2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yarın mutlaka ariyayım o zaman. Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için

Kızlar benim sertleştiği zaman dakika olarak yumuşayıp tekrar sertleşmedi bugün kaç saat hep sert kaldı sonra düzeldi doktora ne söylesem normal diyo bu da mı normal bunuda söylicem zatende

Kızlar benim sertleştiği zaman dakika olarak yumuşayıp tekrar sertleşmedi bugün kaç saat hep sert kaldı sonra düzeldi doktora ne söylesem normal diyo bu da mı normal bunuda söylicem zatende
Belki totosunu falan dayamıştır ondan sertleşmiştir canım daha önce yaşamadm bilmiyorum o yüzden yorum yapamıcam

Insallah oyle olur. Siz de anestezi doktoruna cok takilmayin onu gormiceksiniz bile spinalse oturur pozisyonda arkandan anestezik maddeyi verecek sonra uzancaksin ayaklarin uyusunca baslicaklar isleme. Ve geri kalan her seyde kafanin arkasinda olacak o doktor hatta ve hatta o cikacak tekniker kalacak 5-10dkda bir soru soruyor fln oyle muhabbet. Sakinlestirici de veriyorlar odadan cikarken bazen ama sizinki biraz tersmis. Fakat onla hic bir isiniz yok onemli olan doktorunuz. Anestezi doktorunun isi dozunu vercek gidecek baska ameliyatlara. Arada gelir yoklar. Fakat neden epidural degil de spinal? Bir de panikseniz genel anesteziyi secin derdim ben. Cunku o psikolojiyle tansiyon cok etkileniyor korkudan. Sahsen benim dusmustu. Dogum degil de baska bir operasyonda tecrube edindim.

Rica ederim canım, sen yine de kasılmalarının ne kadar sürdüğünü ve kaç dakikada bir olduğunu not al doktoruna söylersin. Şuan nasılsın peki geçtimi devam ediyomu
15-20 saniye gibi sürüyor ve düzensiz aralıklarla. Yalancı sancılar heralde.ama sık olması endişelendirdi beni.şimdi iyiyimde,uzandım çünkü.ama bir hafta gibidir böyle sık sık oluyor.normaldır deyip kafaya takmıyordum.demin okudumda,saatte 5-6 kez olması iyi değilmiş

Bence saatlerce öyle kalması normal değildir.benim doktorumda öyle,ne söylesem normal diyor,sinirimi bozuyo.

Eşimle tartıştık sonra oldu
E canım strestli gerginsen bebek hemen farkediyo bu gayet normAl.. mesela korkunca da aynısı oluyo bebek kasıyo kendini. Korkma sen gerilince o da kasılmıştır:)
Yani açılman başlayabilir farketmeyebilirsin korkulacak o olabilir. Bebek hareket ediyosa sonrasında korkma en azından bebek hareketli. Ve yalancı sancılar olabilir canım aynen ama sen dktoruna söyle. Bikaç günlük mevzu değilmiş çünkü

E canım strestli gerginsen bebek hemen farkediyo bu gayet normAl.. mesela korkunca da aynısı oluyo bebek kasıyo kendini. Korkma sen gerilince o da
Evet saatlerce bebeğim de aynı stresi yaşadı diye çok üzülüyorum..Sonra düzeldi çok şükür ama içime dert oldu

Maşallah minik kuzuya ve sana inşallah canım sagolasin hepimize duanı eksik etme.. sana ve ailenin yeni üyesine bir ömür boyu sağlık ve mutluluk diliyorum.

inşalllah canım :)
Kesinlikle öyle yapıcam canım rabbim yardımcımız olsun inşalllah

Benim de perşembe canım saat 10 da.. Şöyle düşün tek değilsin ve gelip geçecek inşllah... Bol bol dua et inşirah süresini oku. Rabbim inşallah ikimize de diğer arkadaşlarımıza da kolay kılar.
rabbim yardımcımız olsun canım sağlıkla kucağımıza alalım sende mi spinal olacaksın

Her gece aynı saatte bel sırt ağrısı ile uyanıyorum saat hiç şasmiyor kronikleşti galiba sabaha karşı 4 kesin uyandırıyor ağrı ve bugün ağrıya karında sertleşme eşlik etmeye başladı bebegin hareketleri çok canımı yakıyor bu esnada Allah'ım hayırlısıyla bı kavuşalim yavrularimiza

Nst ye girdin mi canım ?

Ekim ayının son gününden günaydın tatlı anneler

Bu ayı bol bebekli kapattık elhamdülillah. Doğum yapmayanlar olarak bu günü de sağ salim atlatirsak gerçek anlamda Kasım annesi olacağız inşallah hayırlısıyla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…