2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Gözün aydın canım gule güle büyüt bebeğini

Hayırlı olsun canım. Gözünüz aydın Neden yoğun bakıma aldılar seni? Umarım daha daha iyi olursunuz bebişinle

Ben de kontrolden geldim kızlar 37+1 iz. ilk kez nst ye bağlandım ve çatı muayenemi oldum. Her şey yolunda çok şükür minnoşum 3280gr olmuş ve 54 cm görünüyor dedi baştan beri uzun çıkıyor kızım maaşallah hep. Dr um da uzun ince bi minnoş bu diyorKanala da girmişiz rabbim inşallah sağlıkla kucakladığımız günleri de gösterir

Arkadasimda Rusyada yasiyor orda da dogurdu. Ama nst ye girdi. Ve kilosunu da biliyodu. Size bakan kisi bilmiyor olabilir mi acaba?? Sasirdim suan

maşallah Allah analı babalı büyütsün

Iyiyim agrım sizim yok neyseki ama ara ara kasılmalar oluyor. Sen nasılsın?

Iyiyim agrım sizim yok neyseki ama ara ara kasılmalar oluyor. Sen nasılsın?

Bende normali bekliyorum Allahın izniyle. Belim çok fena ağrıyor son zamanlar.karnımda da sertleşmeler çoğaldı.kasılma denilen şey ne,onu da bi anlasam iyi olurdu adet sancıları gibi sancılarımda var.bakalım ne zaman gelicek beyefendigöbeğim indimi anlamıyorum.sanki aşağıya bakıyor azacık.sarkma hiss veriyor.bide pelvik bölgeme baskı var son günlerde.sizce 40lara kalmadan doğururmuyum kızlar ?

Alıntı yapıp cevap verdimde,ama doğru vermedim

Sancıyı hiç anlamadim şimdiye kadar doktor bi sorun var mi diyor . Yok heralde diyorum ağrılarım oluyor ama bence normal degil mi diyorum . Oda gülüyor tabi ki diyor . Sıkıntı olup olmadığını anlamıyorum diyorum o yüzden hersey yolunda diyor. Sürekli batma ağrı hissediyorum am sancm hiç çıkmıyor bst de bende anlamadim

Arkadasimda Rusyada yasiyor orda da dogurdu. Ama nst ye girdi. Ve kilosunu da biliyodu. Size bakan kisi bilmiyor olabilir mi acaba?? Sasirdim suan
Burada başka doktorlar kiloyu söylüyor.benimki böyle.dikkafalı sanki yaşadığım şehrin en bilinen doktorlarından birisi.hastası da epey var.neden böyle yapıyor anlamıyorum

inşAllah doğum başladığındada çok sancın olmaz.güzel geçer

Burada başka doktorlar kiloyu söylüyor.benimki böyle.dikkafalı sanki yaşadığım şehrin en bilinen doktorlarından birisi.hastası da epey var.neden böyle yapıyor anlamıyorum
yabancı olduğundan ve anlamadığını sandığından dolayı olabilir mi acaba

Cok taninanlar genelde dengesiz oluyor. Baska yere de bi git madem duruma gore tercih edersin. Arkadasiminda 7 cm miyomu varmis mesela onu gorememis bebekten. Suyu fazlaymis anlamamis zorunlu sezeryan oldu. Baska birine de git mutlaka

Yarın oğlumun erken doğum günü kutlaması var. 1 yaş partısınde aylar once hazırlanan ben sankı yarın bizde hazırlık yok gibiydim gunlerdir. Kv poğaca görevi verdim. Pastası yapılıyo bende makarna salatası yapıcam yeter diye düşünüyorum. Dahasına malesef gücüm yok. Az önce evi şarjlıyla süpürüyüm dedim acayıp bi sancı geldı. Çocuklarında montessorie yatakları geldı kuruldu. Odası karıstı tabı o sılıncek yatağı yerleşcek halısı fılan serılcek yarın bakar gelenler çünkü eşime devrettim. Yaparım dedi yazık daha işten çıktığından beri dinlenmedi bile. Ben desen daha duş alcam. Çamasırlar var toplancak eşim toplarım dedi e katlancak . Ewde ki bu işler bitecek ayrıyetten bide annesine gidip masa örtüsü ve kurdele alıp gelcek masa düzenine bakıcm filan öyle yani. Ölme eşeğim yarında geçsin misali benim ki öyle bi iç dökeym dedım

Belirtilerin doğumun yaklaştığını gösteriyo canım ama yine de bu doğum olayına belli olmuyor. Hemen doğurur denilenler 40 haftayı dolduruyor,daha gelmez denilenler 37 38de doğuruyor. Hiç bişeyin garantisi yok yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…