar dogumhaneye aldilar. 3 ikinmada kucagima aldim melegimi. Yani cektigim aci toplamda 2,saatti sonra hersey bitti. Dogum kesisini hic hissetmedim 3 dikisim var. Allah herkesr boyle kolay dogum nasip etsin.
Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canimKıZlar acil doğumhaneye geldim 17-10 tansiyonla dua edin her an sezaryene alınabilirim.
Ben sevi bebenin aldım cnm daha kullanmadık ama iyi yani güzelAnladım canım bakıyım bari ben teşekkür ederim:) salih nasıl oldu iyi mi
Ay bizimde puset aynı cnm joie dediğin gibi çok içe doğru göçük neden oo şekilde yapmışlar anlayamadikCanım ben sevi bebenin minderini aldım pusetde joie muze lx ile birlikte gelen. Hemen minderi yerleştirdim gelince ama baktım ki hala bebek yatınca ortada yığılacak yani onun altına biraz daha destek küçük bir minder yapıp koymam gerek. Minderin çukur kısma gelen yeri çok dolgulu değil anlayacağın. Bilseydim almaz kendim yapardım minder
Allah yardımcın olsun.sağ salim alırsın kucağına inşAllahÇok sag olun kızlar yarın olacağım. İnşallah güzel bir doğum olur çok çok sağ olun.
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz:))Çok sag olun kızlar yarın olacağım. İnşallah güzel bir doğum olur çok çok sağ olun.
Canim annemde kaliyordum o yuzden yazamadim daha simdi eve geldim benimde aklımdaydı zaten sana markayi yazmak. Çok bilindik bi marka degilmis ki ben zaten pazardan almistim adı çelik gürü halı armolin yaziyo@Elam26 canım halı örtüsünün markasına bakacaktın müsait olunca bakıp yazar mısın
Sağlıkla kavusursunuz inşallahÇok sag olun kızlar yarın olacağım. İnşallah güzel bir doğum olur çok çok sağ olun.
Canım allah yardımcınız olsun. Sağlıkla al bebeğini kucağınaKıZlar acil doğumhaneye geldim 17-10 tansiyonla dua edin her an sezaryene alınabilirim.
Canim annemde kaliyordum o yuzden yazamadim daha simdi eve geldim benimde aklımdaydı zaten sana markayi yazmak. Çok bilindik bi marka degilmis ki ben zaten pazardan almistim adı çelik gürü halı armolin yaziyoalt kismini da yanlış tarif etmisim kusura bakma alti pütürlü degilmis süngermis komple o pütürlü olanlar makinaya atilinca soyuluyormus alt kısımlari örtünün alt kısmının resmini ekledim insallah yardimci olabilmisimdir
Battaniye de aşağı kayar daha çok rahatsız eder diye cesaret edemiyorum canım ya bilemedim aklım karıştı şimdiBenim bir arkadaşında da yoktu. O da battaniye serdi sadece. Öyle kullandı. YaYani 60 tl vermeye değmez gibi geliyor ince çünkü. Bir de dikilip satılanlar var nette. Onlara da bakabilirsin. Puset minderi diye geçiyor. İçinden kemerler de geçirilebiliyor. Kadınlar evde dikip satıyor. Gittigidiyorda falan da vardı sanırım. Nete yazarsan bulabilirsin
Bende sanırım alırsam sevi bebe alcam canım çok sağolBen sevi bebenin aldım cnm daha kullanmadık ama iyi yani güzel
Allah analı babalı büyütsün canım. Plesantanın ayrıldığını nasıl farkettiler? Hastanede mi yatıyordun zaten?
Canım cok sukur iyiyim tansiyon 10/6 9/6 civElhamdulillah canım, sonuçta protein yok yazıyor. Çok saçma bir açıklama yaptılar, meğer o gün çıkmış sonuç ama sağolsunlar laboratuvarda raporu onaylamadıkları için görememişiz sonucunu... İyi ki kendimi iyi hissediyorum diyerek erkenden çıkmışım hastaneden. Yine de ister istemez sonucu görene kadar stres yaptım boşuna.
Ödemler de indi elhamdulillah
Tam 1,7kilo ödem atmışım, bir günde 92,6dan 90,9a düştüm
Sen nasılsın? Tansiyonun yükselmiyor inşallah?
Canim çok şükür iyiyim tansiyon 9/5 ,10/6 civarı değişiyor ama dr.um protein arti şekerde olunca doğuma kadar hastanede kalmamış istiyor bakalım hayirlisiElhamdulillah canım, sonuçta protein yok yazıyor. Çok saçma bir açıklama yaptılar, meğer o gün çıkmış sonuç ama sağolsunlar laboratuvarda raporu onaylamadıkları için görememişiz sonucunu... İyi ki kendimi iyi hissediyorum diyerek erkenden çıkmışım hastaneden. Yine de ister istemez sonucu görene kadar stres yaptım boşuna.
Ödemler de indi elhamdulillah
Tam 1,7kilo ödem atmışım, bir günde 92,6dan 90,9a düştüm
Sen nasılsın? Tansiyonun yükselmiyor inşallah?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?