- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Vaktini bekliyodur annesi telaşlanma illaki gelecek :))Inşallah canım.. Inşallah hepimiz en doğru vakitte sağlıkla alalım kucağımıza ama baksana benimkinin niyeti yok..
Haklisin canım :) yüzünü de göstermiyor hiç 5 haftadır göremiyorum az kaldıkça insan nasılda sabırsızlanıyor haftalar aylar geçti günler belki saatler geçmiyorVaktini bekliyodur annesi telaşlanma illaki gelecek :))
Lansinoh var yikama gerektirmeyen bir krem ben aldim hazirda tutuyorum omceden de baslanabiliyormus ama baslamadim. Dene istersen bi.Canım zamanla geliyor.hic kafana takma.benim de yara oldu canım acıyor çekince ama napalim insan dayanıyor.krem aldım ama onu da sürekli yıkamak gerekiyor bazen bebek ona bile imkan vermiyor.o yüzden pek kullanamıyorum. Zeytinyağı sürüyorum yumuşatıyor aklında olsun
Hastanede doğumdan sonra hemşireler gösteriyomu acaba bi bilginiz varmı?Göğüs yarasına kantoron yağı ve badem yağı çok iyi geliyor. Bir de arkadaşlar lütfen emzirme tekniğini iyi öğrenin çünkü bazen yanlış emzirme yüzünden meme uçları yara oluyor .
Göğüs ucunu değil gogusun siyah kenar kısmı da dahil olmak üzere emzirildiginde yara olmuyor . Lütfen sağlık ocaginizdaki hemsirenize de emzirme seklinizi çekinmeden gösterin yara oluyorsa eğer . Sizin gogusleriniz yara olmasın bebisler de sutunuzden mahrum kalmasın
Göstermiyorlar çoğu . Ama muhakkak gösteren de vardır siz yine de yardım isteyebilirsiniz.Hastanede doğumdan sonra hemşireler gösteriyomu acaba bi bilginiz varmı?
Ben hissetmiyorsan kolay geçer gibi bi mantık kurdum kafamda ama bilemiyorum tabi, umut fakirin ekmeğiGerçekten öyle mi dün benim de oldukça yüksekti 80 -100 görmüşüz ama hissettiğim kasılma ve bel agrisi acaba benimkide kolay mi olur gerçi inşallah hepimizin kolay olsun o ayrı
İnşallah tecrübeli bilgili birine denk gelirimde gösterir belkiGöstermiyorlar çoğu . Ama muhakkak gösteren de vardır siz yine de yardım isteyebilirsiniz.
Doğumu da evde kendi kendine yapta bari doktora gerek kalmasın.Yaa arkadaşlar.ben rusyada yaşıyorum.burda nst yapmıyorlar.doktorum bebeğin kilosunuda söylemedi.açıklığa filanda bakmıyorlar.neden burda böyle ? Sinirlerime dokunuyor artık. Öylece oturmuş, ne olacak diye bekliyorum. Son zamanlar karnım sürekli sertleşiyor, adet sancilarına benzer sancılarım oluyor. Internetden bilgi okumaktan kafa gitti artık
aventinkini deneyeceğim ben. 1 ay falan yara oluyormuş bebek alışınca tara olmuyormuş. Gerek yok bence gümüşeArkadaşlar şu gümüş göğüs kalkanlarından alacaktım ama düşündüm ya yara olmazsa ya çok olmazsa dedim daha ekonomik bi kalkanla savusturabilirim belki diye düşündüm zaten bi süredir bakım yapiyodum.. umarım yara olan arkadaşlar bir an önce iyileşir biz beklemede olanlarda hiç yara olmadan atlatırız.. aslında sormak istediğim göğüs kalkanlarını sterilize nasıl ettiniz sadece sicak su mu sıcak su + sirke mi ya da sıcak su + karbonat mi nasıl yaptınız?
sıkıştı tabi ona kızgındırSelam bugün kontrole gittim
1 kere 100 e yakın kasılma çıktı nst de
Bebek 2950 gr olmuş
Ne zaman doğacak artık ya
Çok da sinirlikızgın kızgın bakıyor hep
canım yara olduysa sağma artık yaraların iyileşmez yoksa. Bende salı günü doğum yaptım yara oldu sağdırmadı emzirme danışmanı. Garmastan kremi kullanabilirsin hızlı iyileştiriyor. Ben normal doğum yapmama rağmen hemen gelmedi sütüm. Senin de öyle olabilirMerak edip yazan, güzel dualarini tebriklerini ileten herkese cok tesekkür ederim :) dogumum cok sükür cok güzel gecti Allah hepinize insallah böyle dogum nasip etsin. Cati muayenesinden korkarken normal dogum yaptim hey gidiama sütüm gelmedi hala emziriyorum hergün ama gelmiyor. Cocuk ac kalmasin diye mama veriyorum. Mama vermeden once acken emziriyorumki guclu ceksin diye oylede yapiyor yavrum ama hic birsey yok. Süt yapan ne varsa tüketiyorum. Göguslerimde cok yara oldu. Sagma makinasiylamakinasiyla sagdim bugun ilk agiz sütü geldi 1 cay kasigi kadar onu cay kasigiyla agzina verdim. Boyle bi durum yasayan varmi daha önce dogum yapanlar ?
Son günü bekleyecek galiba bu gidişle maşallahKızlar bende hastanedeyim kg 3.125 çıktı kanalda suan fazlada olabılır dedı. Kafayı dayamış orayı inceltmeye başlar yakında dedi. Suyu filan iyi ama bu haftayıda cıkarırmı bilemiyorum dedi. Sancılarımın artık 1 dk surdugunu soledım. Bizden haberler böyle.
İlk emzirmede yanınızda oluyorlar bebek tuttu mu doğru mu tutuyor diye yardımcı oluyorlar canım.Hastanede doğumdan sonra hemşireler gösteriyomu acaba bi bilginiz varmı?
Bizim hastanede emzirme hemsiresi vardi gelip gidip gosteriyodu ama her hastane farklıdır tabiHastanede doğumdan sonra hemşireler gösteriyomu acaba bi bilginiz varmı?
Yaa arkadaşlar.ben rusyada yaşıyorum.burda nst yapmıyorlar.doktorum bebeğin kilosunuda söylemedi.açıklığa filanda bakmıyorlar.neden burda böyle ? Sinirlerime dokunuyor artık. Öylece oturmuş, ne olacak diye bekliyorum. Son zamanlar karnım sürekli sertleşiyor, adet sancilarına benzer sancılarım oluyor. Internetden bilgi okumaktan kafa gitti artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?