2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım kızlar hepinize teeeek teeek çok teşekkür ederim. Hamilelik sürecimde iyiki bu gruba katılmışım. Hepinize bu süreçte bana destek olduğunuz için çok teşekkür ederim. Biz bu süreci hayırlısıyla tamamladık. Rabbim sizlere de bu süreci hayırlısıyla tamamlamayı nasip etsin. Annelik çok güzel bir şeymiş.

orjinalgama canım sezaryenlileri rutin olarak yoğunbakımda tutuyolar bir gece. Bebeğinde seninle duruyor. Ertesi gün sondanı çıkarıp, gazını çıkarıp wcye gidip tuvaletini yapabiliyorsan odana gönderiyorlar. Yapamazsan tutuyorlar.

S Spizella doğurdum valla canım sürpriz oldu benim için. Doğum günümde doğacak derken Cumhuriyet bayramımızda doğdu daha güzel oldu :) darısı başına.

Canım asıl süreç şimdi başlıyor :) şimdiden sonra çok daha fazla destek olacağız birbirimize. Emzirmedir gazdır diştir ek gıdadır her macerada beraberiz inşallah

aslında bısey yaptıgım yok ama sancılı olunca bedenım artık tasımıyo sanırım benı.

inşallah canım dualarınızı bekliyorum sizlerde benim duamlarımdasınız herzman :)

İnşallah hepimiz pozitif doğum hikayeleri ile döneceğiz

Aklıma birşey geldi belki seni de rahatlatır. Ben kan verirken çok geriliyorum o yüzden işlem bitene kadar gözümü kapatip bildiğim duaları okuyorum. Sen de mesela bebeğin sesini duyana kadar gözünü kapatıp Felak nas Ayetel Kürsi okuyabilirsin.

Canım benim hep bebek baş yukarı dönmedi bir türlü bana da nst de sancı çıktığı için bugüne sezeryan vermişti ben 2 gün ertelettim. Perşembe sabah gireceğim. Şuan 38+1 . benim aşağı hiç dönmedi senin belki dönebilir ağrın sancın yoksa açılman bence bekle.

Kızlar.demin internetden okudumda,benim sertleşme dediğim şey kasılmaymış.bir saatte 6-7 kez oluyor.normal mi sizce bu kadar sıklıkta olması yoksa doktorumu aramalıyım mı ?

Valla kızlar yarına doğmasaydı mecburi sezeryan olacaktık riske edemem dedi doktorumuz bende hep dua ettim bebeğim için hangisi hayırlıysa onu ver Allah ım diye çok şükür gönlümdeki hayırlıymış ama ikinci Doğumlar daha kolay insan nasıl ıkınacağını vs daha iyi biliyor birde acemi oluyor mesela benim birinci 3kilo Doğdu Dikiş daha çok çünkü ben onda acemiydim nasıl ıkınılır bilemedim bunda biliyordum ilk doğum olsa 4kilo zor olurmuş ama hepinize çok teşekkür ediyorum artık iki kuzuyla girmek biraz daha zor olacak Sağlıcakla kucaklarınıza alın kuzularınızı mis gibi kokuyorlar

Maşallah Allah esirgesin.
Hayırlı olsun canım .

Kızlar Perşembe günü sezaryan doğumum var ve çok korkuyorum çok heyecanlıyım

Benim de perşembe canım saat 10 da.. Şöyle düşün tek değilsin ve gelip geçecek inşllah... Bol bol dua et inşirah süresini oku. Rabbim inşallah ikimize de diğer arkadaşlarımıza da kolay kılar.

Ya canım çok sevindim sağlıcakla büyüt inşallah tombişini maşallaah :) ne güzel normal gelmiş hayırlısı buymuş demek :) benm yerime de kokla mis gıdısından:)
Kızlar.demin internetden okudumda,benim sertleşme dediğim şey kasılmaymış.bir saatte 6-7 kez oluyor.normal mi sizce bu kadar sıklıkta olması yoksa doktorumu aramalıyım mı ?
Canım benm doktorum gün içinde 5 kereden fazla olursa gel demişti. Ki senin ki saatte 6 7 bi doktorunu bilgilendir istersen riske atmaya değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…