2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bana da derin ince derler hep mmorarir fln :) darisi basimiza valla. Tam vaktinde gelmis ne guzel. Evet benim de merakim suydu annem de gelse anlarsin cisin akiykr gibi bacaklarindan suzulur hep diye. :)

Sağ salim al inşallah kucağına canım :)

Doktor da sordu
Hayır ya hissetmiyorum
Karnım sertleşiyor evet
Ama bu evde de sık sık oluyor ve ağrı acı vermiyor diye bebek hareketi sanıyordum ben bunu.
Çok güçlüsün demek ya.. Ben 50yi 60ı nasıl fazla hissettim, öncesinde 35i bile hissetmiştim 

İnşallah vakti geldiğinde doğumun çok kolay olacak canım

İnsallah ya cok tesekkur ederim. Goguslerim cok yara oldu emziremiyorum adamakilli kendi sagma makinamla sagdim dün bir cay kasigi agiz sütü geldi sadece insallah devami gelir.

Yara olsada emzirmeye devam etmeye calis canim. Zeytinyagini cezvede kaynat soguynca goguslerine sur. Birde bahsettigim kalkanlari kullan ama2 parcasi var onun mutlaka delikli olanini tak uzerine

Çok güçlüsün demek ya.. Ben 50yi 60ı nasıl fazla hissettim, öncesinde 35i bile hissetmiştim 

Keşke öyle olsa
Bence o anda hepsini dibine kadar hissederiz
Aman ağrıdan acıdan korkmuyorum bi miktar olacaktır ama filler bile doğuruyor ya biz mi yapamıcaz :)

Kızlar bende hastanedeyim kg 3.125 çıktı kanalda suan fazlada olabılır dedı. Kafayı dayamış orayı inceltmeye başlar yakında dedi. Suyu filan iyi ama bu haftayıda cıkarırmı bilemiyorum dedi. Sancılarımın artık 1 dk surdugunu soledım. Bizden haberler böyle.

Ya benimki tembel galiba hiç gelmeye niyeti yok
37. Haftada doğurabilirsin yani :) kilosu da iyiymiş sağlıkla gelsin

Yaa arkadaşlar.ben rusyada yaşıyorum.burda nst yapmıyorlar.doktorum bebeğin kilosunuda söylemedi.açıklığa filanda bakmıyorlar.neden burda böyle ? Sinirlerime dokunuyor artık. Öylece oturmuş, ne olacak diye bekliyorum. Son zamanlar karnım sürekli sertleşiyor, adet sancilarına benzer sancılarım oluyor. Internetden bilgi okumaktan kafa gitti artık

Ya benimki tembel galiba hiç gelmeye niyeti yok
37. Haftada doğurabilirsin yani :) kilosu da iyiymiş sağlıkla gelsin
Evet kg konusu gecen hafta kafamı karıstırmıstı ama cok sukur rabbıme normal olsaymıs abisini gecermıs demek oğlum 39+4 de doğdu 3650 ydi

İnsallah ya cok tesekkur ederim. Goguslerim cok yara oldu emziremiyorum adamakilli kendi sagma makinamla sagdim dün bir cay kasigi agiz sütü geldi sadece insallah devami gelir.

Canım zamanla geliyor.hic kafana takma.benim de yara oldu canım acıyor çekince ama napalim insan dayanıyor.krem aldım ama onu da sürekli yıkamak gerekiyor bazen bebek ona bile imkan vermiyor.o yüzden pek kullanamıyorum. Zeytinyağı sürüyorum yumuşatıyor aklında olsun

Gerçekten öyle mi dün benim de oldukça yüksekti 80 -100 görmüşüz ama hissettiğim kasılma ve bel agrisi acaba benimkide kolay mi olur gerçi inşallah hepimizin kolay olsun o ayrı

Arkadaşlar şu gümüş göğüs kalkanlarından alacaktım ama düşündüm ya yara olmazsa ya çok olmazsa dedim daha ekonomik bi kalkanla savusturabilirim belki diye düşündüm zaten bi süredir bakım yapiyodum.. umarım yara olan arkadaşlar bir an önce iyileşir biz beklemede olanlarda hiç yara olmadan atlatırız.. aslında sormak istediğim göğüs kalkanlarını sterilize nasıl ettiniz sadece sicak su mu sıcak su + sirke mi ya da sıcak su + karbonat mi nasıl yaptınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…