Yok canım acı zaten sevmem eksi hamileligimin ilk zamanlarında yedim..kantoron yagı surdum acısi geçti dedigim gibi göruntusu kalsı..Sanırım fazla kilo alimından oldu..Artık geçerse dogumdan sonra gecer insallahDoğal badem yağı sürüyorum benimde vardı ekşi ve acı yemezsen geçer insallah
Canım benim iyi geçmesine sevindim sağlıkla alacaksın inşallah bebeğini de kucağına.Rabbim yardımcınız olsun. Minikler güçlüdür sen hiç merak etme annesi.Arkadaşlar güzel dualarınız için herkese çok teşekkür ederim . Allah razı olsun sizlerden. Benim spinal sezeryan ameliyatım iyi geçti kolaydı yani. BebeğBebeğimin az bir ağlama sesini duydum. Sonra solunum cihazına bağlandı. Röntgen çekildi herni var diyorladiyorlar ama şimdiye kadar ki en iyi vaka demişler biri yandan da ameliyat yaptığımzda görwceğiz asıl sonucu dediler. Perşembe ya da cuma ameliyatı diye söylediler. Daha göremedim bile yavrumu. Dualarınızı eksik etmeyin. Çok sağolun
Bu cumartesu doğum canim o sondayi hiç istemiyorum aslina bakarsan taktirmamak elde olsa keske . Gidince tekrar görüşrmü anestezi doktoru acaba ? Yoksa doguma girecegim gün mu konuşmalı?Sonucta panik ataksin bide sen mesela bana dediki her turlu anesteziye uygunsun. Belki sen uyanik kalmaya uygun degilsin. Yani seni inclemesi sorular sormasi gerekirdi. Sen bunun icin stres olma sezeryan tarihin ne zaman bilmiorum ama oncesinde tekrar aneztezici ile gorus. Hasta olarak bilgi almak hakkin onlarin da bilgi vermek zorunlulugu. Aklina takilanlari sor. Ben mesela sondadan hic hoslanmiorum daha once taktirmadim. Onu sordum hangi asamada takilior diye. Genelde anesteziden once spinalde anezteziden sonra takiliyor dedi. Spinalde hafif uyusukluk oldugu icin takmak daha rahat oluyor dedi. Sonucta insan basina gelecekleri bilince daha rahat oluyor. Sen tekrar gorus ama sakin kal lutfen bir densiz yuzunden kendini strese sokma
Cok sevindim canim iyi olmaniza. Dedim acaba dogum yaptida haberimiz mi olmadi. Cok sukir bu gunlere geldiniz. Bende iyiyim. Bu dogumum sezeryan olacak bide onun tadina bakicam. :) insallah sag salim kavusuruz bebeklerimize
Eki Görüntüle 2201954 Eki Görüntüle 2201955 Eki Görüntüle 2201956
kızlar kapı süsü lohusa tacı çikolata hepsini hallettim nasıl olmuşlar sizce kendim yaptım
Tebrik ederim gule gule buyut :)Kızlar merhaba,
Normalde yarın sezeryan olacaktım öğlen suyum geldi acil hastaneye geldik. 38+2 Bebek zaten tersti spinal sezeryan oldum. Dünya tatlısı bir kızım oldu. Hep istediğim gibi gününü rabbim seçti. Şimdi iyiyim yatıyorum. Biraz iyileşince süreci anlatırım. Rabbim hepinize hayırlı doğymlar nasip etsin.
Minikler atak yaptı bu hafta maaşallah onlara. Gözünüz aydın canım. Sağlıklı mutlu bir hayat nasip etsin rabbimKızlar merhaba,
Normalde yarın sezeryan olacaktım öğlen suyum geldi acil hastaneye geldik. 38+2 Bebek zaten tersti spinal sezeryan oldum. Dünya tatlısı bir kızım oldu. Hep istediğim gibi gününü rabbim seçti. Şimdi iyiyim yatıyorum. Biraz iyileşince süreci anlatırım. Rabbim hepinize hayırlı doğymlar nasip etsin.
Yok kuzum ya. Alışveriş bakımından bi odasına fon ya da tül alınacak o kaldı. Ama ev temizliği bilmemnesi bitmedi daha. Dün kv kazık attı resmen sağolsun kadın tuttuk hep diyodu mutfağı o temizler o temizler diye bende yaydım kendimi oturdum. Dün bana gelmiş kalmaya eşim gecede dite( davetsiz habersiz pat diye) bana diyo kadın dolap içlerini silmiyo. Dolaplarını düzenleyelim. Dağınık değil dolaplarm sadece silincek dedim sileriz yarın beraber dedi tamam dedim. Sabah oldu eşime kahvaltı hazırladım işten geliyo diye. Hzır kahvaltıya oturdu sonra çıktı gitti.. mutfağı temizlemek hak getire. 7buçyktan sonra daha şimdi oturdum uzandım hatta belim ağrıdı. Eşime de dedim annen böyke böyle yaptı temizleriz dedi çıktı gitti diye. Güldü unutmuştur dedi . Tabakları indirdi sağolsun ben temizledim uyanınca yerleştiricez..
daha çantamı da hazırlamadım çünkü neyin ucundan tutayım neyi bitireyim hepsi giriyo birbirine. Allahtan yıkalı ütülü herşeyimiz..
