2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yok canım yalnız değilsin. Maalesef ben de ayaktayım. Umarım her şey yolunda gider. Bizim de kontrolümüz var yarın. Bakalıminşallah güzel haberlerle döneriz

Sağolun Bebek dostu hastaneyi nasıl anlıyoruz acaba?
Cok guzel soru internettn gitmis oldugun hastanenin sayfasindan veya bebek dostu hastane listesinden bulabilirsin. Il ve hastane adi verirsen ben de bakarim bi. Hemsireler gosterir ama gostermezse de saglik ocagina gideceksin topuk kani vermek icin oradaki hemsireden destek alabilirsin.

Kizlar ben de bebek hareketlerinin yaptigi bi sanciyla uyandim suan. Hareketlerin azalmasi lazim diyorlar ama benimki sanki derimden çıkacak gibi oyle hareket halinde. O yuzden ayirt edemiyorum sanci mi harekete bagli bi aci mi. Sertlesiyor karnim ara ara tas gibi oluyor rahim agzimda baski hissediyorum sonra geçiyor. Oyle belimde kasigimda bi sanci yok benim. Boyle olan var mi hic?

Yok canım yalnız değilsin. Maalesef ben de ayaktayım. Umarım her şey yolunda gider. Bizim de kontrolümüz var yarın. Bakalıminşallah güzel haberlerle döneriz
İnsallah son zamanlar diye herşeyi cok üst seviyede yaşıyoruz korktuğumuz hicbisey gelmesn basimza insallh

Benim bebegin hareketleri epey bi azaldi gün için de ama geceleri beni mahvediyor dediğin gibi karnımı yirtacak nerdeyse . Asagida siddetli bi baski ve aci hissediyorum . Bu kez sancim cikarmu nst de bilmiyorum anlamiyorumda zaten sanci sandigim sey ağrı çıktı simdiye kadar. Ama senin hamilelik epey ilerlemiş temkinli ol canim . Süre ise yarar mutlaka tut.

Benim de gunduzleri hareket ederdi hep geceleri rahat uyurdum. Simdi cok baska. Bakalim o sertlesmelerin zamanini tutacagim ben de yoksa belli bi sanci yok dedigin gibi asagida siddetli bir baski var.

Her sey yolundadir merak etme :) kiloya da cok takilma onemli olan karin cevresinin haftasi ile uyumuymus. Ben 2400dogmusum bu yasima kadar da geldim. Saglikla gelsin insallah onemli olan o.

Günaydın kızlar ... iki gündür makat bölgemde ağrı baskı hissediyordum meğer basur oluşmuş dün geceden beri çok sancılıyım.. yani hamileliğin başından beri wc problemim vardı hiç böyle bişe yaşamadım magnezyum kullanmaya başladığımdan beri çok rahattım ilk defa basur oldum nedenini anlayamasam da şı sıralar başına böyle bişe gelen ne yapmalıyım

Canım bizleri de haberdar et çıkınca.

Nst ye ne zaman gireceksin cnm bak dikkat et hareket sandığın sancı olabilir karistirilabiliyor . Bugün bence nst ye git bağlan. Sanki iki güne doğacak gibi hissettim ben anlattıklarından yola çıkarak .

Canım kuru kayısı ve ceviz ye bol bol.
Doğumdan sonra kabızlık zaten yaşanıyor. Sen şimdiden hallet ki doğumdan sonra gerçekten çok zorlanirsin.
Avuç avuc ceviz ve kayısı ye kesinlikle faydasını goreceksin.

İstanbul reyap hastanesi çok teşekkür ederim.Topuk kanı hastanedeyken alınmıyomu?

Ben canım
Bence bizim hazırlık sancılarımız böyle :)
Ben de bebek hareketi diye düşünüyordum ama galiba o sertleşme aslında nst de çıkan sancılar oluyor

Mesut yokmuydu orda senin doğuma biraz daha varmış, hayırlısı olsun inşallah canım :) evet senle özelden konuşmuştuk hatırladım şimdi
Evet orda canım ama değiştirdim aynen konuşmuştuk:)) evet aslında biraz daha var ama o kadar beklemeyecek gibi bizimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…