2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Her zorlukla beraber bi kolaylık var. Mutlulukla sağlıkla büyüt canım yavrunu..

iyi olucak Allahın izniyle.iyi düşünelimki iyi olsunlar.stres yapma

O Oyhan yaşadıklarına üzüldüm rabbin yardımcın olsun genel anestezi oldu sanirim . Sen kendi isteginle mi oldun geneli ? Geceler haram oldu sürekli korku yaşıyorum karar veremiyorum dogum konusunda yarin anestezk doktoruyla görüşeceğim bende ama benim icin dogrusunu bilmiyorm

Gözünüz aydın.esas olan ikinizinde iyi olması.tebrik ederim.sağ salim büyütün inşAllah :)

Ben yarın sabah doğuma gireceğim arkadaşlar. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Yarın yazamam belki diye şimdiden yazayım dedim. Bebeğim içinde ayrı dua istiyorum hepinizden.
Canım Allah yardımcın olsun dualarımız sizinle Rabbim yavrunuzu size bağışlasın. İnşallah hiçbir müdahaleye gerek kalmadan kucağınıza almak nasib olur.

Öncelikle tebrik ederim canım meleğini almışsın kucağına inşallah en zor zamanları atlattınız. Bundan böyle birbirinden güzel günler sizi bekliyor inşallah

Verdiğin bilgiler için de ayrıca teşekkür ederiz. Eminim çok işimize yarayacaktır...

Ben yarın sabah doğuma gireceğim arkadaşlar. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Yarın yazamam belki diye şimdiden yazayım dedim. Bebeğim içinde ayrı dua istiyorum hepinizden.
Rabbim sana ve kuzuna yardımcı olsun canım. Sağ salim al kucağına inşallah :)

Canım hiç kendine sıkımtı etme. Ben bu testlerin mantığını anlayamıyorum olasılık hesaplıyor. Önemli olan ayrıntılı o da iyi çıkmış zaten. Allaha emanet yavrularımız.

Anne iyi, bebek iyi sütümüz de varmış maşallah. Önemli olan bunlar. Zorluklar yaşamışsınız onları çabuk unutursunuz. Güle güle büyütün bebeğinizi.

Allah yardımcınız olsun sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi inşallah.

Hayırlısıyla korktuklarınızdan esirgesin Rabbim. En güzel şekilde, sağlıkla kavuştursun sizi. Dualarımızdasınız

Evet ne gelirse allahtan gelir ama iste nebilim canim ya korkuyorum iste buraya paylastimki biraz olsun hafiflerim belki diye sanirim bu endisem kucagima alana kadar gecmicek

Ayni korkular bende de var zaman yaklasiyor insan ister istemez korkuyor. Rabbim korktuklarimizdan korusun elden duadan baska bisey gelmez canim.

Canim insallah korktuguniz gibi olmaz saglikla alirsiniz bebeginizi dualarim sizinle. Vaktin olursa lutfen bizi haberdar et.

H Hulahu canim ben ilk dogumda avent kullandim. Ve memnun kaldim oldukca o yuzden bundada boldigimden yana kullandim tercihimi. Baktim fayda gormuyorum o zaman paraya kiyar gumus alirim. Zaten yara da olsa ki yaradan cok cekmis biri olarak soyluyorim ilk agzinanaldiginda caninnyaniyor sonrasinsa alisiyorsun. Biraz emzirme sekli disinda bebegin emme stili ile de alakali oglum cok sert emerdi o yuzden benim gogusler cigee gibiydi 9. Ayda disleri cikana kadar cektim sonra duzeldi. Steril etmeyi sormussun ben 5 dk kaynattim kurudu kaldirdim. Zaten kullanim talimatinda da ayni sey yaziyor.

O Oyhan canim gozun aydin yazdiklarini okuyunca ilk dogumum geldi aklima. Hastaneden nefret etmistim. O kadar yiprattilar ki beni evet bu gunler geciyor ama ben dogum yapali 5 seneyi gecti hala aklima geliyor iste insanin en ozel zamanlarıni burnundan getiriyorlar. Gelmis gecmis olsun guzel gunleriniz bu anlari unuttursun insallah

Ben yarın sabah doğuma gireceğim arkadaşlar. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Yarın

Canım inşallah her şey yolunda ve güzel gider. Dualarimiz seninle . Ameliyatının cok guzel geçmesini sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almani diliyorum.
Doğuma girmeden önce inşirah süresini okumani ve okutmani tavsiye ederim. Allah yar ve yardimcin olsun canım arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…