- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Hadi hayırlısı seni baya takip ediyorum seninde benim gibi hep sancın oluyo.Şuan sancım yok ama Benimde bacak arası çok fena yürüyemiyorum acısından.Herkese günaydın gece boyu kanaldan inme çalışmalarından dolayı batma ve sancı yaşadım. Hem kuyruk sokumu hem rahme fena bi basınç yasıyorum. Kasıklara zaten hiç el değmiyo gobekten asağısı baya sert sezeryandan cok normal doğurcak gibiyim bunca ağrıyla sanki gün aldıktaa rahat rahat gidicez bu sefer telassız dedikk nerdeee
Canım bizleri de haberdar et çıkınca.
Nst ye ne zaman gireceksin cnm bak dikkat et hareket sandığın sancı olabilir karistirilabiliyor . Bugün bence nst ye git bağlan. Sanki iki güne doğacak gibi hissettim ben anlattıklarından yola çıkarak .
Canım kuru kayısı ve ceviz ye bol bol.
Doğumdan sonra kabızlık zaten yaşanıyor. Sen şimdiden hallet ki doğumdan sonra gerçekten çok zorlanirsin.
Avuç avuc ceviz ve kayısı ye kesinlikle faydasını goreceksin.
İstanbul reyap hastanesi çok teşekkür ederim.Topuk kanı hastanedeyken alınmıyomu?
Birileri de aynisini yasayinca insan cok rahatliyor :) valla olabilir bana da oyle geliyor cocuga suc atiyoruz bi de. Bu gun nstye gircem anlariz bakalim.Ben canım
Bence bizim hazırlık sancılarımız böyle :)
Ben de bebek hareketi diye düşünüyordum ama galiba o sertleşme aslında nst de çıkan sancılar oluyor
Teşekkür ederim:))Bu gun girecegim nstye zaten randevum vardi. Olabilir karistiriyor olabilirim. Ay agzin bal yesin hadi insallah. Sonlara dayandim artik cok sıkıldım ben de dogurmak istiyorum. Saat basi sancim oldu gibi boyle adet olcakmis gibi bi agriya dondu bakalim 2de randebum anlariz.
Bana saglik ocagi dogumdan 3-4 gun sonra biz de aliyoruz mutlaka gel dedi. Hastanede de aliniyor ilk gun. Bebek dostu hastane sizinki de. Yardimci olcaklardir mesela benim gecen hafta 38+0da kucuk capli egitim verdiler muayeneden once. Dogumdan sonra gelip yardimci olacaklarini soylediler. Taburcu olduktan sonra da sikinti yasarsan gel fln dediler.
Birileri de aynisini yasayinca insan cok rahatliyor :) valla olabilir bana da oyle geliyor cocuga suc atiyoruz bi de. Bu gun nstye gircem anlariz bakalim.
Hakkaten hem sezeryan ol hem yoklama çektirsin bebek.Herkese günaydın gece boyu kanaldan inme çalışmalarından dolayı batma ve sancı yaşadım. Hem kuyruk sokumu hem rahme fena bi basınç yasıyorum. Kasıklara zaten hiç el değmiyo gobekten asağısı baya sert sezeryandan cok normal doğurcak gibiyim bunca ağrıyla sanki gün aldıktaa rahat rahat gidicez bu sefer telassız dedikk nerdeee
Evet. Artık kg ve boydan endişe etmediğim için doğumu için de endişe etmiyorum artık açıkcası. Baya sıkıntılanıyorum cunku. Bu gece yıne calısmalar yaptı ıttırıyo resmen kendını asagıya bakalım ne zaman gelcek mınnosHadi hayırlısı seni baya takip ediyorum seninde benim gibi hep sancın oluyo.Şuan sancım yok ama Benimde bacak arası çok fena yürüyemiyorum acısından.
sorma cnmGünaydınlar. Bugün biz de ilk nst ye girdik. Hem varislerden dolayı kalp damardan randevu aldım, hem doktorumuzdan. Heyacanlıyım :))
Hakkaten hem sezeryan ol hem yoklama çektirsin bebek.
Ben gittim hic problem çıkmadı hatta normal dogum yapsam42 ye kadar gidecekmiş gibi bi durum söz konusu . Oluyormuş bu ağrılar bende ciddiyealmıyorum ne yalan söyliyim:)Benim de gunduzleri hareket ederdi hep geceleri rahat uyurdum. Simdi cok baska. Bakalim o sertlesmelerin zamanini tutacagim ben de yoksa belli bi sanci yok dedigin gibi asagida siddetli bir baski var.
Aminnn tabiki rabbim sagkikla buyutmeyi nasip etsinHer sey yolundadir merak etme :) kiloya da cok takilma onemli olan karin cevresinin haftasi ile uyumuymus. Ben 2400dogmusum bu yasima kadar da geldim.Saglikla gelsin insallah onemli olan o.
Teşekkür ederim canım umarım geçer bi o sancı eksikti ....Canım bizleri de haberdar et çıkınca.
Nst ye ne zaman gireceksin cnm bak dikkat et hareket sandığın sancı olabilir karistirilabiliyor . Bugün bence nst ye git bağlan. Sanki iki güne doğacak gibi hissettim ben anlattıklarından yola çıkarak .
Canım kuru kayısı ve ceviz ye bol bol.
Doğumdan sonra kabızlık zaten yaşanıyor. Sen şimdiden hallet ki doğumdan sonra gerçekten çok zorlanirsin.
Avuç avuc ceviz ve kayısı ye kesinlikle faydasını goreceksin.
