- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Aaa gözün aydın kuzum sağlıcakla büyütSevgili Kasım anneleri biz bu sabah 10da normal yolla doğduk çok şükür bu benim ikinci doğumum ilki de normaldi bu daha da kolaydı oğluşum 4kilo Doğdu Kalktım ayaktayım çok şükür herşey yolunda Rabbim hepinize hayırlı normal kolay Doğumlar nasip etsin biz kurtulduk darısı sizlere olsun 4 dikişim var normal Düşünen arkadaşlar korkmayın hiç biraz Sancı çekiliyor ama sonrası süper sezeryan olacak arkadaşlar yaşamadım bilmiyorum ama doğumlarınız en kolayından olsun inşallah
Benim 19 ekimde doğum günümdü.bi sürü hazırlık yaptım.bel gitdi tabi iki gün ayakta kalınca.elim ayağım şişti.elimi sıkamıyodum yani.o derece.doğum günü bitdi,bana kalan ağrılarım oldu.belimin ağrısından kaç gün doğru dürüst harekt edemedimSarjlıyla uzun süre sonra haşır neşir olmam sonum olcak galibaBu kadar sancıları yükseltcek ne var sanki . Altı ustu eğilmedim bile. Demek bi markete gidip gelsem doğururum ben. Sizler nasılsınız kızlar sancısı olanlar hıc ıs yapmıyo musunuz? Aklımda bi sürü sey var suan seytan durtuyo ağrı hafıfleyınce kalk bi tarafta yat bebek doğum günü dinlemez diyo
Tebrik ederim.sağ salim büyüt inşAllahSevgili Kasım anneleri biz bu sabah 10da normal yolla doğduk çok şükür bu benim ikinci doğumum ilki de normaldi bu daha da kolaydı oğluşum 4kilo Doğdu Kalktım ayaktayım çok şükür herşey yolunda Rabbim hepinize hayırlı normal kolay Doğumlar nasip etsin biz kurtulduk darısı sizlere olsun 4 dikişim var normal Düşünen arkadaşlar korkmayın hiç biraz Sancı çekiliyor ama sonrası süper sezeryan olacak arkadaşlar yaşamadım bilmiyorum ama doğumlarınız en kolayından olsun inşallah
Ben en yüksek 60ı gördüm nstde canım sancı olarak ama neredeyse hiç iş yapmıyorum... Zaten gebelik başından beri riskli riskli dendi, ilaçlarla dinlenmeyle bugünlere geldik çok şükür. Allahın izniyle 37yi gördükten sonra ne zaman gelirse gelsin kuzucuğum diyorumSarjlıyla uzun süre sonra haşır neşir olmam sonum olcak galibaBu kadar sancıları yükseltcek ne var sanki . Altı ustu eğilmedim bile. Demek bi markete gidip gelsem doğururum ben. Sizler nasılsınız kızlar sancısı olanlar hıc ıs yapmıyo musunuz? Aklımda bi sürü sey var suan seytan durtuyo ağrı hafıfleyınce kalk bi tarafta yat bebek doğum günü dinlemez diyo
19 ekimde doğum günümdü.iki gün ayakta kalınca bel gitdi tabi.skolyozum olduğu için zaten hep ağrıyordu.ayaklar eller desen tamamen şiş.elimi sıkamıyodum bile.soğum günüm bitdi,bana kalan ağrılarım oldu.kaç gün bel ağrısından hareket edemedimSarjlıyla uzun süre sonra haşır neşir olmam sonum olcak galibaBu kadar sancıları yükseltcek ne var sanki . Altı ustu eğilmedim bile. Demek bi markete gidip gelsem doğururum ben. Sizler nasılsınız kızlar sancısı olanlar hıc ıs yapmıyo musunuz? Aklımda bi sürü sey var suan seytan durtuyo ağrı hafıfleyınce kalk bi tarafta yat bebek doğum günü dinlemez diyo
Canım hangi kemiklerinden bahsediyorsun, okuduğumda anlamadım da o yüzden yorum yapmadım yanlış bir şey dememek için. Kaburga kemiklerin mi yoksa kasıkların filan mı?Iki haftadir haatayim zten canim duzelemedim bi turlu ama bu hastalik deil icimde bebegin kemiklerimi kemiklerimi deliyor anlamadim ben
