2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bebeklerine kavuşanları tebrik ederim
Doğuma gidecek arkadaşlara da iyi şanslar diliyorum inşallah her şey çok güzel geçer

Bu da bizimkinin durun çekmeyin halleri
Eki Görüntüle 2201581

Senin kız da bizim oğlan gibi yüzünü göstermeyengillerden demek ki Çarşamba randevumuz var bakalım yanima yüz görumlugu alıp mı gitsem napsam

Kizlar benimde dün nisana benzer bi akintim geldi ama pembe degildi kahverengiydi. Bugünde cok fazla bel agrim ve kasilmam var bide akintim oluyo hastaneye gittim açıklık yoktu ama dogum yakın denilebilir mi sizce
Daha da zamanın varmış doktor ne dedi gelen akıntıya ?

Daha da zamanın varmış doktor ne dedi gelen akıntıya ?
Kendi doktorum yoktu nöbetçi doktor farkliydi oda hic bisey demedi zaten cok asık suratli biseydi alttan muayene etti sadece aciklik yok dedi bide nst istedi onada bakti sancilar cikmis dedi sadece baska bisey demedi.

Kendi doktorum yoktu nöbetçi doktor farkliydi oda hic bisey demedi zaten cok asık suratli biseydi alttan muayene etti sadece aciklik yok dedi bide nst istedi onada bakti sancilar cikmis dedi sadece baska bisey demedi.

Sen son hazırlıklarını yap bir de bezini tak ne olur ne olmaz suyun gelebilir canim. Nisansa 2 saat sonra da doğum basayabilir 1 hafta sonra da ama tabi hazırlıklı olmakta fayda var.

Bende öyle çok düşündüm aslında hatta ya sütüm olmazsa dedim ama dün welcomebaybye gelmiş gümüş göğüs kapakları, yarın gidip alıcam..(simdiden göğus uclarım cok çatlaklaştı )..
2. Çocuk olursa ona olur oda olmadı dogum yapan yakınıma falan veririm artık

Kesinlikle haklisın..Yaranın sebebi yanlış emzirme tekniğiymiş..Yoksa yara olmazmış

Evet ne gelirse allahtan gelir ama iste nebilim canim ya korkuyorum iste buraya paylastimki biraz olsun hafiflerim belki diye sanirim bu endisem kucagima alana kadar gecmicek

Sen gönlünü ferah tut sakın ol . Inşallah hepimiz sağlıkla kucagimiza alcaz bebislerimizi. Rabbim hayırlı evlatlar Nasip etsin inşallah .

Bence iyice sor soruştur başka bi doktora git . Ben böyle bi muayne biçimi hiç duymadım . Ben almanyada yaşıyorum. Şuan haftada bir nst ye bağlıyor doktor 2 haftadır. 2 haftada bir de normal kontrole gidiyorum ultrasonla bakıyorlar, elle muayne yapıp rahmin yerine bakıyo . Her ultrasonda yaklaşık kilosunu soyluyo . Yani sen en acil tarafından başka doktora git bence.

Zaten hiç sevmemiştim o doktoru.kayınvalidem götürdüğü ve eltimin iki çocuğuna o baktığı için gitmek mecburiyetinde kaldım önümüzdeki hafta tekrar kontrolum var.ultrason yapmazsa, kilo söylemezse başka doktora giderim belki.gurbetde yaşamak çok zormuş.kimseyi tanımadığım için sorup soruşturamıyorumda

Önümüzdeki haftayı bekleme cok gec olabilir arkadaşa katılıyorum canim zamanın iyice ilerlemiş allah korusun istemediğin şeyler yaşanmasın inşallah

Güle güle kullan canım inşallah çok fazla kullanmaya gerek olmadan 2.ye saklarsın :) lansinohun lanolinli kreminden gogus uclarina masaj yapmadan sürmeye calis canim bisey sürmüyorsan..

Aynı fikirdeyim canım şimdilik avent aldım başa çıkamazsam iyi gelmezse gümüş alırım.. sağol canım hiç farketmedim kullanma talimatında yazdığını..

Bilmem mi . Bende 3.5 senedir almanyadayim evlenip geldim buraya . Ilk zamanlar bende gorumcemin doktoruna gidiyordum ve hiç ama hiç memmun değildim. Hamile kalınca şimdiki doktorumu buldum . Inşallah istediğin gibi muayne olursun bu sefer .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…