2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
A Angel-2018 canim bebegin pozisyonuyla da alakasi varmi bilmiyorum ama benim derim cok inceymis o yüzden acilmam hizli olmus ebe öyle söyledi. Deri ince oldugu icin yirtigim olmasin diye kesi yapmis doktorum B Balcorek 39+5 te dogum yaptim canim. Bu arada su gelmesi gercekten denilen gibi farkedilmeyecek birsey degilmis kizlar haberinz olsun.

Amin canım
Sonrasında sakinleştirici verseler de sen doğumu görmüşsün ya, önemli olan o an zaten

Ewt cnm gördüm hamdolsun uyutulmak çok daha iyi bence. Uyandıktan hemen sonrada oğlum geldi odaya. On dakika sürmüş gibi oldu :)

yet07 hayırlı uğurlu olsun inşallah bebeğin. Darısı benim gibi sırasını bekleyen diğer topik annelerinin başına da
Amin cnm. Sağlıkla sıhatle sizlerde kucağınıza alırsınız inşallah

Bende panik bi insanım demek dayanamayınca sakinleştirici yapıyolar iyi bişey
Tmm emin değilim ama sanrım herkesi uyutuyorlar cnm.

Amin cnm inşallah sizlerde sağ salim bebişlerinizi alırsunız kucağınıza. Ameliyatta ağrı elbette yok ama his var malesef. Sonraki ağrıda katlanılamayacak birşey değil cnm. Zaten sürekli ağrı kesici yapıyorlar. 4-5 saatte yürüttülğyorsun.

yet07 Gözünüz aydın canım sağlıkla büyüsün bebek.
Amin cnm darısı sizlerin başına inşallah

yet07 canımm hayırlı olsuunn darısı bizlere inşallah :)

Sağol cnm sağlıklacakla kavuşun inşallah

Canim oncelikle gozun aydin. Allah gonlunden geceni kolay ve saglikli bicimde nasip etti sana ve bebegine. Benimde dogumdan sonra normal dogum.yapmitstim ilk 3 gun sutum gelmedi. Hastane tipi pompa ile sagdim 10 cc sut ya cikti ya cikmadi ardindan bi kac saat icinde goguslerim sut doldu ve gozle gorulur sekilde buyudu. Yakinlarda medical varsa hastane tipi pompa kiralayabilirsin. Birde aventin gogus kalkanlari baski olusturdugundan sut uretimine destek oliyor. Aklinda bulunsun. Bol bol dinlen bebek uyudukca sende uyu. Ilk gunler bu durumu yasayan bir cok anne var pes etme yetecek hatta artacak kadar sutun olacak.

Bana da aynı olay olabilir demişlerdi. Ama şu an tansiyondan yatışım yapıldı yarın doğumum var. Allah korumuş canım seni de bebeğini de.

Canim gozun aydin saglicakla kavusmussin bebegine cok sevindim. 4 ayakli oglun nasil karsiladi kardesini kiskanclik yaptimi ne gibi onlemler aliyorsun azcik fikir ver bu garibana

Sıcak duş alırsın sık sık canım. 3. Gün gelmişti benim de 2. Oğlumda. İllaki geliyor yani. Bebeğini güle güle büyüt canım.

RagnarLodbrok hayırlı haberlerini bekleriz. Yazık tansiyonun ne kadar yükselmiş birden.

Canım cok sukur iyiyim tansiyon 10/6 9/6 civ

Canim çok şükür iyiyim tansiyon 9/5 ,10/6 civarı değişiyor ama dr.um protein arti şekerde olunca doğuma kadar hastanede kalmamış istiyor bakalım hayirlisi
Riske girmeye değmez canım, doktorun çok haklı... Zaten bir şey kalmadı Allahın izniyle...

Günaydın arkadaşlar dün akşam düzenli sancılarım oldu dr. Hastaneye geç dedi hastaneye geçtik yarımşar saatten 2kez nst çekildi ilkinde sancılarım yüksek ve düzenliydi 2. Kez nst çekildi düştü ve açıklık yoktu eve gönderdiler bugün tekrar kontrole geldim artık kontroller 3 günde bire düştü.. Dr. Bol yürüyüş hareket dedi sat.a göre 1 kasım dogum tarihi dr. 7 kasima kadar yolu var dedi bekleyeceğiz artık...bilemiyorum..

İnsallah ya cok tesekkur ederim. Goguslerim cok yara oldu emziremiyorum adamakilli kendi sagma makinamla sagdim dün bir cay kasigi agiz sütü geldi sadece insallah devami gelir.

Ay bizimde puset aynı cnm joie dediğin gibi çok içe doğru göçük neden oo şekilde yapmışlar anlayamadikevet puset minderi de yeterli gelmeyecek sanırım
İlk bebeğimde önce pusetin altına hep destek yapmıştım sonra öğrendim ki o pusetler bebeğin anne karnındaki pozisyonuna benzer şekilde yatıyorlarmış. Bize çok rahatsız görünüyorlar ama aslında iyilermiş.

İnsallah ya cok tesekkur ederim. Goguslerim cok yara oldu emziremiyorum adamakilli kendi sagma makinamla sagdim dün bir cay kasigi agiz sütü geldi sadece insallah devami gelir.

Canım guzelce duşunu al göğsüne masaj yap. Her fırsatta dinlen ve bol sıvı tüket. Bebeğinle ten tene temas kur. Üstüne hiç bişe giymeden bebeği kendi göğsüne yatır ve ellerini yüzünü kendi göğsüne sür inşallah süt hormonları aktif olacaktır. Sütünün dolup tastığini hayal et. Allah'ın er-Rezzak ismini okuyup dua et. Rabbim bebeğine bol bol rızık versin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…