2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Sonucta panik ataksin bide sen mesela bana dediki her turlu anesteziye uygunsun. Belki sen uyanik kalmaya uygun degilsin. Yani seni inclemesi sorular sormasi gerekirdi. Sen bunun icin stres olma sezeryan tarihin ne zaman bilmiorum ama oncesinde tekrar aneztezici ile gorus. Hasta olarak bilgi almak hakkin onlarin da bilgi vermek zorunlulugu. Aklina takilanlari sor. Ben mesela sondadan hic hoslanmiorum daha once taktirmadim. Onu sordum hangi asamada takilior diye. Genelde anesteziden once spinalde anezteziden sonra takiliyor dedi. Spinalde hafif uyusukluk oldugu icin takmak daha rahat oluyor dedi. Sonucta insan basina gelecekleri bilince daha rahat oluyor. Sen tekrar gorus ama sakin kal lutfen bir densiz yuzunden kendini strese sokma

Cok sevindim canim iyi olmaniza. Dedim acaba dogum yaptida haberimiz mi olmadi. Cok sukir bu gunlere geldiniz. Bende iyiyim. Bu dogumum sezeryan olacak bide onun tadina bakicam. :) insallah sag salim kavusuruz bebeklerimize

Allah razı olsun, yok ya haber veririm ya da ani Doğum olursa haber veren olur zaten.
Bebek için senin için en hayırlısı neyse öyle olsun, en az sıkıntıyla atlatırız inşallah.
Ben pek bakamadım bu haftaları nasıl geçirdiğinize ama bende her hafta yeni bir alerjik reaksiyon oluşmaya başladı geçen hafta 2-3 gün vücut kaşıntısı vardı, o geçti ellerde kuruluk döküntü başladı, suya abanmış durumdayım içim yanıyor duramıyorum, tahlil yaptırdık sonuç bekliyoruzda var mıydı böyle olan?

Gunaydin canim insan erken kalkmaya alisik olunca isi olmasa da erken kalkiyor sanirim bitti mi hazırlıkların :)
Yok kuzum ya. Alışveriş bakımından bi odasına fon ya da tül alınacak o kaldı. Ama ev temizliği bilmemnesi bitmedi daha. Dün kv kazık attı resmen sağolsun kadın tuttuk hep diyodu mutfağı o temizler o temizler diye bende yaydım kendimi oturdum. Dün bana gelmiş kalmaya eşim gecede dite( davetsiz habersiz pat diye) bana diyo kadın dolap içlerini silmiyo. Dolaplarını düzenleyelim. Dağınık değil dolaplarm sadece silincek dedim sileriz yarın beraber dedi tamam dedim. Sabah oldu eşime kahvaltı hazırladım işten geliyo diye. Hzır kahvaltıya oturdu sonra çıktı gitti.. mutfağı temizlemek hak getire. 7buçyktan sonra daha şimdi oturdum uzandım hatta belim ağrıdı. Eşime de dedim annen böyke böyle yaptı temizleriz dedi çıktı gitti diye. Güldü unutmuştur dedi . Tabakları indirdi sağolsun ben temizledim uyanınca yerleştiricez..
daha çantamı da hazırlamadım çünkü neyin ucundan tutayım neyi bitireyim hepsi giriyo birbirine. Allahtan yıkalı ütülü herşeyimiz..
@Afifecan dan haberi olan varmi melegi ciktimi hastaneden

R ruyam28 den haberi olan varmi bebegi ne durumda acaba insallah sagliklidir ikiside
Kuzum afifenin bebişi çıktı hastaneden en son evdeydi ama telaşa kapıldı bizde konuşamadık kaç gündür :)
Kontrolden çıktık kızlar, Betül hanım 2600gr 47,4cm olmuş 35.haftamızı doldurmak üzereyiz çok şükür, bir hafta daha geçti elhamdulillah her şey yolunda...
Oy maşallah ya betüşe. Kız heyecan seviyo maşallah bekleyecek Allahın izniyle haftasını :)
Hareketleri iyi bebeğin.her zamanki gibi hareket ediyo.yinede eşime söyledim doktorumla konuşmasını.ruscayı iyi bilmediyim için hep bunlar
Zordur kuzum ya bian önce uyum sağlarsın inşallah. Ne dedi doktorun nasıl oldun

Mide koruyucu olarak ne kullanıyorsun cnm?aynı şey bende de var yesemde yanıyor yemesemde rennie içiyorum dediğin gibi anlık ise yarıyor sonrası yine ayni

