- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
Yok canım yalnız değilsin.Bugün kontrolümüz var ve 1 saat sonra evden çıkacağım çok heyecanlıyım son kontrol ve anestezi doktoruyla görüşeceğim . Insallah hersey yolundadır ve minigim kilo almıştır. :)
Kendi kendime konuşuyorum suan :) k
Cok guzel soru internettn gitmis oldugun hastanenin sayfasindan veya bebek dostu hastane listesinden bulabilirsin. Il ve hastane adi verirsen ben de bakarim bi. Hemsireler gosterir ama gostermezse de saglik ocagina gideceksin topuk kani vermek icin oradaki hemsireden destek alabilirsin.Sağolun Bebek dostu hastaneyi nasıl anlıyoruz acaba?
İnsallah son zamanlar diye herşeyi cok üst seviyede yaşıyoruz korktuğumuz hicbisey gelmesn basimza insallhYok canım yalnız değilsin.Maalesef ben de ayaktayım. Umarım her şey yolunda gider. Bizim de kontrolümüz var yarın. Bakalıminşallah güzel haberlerle döneriz
Benim bebegin hareketleri epey bi azaldi gün için de ama geceleri beni mahvediyor dediğin gibi karnımı yirtacak nerdeyse . Asagida siddetli bi baski ve aci hissediyorum . Bu kez sancim cikarmu nst de bilmiyorum anlamiyorumda zaten sanci sandigim sey ağrı çıktı simdiye kadar. Ama senin hamilelik epey ilerlemiş temkinli ol canim . Süre ise yarar mutlaka tut.Kizlar ben de bebek hareketlerinin yaptigi bi sanciyla uyandim suan. Hareketlerin azalmasi lazim diyorlar ama benimki sanki derimden çıkacak gibi oyle hareket halinde. O yuzden ayirt edemiyorum sanci mi harekete bagli bi aci mi. Sertlesiyor karnim ara ara tas gibi oluyor rahim agzimda baski hissediyorum sonra geçiyor. Oyle belimde kasigimda bi sanci yok benim. Boyle olan var mi hic?
Benim de gunduzleri hareket ederdi hep geceleri rahat uyurdum. Simdi cok baska. Bakalim o sertlesmelerin zamanini tutacagim ben de yoksa belli bi sanci yok dedigin gibi asagida siddetli bir baski var.Benim bebegin hareketleri epey bi azaldi gün için de ama geceleri beni mahvediyor dediğin gibi karnımı yirtacak nerdeyse . Asagida siddetli bi baski ve aci hissediyorum . Bu kez sancim cikarmu nst de bilmiyorum anlamiyorumda zaten sanci sandigim sey ağrı çıktı simdiye kadar. Ama senin hamilelik epey ilerlemiş temkinli ol canim . Süre ise yarar mutlaka tut.
Her sey yolundadir merak etme :) kiloya da cok takilma onemli olan karin cevresinin haftasi ile uyumuymus. Ben 2400dogmusum bu yasima kadar da geldim.Bugün kontrolümüz var ve 1 saat sonra evden çıkacağım çok heyecanlıyım son kontrol ve anestezi doktoruyla görüşeceğim . Insallah hersey yolundadır ve minigim kilo almıştır. :)
Kendi kendime konuşuyorum suan :) k
İyi geceler Kızlar benimde yarin yine muayenem var çatı muayenesı bu sefer ve nst yine bakalım dr hangi Doğumu önerecek merak ediyorum bende belde az omuregrılıgı var çatında dartlatma yapmamıssa normal olur dedi o yüzden yarın kı muayeneyı baya merak ediyorum :/
Nst ye ne zaman gireceksin cnm bak dikkat et hareket sandığın sancı olabilir karistirilabiliyor . Bugün bence nst ye git bağlan. Sanki iki güne doğacak gibi hissettim ben anlattıklarından yola çıkarak .Kizlar ben de bebek hareketlerinin yaptigi bi sanciyla uyandim suan. Hareketlerin azalmasi lazim diyorlar ama benimki sanki derimden çıkacak gibi oyle hareket halinde. O yuzden ayirt edemiyorum sanci mi harekete bagli bi aci mi. Sertlesiyor karnim ara ara tas gibi oluyor rahim agzimda baski hissediyorum sonra geçiyor. Oyle belimde kasigimda bi sanci yok benim. Boyle olan var mi hic?
Günaydın kızlar ... iki gündür makat bölgemde ağrı baskı hissediyordum meğer basur oluşmuş dün geceden beri çok sancılıyım.. yani hamileliğin başından beri wc problemim vardı hiç böyle bişe yaşamadım magnezyum kullanmaya başladığımdan beri çok rahattım ilk defa basur oldum nedenini anlayamasam da şı sıralar başına böyle bişe gelen ne yapmalıyım
İstanbul reyap hastanesi çok teşekkür ederim.Topuk kanı hastanedeyken alınmıyomu?Cok guzel soru internettn gitmis oldugun hastanenin sayfasindan veya bebek dostu hastane listesinden bulabilirsin. Il ve hastane adi verirsen ben de bakarim bi. Hemsireler gosterir ama gostermezse de saglik ocagina gideceksin topuk kani vermek icin oradaki hemsireden destek alabilirsin.
Ben canımKizlar ben de bebek hareketlerinin yaptigi bi sanciyla uyandim suan. Hareketlerin azalmasi lazim diyorlar ama benimki sanki derimden çıkacak gibi oyle hareket halinde. O yuzden ayirt edemiyorum sanci mi harekete bagli bi aci mi. Sertlesiyor karnim ara ara tas gibi oluyor rahim agzimda baski hissediyorum sonra geçiyor. Oyle belimde kasigimda bi sanci yok benim. Boyle olan var mi hic?
Ay canım sende orada doğım yapacaktın dimi? Hangi doktora gidiyodun :)İstanbul reyap hastanesi çok teşekkür ederim.Topuk kanı hastanedeyken alınmıyomu?
Evet mehmet bey canım:)Ay canım sende orada doğım yapacaktın dimi? Hangi doktora gidiyodun :)
Mesut yokmuydu ordaEvet mehmet bey canım:)
Evet orda canım ama değiştirdim aynen konuşmuştuk:)) evet aslında biraz daha var ama o kadar beklemeyecek gibi bizimkiMesut yokmuydu ordasenin doğuma biraz daha varmış, hayırlısı olsun inşallah canım :) evet senle özelden konuşmuştuk hatırladım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?