Tabiki ağrı pompası olmadıktan sonra ikisinin bir olmasi saçma olur . Onu bi sorayim . Neye göre bilgi verilmedi bu konu hakkinda da hic bir bilgim yok . Analtmasi açıklama yapması lazımdi oysaki . Biraz sakinlestirebilsem kendimi . Mide bulantisi basladi sinirden basim çatlıyor. Tek isteğim burnumdan gelmemesi doğumun. Böyle bir uygulama olsa doktor söylerdi saniyorum . Hastaneden fiyat için aldığımız kağıtlarda ilk aylarda ağrı pompasi +250 tl epidural anestezi +250 gibi fiyatlar var . Belki o yüzden belirtmemis olabilir ekstra olduğu için sanirim
Son zamanlar ya canım hazırlıklara gömüldüm, evi temizliği bebek eksikleri derken kafamı meşgul ederek son dönemi stressiz geçirmeye çalışıyorum, Yarın serklaj dikişim alınacak sonra bebek her an gelebilir.
Sen nasılsın nasıl gidiyor?
Evet ben de gorustum dun muayene ettigim icin de olabilir nisan da olabilir dedi. Gidicem bu gun bakacak acilma var mi diye.Canım bende de öyle gelmişti çok ama çok az doktora gittiğimde nişandır o dedi alttan muayene etmişti
Allah razı olsun, yok ya haber veririm ya da ani Doğum olursa haber veren olur zaten.Sonucta panik ataksin bide sen mesela bana dediki her turlu anesteziye uygunsun. Belki sen uyanik kalmaya uygun degilsin. Yani seni inclemesi sorular sormasi gerekirdi. Sen bunun icin stres olma sezeryan tarihin ne zaman bilmiorum ama oncesinde tekrar aneztezici ile gorus. Hasta olarak bilgi almak hakkin onlarin da bilgi vermek zorunlulugu. Aklina takilanlari sor. Ben mesela sondadan hic hoslanmiorum daha once taktirmadim. Onu sordum hangi asamada takilior diye. Genelde anesteziden once spinalde anezteziden sonra takiliyor dedi. Spinalde hafif uyusukluk oldugu icin takmak daha rahat oluyor dedi. Sonucta insan basina gelecekleri bilince daha rahat oluyor. Sen tekrar gorus ama sakin kal lutfen bir densiz yuzunden kendini strese sokma
Cok sevindim canim iyi olmaniza. Dedim acaba dogum yaptida haberimiz mi olmadi. Cok sukir bu gunlere geldiniz. Bende iyiyim. Bu dogumum sezeryan olacak bide onun tadina bakicam. :) insallah sag salim kavusuruz bebeklerimize
Yok kuzum ya. Alışveriş bakımından bi odasına fon ya da tül alınacak o kaldı. Ama ev temizliği bilmemnesi bitmedi daha. Dün kv kazık attı resmen sağolsun kadın tuttuk hep diyodu mutfağı o temizler o temizler diye bende yaydım kendimi oturdum. Dün bana gelmiş kalmaya eşim gecede dite( davetsiz habersiz pat diye) bana diyo kadın dolap içlerini silmiyo. Dolaplarını düzenleyelim. Dağınık değil dolaplarm sadece silincek dedim sileriz yarın beraber dedi tamam dedim. Sabah oldu eşime kahvaltı hazırladım işten geliyo diye. Hzır kahvaltıya oturdu sonra çıktı gitti.. mutfağı temizlemek hak getire. 7buçyktan sonra daha şimdi oturdum uzandım hatta belim ağrıdı. Eşime de dedim annen böyke böyle yaptı temizleriz dedi çıktı gitti diye. Güldü unutmuştur dedi . Tabakları indirdi sağolsun ben temizledim uyanınca yerleştiricez..Gunaydin canim insan erken kalkmaya alisik olunca isi olmasa da erken kalkiyor sanirim bitti mi hazırlıkların :)
Kuzum afifenin bebişi çıktı hastaneden en son evdeydi ama telaşa kapıldı bizde konuşamadık kaç gündür :)
Oy maşallah ya betüşe. Kız heyecan seviyo maşallah bekleyecek Allahın izniyle haftasını :)Kontrolden çıktık kızlar, Betül hanım 2600gr 47,4cm olmuş35.haftamızı doldurmak üzereyiz çok şükür, bir hafta daha geçti elhamdulillah her şey yolunda...
