2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Canim bebek ilk 5 dakikada cikiyormus. Sonraki islem daha uzun suruyormus. Toplam 45 dk surecek dedi zaten. Rahat olman icin esinde girse doguma. Benim esim girecek. Bide artik epidural spinal kombo anestezi yapiolarmis ki dogumdan sonraki ameliyet agrilarinda rahat edesin die. Benimki oyle olacak o katedral zaten igneden ince plastik bisey. Hissetmiorsun bile. Onun disinda senin kotu olduklarini hissettikleri anda seni bayiltirlar zaten ameliyat esnasinda seninle tartismaya girmezler. Sana bi kagit imzalatmadimi anestezici orda hem spinale hem genel anesteziye onay vermis oluyorsun.

Hic kendi o tatli canini sikma sonunda bebegine kavusmak var o yuzden guzel gececek. Benimki kist alinmisti aval aval olmustum o ana dair biseyleri cok az hatirliyorum mesela. Boyle düğün gunundem bi ani kalmaz ya aklinda kosusturmacadan onun gibi oluyor :) bi de ucunda bebegin olcak daha da guzel olcak hic merak etme. Sunu dusun ayik olacaksin rn azindan ve bebeginin o anina tanik olacaksin heyecan tabiki olur ama endise ve korku yapma bence cok guzel gececek. Hem de hep konusan anestezi doktoru gelmiyor o muayene ediyor test fln istiyor ameliyat sirasinda hangisi bostaysa o gelir uyusturur ve oyle cok da takilmaz benim oyle olmustu. Oturdum sirtimdan islemi yapti sonra uzandirdi beni ayaklarini kaldirip indirebiliyor musun dedi yapamadigimsa isleme basladilar. Bi ara ben midem bulaniyor dedim elimin uzerinde damar yolu vardi ordan bi ilac verdiler sakinlestirici gibiydi biraz uyku sersemi yapti. Deneyimlerim boyle insallah sana da isik olur.

Ya kizlar sabah uyandim biraz kahverengi kremimsi akinti vardi camasirimda. Ama sumugumsu degil kremimsi. Cay kasigi kadar fln. Doktoruma yazdim donus bekliyorum bakalim. Nisan bu mu ki acaba. Sumuksu yapida olur yaziyordu da. Benimki oyle degil.

Aslinda oda olabilir araştırdım şuan epidurali biraz ince birsey ama yatip kalkmakta sıkıntı eder mi bilmiyorum. Kağıt imzalatmadi canim diyorum ya söyledi ve gitti kalakalmis şekilde izledim belki doğum öncesi imzalatirlar. O gun gidince bi danisayim epidurali . Cok sagol canimm
Insallah allah razi olsun buraya güzel bi ani bende birakabilirim insallah.

gunaydin canim
ekim basinda duzenli kasilmalar yasadim ciger gelistirici vuruldu ne olur ne olmaz diye. acaba ekim sonunu gorurmuyum allahim diye cok dualar ettim cok sukur gorduk:) insallah zamaninda gelsin butun bebisler saglikla.

Canim.ben sordum sirt ustu yatmada yaslanmada sikinti oluyormu die hayir olmuyor dedi. Birde sadece epudural yada sadece spinal degilde bu ikisinin karisik oldugu bir anestezi yontemo.varmis bana onu uygulayacaklar. Epuduralde uyusma.suresi 20 dakikaymis. Spinalde 5 dk. Uyusmayi beklemek uzun suruo dedi. Bide anesteziyi verdikten sonra hemen almak.istiyoruz bebegi dedi. Sen gittiginde bu ikisinin kombo olarak yapildigi anestiziyi sor canim. Zaten agri pompasi takmayacaklar ise epidural olmanin da anlami yok. Yani hic bir bilgi vermemeleride cok sacma gercekten cok haklisin kizmakta

37 ye son 2 kala . Dün gece yandık doğum günü iptal diye diye sabah ettim o kadar ağrım oldu ki sertleşmeler dakikalar sürmesi filan. Kocam canıma okuyacak 30 kişilik pasta siparişi verildi misafirler çağrıldı eda doğurdu iptal demek nasıl bi talihsizlik olurdu bilemiyorum bugunde oğlumun açılma yaptığı zamanlardaki baskı ve batmalar var. Beni yerimden zıplatıp çığlık attıran . Bugün dedim bi kaç güne doğurcam . Eşim işe gitmedi sabah beri kahvaltı, ev de yapılcak diğer işler filan koşturuyo neyseki bitirdi sayılır. Ayrıca bu mide yanmaları neden geri döndü ki. Gaviscon anlık çözüyo dediğimde mide koruyucu yazmıstı dr. Bi kutuyu bitirdim böyle bi ilaç görmedim ne yanma ne rahatsızlık 2/3 gün almadım bayram vs girince yazdırıp alıyım dıye dr randevusu bekledim ooo 2/3 gundur hele ki dün fenalardaydım sabah içer içmez kuş gibi oldum. Birde bu 2. Sezeryanlarda neye göre tarihten önce alıyoruz deniliyor onu sormayı unutmusum ? Yani su geldi tamam alır . Nişan geldiğinde hemen alıyor mu? Yada 1 cm bile açılma olsa ? Bunları merak ettim

Ya kizlar sabah uyandim biraz kahverengi kremimsi akinti vardi camasirimda. Ama sumugumsu degil kremimsi. Cay kasigi kadar fln. Doktoruma yazdim donus bekliyorum bakalim. Nisan bu mu ki acaba. Sumuksu yapida olur yaziyordu da. Benimki oyle degil.

Canım bende de öyle gelmişti çok ama çok az doktora gittiğimde nişandır o dedi alttan muayene etmişti

Hareketleri iyi bebeğin.her zamanki gibi hareket ediyo.yinede eşime söyledim doktorumla konuşmasını.ruscayı iyi bilmediyim için hep bunlar

Maşallah gayet güzel.
37. Haftayı da doldurunca rahatlıycaksın iyice
Evet canım, siz 37yi doldurdunuz artık darısı bize

Kuzenimiz Yusuf paşa da 3kilo olmuş maşallah 49,3cm de boyu Emira SY sen squatlara başla en iyisi, 40.haftayı doldurursanız işin zor tombik tospik geliyor

Benim de c.tesi 37 haftam doluyor insallah ama yarın bile doğsa sorun olmaz Allah'ın izniyle artık abisini geçti bu sıpa, Salih 2830gr 48cm dogmustu bakalım bu tospikle doğum nasıl olacak

Tabiki ağrı pompası olmadıktan sonra ikisinin bir olmasi saçma olur . Onu bi sorayim . Neye göre bilgi verilmedi bu konu hakkinda da hic bir bilgim yok . Analtmasi açıklama yapması lazımdi oysaki . Biraz sakinlestirebilsem kendimi . Mide bulantisi basladi sinirden basim çatlıyor. Tek isteğim burnumdan gelmemesi doğumun. Böyle bir uygulama olsa doktor söylerdi saniyorum . Hastaneden fiyat için aldığımız kağıtlarda ilk aylarda ağrı pompasi +250 tl epidural anestezi +250 gibi fiyatlar var . Belki o yüzden belirtmemis olabilir ekstra olduğu için sanirim

pinkstrap canim nerelerdesin merak ettim bayadir yoksun
Son zamanlar ya canım hazırlıklara gömüldüm, evi temizliği bebek eksikleri derken kafamı meşgul ederek son dönemi stressiz geçirmeye çalışıyorum, Yarın serklaj dikişim alınacak sonra bebek her an gelebilir.
Sen nasılsın nasıl gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…