- 12 Ocak 2018
- 106
- 161
- 33
- 33
Bu benimde aklıma gelmiyor değil.eltimde o doktora kontrollere gittiğinda pek bişey sormamış.zaten pekde kafayı takmaz,kurcalamaz yani.heralde doktor benimde öyle olduğumu düşünüyoryabancı olduğundan ve anlamadığını sandığından dolayı olabilir mi acaba
En iyisi eşime bi söyliyimde arkadaşlarına sorsun eşleri nereye gitmiş,memnunlarmı diye.devletde iyice kontrol etmezler diye özele gidiyorum o kadar para verip,oda böyle yapıyorCok taninanlar genelde dengesiz oluyor. Baska yere de bi git madem duruma gore tercih edersin. Arkadasiminda 7 cm miyomu varmis mesela onu gorememis bebekten. Suyu fazlaymis anlamamis zorunlu sezeryan oldu. Baska birine de git mutlaka
Amin.seninde :)Sezeryan olacak ama tabi sonrasinda insalalh rahat olur :) allahimmm hepinizin yardımcısi olsun
inşAllah çok bekletmez.38i doldurdumu gelsin beyefendi.sabrım kalmadı artıkBelirtilerin doğumun yaklaştığını gösteriyo canım ama yine de bu doğum olayına belli olmuyor. Hemen doğurur denilenler 40 haftayı dolduruyor,daha gelmez denilenler 37 38de doğuruyor. Hiç bişeyin garantisi yok yani :)
Yorumlariniz icin tesekkur ederim kizlar.Perşembe biraz erken değil mi canım? En azından 38 haftaya kadar bekleyemez misin başka bir risk yoksa
En iyisi eşime bi söyliyimde arkadaşlarına sorsun eşleri nereye gitmiş,memnunlarmı diye.devletde iyice kontrol etmezler diye özele gidiyorum o kadar para verip,oda böyle yapıyor
Yarın oğlumun erken doğum günü kutlaması var. 1 yaş partısınde aylar once hazırlanan ben sankı yarın bizde hazırlık yok gibiydim gunlerdir. Kv poğaca görevi verdim. Pastası yapılıyo bende makarna salatası yapıcam yeter diye düşünüyorum. Dahasına malesef gücüm yok. Az önce evi şarjlıyla süpürüyüm dedim acayıp bi sancı geldı. Çocuklarında montessorie yatakları geldı kuruldu. Odası karıstı tabı o sılıncek yatağı yerleşcek halısı fılan serılcek yarın bakar gelenler çünkü eşime devrettim. Yaparım dedi yazıkdaha işten çıktığından beri dinlenmedi bile. Ben desen daha duş alcam. Çamasırlar var toplancak eşim toplarım dedi e katlancak . Ewde ki bu işler bitecek ayrıyetten bide annesine gidip masa örtüsü ve kurdele alıp gelcek masa düzenine bakıcm filan öyle yani. Ölme eşeğim yarında geçsin misali benim ki öyle bi iç dökeym dedım
yani birde akraba olduğunuzu biliyorsa tabiiki eltin gibi davranır nasılsa elti umursamıyor öyle buda öyledir diye. başka doktorlara bakınmaya çalış canım artık seninde zamanın daralıyor inşaAllah herşey güzel gönlünce olur sağlıkla gelsin minnoşunBu benimde aklıma gelmiyor değil.eltimde o doktora kontrollere gittiğinda pek bişey sormamış.zaten pekde kafayı takmaz,kurcalamaz yani.heralde doktor benimde öyle olduğumu düşünüyor
Son gunler niye boyle bir ise girdinki ben dogumdan sonra gununde yapcamYarın oğlumun erken doğum günü kutlaması var. 1 yaş partısınde aylar once hazırlanan ben sankı yarın bizde hazırlık yok gibiydim gunlerdir. Kv poğaca görevi verdim. Pastası yapılıyo bende makarna salatası yapıcam yeter diye düşünüyorum. Dahasına malesef gücüm yok. Az önce evi şarjlıyla süpürüyüm dedim acayıp bi sancı geldı. Çocuklarında montessorie yatakları geldı kuruldu. Odası karıstı tabı o sılıncek yatağı yerleşcek halısı fılan serılcek yarın bakar gelenler çünkü eşime devrettim. Yaparım dedi yazıkdaha işten çıktığından beri dinlenmedi bile. Ben desen daha duş alcam. Çamasırlar var toplancak eşim toplarım dedi e katlancak . Ewde ki bu işler bitecek ayrıyetten bide annesine gidip masa örtüsü ve kurdele alıp gelcek masa düzenine bakıcm filan öyle yani. Ölme eşeğim yarında geçsin misali benim ki öyle bi iç dökeym dedım
Ayy evet sorma yok esıme hıc laf ettırmem . Kimseye değişmem elim kolum cok sukur.Onlar olmasa halimiz harap zaten bazen eslerimize söylenip ediyoruz ama yine de haklarını yememek lazım.