Zordur kuzum ya bian önce uyum sağlarsın inşallah. Ne dedi doktorun nasıl oldunHareketleri iyi bebeğin.her zamanki gibi hareket ediyo.yinede eşime söyledim doktorumla konuşmasını.ruscayı iyi bilmediyim için hep bunlar
Mide koruyucu olarak ne kullanıyorsun cnm?aynı şey bende de var yesemde yanıyor yemesemde37 ye son 2 kala. Dün gece yandık doğum günü iptal diye diye sabah ettim o kadar ağrım oldu ki sertleşmeler dakikalar sürmesi filan. Kocam canıma okuyacak 30 kişilik pasta siparişi verildi misafirler çağrıldı eda doğurdu iptal demek nasıl bi talihsizlik olurdu bilemiyorum bugunde oğlumun açılma yaptığı zamanlardaki baskı ve batmalar var. Beni yerimden zıplatıp çığlık attıran . Bugün dedim bi kaç güne doğurcam . Eşim işe gitmedi sabah beri kahvaltı, ev de yapılcak diğer işler filan koşturuyo neyseki bitirdi sayılır. Ayrıca bu mide yanmaları neden geri döndü ki. Gaviscon anlık çözüyo dediğimde mide koruyucu yazmıstı dr. Bi kutuyu bitirdim böyle bi ilaç görmedim ne yanma ne rahatsızlık 2/3 gün almadım bayram vs girince yazdırıp alıyım dıye dr randevusu bekledim ooo 2/3 gundur hele ki dün fenalardaydım sabah içer içmez kuş gibi oldum . Birde bu 2. Sezeryanlarda neye göre tarihten önce alıyoruz deniliyor onu sormayı unutmusum ? Yani su geldi tamam alır . Nişan geldiğinde hemen alıyor mu? Yada 1 cm bile açılma olsa ? Bunları merak ettim
Yanmakda laf mı. Ölüyodum dün. Protech adıMide koruyucu olarak ne kullanıyorsun cnm?aynı şey bende de var yesemde yanıyor yemesemderennie içiyorum dediğin gibi anlık ise yarıyor sonrası yine ayni
İnşallah bekleyecek canımYok kuzum ya. Alışveriş bakımından bi odasına fon ya da tül alınacak o kaldı. Ama ev temizliği bilmemnesi bitmedi daha. Dün kv kazık attı resmen sağolsun kadın tuttuk hep diyodu mutfağı o temizler o temizler diye bende yaydım kendimi oturdum. Dün bana gelmiş kalmaya eşim gecede dite( davetsiz habersiz pat diye) bana diyo kadın dolap içlerini silmiyo. Dolaplarını düzenleyelim. Dağınık değil dolaplarm sadece silincek dedim sileriz yarın beraber dedi tamam dedim. Sabah oldu eşime kahvaltı hazırladım işten geliyo diye. Hzır kahvaltıya oturdu sonra çıktı gitti.. mutfağı temizlemek hak getire. 7buçyktan sonra daha şimdi oturdum uzandım hatta belim ağrıdı. Eşime de dedim annen böyke böyle yaptı temizleriz dedi çıktı gitti diye. Güldü unutmuştur dedi . Tabakları indirdi sağolsun ben temizledim uyanınca yerleştiricez..
daha çantamı da hazırlamadım çünkü neyin ucundan tutayım neyi bitireyim hepsi giriyo birbirine. Allahtan yıkalı ütülü herşeyimiz..
