Amin canım inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versinmaşallah ona
benimki yüzünü göstermiyor
Benimki de hareketli
kanala da girmemiş galiba.
inşallah her şey istediğin gibi olur
çok geçmiş olsun. bende diş ağrısı çekiyordum apse yoksa sensodyne çok yönlü koruma diş macunu baya işime yaradı ve parol iyi geldi minoset pek işime yaramadı ama diş macunu öneririm denemek istersenKıZlar dişim felaket ağrıyor canım çok yanıyor parol içsem bişey olmaz dimi
Ben şiddetli diş ağrısı döneminde doktorumun önerisi ile parol ve minoset kullandım canım günde maksimum 2 kere olarak ya minoset ya parol attım
çok geçmiş olsun. bende diş ağrısı çekiyordum apse yoksa sensodyne çok yönlü koruma diş macunu baya işime yaradı ve parol iyi geldi minoset pek işime yaramadı ama diş macunu öneririm denemek istersen
inşAllah canım.bi çaresine bakıcam artıkÖnümüzdeki haftayı bekleme cok gec olabilir arkadaşa katılıyorum canim zamanın iyice ilerlemiş allah korusun istemediğin şeyler yaşanmasın inşallah
inşAllah.kendi çevrem olunca,kendim seçerim artık doktorumu.daha 1 senedir buradayım.eltime sordum,burada doğum başlayınca nst-ye bağlıyorlarmış.doğum evinde.hadi bakalım ne olucakBilmem mi . Bende 3.5 senedir almanyadayim evlenip geldim buraya . Ilk zamanlar bende gorumcemin doktoruna gidiyordum ve hiç ama hiç memmun değildim. Hamile kalınca şimdiki doktorumu buldum . Inşallah istediğin gibi muayne olursun bu sefer .
Aminn canim oyle telkin etmeye çalışıyorum günü 1 dakika bile uyumadan bitirdim yıkıldım resmen böyle birşey olabilir mi ? Keşke surat asıp ters ters konusssaydim dedim eşime oda psikolog degil netice de isini yaptı vs diye rahatlatmaya calisti sen bozma moralini diye ama giden.gitti tabibenden . Güzel olan herseyi okudum bundansonra allaha emanetiz insalalj yapacak baska hicbisey kLmadi .Hadi ya :) olsun sağlıcakla gelsin de :)
Kuzuna maşallah canımm. Anestezi doktorunu da kendi dktoruna söyleseydin keşke, endişeli ve korkan bi insana neden bu tarz yaklaşırlar hiç anlamam. Keşke terslesydin keşke sende sizin beni rahatlatmanız lazım kasmanıza gerk yok diye. Korkma ama kuzum. Güzel sezaryen doğumları oku korkunu kendin yenmeye çalış birazda. Hiç bişey korktuğun gibi olmayacak emin ol :) dua et şimdiden bol bol rabbim doğumunu kolaylaştırsın:)
Haklısıncanim ben zaten kötü olduğumu söylersem doktorum gerekeni yaptıracaltir diye düşündüğüm için biraz içim rahat aslinda . 1 haftadr stres le heyecanla anestezi doktoruyla konuşmayi bekliyorum. Keske oda erkek olsaydi dedim kendi kendime . Çünkü gercekten anlayışlı ve yumusak yaklaşıyorlar insana . Bi kez daha kanıtlandı benim icin .Canım üzülme, doktoruna güveniyorsan o seni rahatlatır zaten. Benim de kısmetse spinal olacak doktorum güzel güzel anlattı görüşmedim anestezi uzmanı ile. Hiç canını sıkma Allah korktuklarımızla imtihan etmesin hiçbirimizi.ama kadın hakikaten çok kabaymış bir de hemcinsimiz olacak yani. Bebeğini de kendini de üzme. Benim de kaygılarım var ama doktorumun ilk doğumu değilim sonuncu da ben olmayacağım.Allahın izniyle su gibi geçip gidecek
MaşAllah kuzucuğaSelam kızlar. Benim de kontrolüm vardı bugün. Herşey normal dedi doktorum. 2800 olmuş. Bir haftada 280g almış sevindin. 2hafta daha durursa 3200 civarı doğar insallah. Nstye baglandım düzensiz bikac kez sancı çıktı ama bebek bayağı hareketli dedi doktor. Yüzünü de gösterdi ama kanala yapışık olduğu için koca dudaklı gibi görünüyor Eki Görüntüle 2201702
geçmiş olsun canım antibiyotiki kullan canım ben çok direndim almamak için bebeğe geçer diye ama tam tersi iltihabın bebeğe geçmesi daha kötü ve doktorun da onay vermiş zaten.Maalesef apse varmış canım
Çok anlayışsız davranmış.insan azacık empati kurar dimi ?Aminn canim oyle telkin etmeye çalışıyorum günü 1 dakika bile uyumadan bitirdim yıkıldım resmen böyle birşey olabilir mi ? Keşke surat asıp ters ters konusssaydim dedim eşime oda psikolog degil netice de isini yaptı vs diye rahatlatmaya calisti sen bozma moralini diye ama giden.gitti tabibenden . Güzel olan herseyi okudum bundansonra allaha emanetiz insalalj yapacak baska hicbisey kLmadi .
