Her zorlukla beraber bi kolaylık var. Mutlulukla sağlıkla büyüt canım yavrunu..Emira SY
@yet07 canım epeydir cevap yazamadim. 1 hafta önce bugün dogum yaptım. Bebeğim ve ben sağlıklıyız her sey yolunda sağol sordugun icin. Yaşadığımız tatsizliklara girmeyecegim kimseyi korkutmak uzmek istemem. Sadece doktorunuzla sezeryan yapacak arkadaşlar, genel mi epidural mi spiral mi öncesinde konuşun derim. Bu 1.
Sezeryan dogum icin pijama degil gecelik kullanin 2.
Lohusa ya da hamile camasirinizin kasık kısmı ek dikişli olmasın yekpare olsun 3.
Odanıza ha bire degisik önlüklü personel gelecek, kadin dogum mu bebek hemsiresi mi yogun bakım mi vs. Vs. hep sorun.4.
Sanıldığının aksine her zaman yardimci olan size açıklama yapan yon gosteren personelle karşılaşmamaya kendinizi hazırlayın. Bölümler kendi aralarinda bile iletisime gecmeyip hasta ve hasta yakınları aracılığıyla iletişim kuracak kadar "kurumsallık"tan uzak olabilirler.
Bu da 5.
Gelelim güzel yönlere...
Bünyem sezeryanı zor kaldırdı. Ağrım acım çok siddetliydi. Psikolojik olarak da hem bu şiddetli acı hem de bebeğimi hemen goremedigimden çok ama çok ağladım. Hicbir sorunu olmamasina karşin tedbir olarak yoğun bakıma alınmış, uyandigimda yanimda olmayinca cok korktum. Ama o kadar ağlamama (tüm kat da bana ve benim aglamalarıma ağlamış sonradan ziyaretime tanimadigim taze anneler geldiler) rağmen sütüm hemen geldi!
Hem de öyle bir geldi ki 3.gün mastit oldum. Herkesi şaşırttı bu durum. Süt sagma makinesi alacaklara Lansinohu oneririm arkadasimin verdigi 1,5 yillik Avent ya gücünü kaybetmis ya da bana yaramadı. Ölüyordum acısından. ..
Meme ucu yarası icin hastane gas.... bilmem ne diye bir krem oneriyor adini unuttum mavi bir krem.
Pisik icin Bepanten pisikten baskasini onermiyorlar.
Aklima başka bir şey gelmiyor uzun bile yazdım. En guzeli ise belki unutulmuyor ama 1 hafta sonrasında bile daha iyi hissediyorsunuz. Zira bebeğiniz sağlıklı güzel ve yanınızda. Herkese selamlar!
iyi olucak Allahın izniyle.iyi düşünelimki iyi olsunlar.stres yapmaKızlar dogum yaklastikca beni endiseler basıyo burda eski olanlar bilir 2 li testim dusuk riskli cikmisti bende baska dr lara hatta perinatologa gostermistim sıkıntı yok demislerdi ama kendi dr um beni endiselndirmisti htirlarsaniz.ayrintılida ekosunda bi sıkıntım olmamisti ama icim icimi kemiriyo suanda nasil dogucak saglikli olucakmi yoksa down sendromlu dogarsa o anki sokumu dusunuyorum bi korku sariyor tabi basimiza gelorse yavrumuzu sokaga aticak degilizde buyuk bi sok yaratir basta benim gibi olan varmi aranizda icim kipir kipir bu yuzden ole olsa illa usg da falan bisey gorulurdu bi ipucu verirdi herqlde dimi kızlarr
Gözünüz aydın.esas olan ikinizinde iyi olması.tebrik ederim.sağ salim büyütün inşAllah :)Emira SY
@yet07 canım epeydir cevap yazamadim. 1 hafta önce bugün dogum yaptım. Bebeğim ve ben sağlıklıyız her sey yolunda sağol sordugun icin. Yaşadığımız tatsizliklara girmeyecegim kimseyi korkutmak uzmek istemem. Sadece doktorunuzla sezeryan yapacak arkadaşlar, genel mi epidural mi spiral mi öncesinde konuşun derim. Bu 1.
Lohusa ya da hamile camasirinizin kasık kısmı ek dikişli olmasın yekpare olsun 3.
Odanıza ha bire degisik önlüklü personel gelecek, kadin dogum mu bebek hemsiresi mi yogun bakım mi vs. Vs. hep sorun.4.
Sanıldığının aksine her zaman yardimci olan size açıklama yapan yon gosteren personelle karşılaşmamaya kendinizi hazırlayın. Bölümler kendi aralarinda bile iletisime gecmeyip hasta ve hasta yakınları aracılığıyla iletişim kuracak kadar "kurumsallık"tan uzak olabilirler.
Bu da 5.
Gelelim güzel yönlere...
