2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Lansinoh var yikama gerektirmeyen bir krem ben aldim hazirda tutuyorum omceden de baslanabiliyormus ama baslamadim. Dene istersen bi.

Göğüs yarasına kantoron yağı ve badem yağı çok iyi geliyor. Bir de arkadaşlar lütfen emzirme tekniğini iyi öğrenin çünkü bazen yanlış emzirme yüzünden meme uçları yara oluyor .
Göğüs ucunu değil gogusun siyah kenar kısmı da dahil olmak üzere emzirildiginde yara olmuyor . Lütfen sağlık ocaginizdaki hemsirenize de emzirme seklinizi çekinmeden gösterin yara oluyorsa eğer . Sizin gogusleriniz yara olmasın bebisler de sutunuzden mahrum kalmasın

Hastanede doğumdan sonra hemşireler gösteriyomu acaba bi bilginiz varmı?

Gerçekten öyle mi dün benim de oldukça yüksekti 80 -100 görmüşüz ama hissettiğim kasılma ve bel agrisi acaba benimkide kolay mi olur gerçi inşallah hepimizin kolay olsun o ayrı
Ben hissetmiyorsan kolay geçer gibi bi mantık kurdum kafamda ama bilemiyorum tabi, umut fakirin ekmeği inşallah herkesin doğumu kolay geçer, ben 30 çıkan sancıyı bile hissediyorum

Ben gümüş Kalkanlardan aldım kızlar. Meme uçlarım siyah kabuklu gibi olmuştu. Zaten 2 hafta önceden kullanım önerisi vardi. Gerçekten iki günde pembeleşti tekrardan.

Kaynar su karbonat sirke hepsini biberon emzik göğüs pompası malzemeleri kalkan attık içine sonrada duruladık

Doğumu da evde kendi kendine yapta bari doktora gerek kalmasın.
aventinkini deneyeceğim ben. 1 ay falan yara oluyormuş bebek alışınca tara olmuyormuş. Gerek yok bence gümüşe

Bence doğumdan önce çok Pahalı kalkana gerek yok gibi arkadaşlar benim ilk doğumda hiç ihtiyacım olmadı hiç yara olmadı yani belli olmuyor yani duruma göre sonradan da alabilirsiniz birde gerçekten emzirirken ucunu değil o kahverengi kısmın hepsini verin Ağzına o zaman genelde yara olmuyor hemşireler ilk gün sorarsanız yardımcı olur ilk doğumum derseniz anlatırlar

canım yara olduysa sağma artık yaraların iyileşmez yoksa. Bende salı günü doğum yaptım yara oldu sağdırmadı emzirme danışmanı. Garmastan kremi kullanabilirsin hızlı iyileştiriyor. Ben normal doğum yapmama rağmen hemen gelmedi sütüm. Senin de öyle olabilir

Kızlar gogus ucu yara olan arkadaslar var sanırım sayfalari tam okuyamadim ama 1-2 mesjda denk geldim. Yara icin susam yağı kullanın cok iyi geliyormuş. Susam yagi tahinin ustune çıkan yag zaten bulmasi da cok kolay ayrica bebek emmeyi tam birakmadan gogsunuzu agzindan cekmeyin. Bebek agzinda meme ucunu vakum yapip emdigi icin kendi birakmadan cekerseniz de acıyor ve yara oluyor bilginiz olsun. Illa cekecekseniz de serce parmaginizi agzinin kenarindan sokup meme ucunuzu dışarı alın faydasını görürsünüz.

İnsan nasılda heycanlanıyo . Sanki yarın doğurcan demiş kadar heycanlıyım. Bu haftayı bile çıkaramayabilir gibi dedikten sonra zaten insanın kalp atışları değişiyo bide yüzünü net bi şekilde gordum nasıl tatlısın kuzum dedim . Yanaklı bi kız geliyo dedi oğlusta öyle yanaklı istediği zaman gelebilir kg boy tamamlamış 36+3 ama age 37+3 çıkmış bu sefer. Tek sorun varki annemin biletini 10 kasıma almıştık yetişir mi yetişmez mi problem o

Son günü bekleyecek galiba bu gidişle maşallah
:)))
Hastanede doğumdan sonra hemşireler gösteriyomu acaba bi bilginiz varmı?
İlk emzirmede yanınızda oluyorlar bebek tuttu mu doğru mu tutuyor diye yardımcı oluyorlar canım.

Kızlar dogum yaklastikca beni endiseler basıyo burda eski olanlar bilir 2 li testim dusuk riskli cikmisti bende baska dr lara hatta perinatologa gostermistim sıkıntı yok demislerdi ama kendi dr um beni endiselndirmisti htirlarsaniz.ayrintılida ekosunda bi sıkıntım olmamisti ama icim icimi kemiriyo suanda nasil dogucak saglikli olucakmi yoksa down sendromlu dogarsa o anki sokumu dusunuyorum bi korku sariyor tabi basimiza gelorse yavrumuzu sokaga aticak degilizde buyuk bi sok yaratir basta benim gibi olan varmi aranizda icim kipir kipir bu yuzden ole olsa illa usg da falan bisey gorulurdu bi ipucu verirdi herqlde dimi kızlarr

Nasıl nst ye bağlamıyorlar . Kontrole gittiğinde ne yapıyolar peki ? Hiç bi açıklama yapmıyor mu doktor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…