Haklısıncanim ben zaten kötü olduğumu söylersem doktorum gerekeni yaptıracaltir diye düşündüğüm için biraz içim rahat aslinda . 1 haftadr stres le heyecanla anestezi doktoruyla konuşmayi bekliyorum. Keske oda erkek olsaydi dedim kendi kendime . Çünkü gercekten anlayışlı ve yumusak yaklaşıyorlar insana . Bi kez daha kanıtlandı benim icin .
Canım ilk aylarda benimde dişim apse olmuştu doktorum apsenin antibiyotikten daha çok zarar vericeğini söylemişti sende doktorunu dinle bence bende içim rahat etmeden içmiştimGittim doktora apse yapmış augmentin yazdı kadın Doğuma da sor dedi doktorum kullanabilirsin dedi hiç kullanasım yok ama şişebilir dedi
Inşallah 39.haftayı görürüzMaşAllah kuzucuğaaynı gündeyiz.bakalım kim erken doğuracak
Çok geçmiş olsun benimki 20lik ağrısıydi.doğumu bekliyorum çektirmek için. Doktorun onayladiysa icebilirsin aslinda.içi rahat etmiyor insanın ama daha kotusunden korunmak lazım Allah korusunGittim doktora apse yapmış augmentin yazdı kadın Doğuma da sor dedi doktorum kullanabilirsin dedi hiç kullanasım yok ama şişebilir dedi
Kesinlikle haklısın erkekler çok daha nazik bu konuda. Doktorumuz önemli olan,az kalmış doğumuna da.mutlulukla geçsin günlerin.Aminn canim oyle telkin etmeye çalışıyorum günü 1 dakika bile uyumadan bitirdim yıkıldım resmen böyle birşey olabilir mi ? Keşke surat asıp ters ters konusssaydim dedim eşime oda psikolog degil netice de isini yaptı vs diye rahatlatmaya calisti sen bozma moralini diye ama giden.gitti tabibenden . Güzel olan herseyi okudum bundansonra allaha emanetiz insalalj yapacak baska hicbisey kLmadi .
Haklısıncanim ben zaten kötü olduğumu söylersem doktorum gerekeni yaptıracaltir diye düşündüğüm için biraz içim rahat aslinda . 1 haftadr stres le heyecanla anestezi doktoruyla konuşmayi bekliyorum. Keske oda erkek olsaydi dedim kendi kendime . Çünkü gercekten anlayışlı ve yumusak yaklaşıyorlar insana . Bi kez daha kanıtlandı benim icin .
Kavuştum canım çok şükür. Dün tüm gün yoğun bakımdaydım bugün normal odaya çıktık. Operasyon güzel geçti fakat sonra ağrım çok oldu. İlk gün çok zordu benim için. Bugün düne göre daha iyiyim çok şükür. İnşallah her gün daha da iyiye giderim. Kızımla sizleri öpüyoruz. Darısı sizlerin başına.RagnarLodbrok canım ne yaptın bebisine kavuştun mu :)
Gözünaydın canım:))Kavuştum canım çok şükür. Dün tüm gün yoğun bakımdaydım bugün normal odaya çıktık. Operasyon güzel geçti fakat sonra ağrım çok oldu. İlk gün çok zordu benim için. Bugün düne göre daha iyiyim çok şükür. İnşallah her gün daha da iyiye giderim. Kızımla sizleri öpüyoruz. Darısı sizlerin başına.