Kuzum afifenin bebişi çıktı hastaneden en son evdeydi ama telaşa kapıldı bizde konuşamadık kaç gündür :)
Oy maşallah ya betüşe. Kız heyecan seviyo maşallah bekleyecek Allahın izniyle haftasını :)
Zordur kuzum ya bian önce uyum sağlarsın inşallah. Ne dedi doktorun nasıl oldun
Dikkat et kendine canim sen otur cantayi hazirla o cok zevkli oluyor digerlerini esinle annesi halletsin gerekirse soyle yani bu agir halinle hangi birine yetisiceksin sen yoruldukca stres oldukca bebisin de etkileniyor agrilarin basladimiYok kuzum ya. Alışveriş bakımından bi odasına fon ya da tül alınacak o kaldı. Ama ev temizliği bilmemnesi bitmedi daha. Dün kv kazık attı resmen sağolsun kadın tuttuk hep diyodu mutfağı o temizler o temizler diye bende yaydım kendimi oturdum. Dün bana gelmiş kalmaya eşim gecede dite( davetsiz habersiz pat diye) bana diyo kadın dolap içlerini silmiyo. Dolaplarını düzenleyelim. Dağınık değil dolaplarm sadece silincek dedim sileriz yarın beraber dedi tamam dedim. Sabah oldu eşime kahvaltı hazırladım işten geliyo diye. Hzır kahvaltıya oturdu sonra çıktı gitti.. mutfağı temizlemek hak getire. 7buçyktan sonra daha şimdi oturdum uzandım hatta belim ağrıdı. Eşime de dedim annen böyke böyle yaptı temizleriz dedi çıktı gitti diye. Güldü unutmuştur dedi . Tabakları indirdi sağolsun ben temizledim uyanınca yerleştiricez..
daha çantamı da hazırlamadım çünkü neyin ucundan tutayım neyi bitireyim hepsi giriyo birbirine. Allahtan yıkalı ütülü herşeyimiz..
Oy maşallah ya betüşe. Kız heyecan seviyo maşallah bekleyecek Allahın izniyle haftasını :)
Allah razı olsun, yok ya haber veririm ya da ani Doğum olursa haber veren olur zaten.
Bebek için senin için en hayırlısı neyse öyle olsun, en az sıkıntıyla atlatırız inşallah.
Ben pek bakamadım bu haftaları nasıl geçirdiğinize ama bende her hafta yeni bir alerjik reaksiyon oluşmaya başladı geçen hafta 2-3 gün vücut kaşıntısı vardı, o geçti ellerde kuruluk döküntü başladı, suya abanmış durumdayım içim yanıyor duramıyorum, tahlil yaptırdık sonuç bekliyoruzda var mıydı böyle olan?
Mide koruyucu olarak ne kullanıyorsun cnm?aynı şey bende de var yesemde yanıyor yemesemderennie içiyorum dediğin gibi anlık ise yarıyor sonrası yine ayni
Yok kuzum ya. Alışveriş bakımından bi odasına fon ya da tül alınacak o kaldı. Ama ev temizliği bilmemnesi bitmedi daha. Dün kv kazık attı resmen sağolsun kadın tuttuk hep diyodu mutfağı o temizler o temizler diye bende yaydım kendimi oturdum. Dün bana gelmiş kalmaya eşim gecede dite( davetsiz habersiz pat diye) bana diyo kadın dolap içlerini silmiyo. Dolaplarını düzenleyelim. Dağınık değil dolaplarm sadece silincek dedim sileriz yarın beraber dedi tamam dedim. Sabah oldu eşime kahvaltı hazırladım işten geliyo diye. Hzır kahvaltıya oturdu sonra çıktı gitti.. mutfağı temizlemek hak getire. 7buçyktan sonra daha şimdi oturdum uzandım hatta belim ağrıdı. Eşime de dedim annen böyke böyle yaptı temizleriz dedi çıktı gitti diye. Güldü unutmuştur dedi . Tabakları indirdi sağolsun ben temizledim uyanınca yerleştiricez..
