- 12 Ocak 2018
- 106
- 161
- 33
- 33
Yarın mutlaka ariyayım o zaman. Teşekkür ederim bilgilendirdiğin içinYa canım çok sevindim sağlıcakla büyüt inşallah tombişini maşallaah :) ne güzel normal gelmiş hayırlısı buymuş demek :) benm yerime de kokla mis gıdısından:)
Canım benm doktorum gün içinde 5 kereden fazla olursa gel demişti. Ki senin ki saatte 6 7 bi doktorunu bilgilendir istersen riske atmaya değmez
Rica ederim canım, sen yine de kasılmalarının ne kadar sürdüğünü ve kaç dakikada bir olduğunu not al doktoruna söylersin. Şuan nasılsın peki geçtimi devam ediyomuYarın mutlaka ariyayım o zaman. Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için
inşAllah.kendi çevrem olunca,kendim seçerim artık doktorumu.daha 1 senedir buradayım.eltime sordum,burada doğum başlayınca nst-ye bağlıyorlarmış.doğum evinde.hadi bakalım ne olucak
Belki totosunu falan dayamıştır ondan sertleşmiştir canım daha önce yaşamadm bilmiyorum o yüzden yorum yapamıcamKızlar benim sertleştiği zaman dakika olarak yumuşayıp tekrar sertleşmedi bugün kaç saat hep sert kaldı sonra düzeldi doktora ne söylesem normal diyo bu da mı normal bunuda söylicem zatende
Eşimle tartıştık sonra olduBelki totosunu falan dayamıştır ondan sertleşmiştir canım daha önce yaşamadm bilmiyorum o yüzden yorum yapamıcam
Insallah oyle olur. Siz de anestezi doktoruna cok takilmayin onu gormiceksiniz bile spinalse oturur pozisyonda arkandan anestezik maddeyi verecek sonra uzancaksin ayaklarin uyusunca baslicaklar isleme. Ve geri kalan her seyde kafanin arkasinda olacak o doktor hatta ve hatta o cikacak tekniker kalacak 5-10dkda bir soru soruyor fln oyle muhabbet. Sakinlestirici de veriyorlar odadan cikarken bazen ama sizinki biraz tersmis. Fakat onla hic bir isiniz yok onemli olan doktorunuz. Anestezi doktorunun isi dozunu vercek gidecek baska ameliyatlara. Arada gelir yoklar. Fakat neden epidural degil de spinal? Bir de panikseniz genel anesteziyi secin derdim ben. Cunku o psikolojiyle tansiyon cok etkileniyor korkudan. Sahsen benim dusmustu. Dogum degil de baska bir operasyonda tecrube edindim.Maşallah zaten epey büyümüş insalalh kolayve rahat bi durum olur. Hatta suni sanciya hiç gerek kalmaz . Iyi olmanıza çok sevindim
Masallah ne kadar guzel bende o hayallerle gitmiştim . Can teslim etmek ayri , bilmedigin sey ilk defa yasayacaksin bu ayrı bi korku , oraya gitmeden daha rahattim o kadar.moralim bozuldu kafamda bi ton soru işaretiyle çıktım. Insalalh doğumda daha ilimli yaklaşır. Aksi halde berbat ni hale.getirdi moralimi .
15-20 saniye gibi sürüyor ve düzensiz aralıklarla. Yalancı sancılar heralde.ama sık olması endişelendirdi beni.şimdi iyiyimde,uzandım çünkü.ama bir hafta gibidir böyle sık sık oluyor.normaldır deyip kafaya takmıyordum.demin okudumda,saatte 5-6 kez olması iyi değilmişRica ederim canım, sen yine de kasılmalarının ne kadar sürdüğünü ve kaç dakikada bir olduğunu not al doktoruna söylersin. Şuan nasılsın peki geçtimi devam ediyomu
Bence saatlerce öyle kalması normal değildir.benim doktorumda öyle,ne söylesem normal diyor,sinirimi bozuyo.Kızlar benim sertleştiği zaman dakika olarak yumuşayıp tekrar sertleşmedi bugün kaç saat hep sert kaldı sonra düzeldi doktora ne söylesem normal diyo bu da mı normal bunuda söylicem zatende
Bende hala anlamış değilimAyyy çok saçma . Valla anlamadim nasıl bi sistem ordaki .
Bencede ben sakinleştim o da düzeldi ama kaç saat öyle kaldı..Bence saatlerce öyle kalması normal değildir.benim doktorumda öyle,ne söylesem normal diyor,sinirimi bozuyo.
E canım strestli gerginsen bebek hemen farkediyo bu gayet normAl.. mesela korkunca da aynısı oluyo bebek kasıyo kendini. Korkma sen gerilince o da kasılmıştır:)Eşimle tartıştık sonra oldu
Yani açılman başlayabilir farketmeyebilirsin korkulacak o olabilir. Bebek hareket ediyosa sonrasında korkma en azından bebek hareketli. Ve yalancı sancılar olabilir canım aynen ama sen dktoruna söyle. Bikaç günlük mevzu değilmiş çünkü15-20 saniye gibi sürüyor ve düzensiz aralıklarla. Yalancı sancılar heralde.ama sık olması endişelendirdi beni.şimdi iyiyimde,uzandım çünkü.ama bir hafta gibidir böyle sık sık oluyor.normaldır deyip kafaya takmıyordum.demin okudumda,saatte 5-6 kez olması iyi değilmiş
Evet saatlerce bebeğim de aynı stresi yaşadı diye çok üzülüyorum..Sonra düzeldi çok şükür ama içime dert olduE canım strestli gerginsen bebek hemen farkediyo bu gayet normAl.. mesela korkunca da aynısı oluyo bebek kasıyo kendini. Korkma sen gerilince o da
Maşallah minik kuzuya ve sanaSevgili Kasım anneleri biz bu sabah 10da normal yolla doğduk çok şükür bu benim ikinci doğumum ilki de normaldi bu daha da kolaydı oğluşum 4kilo Doğdu Kalktım ayaktayım çok şükür herşey yolunda Rabbim hepinize hayırlı normal kolay Doğumlar nasip etsin biz kurtulduk darısı sizlere olsun 4 dikişim var normal Düşünen arkadaşlar korkmayın hiç biraz Sancı çekiliyor ama sonrası süper sezeryan olacak arkadaşlar yaşamadım bilmiyorum ama doğumlarınız en kolayından olsun inşallah
inşalllah canım :)İnşallah hepimiz pozitif doğum hikayeleri ile döneceğiz
Aklıma birşey geldi belki seni de rahatlatır. Ben kan verirken çok geriliyorum o yüzden işlem bitene kadar gözümü kapatip bildiğim duaları okuyorum. Sen de mesela bebeğin sesini duyana kadar gözünü kapatıp Felak nas Ayetel Kürsi okuyabilirsin.
rabbim yardımcımız olsun canım sağlıkla kucağımıza alalım sende mi spinal olacaksınBenim de perşembe canım saat 10 da.. Şöyle düşün tek değilsin ve gelip geçecek inşllah... Bol bol dua et inşirah süresini oku. Rabbim inşallah ikimize de diğer arkadaşlarımıza da kolay kılar.
Nst ye girdin mi canım ?Her gece aynı saatte bel sırt ağrısı ile uyanıyorum saat hiç şasmiyor kronikleşti galiba sabaha karşı 4 kesin uyandırıyor ağrı ve bugün ağrıya karında sertleşme eşlik etmeye başladı bebegin hareketleri çok canımı yakıyor bu esnada Allah'ım hayırlısıyla bı kavuşalim yavrularimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?