Bana da derin ince derler hep mmorarir fln :) darisi basimiza valla. Tam vaktinde gelmis ne guzel. Evet benim de merakim suydu annem de gelse anlarsin cisin akiykr gibi bacaklarindan suzulur hep diye. :)@linalin canim bebegin pozisyonuyla da alakasi varmi bilmiyorum ama benim derim cok inceymis o yüzden acilmam hizli olmus ebe öyle söyledi. Deri ince oldugu icin yirtigim olmasin diye kesi yapmis doktorum B Balcorek 39+5 te dogum yaptim canim. Bu arada su gelmesi gercekten denilen gibi farkedilmeyecek birsey degilmis kizlar haberinz olsun.
Sağ salim al inşallah kucağına canım :)Günaydın arkadaşlar dün akşam düzenli sancılarım oldu dr. Hastaneye geç dedi hastaneye geçtik yarımşar saatten 2kez nst çekildi ilkinde sancılarım yüksek ve düzenliydi 2. Kez nst çekildi düştü ve açıklık yoktu eve gönderdiler bugün tekrar kontrole geldim artık kontroller 3 günde bire düştü.. Dr. Bol yürüyüş hareket dedi sat.a göre 1 kasım dogum tarihi dr. 7 kasima kadar yolu var dedi bekleyeceğiz artık...bilemiyorum..
Inşallah canım.. Inşallah hepimiz en doğru vakitte sağlıkla alalım kucağımıza ama baksana benimkinin niyeti yok..Sağ salim al inşallah kucağına canım :)
Oyy maşallah 3 kilo olmuş annesiSelam bugün kontrole gittim
1 kere 100 e yakın kasılma çıktı nst de
Bebek 2950 gr olmuş
Ne zaman doğacak artık ya
Çok da sinirlikızgın kızgın bakıyor hep
Oyy maşallah 3 kilo olmuş annesi
Bu sefer hissettin mi 100çıkan sancıyı
Çok güçlüsün demek ya.. Ben 50yi 60ı nasıl fazla hissettim, öncesinde 35i bile hissetmiştim Doktor da sordu
Hayır ya hissetmiyorum
Karnım sertleşiyor evet
Ama bu evde de sık sık oluyor ve ağrı acı vermiyor diye bebek hareketi sanıyordum ben bunu.
İnsallah ya cok tesekkur ederim. Goguslerim cok yara oldu emziremiyorum adamakilli kendi sagma makinamla sagdim dün bir cay kasigi agiz sütü geldi sadece insallah devami gelir.
Çok güçlüsün demek ya.. Ben 50yi 60ı nasıl fazla hissettim, öncesinde 35i bile hissetmiştim 
İnşallah vakti geldiğinde doğumun çok kolay olacak canım
Yaparız Allahın izniyleKeşke öyle olsa
Bence o anda hepsini dibine kadar hissederiz
Aman ağrıdan acıdan korkmuyorum bi miktar olacaktır ama filler bile doğuruyor ya biz mi yapamıcaz :)
Kızlar bende hastanedeyim kg 3.125 çıktı kanalda suan fazlada olabılır dedı. Kafayı dayamış orayı inceltmeye başlar yakında dedi. Suyu filan iyi ama bu haftayıda cıkarırmı bilemiyorum dedi. Sancılarımın artık 1 dk surdugunu soledım. Bizden haberler böyle.
Evet kg konusu gecen hafta kafamı karıstırmıstı ama cok sukur rabbıme normal olsaymıs abisini gecermıs demek oğlum 39+4 de doğdu 3650 ydiYa benimki tembel galiba hiç gelmeye niyeti yok
37. Haftada doğurabilirsin yani :) kilosu da iyiymiş sağlıkla gelsin
İnsallah ya cok tesekkur ederim. Goguslerim cok yara oldu emziremiyorum adamakilli kendi sagma makinamla sagdim dün bir cay kasigi agiz sütü geldi sadece insallah devami gelir.
Burda niye özellikle marka belirttiniz kiMerhaba bu da benim hastane için hazırlandığım listem.
Aa bunu bilmiyordum cnm sagolasinİlk bebeğimde önce pusetin altına hep destek yapmıştım sonra öğrendim ki o pusetler bebeğin anne karnındaki pozisyonuna benzer şekilde yatıyorlarmış. Bize çok rahatsız görünüyorlar ama aslında iyilermiş.
Gerçekten öyle mi dün benim de oldukça yüksekti 80 -100 görmüşüz ama hissettiğim kasılma ve bel agrisi acaba benimkide kolay mi olur gerçi inşallah hepimizin kolay olsun o ayrıÇok güçlüsün demek ya.. Ben 50yi 60ı nasıl fazla hissettim, öncesinde 35i bile hissetmiştim 
İnşallah vakti geldiğinde doğumun çok kolay olacak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?