2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar merhaba,
Normalde yarın sezeryan olacaktım öğlen suyum geldi acil hastaneye geldik. 38+2 Bebek zaten tersti spinal sezeryan oldum. Dünya tatlısı bir kızım oldu. Hep istediğim gibi gününü rabbim seçti. Şimdi iyiyim yatıyorum. Biraz iyileşince süreci anlatırım. Rabbim hepinize hayırlı doğymlar nasip etsin.

Doğal badem yağı sürüyorum benimde vardı ekşi ve acı yemezsen geçer insallah
Yok canım acı zaten sevmem eksi hamileligimin ilk zamanlarında yedim..kantoron yagı surdum acısi geçti dedigim gibi göruntusu kalsı..Sanırım fazla kilo alimından oldu..Artık geçerse dogumdan sonra gecer insallah

Canım benim iyi geçmesine sevindim sağlıkla alacaksın inşallah bebeğini de kucağına.Rabbim yardımcınız olsun. Minikler güçlüdür sen hiç merak etme annesi.

Bu cumartesu doğum canim o sondayi hiç istemiyorum aslina bakarsan taktirmamak elde olsa keske . Gidince tekrar görüşrmü anestezi doktoru acaba ? Yoksa doguma girecegim gün mu konuşmalı?
Kavgaetmekte istemiyorum kadinla .
Eki Görüntüle 2201954 Eki Görüntüle 2201955 Eki Görüntüle 2201956
kızlar kapı süsü lohusa tacı çikolata hepsini hallettim nasıl olmuşlar sizce kendim yaptım

Tebrik ederim gule gule buyut :)

Minikler atak yaptı bu hafta maaşallah onlara. Gözünüz aydın canım. Sağlıklı mutlu bir hayat nasip etsin rabbim

Aynen benimde evin temizliği kaldı ama iyiki yıkadım ütüledim herşeyi en azından ordan rahatım.Biz senle yakın oturuyoruz galiba bu çevrede temizliğe birini bulursan banada söylersen sevinirim

Gözünaydın canım :) maşallah bebişinede

Bende beğendim ordan bitane kuzum yıldızlı onu sipariş edicem akşama eşime de gösterip sonra odasıyka alakalı eksik kalmıcak :)) kapı süsününde son rötuşularını yapıyorm paylaşıcam
Dikkat et kendine canim sen otur cantayi hazirla o cok zevkli oluyor digerlerini esinle annesi halletsin gerekirse soyle yani bu agir halinle hangi birine yetisiceksin sen yoruldukca stres oldukca bebisin de etkileniyor agrilarin basladimi
Valla yaptım kuzum herşeyimi tek başıma. Tüller ve camlar kaldı sadece yarın kadın gelecekmiş o yapsın onlarıda.
Ağrılarım var ama hani çatı ağrısı vs değil . Öyleysede hissetmiyorum...
Söylerşm canım benim :)
Aslında poşetledim kenarı kaldırdım sadece çantaya koyması kaldı. Biberon yeni sipariş ettim o gelsin emziği flan steril edip koycam inşallah yarın hallederim diyorum onlarıda Allah izin berirse.
İnşallah kuzunda sağlıcakla çıkar ameliyattan kuzum. Rabbim uzuuun ömürler versin annesiyle babasıyla :)
Eki Görüntüle 2201954 Eki Görüntüle 2201955 Eki Görüntüle 2201956
kızlar kapı süsü lohusa tacı çikolata hepsini hallettim nasıl olmuşlar sizce kendim yaptım
Çok güzel olmuşlar canım eline sağlık
Oy maşallah canım. Kokla bizim yerimize de kuzunu :)
Aynen benimde evin temizliği kaldı ama iyiki yıkadım ütüledim herşeyi en azından ordan rahatım.Biz senle yakın oturuyoruz galiba bu çevrede temizliğe birini bulursan banada söylersen sevinirim
Temizliğe yarın bi kadın gelcek kuzum. Temiz yapıyo falan diyorlar kv me ve çevremize hep bu kadın gidito ama ben hiç görmedim de almadım da yarın bakıcaz bakalım. Sen neler yaptırıcaksın söyle sorayım kadına. Esenyurt taraftaydın dimi sen o tarafa gelirmi sorayım hem

Allah şifa versin kuzuna bi an önce sağlıklı bir şekilde kavuşun inşallah

Gözün aydın canım gule güle büyüt bebeğini

Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı hayırlı bir ömrü olsun inşallah. Darısı başımıza...

Ben de bütün işlerimi hallettim kızlar. Haftaya pazartesi de kadin çağıracağım son bir temizlik yapilacak sonra gelebilir artik bebisimiz.
Bugün pompa biberon ve emzikleri de sterilize ettim. Sterilize edilen Biberonlari emzikleri nereye koydunuz kızlar şu an kuruyolar mutfakta.

Hemen reyap ın yanındayım sen buralarda değilmiydin aa reyap a geliyosun diye öyle sandım.Banyonun duşakabini, camlar bir de mutfak dolaplarının sadece dışı falan yüzeysel şeyler istiyorum aslında.Dolap içleri vs olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…