- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
spinal sezaryan olacak birazda o yüzden panik olurum diye endişeliyim :/Korkman da heyecanlanman da çok normal canım hepimiz aynı hisleri paylaşıyoruz :) herşey çok güzel olacak inşallah
Amin inşallah çok teşekkür ederim canım :)Allah yardımcın olsun inşallah canim . Güzel geçsin insallaj sağlıcakla al kuzunu :)
Canım kızlar hepinize teeeek teeek çok teşekkür ederim. Hamilelik sürecimde iyiki bu gruba katılmışım. Hepinize bu süreçte bana destek olduğunuz için çok teşekkür ederim. Biz bu süreci hayırlısıyla tamamladık. Rabbim sizlere de bu süreci hayırlısıyla tamamlamayı nasip etsin. Annelik çok güzel bir şeymiş.
orjinalgama canım sezaryenlileri rutin olarak yoğunbakımda tutuyolar bir gece. Bebeğinde seninle duruyor. Ertesi gün sondanı çıkarıp, gazını çıkarıp wcye gidip tuvaletini yapabiliyorsan odana gönderiyorlar. Yapamazsan tutuyorlar.
S Spizella doğurdum valla canım sürpriz oldu benim için. Doğum günümde doğacak derken Cumhuriyet bayramımızda doğdu daha güzel oldu :) darısı başına.
Benim 19 ekimde doğum günümdü.bi sürü hazırlık yaptım.bel gitdi tabi iki gün ayakta kalınca.elim ayağım şişti.elimi sıkamıyodum yani.o derece.doğum günü bitdi,bana kalan ağrılarım oldu.belimin ağrısından kaç gün doğru dürüst harekt edemedim
Yok o kadar bişey yapsam doğum gunu yapmadan doğrurum suan sancılarım var baya . Keşke süpürmeyeydim ne biliyim .
Tebrik ederim.sağ salim büyüt inşAllah
aslında bısey yaptıgım yok ama sancılı olunca bedenım artık tasımıyo sanırım benı.Ben en yüksek 60ı gördüm nstde canım sancı olarak ama neredeyse hiç iş yapmıyorum... Zaten gebelik başından beri riskli riskli dendi, ilaçlarla dinlenmeyle bugünlere geldik çok şükür. Allahın izniyle 37yi gördükten sonra ne zaman gelirse gelsin kuzucuğum diyorum
Sen de kendini çok yorma, keşke doğum gününü de sancın varken yapmasaydın..
spinal sezaryan olacak birazda o yüzden panik olurum diye endişeliyim :/
inşallah canım dualarınızı bekliyorum sizlerde benim duamlarımdasınız herzman :)Göz açıp kapatana kadar bitmiş olacak canım başka şeyleri sil at kafandan ve sadece bebeğine odaklan :)
inşallah canım dualarınızı bekliyorum sizlerde benim duamlarımdasınız herzman :)
Yorumlariniz icin tesekkur ederim kizlar.
Persembe gunu dondu mu diye bakicak donmediyse pazartesi alalim dedi yani 38. Haftada oluyoruz canim sanirim cogu dr 38de alma yanlisi
Mrb kizlar biz bugun 36+1 iz aylardir bas asagi duran bebegimin bugunku muayenede makat gelise dondugunu ogrendik. Normal dogum istiyordum ama bu durumda sezaryen olucak haliyle. Dr persembeye kadar bekleyelim donmezse p tesi sezaryenle alalim dedi. İki gune donme sansi yok bence siz ne dersiniz?
Dakika takip et canım, düzenli mi değil mi diye bir takip et istersen önceKızlar.demin internetden okudumda,benim sertleşme dediğim şey kasılmaymış.bir saatte 6-7 kez oluyor.normal mi sizce bu kadar sıklıkta olması yoksa doktorumu aramalıyım mı ?
Sevgili Kasım anneleri biz bu sabah 10da normal yolla doğduk çok şükür bu benim ikinci doğumum ilki de normaldi bu daha da kolaydı oğluşum 4kilo Doğdu Kalktım ayaktayım çok şükür herşey yolunda Rabbim hepinize hayırlı normal kolay Doğumlar nasip etsin biz kurtulduk darısı sizlere olsun 4 dikişim var normal Düşünen arkadaşlar korkmayın hiç biraz Sancı çekiliyor ama sonrası süper sezeryan olacak arkadaşlar yaşamadım bilmiyorum ama doğumlarınız en kolayından olsun inşallah
Kızlar Perşembe günü sezaryan doğumum var ve çok korkuyorum çok heyecanlıyım
Ya canım çok sevindim sağlıcakla büyüt inşallah tombişini maşallaah :) ne güzel normal gelmiş hayırlısı buymuş demek :) benm yerime de kokla mis gıdısından:)Sevgili Kasım anneleri biz bu sabah 10da normal yolla doğduk çok şükür bu benim ikinci doğumum ilki de normaldi bu daha da kolaydı oğluşum 4kilo Doğdu Kalktım ayaktayım çok şükür herşey yolunda Rabbim hepinize hayırlı normal kolay Doğumlar nasip etsin biz kurtulduk darısı sizlere olsun 4 dikişim var normal Düşünen arkadaşlar korkmayın hiç biraz Sancı çekiliyor ama sonrası süper sezeryan olacak arkadaşlar yaşamadım bilmiyorum ama doğumlarınız en kolayından olsun inşallah
Canım benm doktorum gün içinde 5 kereden fazla olursa gel demişti. Ki senin ki saatte 6 7 bi doktorunu bilgilendir istersen riske atmaya değmezKızlar.demin internetden okudumda,benim sertleşme dediğim şey kasılmaymış.bir saatte 6-7 kez oluyor.normal mi sizce bu kadar sıklıkta olması yoksa doktorumu aramalıyım mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?