2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sarjlıyla uzun süre sonra haşır neşir olmam sonum olcak galiba Bu kadar sancıları yükseltcek ne var sanki . Altı ustu eğilmedim bile. Demek bi markete gidip gelsem doğururum ben. Sizler nasılsınız kızlar sancısı olanlar hıc ıs yapmıyo musunuz? Aklımda bi sürü sey var suan seytan durtuyo ağrı hafıfleyınce kalk bi tarafta yat bebek doğum günü dinlemez diyo

Aaa gözün aydın kuzum sağlıcakla büyüt

Benim 19 ekimde doğum günümdü.bi sürü hazırlık yaptım.bel gitdi tabi iki gün ayakta kalınca.elim ayağım şişti.elimi sıkamıyodum yani.o derece.doğum günü bitdi,bana kalan ağrılarım oldu.belimin ağrısından kaç gün doğru dürüst harekt edemedim
Tebrik ederim.sağ salim büyüt inşAllah

Ben en yüksek 60ı gördüm nstde canım sancı olarak ama neredeyse hiç iş yapmıyorum... Zaten gebelik başından beri riskli riskli dendi, ilaçlarla dinlenmeyle bugünlere geldik çok şükür. Allahın izniyle 37yi gördükten sonra ne zaman gelirse gelsin kuzucuğum diyorum

Sen de kendini çok yorma, keşke doğum gününü de sancın varken yapmasaydın..

19 ekimde doğum günümdü.iki gün ayakta kalınca bel gitdi tabi.skolyozum olduğu için zaten hep ağrıyordu.ayaklar eller desen tamamen şiş.elimi sıkamıyodum bile.soğum günüm bitdi,bana kalan ağrılarım oldu.kaç gün bel ağrısından hareket edemedim

Iki haftadir haatayim zten canim duzelemedim bi turlu ama bu hastalik deil icimde bebegin kemiklerimi kemiklerimi deliyor anlamadim ben
Canım hangi kemiklerinden bahsediyorsun, okuduğumda anlamadım da o yüzden yorum yapmadım yanlış bir şey dememek için. Kaburga kemiklerin mi yoksa kasıkların filan mı?

Evet canım ben 32 den sonra yaşadım..Hayatımda gormedim basuru, bide hiç tuvalet sorunum olmadı buna rağmen basur oldum..ilk zamanlar acılı ve kanıyordu simdi sadece görüntusü var..geçmiyor..

Canım hayırlı olsun çok sevindim

Ne güzel bir doğum olmuş maşallah Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı hayırlı bir ömrü olsun inşallah

Oturuoyorum yatiyorum her tarafim natio kemiklerim iceriden karnima elimle hafif bastiriorm batiyor sanci deil bu üşütme batmasida deil anlamiyorum

Bebek büyüdüğü için baskı oluyor malesef canım tek çaresi doğum yapmak...

Kaburga kemiklerim göğüs altimdaki kemikler sirtimfaki kemikler hepsi batio
Bebek baş geliş duruyorsa ayaklarını kaburgalarına dayayıp ittiriyor olabilir kendini canım. Ya da bebek hareket etse de ağrı geçmiyorsa veya ağrıyla birlikte o bölgede uyuşmaya benzer bir şeyler de hissediyorsan (ben doktoruma sorduğumda demişti) iç organların yer değişmesi, karın boşluğunun kalmaması, sıkışmasından dolayı oluyor olabilir.

Malesef kemik batması hissi çok sık yaşanıyor gebelikte. Sakinleşmeye çalış canım, dayanamıyorsan ağrıya bir parol iç, belki iyi gelir.. Buna da bir şekilde alışacağız, zaten doğuma bir şey kalmadı. Doğumdan sonra geçecek hepsi

Kaburga kemiklerim göğüs altimdaki kemikler sirtimfaki kemikler hepsi batio
Canım o batmalardan banada oluyo bebek başaşağı durduğu için ayakları kaburgama baskı yapıyo itiyo hatta çoğu zaman çok uyuşuyo aşırı derecede.Dik bi şekilde oturur gibi uzanmaya çalış ama ne yapsan da tamamen geçmeyebilir benim öyle bi de sütyen takılıysa onu çıkar bi süre sonra o zaman biraz rahatlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…