Bana yardim edebilecek kimse yokmu lütfen ağrım var
Evet canım ben 32 den sonra yaşadım..Hayatımda gormedim basuru, bide hiç tuvalet sorunum olmadı buna rağmen basur oldum..ilk zamanlar acılı ve kanıyordu simdi sadece görüntusü var..geçmiyor..Günaydın kızlar ... iki gündür makat bölgemde ağrı baskı hissediyordum meğer basur oluşmuş dün geceden beri çok sancılıyım.. yani hamileliğin başından beri wc problemim vardı hiç böyle bişe yaşamadım magnezyum kullanmaya başladığımdan beri çok rahattım ilk defa basur oldum nedenini anlayamasam da şı sıralar başına böyle bişe gelen ne yapmalıyım
Sevgili Kasım anneleri biz bu sabah 10da normal yolla doğduk çok şükür bu benim ikinci doğumum ilki de normaldi bu daha da kolaydı oğluşum 4kilo Doğdu Kalktım ayaktayım çok şükür herşey yolunda Rabbim hepinize hayırlı normal kolay Doğumlar nasip etsin biz kurtulduk darısı sizlere olsun 4 dikişim var normal Düşünen arkadaşlar korkmayın hiç biraz Sancı çekiliyor ama sonrası süper sezeryan olacak arkadaşlar yaşamadım bilmiyorum ama doğumlarınız en kolayından olsun inşallah
Ne güzel bir doğum olmuş maşallahSevgili Kasım anneleri biz bu sabah 10da normal yolla doğduk çok şükür bu benim ikinci doğumum ilki de normaldi bu daha da kolaydı oğluşum 4kilo Doğdu Kalktım ayaktayım çok şükür herşey yolunda Rabbim hepinize hayırlı normal kolay Doğumlar nasip etsin biz kurtulduk darısı sizlere olsun 4 dikişim var normal Düşünen arkadaşlar korkmayın hiç biraz Sancı çekiliyor ama sonrası süper sezeryan olacak arkadaşlar yaşamadım bilmiyorum ama doğumlarınız en kolayından olsun inşallah
Kaburga kemiklerim göğüs altimdaki kemikler sirtimfaki kemikler hepsi batioCanım hangi kemiklerinden bahsediyorsun, okuduğumda anlamadım da o yüzden yorum yapmadım yanlış bir şey dememek için. Kaburga kemiklerin mi yoksa kasıkların filan mı?
Oturuoyorum yatiyorum her tarafim natio kemiklerim iceriden karnima elimle hafif bastiriorm batiyor sanci deil bu üşütme batmasida deil anlamiyorumNasıl bir ağrı canım tarif edebilir misin?
Oturuoyorum yatiyorum her tarafim natio kemiklerim iceriden karnima elimle hafif bastiriorm batiyor sanci deil bu üşütme batmasida deil anlamiyorum
Bebek baş geliş duruyorsa ayaklarını kaburgalarına dayayıp ittiriyor olabilir kendini canım. Ya da bebek hareket etse de ağrı geçmiyorsa veya ağrıyla birlikte o bölgede uyuşmaya benzer bir şeyler de hissediyorsan (ben doktoruma sorduğumda demişti) iç organların yer değişmesi, karın boşluğunun kalmaması, sıkışmasından dolayı oluyor olabilir.Kaburga kemiklerim göğüs altimdaki kemikler sirtimfaki kemikler hepsi batio
Kızlar Perşembe günü sezaryan doğumum var ve çok korkuyorum çok heyecanlıyım
Canım o batmalardan banada oluyo bebek başaşağı durduğu için ayakları kaburgama baskı yapıyo itiyo hatta çoğu zaman çok uyuşuyo aşırı derecede.Dik bi şekilde oturur gibi uzanmaya çalış ama ne yapsan da tamamen geçmeyebilir benim öyle bi de sütyen takılıysa onu çıkar bi süre sonra o zaman biraz rahatlıyoKaburga kemiklerim göğüs altimdaki kemikler sirtimfaki kemikler hepsi batio
Allah yardımcın olsun inşallah canim . Güzel geçsin insallaj sağlıcakla al kuzunu :)Kızlar Perşembe günü sezaryan doğumum var ve çok korkuyorum çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?