İcim rahatladı biraz ben kötü oluyorum dediğimde bana gereken müdahaleyi yapmayıp dikdik konuşmasından korkuyorum . Hayir gerek yok falan diye . Doktorumu iyice tembihlemek istiyorum . Hocam iyi olmazsam mudahale edilsin bana diye. Epidural de katedralden korkuyorum o yüzden teklif etmedm . Genel anestezi tarafindan konusma hiç olmadi . Ben genel düşünüyorum dedim ama doktorum çok emin konuşunca ona güvendim. Sonrasında zaten genel anestezi senin için uygun olur falan denmdi . Sakinleşmeye çalışacağım bol bol dua okumaya çalışacagim . Araştırdım hastanenin 3 anestezi doktoru var benim için hangisi iyi olacaksa o olsun istiyorum . Aşırı stres korku heyecan suan hiçbiri yok duygularim alınmış gibi hissediyorum. Cumartesi gunu nasil geçer hiç bir fikrim yok. Akışına birakmak istiyorum . Kötü bişey düşünmek istemiyorum en azindan bebeği çıkarana kadar insalalh sakin kalabilirim 10 15 dakika oda duayla geçer diyorum kendi kendime allahin izniyle .
Hic kendi o tatli canini sikma sonunda bebegine kavusmak var o yuzden guzel gececek. Benimki kist alinmisti aval aval olmustum o ana dair biseyleri cok az hatirliyorum mesela. Boyle düğün gunundem bi ani kalmaz ya aklinda kosusturmacadan onun gibi oluyor :) bi de ucunda bebegin olcak daha da guzel olcak hic merak etme. Sunu dusun ayik olacaksin rn azindan ve bebeginin o anina tanik olacaksin heyecan tabiki olur ama endise ve korku yapma bence cok guzel gececek. Hem de hep konusan anestezi doktoru gelmiyor o muayene ediyor test fln istiyor ameliyat sirasinda hangisi bostaysa o gelir uyusturur ve oyle cok da takilmaz benim oyle olmustu. Oturdum sirtimdan islemi yapti sonra uzandirdi beni ayaklarini kaldirip indirebiliyor musun dedi yapamadigimsa isleme basladilar. Bi ara ben midem bulaniyor dedim elimin uzerinde damar yolu vardi ordan bi ilac verdiler sakinlestirici gibiydi biraz uyku sersemi yapti. Deneyimlerim boyle insallah sana da isik olur.İcim rahatladı biraz ben kötü oluyorum dediğimde bana gereken müdahaleyi yapmayıp dikdik konuşmasından korkuyorum . Hayir gerek yok falan diye . Doktorumu iyice tembihlemek istiyorum . Hocam iyi olmazsam mudahale edilsin bana diye. Epidural de katedralden korkuyorum o yüzden teklif etmedm . Genel anestezi tarafindan konusma hiç olmadi . Ben genel düşünüyorum dedim ama doktorum çok emin konuşunca ona güvendim. Sonrasında zaten genel anestezi senin için uygun olur falan denmdi . Sakinleşmeye çalışacağım bol bol dua okumaya çalışacagim . Araştırdım hastanenin 3 anestezi doktoru var benim için hangisi iyi olacaksa o olsun istiyorum . Aşırı stres korku heyecan suan hiçbiri yok duygularim alınmış gibi hissediyorum. Cumartesi gunu nasil geçer hiç bir fikrim yok. Akışına birakmak istiyorum . Kötü bişey düşünmek istemiyorum en azindan bebeği çıkarana kadar insalalh sakin kalabilirim 10 15 dakika oda duayla geçer diyorum kendi kendime allahin izniyle .
amiiiin inşallah ben ikisinide tatmadım hiç ama spinali öneriyorlarHenüz anestezi doktoru ile görüşmedim canım ama bir mani yoksa spinal inşallah. Bana genel anestezi çok dokunuyor. Rabbim hayırlı ve kolay kılsın hepimize inşallah...
Aslinda oda olabilir araştırdım şuan epidurali biraz ince birsey ama yatip kalkmakta sıkıntı eder mi bilmiyorum. Kağıt imzalatmadi canim diyorum ya söyledi ve gitti kalakalmis şekilde izledim belki doğum öncesi imzalatirlar. O gun gidince bi danisayim epidurali . Cok sagol canimmCanim bebek ilk 5 dakikada cikiyormus. Sonraki islem daha uzun suruyormus. Toplam 45 dk surecek dedi zaten. Rahat olman icin esinde girse doguma. Benim esim girecek. Bide artik epidural spinal kombo anestezi yapiolarmis ki dogumdan sonraki ameliyet agrilarinda rahat edesin die. Benimki oyle olacak o katedral zaten igneden ince plastik bisey. Hissetmiorsun bile. Onun disinda senin kotu olduklarini hissettikleri anda seni bayiltirlar zaten ameliyat esnasinda seninle tartismaya girmezler. Sana bi kagit imzalatmadimi anestezici orda hem spinale hem genel anesteziye onay vermis oluyorsun.