Oy maşallah canımm çok sevindim sağ salim kavuşmanıza. Ağrılarında bian önce geçer inşallah. Sende kokla bizim yerimize bol bol :))Kavuştum canım çok şükür. Dün tüm gün yoğun bakımdaydım bugün normal odaya çıktık. Operasyon güzel geçti fakat sonra ağrım çok oldu. İlk gün çok zordu benim için. Bugün düne göre daha iyiyim çok şükür. İnşallah her gün daha da iyiye giderim. Kızımla sizleri öpüyoruz. Darısı sizlerin başına.
Daha fazla streste sokma kendini canım benim. Onlar işlerinde proflaştıkları içinde böyle davranabiliyolar. Sen kendine ve doktoruna güven üzme kendini. Tabi ki nolursa olsun Allaha emanetiz. İnsanların duyguları korkuları değişiyo kuzum inşallah hiç bişey korktuğun gibi olmaz. Kafanı dağatacak başka şeyler bul sürekli yoksa kendini daha kötü yaparsın ve o psikolojiyle doğuma girmen çok daha zor olur sen daha iyi biliyorsundurAminn canim oyle telkin etmeye çalışıyorum günü 1 dakika bile uyumadan bitirdim yıkıldım resmen böyle birşey olabilir mi ? Keşke surat asıp ters ters konusssaydim dedim eşime oda psikolog degil netice de isini yaptı vs diye rahatlatmaya calisti sen bozma moralini diye ama giden.gitti tabibenden . Güzel olan herseyi okudum bundansonra allaha emanetiz insalalj yapacak baska hicbisey kLmadi .
Canım ilaç verdilerse kullan. Onun ağrısıda insanı beter eder. Birde zeytinyağına bikaç karanfil koy, karanfil aromasını bikaç saat sonra zeytinyağına verecektir onu sür dişine o da ağrısını hafifletir inşallahKıZlar dişim felaket ağrıyor canım çok yanıyor parol içsem bişey olmaz dimi
Innsallah canimÇok anlayışsız davranmış.insan azacık empati kurar dimi ?hiç değilse doktorun iyiymiş.ona güven,sıkma canını.iyi olucak inşAllah herşey
Teşekkür ederim.Kesinlikle haklısın erkekler çok daha nazik bu konuda. Doktorumuz önemli olan,az kalmış doğumuna da.mutlulukla geçsin günlerin.
Masallah canimm bi sorun bi sıkıntı mi soz konusu neden yogun bakimdaydin ? Nasil dogum oldu paylaşırmsn musait olunca. Gözün aydın olsun bu arada.Kavuştum canım çok şükür. Dün tüm gün yoğun bakımdaydım bugün normal odaya çıktık. Operasyon güzel geçti fakat sonra ağrım çok oldu. İlk gün çok zordu benim için. Bugün düne göre daha iyiyim çok şükür. İnşallah her gün daha da iyiye giderim. Kızımla sizleri öpüyoruz. Darısı sizlerin başına.
Evet canim değişik bi sekilde kırıldım icimde hersey bitti gibi geldi ama.dogum günü ne hissederim bilmiyorum tabi ki . Dualarinizi isteyeceğim insallahOy maşallah canımm çok sevindim sağ salim kavuşmanıza. Ağrılarında bian önce geçer inşallah. Sende kokla bizim yerimize bol bol :))
Daha fazla streste sokma kendini canım benim. Onlar işlerinde proflaştıkları içinde böyle davranabiliyolar. Sen kendine ve doktoruna güven üzme kendini. Tabi ki nolursa olsun Allaha emanetiz. İnsanların duyguları korkuları değişiyo kuzum inşallah hiç bişey korktuğun gibi olmaz. Kafanı dağatacak başka şeyler bul sürekli yoksa kendini daha kötü yaparsın ve o psikolojiyle doğuma girmen çok daha zor olur sen daha iyi biliyorsundur
Kavuştum canım çok şükür. Dün tüm gün yoğun bakımdaydım bugün normal odaya çıktık. Operasyon güzel geçti fakat sonra ağrım çok oldu. İlk gün çok zordu benim için. Bugün düne göre daha iyiyim çok şükür. İnşallah her gün daha da iyiye giderim. Kızımla sizleri öpüyoruz. Darısı sizlerin başına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?