Amin canım
Sonrasında sakinleştirici verseler de sen doğumu görmüşsün ya, önemli olan o an zaten
Amin cnm. Sağlıkla sıhatle sizlerde kucağınıza alırsınız inşallahyet07 hayırlı uğurlu olsun inşallah bebeğin. Darısı benim gibi sırasını bekleyen diğer topik annelerinin başına da
Tmm emin değilim ama sanrım herkesi uyutuyorlar cnm.Bende panik bi insanım demek dayanamayınca sakinleştirici yapıyolar iyi bişey
Bende aynı senn gibi çok stres olurum diye düşünüyorum ağrı durumu nedir spinalde acaba daha az diyorlar ama.korkuyorum. sonradan.ameliyathane psikolojimi bozar diye . Çok şükür sen atlatmışsın darısı bizim başımıza inşallahherkesin allah yar ve yardimcisi olsun canim . Cok aşırı stres ve heyecanlıyım cumartesi bendeszeryana alınacağım ama simdiden midem bulanıyor kalbim hizli hizlo atiyor. Keske hamileliğin olk günlerindeolsaydim diyorum. Bazen degeçip hitsin meleğime kavusayim diyorum karmakarışık durumdayim :)
Bende öyle diyorm tatilleri atlattik mi artik hic biseyden korkmuyorum diyorum :) çarpıntı ve mide bulantısı dışında stresten ölmek uzereyim bi geçip gitseydi hayırlısıyla. :)
Amin cnm darısı sizlerin başına inşallahyet07 Gözünüz aydın canım sağlıkla büyüsün bebek.
yet07 canımm hayırlı olsuunn darısı bizlere inşallah :)
Merak edip yazan, güzel dualarini tebriklerini ileten herkese cok tesekkür ederim :) dogumum cok sükür cok güzel gecti Allah hepinize insallah böyle dogum nasip etsin. Cati muayenesinden korkarken normal dogum yaptim hey gidiama sütüm gelmedi hala emziriyorum hergün ama gelmiyor. Cocuk ac kalmasin diye mama veriyorum. Mama vermeden once acken emziriyorumki guclu ceksin diye oylede yapiyor yavrum ama hic birsey yok. Süt yapan ne varsa tüketiyorum. Göguslerimde cok yara oldu. Sagma makinasiylamakinasiyla sagdim bugun ilk agiz sütü geldi 1 cay kasigi kadar onu cay kasigiyla agzina verdim. Boyle bi durum yasayan varmi daha önce dogum yapanlar ?
Bana da aynı olay olabilir demişlerdi. Ama şu an tansiyondan yatışım yapıldı yarın doğumum var. Allah korumuş canım seni de bebeğini de.Hayir canim basindan beri gayet guzel giden risksiz bir gebelikti. En son 1 hafta once kontrole gitmistim birsey yoktu. Bir anda oldu malesef. Zaten tip da henuz bir sebep bulamamis bu duruma. Ben sansliydim ki belirti verdi. O sabah kanamam oldu, hatta ben nişan sandim. Ama doktor hemen cagirdi ve gittikten sonra da hemen aldilar.
Bende burda doğuma gidenleri doğum yapanları duydukça heyecanlanıyorum eşim noluyo ne bu heyecan diye soruyo:)))Hepinize tek tek teşekkür ederim canım kızlar. Çok heyecanlıyım uyuyamıyorum :)
Ewt cnm gördüm hamdolsunuyutulmak çok daha iyi bence. Uyandıktan hemen sonrada oğlum geldi odaya. On dakika sürmüş gibi oldu :)
Amin cnm. Sağlıkla sıhatle sizlerde kucağınıza alırsınız inşallah
Tmm emin değilim ama sanrım herkesi uyutuyorlar cnm.
Amin cnm inşallah sizlerde sağ salim bebişlerinizi alırsunız kucağınıza. Ameliyatta ağrı elbette yok ama his var malesef. Sonraki ağrıda katlanılamayacak birşey değil cnm. Zaten sürekli ağrı kesici yapıyorlar. 4-5 saatte yürüttülğyorsun.