İnşallah bekleyecek canım

Perde için eperde.comu tavsiye ederim bu arada. Perdem geldi dün akşam astık. Çok çok güzel. Hem blackout yani karatması çok iyi hiç ışık geçirmiyor hem de hafif, kumaşı çok güzel geldi

Dikkat et kendine canim sen otur cantayi hazirla o cok zevkli oluyor digerlerini esinle annesi halletsin gerekirse soyle yani bu agir halinle hangi birine yetisiceksin sen yoruldukca stres oldukca bebisin de etkileniyor agrilarin basladimi

Canim benim.basima gelmedi ama gelen arkadaslarim oldu hamilelik kolastazi diyorlar sanirim yanlis bilmiyorsam. Umarim sonuclarin iyi cikar bi an once gecer

Mide koruyucu olarak ne kullanıyorsun cnm?aynı şey bende de var yesemde yanıyor yemesemde rennie içiyorum dediğin gibi anlık ise yarıyor sonrası yine ayni

Bende pulcet kullaniyorum. Mide koruyucu resmen yasadigimi hissettim. Ilk hamileligimde olmamisti ama bunda sanki bogazimdan asit dokulmus gibi yaniyordu. Sabah ac karnina bir tane iciyorsun gun boyu rahatsin

Cok sevindim afife adina cok cok selam soyle bizden. Arada bekliyoruz firsat buldukca. Canim sende cantani hazirla bi an once pek bi zaman kalmadi. Ani bisey olur falan kenarda dursun hersey hazirsa katlayip posetleyip koy temizlik sen hastanedeyken de olur onun icin yorma kendini

A
Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza

Evet canım ben 32 den sonra yaşadım..Hayatımda gormedim basuru, bide hiç tuvalet sorunum olmadı buna rağmen basur oldum..ilk zamanlar acılı ve kanıyordu simdi sadece görüntusü var..geçmiyor..
Doğal badem yağı sürüyorum benimde vardı ekşi ve acı yemezsen geçer insallah

Arkadaşlar güzel dualarınız için herkese çok teşekkür ederim . Allah razı olsun sizlerden. Benim spinal sezeryan ameliyatım iyi geçti kolaydı yani. BebeğBebeğimin az bir ağlama sesini duydum. Sonra solunum cihazına bağlandı. Röntgen çekildi herni var diyorladiyorlar ama şimdiye kadar ki en iyi vaka demişler biri yandan da ameliyat yaptığımzda görwceğiz asıl sonucu dediler. Perşembe ya da cuma ameliyatı diye söylediler. Daha göremedim bile yavrumu. Dualarınızı eksik etmeyin. Çok sağolun

Şükürler olsun. Rabbim tez zamanda sağlıkla beraber evinize dönmeyi nasip etsin. Dualarımız sen ve bebeğinle canım, bizi habersiz bırakma

Allah yardımcınız olsun inşallah. Bebeğini kucağına alıp sağlıkla çıkacaksınız inşallah hastaneden.

Slm kızlar benimde çok az kaldı doguma daha normal mi sezeryanmı belli değil çatı muayenesi yarın yapacak doktorum yaptirabilirsem tabi olmazsa gün verecek sezeryana bebek aşağıya indi hissediyorum hareketler yavaşladı kasiklarimda arada ağrı oluyor yürürken zorlanıyorum Allah hepimizi hayirlisiyla kurtarsın inşallah

Tez zamanda sağlıkla dönersiniz evinize inşallah, Allah yardımcınız olsun

inşallah ameliyatıda çok kolay geçer. Rabbim evladını bağışlasın size.

Guzel kasim anneleri :)
Biz bugun dr kontrolune gittik 39+5 iz
4 cm acigimiz var , esimle biraz yuruyuse cikicaz birazdan , hafif kasilmalarim var eger 5 dk ya inerse kendi calistigim hastaneye gidicez ve de bebekle ilgili bir sorun olmazsa eger suda dogum dusuyorum , PDA siz ..

Cok heyecanliyim dogum bölümünde calisip baska bebeklerin bakimini yaparken insallah bir gun diyordum suanda orrda kendi bebegimi kucagima alicam cok degisik bir duygu , heyecanli ve yorgunum..

Eger hersey sakin kalirsa uyumayi planliyorum bugun ,
Bebegini kucagina alan anneleri tebrik ediyorum darisi basimiza insallah bizlerde saglikla aliriz mis kokulu bebeklerimizi kucagimiza ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…