Bebeklerine kavuşanları tebrik ederim
Doğuma gidecek arkadaşlara da iyi şanslar diliyorum inşallah her şey çok güzel geçer
Bu da bizimkinin durun çekmeyin halleri
Eki Görüntüle 2201581
Daha da zamanın varmış doktor ne dedi gelen akıntıya ?Kizlar benimde dün nisana benzer bi akintim geldi ama pembe degildi kahverengiydi. Bugünde cok fazla bel agrim ve kasilmam var bide akintim oluyo hastaneye gittim açıklık yoktu ama dogum yakın denilebilir mi sizce
Kendi doktorum yoktu nöbetçi doktor farkliydi oda hic bisey demedi zaten cok asık suratli biseydiDaha da zamanın varmış doktor ne dedi gelen akıntıya ?
Eger hastane bebek dostu bi hastaneuse gosteriyorlar hatta saglik ocagindan ebeden destek alabilirsiniz bizimki bana demisti zorlanirsan gel gosteririz yardimci oluruz diue.Hastanede doğumdan sonra hemşireler gösteriyomu acaba bi bilginiz varmı?
Kendi doktorum yoktu nöbetçi doktor farkliydi oda hic bisey demedi zaten cok asık suratli biseydialttan muayene etti sadece aciklik yok dedi bide nst istedi onada bakti sancilar cikmis dedi sadece baska bisey demedi.
Sağolun Bebek dostu hastaneyi nasıl anlıyoruz acaba?Eger hastane bebek dostu bi hastaneuse gosteriyorlar hatta saglik ocagindan ebeden destek alabilirsiniz bizimki bana demisti zorlanirsan gel gosteririz yardimci oluruz diue.
Bende öyle çok düşündüm aslında hatta ya sütüm olmazsa dedim ama dün welcomebaybye gelmiş gümüş göğüs kapakları, yarın gidip alıcam..(simdiden göğus uclarım cok çatlaklaştı )..Arkadaşlar şu gümüş göğüs kalkanlarından alacaktım ama düşündüm ya yara olmazsa ya çok olmazsa dedim daha ekonomik bi kalkanla savusturabilirim belki diye düşündüm zaten bi süredir bakım yapiyodum.. umarım yara olan arkadaşlar bir an önce iyileşir biz beklemede olanlarda hiç yara olmadan atlatırız.. aslında sormak istediğim göğüs kalkanlarını sterilize nasıl ettiniz sadece sicak su mu sıcak su + sirke mi ya da sıcak su + karbonat mi nasıl yaptınız?
Kesinlikle haklisın..Yaranın sebebi yanlış emzirme tekniğiymiş..Yoksa yara olmazmışGöğüs yarasına kantoron yağı ve badem yağı çok iyi geliyor. Bir de arkadaşlar lütfen emzirme tekniğini iyi öğrenin çünkü bazen yanlış emzirme yüzünden meme uçları yara oluyor .
Göğüs ucunu değil gogusun siyah kenar kısmı da dahil olmak üzere emzirildiginde yara olmuyor . Lütfen sağlık ocaginizdaki hemsirenize de emzirme seklinizi çekinmeden gösterin yara oluyorsa eğer . Sizin gogusleriniz yara olmasın bebisler de sutunuzden mahrum kalmasın
Evet ne gelirse allahtan gelir ama iste nebilim canim ya korkuyorum iste buraya paylastimki biraz olsun hafiflerim belki diye sanirim bu endisem kucagima alana kadar gecmicek
En son 30 haftamda dopler yapti.herşey iyi dedi.kilosunu sorduğumda önemli olan sağlığı dedi.söylemedi kilosunu.insan ister istemez heyecan yapıyor.belki 4,5-5 kilo doğucak ? Nasıl doğuracağım ?daha sonrada 33,36 haftamda gitdim.idrar testi yaptı,bide kalbini dinledi küçük aparatla.durumun iyi diyor,başka da bişey demiyor.bide özel hastane yani.kendi hastanesi. Anlamıyorum yani.doğumu kendi yaptırmıyor,devlete gidicem.bu yüzdenmi böyle acaba ? Ama hiç değilse kilosunu söylerdi, endişem belki azalırdı
Zaten hiç sevmemiştim o doktoru.kayınvalidem götürdüğü ve eltimin iki çocuğuna o baktığı için gitmek mecburiyetinde kaldımBence iyice sor soruştur başka bi doktora git . Ben böyle bi muayne biçimi hiç duymadım . Ben almanyada yaşıyorum. Şuan haftada bir nst ye bağlıyor doktor 2 haftadır. 2 haftada bir de normal kontrole gidiyorum ultrasonla bakıyorlar, elle muayne yapıp rahmin yerine bakıyo . Her ultrasonda yaklaşık kilosunu soyluyo . Yani sen en acil tarafından başka doktora git bence.
Önümüzdeki haftayı bekleme cok gec olabilir arkadaşa katılıyorum canim zamanın iyice ilerlemiş allah korusun istemediğin şeyler yaşanmasın inşallahZaten hiç sevmemiştim o doktoru.kayınvalidem götürdüğü ve eltimin iki çocuğuna o baktığı için gitmek mecburiyetinde kaldımönümüzdeki hafta tekrar kontrolum var.ultrason yapmazsa, kilo söylemezse başka doktora giderim belki.gurbetde yaşamak çok zormuş.kimseyi tanımadığım için sorup soruşturamıyorumda
Güle güle kullan canım inşallah çok fazla kullanmaya gerek olmadan 2.ye saklarsın :) lansinohun lanolinli kreminden gogus uclarina masaj yapmadan sürmeye calis canim bisey sürmüyorsan..Bende öyle çok düşündüm aslında hatta ya sütüm olmazsa dedim ama dün welcomebaybye gelmiş gümüş göğüs kapakları, yarın gidip alıcam..(simdiden göğus uclarım cok çatlaklaştı )..
2. Çocuk olursa ona olur oda olmadı dogum yapan yakınıma falan veririm artık
Aynı fikirdeyim canım şimdilik avent aldım başa çıkamazsam iyi gelmezse gümüş alırım.. sağol canım hiç farketmedim kullanma talimatında yazdığını..H Hulahu canim ben ilk dogumda avent kullandim. Ve memnun kaldim oldukca o yuzden bundada boldigimden yana kullandim tercihimi. Baktim fayda gormuyorum o zaman paraya kiyar gumus alirim. Zaten yara da olsa ki yaradan cok cekmis biri olarak soyluyorim ilk agzinanaldiginda caninnyaniyor sonrasinsa alisiyorsun. Biraz emzirme sekli disinda bebegin emme stili ile de alakali oglum cok sert emerdi o yuzden benim gogusler cigee gibiydi 9. Ayda disleri cikana kadar cektim sonra duzeldi. Steril etmeyi sormussun ben 5 dk kaynattim kurudu kaldirdim. Zaten kullanim talimatinda da ayni sey yaziyor.
Zaten hiç sevmemiştim o doktoru.kayınvalidem götürdüğü ve eltimin iki çocuğuna o baktığı için gitmek mecburiyetinde kaldımönümüzdeki hafta tekrar kontrolum var.ultrason yapmazsa, kilo söylemezse başka doktora giderim belki.gurbetde yaşamak çok zormuş.kimseyi tanımadığım için sorup soruşturamıyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?