2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Günaydın kızlar

Evet saatlerce bebeğim de aynı stresi yaşadı diye çok üzülüyorum..Sonra düzeldi çok şükür ama içime dert oldu
Tekrarı yaşanmaz umarım canım, bebeğini düşünüp daha sakin olursun bundan sonra :) çünkü o his duyguları doğduklarında da devam ediyo. Sen sinirli agresif huzursuzsan onlar senden kat kat daha gergin oluyolar :)

Gözün aydın canım maşallah ikinize de :) darısı biz bekleyenlerin başına

Değerli arkadaşlarım,
9 ay boyunca birlikte başladığımız bu muhteşem serüvende , kimimiz bulantılardan ,halsizlikten , veya farklı problemlerden bir sürü sıkıntı yaşadık, ama o ilk kalp atışının sesi, her kontrolde ya o sesi duyamazsam kaygısı, iple çekilen aylık kontroller, ilk kıpırdama , ilk tekme , ilk hıçkırık.... bebeklerimiz yavaş yavaş gelişirken birlikte paylaşarak, danışarak, bizde öğrendik, bizde büyülendik, bizde büyüdük, Şimdi birlikte çıktığımız bu yolda arkadaşlarımız teker teker meleklerini kucaklarına alıyor, buradan herkese cevap yazmaya fırsatımız olmuyor ama her güzel haber bizim de mutluluğumuz her sıkıntı bizimde hüznümüz oldu.
Öncelikte bize bu muhteşem hediyeyi bahşettiği için Rabbimize sonsuz şükürler olsun.
Allah hepimize evlatlarımızı, sağlıklı, hayırlı, ahlaklı insanlar olarak yetiştirmeyi nasip etsin..
Maddi gıdalarını, konforlarını, sağlıklarını, gelecek kaygılarını dert edindiğimiz gibi. Hayırlı birer insan olmaları içinde manevi gıdalarını dert edinmeyi rabbim hepimize nasip etsin.
İçimde çok duygularım var yazmak istediğim ama cümlelere dökemekte aciz kaldığım...
Buradan, bu yolculukta arkadaş, fikirdaş, sırdaş olan herkesten ALlah razı olsun.
Kırdığımız, derdi olup, destek olamadığımız arkadaşlarımız hakkını helal etsin.. Simaların ortadan kalkıp, gönüllerin konuştuğu bu yerden tüm arkadaşlara selam olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun...

Bu gece bana da aynisi oldu canim bebek hareket ettikce kramp gibi agrilar girdi kasiklarima butun gece neden kaynaklaniyormus

İnsallah canim Rabbim her birimize kolay hayirli dogumlar nasip etsin insallah:)

Gunaydin canim insan erken kalkmaya alisik olunca isi olmasa da erken kalkiyor sanirim bitti mi hazırlıkların :)

Yüreğine saglik canim ne guzel dualar etmissin amin insallah her biri icin araniza gec katilmis olsam da bir aile gibi olduk sonunda bizim ayımız geldi her ne kadar miniklerin gelmeye niyeti olmasa da hayirlisiyla dogsunlar insallah

Kızlar benim sertleştiği zaman dakika olarak yumuşayıp tekrar sertleşmedi bugün kaç saat hep sert kaldı sonra düzeldi doktora ne söylesem normal diyo bu da mı normal bunuda söylicem zatende
dün bende de aynısı oldu canım dün ama baya yorulmuştum ona verdim bu sertleşme sebebini birde hareketleri epey azaldı korktum ama arada okşar gibi kıpırdadı biraz daha rahatladık. bakalım bugün de aynı olursa doktora giderim.

Aminnn..
Film şeridi gibi geçti bütün konuşmalarımız bir anda.
Rabbim bekleyenlero de hayirlisiyla evlatlarına kavuştursun inşaAllah

İcim rahatladı biraz ben kötü oluyorum dediğimde bana gereken müdahaleyi yapmayıp dikdik konuşmasından korkuyorum . Hayir gerek yok falan diye . Doktorumu iyice tembihlemek istiyorum . Hocam iyi olmazsam mudahale edilsin bana diye. Epidural de katedralden korkuyorum o yüzden teklif etmedm . Genel anestezi tarafindan konusma hiç olmadi . Ben genel düşünüyorum dedim ama doktorum çok emin konuşunca ona güvendim. Sonrasında zaten genel anestezi senin için uygun olur falan denmdi . Sakinleşmeye çalışacağım bol bol dua okumaya çalışacagim . Araştırdım hastanenin 3 anestezi doktoru var benim için hangisi iyi olacaksa o olsun istiyorum . Aşırı stres korku heyecan suan hiçbiri yok duygularim alınmış gibi hissediyorum. Cumartesi gunu nasil geçer hiç bir fikrim yok. Akışına birakmak istiyorum . Kötü bişey düşünmek istemiyorum en azindan bebeği çıkarana kadar insalalh sakin kalabilirim 10 15 dakika oda duayla geçer diyorum kendi kendime allahin izniyle .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…