Hadi ya :) olsun sağlıcakla gelsin de :)Evet orda canım ama değiştirdim aynen konuşmuştuk:)) evet aslında biraz daha var ama o kadar beklemeyecek gibi bizimki
Kuzuna maşallah canımm. Anestezi doktorunu da kendi dktoruna söyleseydin keşke, endişeli ve korkan bi insana neden bu tarz yaklaşırlar hiç anlamam. Keşke terslesydin keşke sende sizin beni rahatlatmanız lazım kasmanıza gerk yok diye. Korkma ama kuzum. Güzel sezaryen doğumları oku korkunu kendin yenmeye çalış birazda. Hiç bişey korktuğun gibi olmayacak emin ol :) dua et şimdiden bol bol rabbim doğumunu kolaylaştırsın:)Kizlar simdi geldim kontrolden kilosu 3027 gram gbi bişey söyledi neyse cok takilmadim . Doktorum cok pozitif zaten ona çok güveniyorum.
Anestezi doktoruyla görüştürecekti . Görüştüm ve anestezi doktorundan neffffret ettim . Kadin bi havalarda gıcık gıcık cevaplar verdi hic rahatlatmadi beni . Spinal olarak konuştuk kendi doktorumla heoem soinal yazdi aciklamasi su 3 4 saat uyusuk oluyorsun bisey hissetmiyosn. Ee dedim ben panik bi insanim hemde aşırı. Kötü olursam ilaç sakinlestirici uyutma vs yapılabilir mi?
O bebek ordan öyle de böylede cikacak . Bi sürü kadin doğuruyor sen ilk değilsin abartma ölmezsin dedi ben şok bi anda yerle bir oldum .bebek alinana kadsr hicbisey yapılmıyor sonrasında olabilir dedi . Yan etkileri hakkinda bilgo verirmisiniz dedim . Kafana bu kadar takarsan hersey basina gelir dedi . Eee hani bu anestezi doktorlari unsani rahatlatiyordu resmen ağlamaklı oldum bu nasil bi kafa karsinda korkudan titreyen bi insan var böyle mi konuşulur. Söyleyeceklerini söyledi çıktı gitti kalakaldik eşimle odada. Ve doktorum kendine guvenmeseydi kesinlikle o kadinla ameliyata girmez risk almazdım cok demoralize oldum cok
Canım üzülme, doktoruna güveniyorsan o seni rahatlatır zaten. Benim de kısmetse spinal olacak doktorum güzel güzel anlattı görüşmedim anestezi uzmanı ile. Hiç canını sıkma Allah korktuklarımızla imtihan etmesin hiçbirimizi.ama kadın hakikaten çok kabaymış bir de hemcinsimiz olacak yani. Bebeğini de kendini de üzme. Benim de kaygılarım var ama doktorumun ilk doğumu değilim sonuncu da ben olmayacağım.Allahın izniyle su gibi geçip gidecekKizlar simdi geldim kontrolden kilosu 3027 gram gbi bişey söyledi neyse cok takilmadim . Doktorum cok pozitif zaten ona çok güveniyorum.
Anestezi doktoruyla görüştürecekti . Görüştüm ve anestezi doktorundan neffffret ettim . Kadin bi havalarda gıcık gıcık cevaplar verdi hic rahatlatmadi beni . Spinal olarak konuştuk kendi doktorumla heoem soinal yazdi aciklamasi su 3 4 saat uyusuk oluyorsun bisey hissetmiyosn. Ee dedim ben panik bi insanim hemde aşırı. Kötü olursam ilaç sakinlestirici uyutma vs yapılabilir mi?
O bebek ordan öyle de böylede cikacak . Bi sürü kadin doğuruyor sen ilk değilsin abartma ölmezsin dedi ben şok bi anda yerle bir oldum .bebek alinana kadsr hicbisey yapılmıyor sonrasında olabilir dedi . Yan etkileri hakkinda bilgo verirmisiniz dedim . Kafana bu kadar takarsan hersey basina gelir dedi . Eee hani bu anestezi doktorlari unsani rahatlatiyordu resmen ağlamaklı oldum bu nasil bi kafa karsinda korkudan titreyen bi insan var böyle mi konuşulur. Söyleyeceklerini söyledi çıktı gitti kalakaldik eşimle odada. Ve doktorum kendine guvenmeseydi kesinlikle o kadinla ameliyata girmez risk almazdım cok demoralize oldum cok
Kizlar ben de bebek hareketlerinin yaptigi bi sanciyla uyandim suan. Hareketlerin azalmasi lazim diyorlar ama benimki sanki derimden çıkacak gibi oyle hareket halinde. O yuzden ayirt edemiyorum sanci mi harekete bagli bi aci mi. Sertlesiyor karnim ara ara tas gibi oluyor rahim agzimda baski hissediyorum sonra geçiyor. Oyle belimde kasigimda bi sanci yok benim. Boyle olan var mi hic?
Selam kızlar. Benim de kontrolüm vardı bugün. Herşey normal dedi doktorum. 2800 olmuş. Bir haftada 280g almış sevindin. 2hafta daha durursa 3200 civarı doğar insallah. Nstye baglandım düzensiz bikac kez sancı çıktı ama bebek bayağı hareketli dedi doktor. Yüzünü de gösterdi ama kanala yapışık olduğu için koca dudaklı gibi görünüyor Eki Görüntüle 2201702
Ben şiddetli diş ağrısı döneminde doktorumun önerisi ile parol ve minoset kullandım canım günde maksimum 2 kere olarak ya minoset ya parol attımKıZlar dişim felaket ağrıyor canım çok yanıyor parol içsem bişey olmaz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?