Allah yardımcımız olsun
Kuzum aralık 13 de normalde ama daha bebek cok kucuk olcak misafirlerimiz kalabalık eşimin arkadasları cok ve alınıyolar çağırmayınca e ben bebekle mi ugrascam misafirle mi dolayısıylada daha kucuk bebeğin basına kalabalık toplamayalım diye ki sevelim muhabbeti de olcagından böyle tercih ettim yarın çilem bitcek ıns. Son çile perşembe evi temizlettirmemle son bulacak cumada dinleniyim sonra doğurabılırım :)Son gunler niye boyle bir ise girdinki ben dogumdan sonra gununde yapcam
Canım yatıp uzaninca gecmiyorsa hemen git Dr. Öyle demişti bana bebek streste olabilirKızlar kasıkta ve belde bi ağrım yok ama karnım 6-7 saat oldu sertleşti düzelmiyo.Acile gitsemmi?
Kavuştum canım çok şükür. Dün tüm gün yoğun bakımdaydım bugün normal odaya çıktık. Operasyon güzel geçti fakat sonra ağrım çok oldu. İlk gün çok zordu benim için. Bugün düne göre daha iyiyim çok şükür. İnşallah her gün daha da iyiye giderim. Kızımla sizleri öpüyoruz. Darısı sizlerin başına.
Tebrik ederim canım ya maşallah 4 kilo Sevgili Kasım anneleri biz bu sabah 10da normal yolla doğduk çok şükür bu benim ikinci doğumum ilki de normaldi bu daha da kolaydı oğluşum 4kilo Doğdu Kalktım ayaktayım çok şükür herşey yolunda Rabbim hepinize hayırlı normal kolay Doğumlar nasip etsin biz kurtulduk darısı sizlere olsun 4 dikişim var normal Düşünen arkadaşlar korkmayın hiç biraz Sancı çekiliyor ama sonrası süper sezeryan olacak arkadaşlar yaşamadım bilmiyorum ama doğumlarınız en kolayından olsun inşallah
Canım ya maaşallah sizeSevgili Kasım anneleri biz bu sabah 10da normal yolla doğduk çok şükür bu benim ikinci doğumum ilki de normaldi bu daha da kolaydı oğluşum 4kilo Doğdu Kalktım ayaktayım çok şükür herşey yolunda Rabbim hepinize hayırlı normal kolay Doğumlar nasip etsin biz kurtulduk darısı sizlere olsun 4 dikişim var normal Düşünen arkadaşlar korkmayın hiç biraz Sancı çekiliyor ama sonrası süper sezeryan olacak arkadaşlar yaşamadım bilmiyorum ama doğumlarınız en kolayından olsun inşallah
Nedir bu bazı doktorlardan çektiğimizBelli olmuyo maalesef. Poliklinlik gibi bi yere gitti devlette dogurdu. Ve devletteki doktor anladi herseyi. Maalesef para verince iyi olucak diye bisey yok
Amin canım.Allah hepimizin yardımcısı olsunyani birde akraba olduğunuzu biliyorsa tabiiki eltin gibi davranır nasılsa elti umursamıyor öyle buda öyledir diye. başka doktorlara bakınmaya çalış canım artık seninde zamanın daralıyor inşaAllah herşey güzel gönlünce olur sağlıkla gelsin minnoşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?