2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
yabancı olduğundan ve anlamadığını sandığından dolayı olabilir mi acaba
Bu benimde aklıma gelmiyor değil.eltimde o doktora kontrollere gittiğinda pek bişey sormamış.zaten pekde kafayı takmaz,kurcalamaz yani.heralde doktor benimde öyle olduğumu düşünüyor

Cok taninanlar genelde dengesiz oluyor. Baska yere de bi git madem duruma gore tercih edersin. Arkadasiminda 7 cm miyomu varmis mesela onu gorememis bebekten. Suyu fazlaymis anlamamis zorunlu sezeryan oldu. Baska birine de git mutlaka
En iyisi eşime bi söyliyimde arkadaşlarına sorsun eşleri nereye gitmiş,memnunlarmı diye.devletde iyice kontrol etmezler diye özele gidiyorum o kadar para verip,oda böyle yapıyor

inşAllah çok bekletmez.38i doldurdumu gelsin beyefendi.sabrım kalmadı artık

Perşembe biraz erken değil mi canım? En azından 38 haftaya kadar bekleyemez misin başka bir risk yoksa
Yorumlariniz icin tesekkur ederim kizlar.

Persembe gunu dondu mu diye bakicak donmediyse pazartesi alalim dedi yani 38. Haftada oluyoruz canim sanirim cogu dr 38de alma yanlisi

Kızlar kasıkta ve belde bi ağrım yok ama karnım 6-7 saat oldu sertleşti düzelmiyo.Acile gitsemmi?

En iyisi eşime bi söyliyimde arkadaşlarına sorsun eşleri nereye gitmiş,memnunlarmı diye.devletde iyice kontrol etmezler diye özele gidiyorum o kadar para verip,oda böyle yapıyor

Belli olmuyo maalesef. Poliklinlik gibi bi yere gitti devlette dogurdu. Ve devletteki doktor anladi herseyi. Maalesef para verince iyi olucak diye bisey yok

Onlar olmasa halimiz harap zaten bazen eslerimize söylenip ediyoruz ama yine de haklarını yememek lazım.
Allah yardımcımız olsun

Bu benimde aklıma gelmiyor değil.eltimde o doktora kontrollere gittiğinda pek bişey sormamış.zaten pekde kafayı takmaz,kurcalamaz yani.heralde doktor benimde öyle olduğumu düşünüyor
yani birde akraba olduğunuzu biliyorsa tabiiki eltin gibi davranır nasılsa elti umursamıyor öyle buda öyledir diye. başka doktorlara bakınmaya çalış canım artık seninde zamanın daralıyor inşaAllah herşey güzel gönlünce olur sağlıkla gelsin minnoşun

Son gunler niye boyle bir ise girdinki ben dogumdan sonra gununde yapcam

Onlar olmasa halimiz harap zaten bazen eslerimize söylenip ediyoruz ama yine de haklarını yememek lazım.
Allah yardımcımız olsun
Ayy evet sorma yok esıme hıc laf ettırmem . Kimseye değişmem elim kolum cok sukur.
Son gunler niye boyle bir ise girdinki ben dogumdan sonra gununde yapcam
Kuzum aralık 13 de normalde ama daha bebek cok kucuk olcak misafirlerimiz kalabalık eşimin arkadasları cok ve alınıyolar çağırmayınca e ben bebekle mi ugrascam misafirle mi dolayısıylada daha kucuk bebeğin basına kalabalık toplamayalım diye ki sevelim muhabbeti de olcagından böyle tercih ettim yarın çilem bitcek ıns. Son çile perşembe evi temizlettirmemle son bulacak cumada dinleniyim sonra doğurabılırım :)

aaa sen doğurdun mu :) gözün aydın, ana babalı büyüt inşallah

Sevgili Kasım anneleri biz bu sabah 10da normal yolla doğduk çok şükür bu benim ikinci doğumum ilki de normaldi bu daha da kolaydı oğluşum 4kilo Doğdu Kalktım ayaktayım çok şükür herşey yolunda Rabbim hepinize hayırlı normal kolay Doğumlar nasip etsin biz kurtulduk darısı sizlere olsun 4 dikişim var normal Düşünen arkadaşlar korkmayın hiç biraz Sancı çekiliyor ama sonrası süper sezeryan olacak arkadaşlar yaşamadım bilmiyorum ama doğumlarınız en kolayından olsun inşallah

Tebrik ederim canım ya maşallah 4 kilo  maşallah maşallah

Canım ya maaşallah size hem de 4 kilo doğmuş tombiğe bak sen. Allah sağlıklı ve mutlu bir ömür nasip etsin inşallah. Normal yolla gelmeyecek derken bir anda geldi desene

Amin canım.Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…