Allah analı babalı büyütsün darısı başımızaSevgili Kasım anneleri biz bu sabah 10da normal yolla doğduk çok şükür bu benim ikinci doğumum ilki de normaldi bu daha da kolaydı oğluşum 4kilo Doğdu Kalktım ayaktayım çok şükür herşey yolunda Rabbim hepinize hayırlı normal kolay Doğumlar nasip etsin biz kurtulduk darısı sizlere olsun 4 dikişim var normal Düşünen arkadaşlar korkmayın hiç biraz Sancı çekiliyor ama sonrası süper sezeryan olacak arkadaşlar yaşamadım bilmiyorum ama doğumlarınız en kolayından olsun inşallah
Doğal badem yağı sürüyorum benimde vardı ekşi ve acı yemezsen geçer insallahEvet canım ben 32 den sonra yaşadım..Hayatımda gormedim basuru, bide hiç tuvalet sorunum olmadı buna rağmen basur oldum..ilk zamanlar acılı ve kanıyordu simdi sadece görüntusü var..geçmiyor..
Arkadaşlar güzel dualarınız için herkese çok teşekkür ederim . Allah razı olsun sizlerden. Benim spinal sezeryan ameliyatım iyi geçti kolaydı yani. BebeğBebeğimin az bir ağlama sesini duydum. Sonra solunum cihazına bağlandı. Röntgen çekildi herni var diyorladiyorlar ama şimdiye kadar ki en iyi vaka demişler biri yandan da ameliyat yaptığımzda görwceğiz asıl sonucu dediler. Perşembe ya da cuma ameliyatı diye söylediler. Daha göremedim bile yavrumu. Dualarınızı eksik etmeyin. Çok sağolun
Arkadaşlar güzel dualarınız için herkese çok teşekkür ederim . Allah razı olsun sizlerden. Benim spinal sezeryan ameliyatım iyi geçti kolaydı yani. BebeğBebeğimin az bir ağlama sesini duydum. Sonra solunum cihazına bağlandı. Röntgen çekildi herni var diyorladiyorlar ama şimdiye kadar ki en iyi vaka demişler biri yandan da ameliyat yaptığımzda görwceğiz asıl sonucu dediler. Perşembe ya da cuma ameliyatı diye söylediler. Daha göremedim bile yavrumu. Dualarınızı eksik etmeyin. Çok sağolun
Tez zamanda sağlıkla dönersiniz evinize inşallah, Allah yardımcınız olsunArkadaşlar güzel dualarınız için herkese çok teşekkür ederim . Allah razı olsun sizlerden. Benim spinal sezeryan ameliyatım iyi geçti kolaydı yani. BebeğBebeğimin az bir ağlama sesini duydum. Sonra solunum cihazına bağlandı. Röntgen çekildi herni var diyorladiyorlar ama şimdiye kadar ki en iyi vaka demişler biri yandan da ameliyat yaptığımzda görwceğiz asıl sonucu dediler. Perşembe ya da cuma ameliyatı diye söylediler. Daha göremedim bile yavrumu. Dualarınızı eksik etmeyin. Çok sağolun
inşallah ameliyatıda çok kolay geçer. Rabbim evladını bağışlasın size.Arkadaşlar güzel dualarınız için herkese çok teşekkür ederim . Allah razı olsun sizlerden. Benim spinal sezeryan ameliyatım iyi geçti kolaydı yani. BebeğBebeğimin az bir ağlama sesini duydum. Sonra solunum cihazına bağlandı. Röntgen çekildi herni var diyorladiyorlar ama şimdiye kadar ki en iyi vaka demişler biri yandan da ameliyat yaptığımzda görwceğiz asıl sonucu dediler. Perşembe ya da cuma ameliyatı diye söylediler. Daha göremedim bile yavrumu. Dualarınızı eksik etmeyin. Çok sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?