Amin cnm darısı sizlerin başına inşallah
Sağol cnm sağlıklacakla kavuşun inşallah
Hepinize tek tek teşekkür ederim canım kızlar. Çok heyecanlıyım uyuyamıyorum :)
Sıcak duş alırsın sık sık canım. 3. Gün gelmişti benim de 2. Oğlumda. İllaki geliyor yani. Bebeğini güle güle büyüt canım.Merak edip yazan, güzel dualarini tebriklerini ileten herkese cok tesekkür ederim :) dogumum cok sükür cok güzel gecti Allah hepinize insallah böyle dogum nasip etsin. Cati muayenesinden korkarken normal dogum yaptim hey gidiama sütüm gelmedi hala emziriyorum hergün ama gelmiyor. Cocuk ac kalmasin diye mama veriyorum. Mama vermeden once acken emziriyorumki guclu ceksin diye oylede yapiyor yavrum ama hic birsey yok. Süt yapan ne varsa tüketiyorum. Göguslerimde cok yara oldu. Sagma makinasiylamakinasiyla sagdim bugun ilk agiz sütü geldi 1 cay kasigi kadar onu cay kasigiyla agzina verdim. Boyle bi durum yasayan varmi daha önce dogum yapanlar ?
Riske girmeye değmez canım, doktorun çok haklı... Zaten bir şey kalmadı Allahın izniyle...Canım cok sukur iyiyim tansiyon 10/6 9/6 civ
Canim çok şükür iyiyim tansiyon 9/5 ,10/6 civarı değişiyor ama dr.um protein arti şekerde olunca doğuma kadar hastanede kalmamış istiyor bakalım hayirlisi
Hepinize tek tek teşekkür ederim canım kızlar. Çok heyecanlıyım uyuyamıyorum :)
Gebeliğe bakılmamış burda ... idrarda kan ve bakteri var idrar yolu enfeksiyonu
Hamilelik testi yapılmamış canım.
hayırlısıyla kurtul inş canım .KıZlar acil doğumhaneye geldim 17-10 tansiyonla dua edin her an sezaryene alınabilirim.
İnsallah ya cok tesekkur ederim. Goguslerim cok yara oldu emziremiyorum adamakilli kendi sagma makinamla sagdim dün bir cay kasigi agiz sütü geldi sadece insallah devami gelir.Canim oncelikle gozun aydin. Allah gonlunden geceni kolay ve saglikli bicimde nasip etti sana ve bebegine. Benimde dogumdan sonra normal dogum.yapmitstim ilk 3 gun sutum gelmedi. Hastane tipi pompa ile sagdim 10 cc sut ya cikti ya cikmadi ardindan bi kac saat icinde goguslerim sut doldu ve gozle gorulur sekilde buyudu. Yakinlarda medical varsa hastane tipi pompa kiralayabilirsin. Birde aventin gogus kalkanlari baski olusturdugundan sut uretimine destek oliyor. Aklinda bulunsun. Bol bol dinlen bebek uyudukca sende uyu. Ilk gunler bu durumu yasayan bir cok anne var pes etme yetecek hatta artacak kadar sutun olacak.
İlk bebeğimde önce pusetin altına hep destek yapmıştım sonra öğrendim ki o pusetler bebeğin anne karnındaki pozisyonuna benzer şekilde yatıyorlarmış. Bize çok rahatsız görünüyorlar ama aslında iyilermiş.Ay bizimde puset aynı cnm joie dediğin gibi çok içe doğru göçük neden oo şekilde yapmışlar anlayamadikevet puset minderi de yeterli gelmeyecek sanırım
Rica ederim canım insallah sende memnun kalırsınÇok teşekkür ederim canım hemen bakayım ben de çok sağol
İnsallah ya cok tesekkur ederim. Goguslerim cok yara oldu emziremiyorum adamakilli kendi sagma makinamla sagdim dün bir cay kasigi agiz sütü geldi sadece insallah devami gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?