Insallah allah razi olsun buraya güzel bi ani bende birakabilirim insallah.Hic kendi o tatli canini sikma sonunda bebegine kavusmak var o yuzden guzel gececek. Benimki kist alinmisti aval aval olmustum o ana dair biseyleri cok az hatirliyorum mesela. Boyle düğün gunundem bi ani kalmaz ya aklinda kosusturmacadan onun gibi oluyor :) bi de ucunda bebegin olcak daha da guzel olcak hic merak etme. Sunu dusun ayik olacaksin rn azindan ve bebeginin o anina tanik olacaksin heyecan tabiki olur ama endise ve korku yapma bence cok guzel gececek. Hem de hep konusan anestezi doktoru gelmiyor o muayene ediyor test fln istiyor ameliyat sirasinda hangisi bostaysa o gelir uyusturur ve oyle cok da takilmaz benim oyle olmustu. Oturdum sirtimdan islemi yapti sonra uzandirdi beni ayaklarini kaldirip indirebiliyor musun dedi yapamadigimsa isleme basladilar. Bi ara ben midem bulaniyor dedim elimin uzerinde damar yolu vardi ordan bi ilac verdiler sakinlestirici gibiydi biraz uyku sersemi yapti. Deneyimlerim boyle insallah sana da isik olur.
gunaydin canimEkim ayının son gününden günaydın tatlı anneler
Bu ayı bol bebekli kapattık elhamdülillah. Doğum yapmayanlar olarak bu günü de sağ salim atlatirsak gerçek anlamda Kasım annesi olacağız inşallah hayırlısıyla :)
Aslinda oda olabilir araştırdım şuan epidurali biraz ince birsey ama yatip kalkmakta sıkıntı eder mi bilmiyorum. Kağıt imzalatmadi canim diyorum ya söyledi ve gitti kalakalmis şekilde izledim belki doğum öncesi imzalatirlar. O gun gidince bi danisayim epidurali . Cok sagol canimm
Insallah allah razi olsun buraya güzel bi ani bende birakabilirim insallah.
Kontrolden çıktık kızlar, Betül hanım 2600gr 47,4cm olmuş35.haftamızı doldurmak üzereyiz çok şükür, bir hafta daha geçti elhamdulillah her şey yolunda...
Ya kizlar sabah uyandim biraz kahverengi kremimsi akinti vardi camasirimda. Ama sumugumsu degil kremimsi. Cay kasigi kadar fln. Doktoruma yazdim donus bekliyorum bakalim. Nisan bu mu ki acaba. Sumuksu yapida olur yaziyordu da. Benimki oyle degil.
Hareketleri iyi bebeğin.her zamanki gibi hareket ediyo.yinede eşime söyledim doktorumla konuşmasını.ruscayı iyi bilmediyim için hep bunlarE canım strestli gerginsen bebek hemen farkediyo bu gayet normAl.. mesela korkunca da aynısı oluyo bebek kasıyo kendini. Korkma sen gerilince o da kasılmıştır:)
Yani açılman başlayabilir farketmeyebilirsin korkulacak o olabilir. Bebek hareket ediyosa sonrasında korkma en azından bebek hareketli. Ve yalancı sancılar olabilir canım aynen ama sen dktoruna söyle. Bikaç günlük mevzu değilmiş çünkü
Arkadaşlar gynydin dua edin bize sanırım bu sefer geliyor kızım..
Evet canım, siz 37yi doldurdunuz artık darısı bizeMaşallah gayet güzel.
37. Haftayı da doldurunca rahatlıycaksın iyice
Evet canım, siz 37yi doldurdunuz artık darısı bize
Kuzenimiz Yusuf paşa da 3kilo olmuş maşallah 49,3cm de boyuEmira SY sen squatlara başla en iyisi, 40.haftayı doldurursanız işin zor tombik tospik geliyor
Tabiki ağrı pompası olmadıktan sonra ikisinin bir olmasi saçma olur . Onu bi sorayim . Neye göre bilgi verilmedi bu konu hakkinda da hic bir bilgim yok . Analtmasi açıklama yapması lazımdi oysaki . Biraz sakinlestirebilsem kendimi . Mide bulantisi basladi sinirden basim çatlıyor. Tek isteğim burnumdan gelmemesi doğumun. Böyle bir uygulama olsa doktor söylerdi saniyorum . Hastaneden fiyat için aldığımız kağıtlarda ilk aylarda ağrı pompasi +250 tl epidural anestezi +250 gibi fiyatlar var . Belki o yüzden belirtmemis olabilir ekstra olduğu için sanirimCanim.ben sordum sirt ustu yatmada yaslanmada sikinti oluyormu die hayir olmuyor dedi. Birde sadece epudural yada sadece spinal degilde bu ikisinin karisik oldugu bir anestezi yontemo.varmis bana onu uygulayacaklar. Epuduralde uyusma.suresi 20 dakikaymis. Spinalde 5 dk. Uyusmayi beklemek uzun suruo dedi. Bide anesteziyi verdikten sonra hemen almak.istiyoruz bebegi dedi. Sen gittiginde bu ikisinin kombo olarak yapildigi anestiziyi sor canim. Zaten agri pompasi takmayacaklar ise epidural olmanin da anlami yok. Yani hic bir bilgi vermemeleride cok sacma gercekten cok haklisin kizmakta
Son zamanlar ya canım hazırlıklara gömüldüm, evi temizliği bebek eksikleri derken kafamı meşgul ederek son dönemi stressiz geçirmeye çalışıyorum, Yarın serklaj dikişim alınacak sonra bebek her an gelebilir.pinkstrap canim nerelerdesin merak ettim bayadir yoksun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?