2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

MAşallah darısı dogumu bekleyenlere bizlere olsun inşallah, okuduktan sonra bi heyecanladım, o an bir den gelişirse eşim yanımda olamayacak , anca Doğum yaptıktan sonra izin alıp gelir offff yersiz heyecanlandım ürperdim korktum

Ay bizimde puset aynı cnm joie dediğin gibi çok içe doğru göçük neden oo şekilde yapmışlar anlayamadikevet puset minderi de yeterli gelmeyecek sanırım

@Elam26 canım halı örtüsünün markasına bakacaktın müsait olunca bakıp yazar mısın
Canim annemde kaliyordum o yuzden yazamadim daha simdi eve geldim benimde aklımdaydı zaten sana markayi yazmak. Çok bilindik bi marka degilmis ki ben zaten pazardan almistim adı çelik gürü halı armolin yaziyo alt kismini da yanlış tarif etmisim kusura bakma alti pütürlü degilmis süngermis komple o pütürlü olanlar makinaya atilinca soyuluyormus alt kısımlari örtünün alt kısmının resmini ekledim insallah yardimci olabilmisimdir

Eklentiler

• Screenshot_20181029-003221.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 77

Çok teşekkür ederim canım hemen bakayım ben de çok sağol

Battaniye de aşağı kayar daha çok rahatsız eder diye cesaret edemiyorum canım ya bilemedim aklım karıştı şimdi
Ben sevi bebenin aldım cnm daha kullanmadık ama iyi yani güzel
Bende sanırım alırsam sevi bebe alcam canım çok sağol

RagnarLodbrok hayırlı güzel haberlerle dön inşallah canım. Sağ salim kavuş bebişine :)

Allah analı babalı büyütsün canım. Plesantanın ayrıldığını nasıl farkettiler? Hastanede mi yatıyordun zaten?

Hayir canim basindan beri gayet guzel giden risksiz bir gebelikti. En son 1 hafta once kontrole gitmistim birsey yoktu. Bir anda oldu malesef. Zaten tip da henuz bir sebep bulamamis bu duruma. Ben sansliydim ki belirti verdi. O sabah kanamam oldu, hatta ben nişan sandim. Ama doktor hemen cagirdi ve gittikten sonra da hemen aldilar.

Canım cok sukur iyiyim tansiyon 10/6 9/6 civ
Canim çok şükür iyiyim tansiyon 9/5 ,10/6 civarı değişiyor ama dr.um protein arti şekerde olunca doğuma kadar hastanede kalmamış istiyor bakalım hayirlisi

Merak edip yazan, güzel dualarini tebriklerini ileten herkese cok tesekkür ederim :) dogumum cok sükür cok güzel gecti Allah hepinize insallah böyle dogum nasip etsin. Cati muayenesinden korkarken normal dogum yaptim hey gidi ama sütüm gelmedi hala emziriyorum hergün ama gelmiyor. Cocuk ac kalmasin diye mama veriyorum. Mama vermeden once acken emziriyorumki guclu ceksin diye oylede yapiyor yavrum ama hic birsey yok. Süt yapan ne varsa tüketiyorum. Göguslerimde cok yara oldu. Sagma makinasiylamakinasiyla sagdim bugun ilk agiz sütü geldi 1 cay kasigi kadar onu cay kasigiyla agzina verdim. Boyle bi durum yasayan varmi daha önce dogum yapanlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…