2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Gözün aydin,darısı başımıza.Hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallah. Sen de tez zamanda toparlarsin insallah

Gözünaydınn..Allah analı atalı büyütsün :)

Mrb kizlar biz bugun 36+1 iz aylardir bas asagi duran bebegimin bugunku muayenede makat gelise dondugunu ogrendik. Normal dogum istiyordum ama bu durumda sezaryen olucak haliyle. Dr persembeye kadar bekleyelim donmezse p tesi sezaryenle alalim dedi. İki gune donme sansi yok bence siz ne dersiniz?

Perşembe biraz erken değil mi canım? En azından 38 haftaya kadar bekleyemez misin başka bir risk yoksa

Aynen daha 36 dasın bence 37 yide tamamlayın... birden döndüyse belkim gene döner, hareketli bebek demek senin ki... ihtimaller ihtimaller... bence de 38. Haftaya kadar bekleyin,

Evet ben de gittim bu gun sancilarim 40-50 cikti olan seyler de hareketleri muhtemelen cunku onlar olurken sanci cikmadi. biz de pazartesiye kadar beklicez gelmezse pazartesi suni sanci. Cok bekleme taraftari degil doktorumuz kilosu iyi diye.

Kac haftaliksin ki 4hafta da uzun bi sure gitmelisin bence 37ustuyse, 36dan sonra her hafta oldu kontrol bizim.

Arkadaslar merhaba bilen daha once yasayan kisiler nolur yardimci olun bugun uyandigimdan beri icimde bisey batiyor kemiklerim batiyor sanki sirtim agriyo karnima kemik batiyor anlamiyorum nedir bu canim yaniyor lutfen bilen yardim etsin

Çok geçmiş olsun benimki 20lik ağrısıydi.doğumu bekliyorum çektirmek için. Doktorun onayladiysa icebilirsin aslinda.içi rahat etmiyor insanın ama daha kotusunden korunmak lazım Allah korusun
Sağol canım hamilelikte yaşanan sağlık sorunları daha zor oluyo az kaldı ama sağlıkla kavuşuruz inşallah bebişlere

Canım ilk aylarda benimde dişim apse olmuştu doktorum apsenin antibiyotikten daha çok zarar vericeğini söylemişti sende doktorunu dinle bence bende içim rahat etmeden içmiştim
Evet iltihabın bebeğe geçmesi daha kötüymüş iyicem canım sağolasın sana da augmentin mi vermişti?

Hadi maşallah hayırlı anne babaya saygılı bir evlat olsun . Bol emismeli günler ...

Canım başka bir sıkıntı yoksa neden bu kadar erken almak istiyor bak ben senden nerdeyse 2 hafta ondeyim daha tarih bile vermedi doktorum sezeryan için. Cuma kontrolum var.

Kızlar 38. Haftamda ilk defa giriyorum dedim bugün nstye. Çıkamadım mübarek. Bebeğin hareketlerinden memnun kalınmadı. Tekrar girdim yine bi 3. istendi. Onu da ilerleyen saatlerde gidip çektireceğim. Bebek hareket ediyor hissediyorum ama kalp atışı fazla oynamıyor. Kasılma çıktı. Doktor onu görünce açılmamı kontrol etti; açılma çıkmadı. Hayırlısı bakalım ne olacak.

Çok anlayışsız davranmış.insan azacık empati kurar dimi ? hiç değilse doktorun iyiymiş.ona güven,sıkma canını.iyi olucak inşAllah herşey

Inşallah 39.haftayı görürüz

Ben de sizinle ayni gundeyim kizlar hepimiz normal bekliyoruz dimi? Bakalim ne zaman gelicekler. Benim simdiye kadar hic sancim olmadi, karnim da yukarida hala, cati muayenesinde de rahim kapali dedi doktorum. Ben bunlar nedeniyle 40 haftayi gorecekmisim gibi geliyor ama bakalim.

Diger arkadaslar da soylemis canim ama ben de gorunce ayni seyi dusundum. Cok erken degil mi pazartesi sezeryan icin?en azindan 38. Haftayi bekleseniz? Donmese bile biraz daha gelismis olur bebegin.

Kotu olmus canim dogum oncesi ama bozma moralini. Bugun bende anestezici ile gorustum oldukca rahatlatti beni. Sordugum herseyin cevabini da cok acik bi sekilde verdi. Seni anliyorum bunlar onemli seyler sonucta canimizi emanet ediyoruz.

Gittim doktora apse yapmış augmentin yazdı kadın Doğuma da sor dedi doktorum kullanabilirsin dedi hiç kullanasım yok ama şişebilir dedi
Enfeksiyon antibiyotikten daha zararli bence kullanmalisiniz. Cok gecmis olsun.

Gozun aydin canim allah bir omur mutlu mesut yasamayi nasip etsin

Neden bu kadar acele ediyor cocugu almak icin benim doktorum 39 dan once almior ki siz daha 37 bile degilsiniz. Bilmedigimiz bi sorun yada bi mecburiyet varsa orasi ayri tabi ama 39 dan once sezeryana yanasmayin bence .

Arkadaslar merhaba bilen daha once yasayan kisiler nolur yardimci olun bugun uyandigimdan beri icimde bisey batiyor kemiklerim batiyor sanki sirtim agriyo karnima kemik batiyor anlamiyorum nedir bu canim yaniyor lutfen bilen yardim etsin

Canim usutmus olabilirmisin. Sankinbahsettigin agrilar usutme agrisi gibi.

Bugun benimde kontrolum vardi. Hala minnos bir kiz olma konusinda israrci 2800 gr cikti olcumleri. Sezeryan tarihini belirledik. 8 kasim sabahi insallah kavusacagiz. Kan tahlillerimi verdim. Anestezici ile gorustum. Geriye gun saymak kaldi. Bu arada anestezi seklim spinal epudural kombo seklinde olacakmis belimde katedral birakicaklarmis dogum sonrasi agrilar icin otomatik agri pompasi gorevi goruyormus. Aci hissettikce butona basip agriyi kesmek icin. Nstde bir tane 60 dolaylarinda sancim cikti. Toplamda 8 kilo almisim. Bizde haberler boyle

Iki haftadir haatayim zten canim duzelemedim bi turlu ama bu hastalik deil icimde bebegin kemiklerimi kemiklerimi deliyor anlamadim ben

Evet ben de gittim bu gun sancilarim 40-50 cikti olan seyler de hareketleri muhtemelen cunku onlar olurken sanci cikmadi. biz de pazartesiye kadar beklicez gelmezse pazartesi suni sanci. Cok bekleme taraftari degil doktorumuz kilosu iyi diye.
Maşallah zaten epey büyümüş insalalh kolayve rahat bi durum olur. Hatta suni sanciya hiç gerek kalmaz . Iyi olmanıza çok sevindim
Masallah ne kadar guzel bende o hayallerle gitmiştim . Can teslim etmek ayri , bilmedigin sey ilk defa yasayacaksin bu ayrı bi korku , oraya gitmeden daha rahattim o kadar.moralim bozuldu kafamda bi ton soru işaretiyle çıktım. Insalalh doğumda daha ilimli yaklaşır. Aksi halde berbat ni hale.getirdi moralimi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…