Iyiyim agrım sizim yok neyseki ama ara ara kasılmalar oluyor. Sen nasılsın?inşAllahağrın sızın var mı ? Nasıl hissediyorsun kendini ?
Gözün aydın canım gule güle büyüt bebeğiniKavuştum canım çok şükür. Dün tüm gün yoğun bakımdaydım bugün normal odaya çıktık. Operasyon güzel geçti fakat sonra ağrım çok oldu. İlk gün çok zordu benim için. Bugün düne göre daha iyiyim çok şükür. İnşallah her gün daha da iyiye giderim. Kızımla sizleri öpüyoruz. Darısı sizlerin başına.
Hayırlı olsun canım. Gözünüz aydınKavuştum canım çok şükür. Dün tüm gün yoğun bakımdaydım bugün normal odaya çıktık. Operasyon güzel geçti fakat sonra ağrım çok oldu. İlk gün çok zordu benim için. Bugün düne göre daha iyiyim çok şükür. İnşallah her gün daha da iyiye giderim. Kızımla sizleri öpüyoruz. Darısı sizlerin başına.
En son 30 haftamda dopler yapti.herşey iyi dedi.kilosunu sorduğumda önemli olan sağlığı dedi.söylemedi kilosunu.insan ister istemez heyecan yapıyor.belki 4,5-5 kilo doğucak ? Nasıl doğuracağım ?daha sonrada 33,36 haftamda gitdim.idrar testi yaptı,bide kalbini dinledi küçük aparatla.durumun iyi diyor,başka da bişey demiyor.bide özel hastane yani.kendi hastanesi. Anlamıyorum yani.doğumu kendi yaptırmıyor,devlete gidicem.bu yüzdenmi böyle acaba ? Ama hiç değilse kilosunu söylerdi, endişem belki azalırdı
maşallah Allah analı babalı büyütsünKavuştum canım çok şükür. Dün tüm gün yoğun bakımdaydım bugün normal odaya çıktık. Operasyon güzel geçti fakat sonra ağrım çok oldu. İlk gün çok zordu benim için. Bugün düne göre daha iyiyim çok şükür. İnşallah her gün daha da iyiye giderim. Kızımla sizleri öpüyoruz. Darısı sizlerin başına.
Iyiyim agrım sizim yok neyseki ama ara ara kasılmalar oluyor. Sen nasılsın?
Ben de sizinle ayni gundeyim kizlar hepimiz normal bekliyoruz dimi? Bakalim ne zaman gelicekler. Benim simdiye kadar hic sancim olmadi, karnim da yukarida hala, cati muayenesinde de rahim kapali dedi doktorum. Ben bunlar nedeniyle 40 haftayi gorecekmisim gibi geliyor ama bakalim.
Diger arkadaslar da soylemis canim ama ben de gorunce ayni seyi dusundum. Cok erken degil mi pazartesi sezeryan icin?en azindan 38. Haftayi bekleseniz? Donmese bile biraz daha gelismis olur bebegin.
Iyiyim agrım sizim yok neyseki ama ara ara kasılmalar oluyor. Sen nasılsın?
Alıntı yapıp cevap verdimde,ama doğru vermedimBen de sizinle ayni gundeyim kizlar hepimiz normal bekliyoruz dimi? Bakalim ne zaman gelicekler. Benim simdiye kadar hic sancim olmadi, karnim da yukarida hala, cati muayenesinde de rahim kapali dedi doktorum. Ben bunlar nedeniyle 40 haftayi gorecekmisim gibi geliyor ama bakalim.
Diger arkadaslar da soylemis canim ama ben de gorunce ayni seyi dusundum. Cok erken degil mi pazartesi sezeryan icin?en azindan 38. Haftayi bekleseniz? Donmese bile biraz daha gelismis olur bebegin.
Sancıyı hiç anlamadim şimdiye kadarBende normali bekliyorum Allahın izniyle. Belim çok fena ağrıyor son zamanlar.karnımda da sertleşmeler çoğaldı.kasılma denilen şey ne,onu da bi anlasam iyi olurduadet sancıları gibi sancılarımda var.bakalım ne zaman gelicek beyefendi göbeğim indimi anlamıyorum.sanki aşağıya bakıyor azacık.sarkma hiss veriyor.bide pelvik bölgeme baskı var son günlerde.sizce 40lara kalmadan doğururmuyum kızlar ?
Cevap verdim ama alıntıyı doğru yapmadım.göz atırsan sevinirimIyiyim agrım sizim yok neyseki ama ara ara kasılmalar oluyor. Sen nasılsın?
Burada başka doktorlar kiloyu söylüyor.benimki böyle.dikkafalı sankiArkadasimda Rusyada yasiyor orda da dogurdu. Ama nst ye girdi. Ve kilosunu da biliyodu. Size bakan kisi bilmiyor olabilir mi acaba?? Sasirdim suan
inşAllah doğum başladığındada çok sancın olmaz.güzel geçerSancıyı hiç anlamadim şimdiye kadardoktor bi sorun var mi diyor . Yok heralde diyorum ağrılarım oluyor ama bence normal degil mi diyorum . Oda gülüyor tabi ki diyor . Sıkıntı olup olmadığını anlamıyorum diyorum o yüzden hersey yolunda diyor. Sürekli batma ağrı hissediyorum am sancm hiç çıkmıyor bst de bende anlamadim
yabancı olduğundan ve anlamadığını sandığından dolayı olabilir mi acabaBurada başka doktorlar kiloyu söylüyor.benimki böyle.dikkafalı sankiyaşadığım şehrin en bilinen doktorlarından birisi.hastası da epey var.neden böyle yapıyor anlamıyorum
İnşallah canım, hepimiz sağlıkla zamanında kavuşalım miniklereSağol canım hamilelikte yaşanan sağlık sorunları daha zor oluyo az kaldı ama sağlıkla kavuşuruz inşallah bebişlere
Evet canm 2 ayrı dişçiye gitmiştim emin olmak için
Burada başka doktorlar kiloyu söylüyor.benimki böyle.dikkafalı sankiyaşadığım şehrin en bilinen doktorlarından birisi.hastası da epey var.neden böyle yapıyor anlamıyorum
Sezeryan olacak ama tabi sonrasinda insalalh rahat olur :) allahimmm hepinizin yardımcısi olsuninşAllah doğum başladığındada çok sancın olmaz.güzel geçer
Belirtilerin doğumun yaklaştığını gösteriyo canım ama yine de bu doğum olayına belli olmuyor. Hemen doğurur denilenler 40 haftayı dolduruyor,daha gelmez denilenler 37 38de doğuruyor. Hiç bişeyin garantisi yok yani :)Bende normali bekliyorum Allahın izniyle. Belim çok fena ağrıyor son zamanlar.karnımda da sertleşmeler çoğaldı.kasılma denilen şey ne,onu da bi anlasam iyi olurduadet sancıları gibi sancılarımda var.bakalım ne zaman gelicek beyefendi göbeğim indimi anlamıyorum.sanki aşağıya bakıyor azacık.sarkma hiss veriyor.bide pelvik bölgeme baskı var son günlerde.sizce 40lara kalmadan doğururmuyum kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?