Bünyem sezeryanı zor kaldırdı. Ağrım acım çok siddetliydi. Psikolojik olarak da hem bu şiddetli acı hem de bebeğimi hemen goremedigimden çok ama çok ağladım. Hicbir sorunu olmamasina karşin tedbir olarak yoğun bakıma alınmış, uyandigimda yanimda olmayinca cok korktum. Ama o kadar ağlamama (tüm kat da bana ve benim aglamalarıma ağlamış sonradan ziyaretime tanimadigim taze anneler geldiler) rağmen sütüm hemen geldi!
Hem de öyle bir geldi ki 3.gün mastit oldum. Herkesi şaşırttı bu durum. Süt sagma makinesi alacaklara Lansinohu oneririm arkadasimin verdigi 1,5 yillik Avent ya gücünü kaybetmis ya da bana yaramadı. Ölüyordum acısından. ..
Meme ucu yarası icin hastane gas.... bilmem ne diye bir krem oneriyor adini unuttum mavi bir krem.
Aklima başka bir şey gelmiyor uzun bile yazdım. En guzeli ise belki unutulmuyor ama 1 hafta sonrasında bile daha iyi hissediyorsunuz. Zira bebeğiniz sağlıklı güzel ve yanınızda. Herkese selamlar!
Canım Allah yardımcın olsun dualarımız sizinle Rabbim yavrunuzu size bağışlasın. İnşallah hiçbir müdahaleye gerek kalmadan kucağınıza almak nasib olur.Ben yarın sabah doğuma gireceğim arkadaşlar. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Yarın yazamam belki diye şimdiden yazayım dedim. Bebeğim içinde ayrı dua istiyorum hepinizden.
Öncelikle tebrik ederim canım meleğini almışsın kucağınaEmira SY
Bu da 5.
Gelelim güzel yönlere...
Ben yarın sabah doğuma gireceğim arkadaşlar. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Yarın yazamam belki diye şimdiden yazayım dedim. Bebeğim içinde ayrı dua istiyorum hepinizden.[/QUOT. inşallah hiçbir müdahaleye gerek kalmadan kucağında olur kuzun anne Karnı bir kutu Söylenen Teşhis yüzde yüzde doğru diye birşey yok Rabbim yardımcın olsun dualarımız bebişinle ve senle
Rabbim sana ve kuzuna yardımcı olsun canım. Sağ salim al kucağına inşallah :)Ben yarın sabah doğuma gireceğim arkadaşlar. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Yarın yazamam belki diye şimdiden yazayım dedim. Bebeğim içinde ayrı dua istiyorum hepinizden.
Canım hiç kendine sıkımtı etme. Ben bu testlerin mantığını anlayamıyorum olasılık hesaplıyor. Önemli olan ayrıntılı o da iyi çıkmış zaten. Allaha emanet yavrularımız.Kızlar dogum yaklastikca beni endiseler basıyo burda eski olanlar bilir 2 li testim dusuk riskli cikmisti bende baska dr lara hatta perinatologa gostermistim sıkıntı yok demislerdi ama kendi dr um beni endiselndirmisti htirlarsaniz.ayrintılida ekosunda bi sıkıntım olmamisti ama icim icimi kemiriyo suanda nasil dogucak saglikli olucakmi yoksa down sendromlu dogarsa o anki sokumu dusunuyorum bi korku sariyor tabi basimiza gelorse yavrumuzu sokaga aticak degilizde buyuk bi sok yaratir basta benim gibi olan varmi aranizda icim kipir kipir bu yuzden ole olsa illa usg da falan bisey gorulurdu bi ipucu verirdi herqlde dimi kızlarr
Anne iyi, bebek iyi sütümüz de varmış maşallah. Önemli olan bunlar. Zorluklar yaşamışsınız onları çabuk unutursunuz. Güle güle büyütün bebeğinizi.Emira SY
Bu da 5.
Gelelim güzel yönlere...
Allah yardımcınız olsun sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi inşallah.Ben yarın sabah doğuma gireceğim arkadaşlar. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Yarın yazamam belki diye şimdiden yazayım dedim. Bebeğim içinde ayrı dua istiyorum hepinizden.
Hayırlısıyla korktuklarınızdan esirgesin Rabbim. En güzel şekilde, sağlıkla kavuştursun sizi. DualarımızdasınızBen yarın sabah doğuma gireceğim arkadaşlar. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Yarın yazamam belki diye şimdiden yazayım dedim. Bebeğim içinde ayrı dua istiyorum hepinizden.
Evet ne gelirse allahtan gelir ama iste nebilim canim ya korkuyorum iste buraya paylastimki biraz olsun hafiflerim belki diye sanirim bu endisem kucagima alana kadar gecmicek
Ben yarın sabah doğuma gireceğim arkadaşlar. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Yarın yazamam belki diye şimdiden yazayım dedim. Bebeğim içinde ayrı dua istiyorum hepinizden.
Allah sağlıkla sihhatle kucağına almayı nasip etsin canım. Dualarımız sizinleBen yarın sabah doğuma gireceğim arkadaşlar. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Yarın yazamam belki diye şimdiden yazayım dedim. Bebeğim içinde ayrı dua istiyorum hepinizden.
Ben yarın sabah doğuma gireceğim arkadaşlar. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?