Gözünaydın canım :) maşallah bebişinedeKızlar merhaba,
Bende beğendim ordan bitane kuzum yıldızlı onu sipariş edicem akşama eşime de gösterip sonra odasıyka alakalı eksik kalmıcak :)) kapı süsününde son rötuşularını yapıyorm paylaşıcamİnşallah bekleyecek canım
Perde için eperde.comu tavsiye ederim bu arada. Perdem geldi dün akşam astık. Çok çok güzel. Hem blackout yani karatması çok iyi hiç ışık geçirmiyor hem de hafif, kumaşı çok güzel geldi
Valla yaptım kuzum herşeyimi tek başıma. Tüller ve camlar kaldı sadece yarın kadın gelecekmiş o yapsın onlarıda.Dikkat et kendine canim sen otur cantayi hazirla o cok zevkli oluyor digerlerini esinle annesi halletsin gerekirse soyle yani bu agir halinle hangi birine yetisiceksin sen yoruldukca stres oldukca bebisin de etkileniyor agrilarin basladimi
Söylerşm canım benim :)Cok sevindim afife adina cok cok selam soyle bizden. Arada bekliyoruz firsat buldukca. Canim sende cantani hazirla bi an once pek bi zaman kalmadi. Ani bisey olur falan kenarda dursun hersey hazirsa katlayip posetleyip koy temizlik sen hastanedeyken de olur onun icin yorma kendini
İnşallah kuzunda sağlıcakla çıkar ameliyattan kuzum. Rabbim uzuuun ömürler versin annesiyle babasıyla :)Arkadaşlar güzel dualarınız için herkese çok teşekkür ederim . Allah razı olsun sizlerden. Benim spinal sezeryan ameliyatım iyi geçti kolaydı yani. BebeğBebeğimin az bir ağlama sesini duydum. Sonra solunum cihazına bağlandı. Röntgen çekildi herni var diyorladiyorlar ama şimdiye kadar ki en iyi vaka demişler biri yandan da ameliyat yaptığımzda görwceğiz asıl sonucu dediler. Perşembe ya da cuma ameliyatı diye söylediler. Daha göremedim bile yavrumu. Dualarınızı eksik etmeyin. Çok sağolun
Çok güzel olmuşlar canım eline sağlıkEki Görüntüle 2201954 Eki Görüntüle 2201955 Eki Görüntüle 2201956
kızlar kapı süsü lohusa tacı çikolata hepsini hallettim nasıl olmuşlar sizce kendim yaptım
Oy maşallah canım. Kokla bizim yerimize de kuzunu :)Kızlar merhaba,
Temizliğe yarın bi kadın gelcek kuzum. Temiz yapıyo falan diyorlar kv me ve çevremize hep bu kadın gidito ama ben hiç görmedim de almadım da yarın bakıcaz bakalım. Sen neler yaptırıcaksın söyle sorayım kadına. Esenyurt taraftaydın dimi sen o tarafa gelirmi sorayım hemAynen benimde evin temizliği kaldı ama iyiki yıkadım ütüledim herşeyi en azından ordan rahatım.Biz senle yakın oturuyoruz galiba bu çevrede temizliğe birini bulursan banada söylersen sevinirim
Allah şifa versin kuzuna bi an önce sağlıklı bir şekilde kavuşun inşallahArkadaşlar güzel dualarınız için herkese çok teşekkür ederim . Allah razı olsun sizlerden. Benim spinal sezeryan ameliyatım iyi geçti kolaydı yani. BebeğBebeğimin az bir ağlama sesini duydum. Sonra solunum cihazına bağlandı. Röntgen çekildi herni var diyorladiyorlar ama şimdiye kadar ki en iyi vaka demişler biri yandan da ameliyat yaptığımzda görwceğiz asıl sonucu dediler. Perşembe ya da cuma ameliyatı diye söylediler. Daha göremedim bile yavrumu. Dualarınızı eksik etmeyin. Çok sağolun
Gözün aydın canım gule güle büyüt bebeğiniKızlar merhaba,
Gerçekten çok güzel olmuş ellerine sağlık.. Sağlıkla kavuşmak kalmış bir tek geriye..Eki Görüntüle 2201954 Eki Görüntüle 2201955 Eki Görüntüle 2201956
Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı hayırlı bir ömrü olsun inşallah. Darısı başımıza...Kızlar merhaba,
Hemen reyap ın yanındayım sen buralarda değilmiydin aa reyap a geliyosun diye öyle sandım.Banyonun duşakabini, camlar bir de mutfak dolaplarının sadece dışı falan yüzeysel şeyler istiyorum aslında.Dolap içleri vs olmayacakBende beğendim ordan bitane kuzum yıldızlı onu sipariş edicem akşama eşime de gösterip sonra odasıyka alakalı eksik kalmıcak :)) kapı süsününde son rötuşularını yapıyorm paylaşıcam
Valla yaptım kuzum herşeyimi tek başıma. Tüller ve camlar kaldı sadece yarın kadın gelecekmiş o yapsın onlarıda.
Ağrılarım var ama hani çatı ağrısı vs değil . Öyleysede hissetmiyorum...
Söylerşm canım benim :)
Aslında poşetledim kenarı kaldırdım sadece çantaya koyması kaldı. Biberon yeni sipariş ettim o gelsin emziği flan steril edip koycam inşallah yarın hallederim diyorum onlarıda Allah izin berirse.
İnşallah kuzunda sağlıcakla çıkar ameliyattan kuzum. Rabbim uzuuun ömürler versin annesiyle babasıyla :)
Çok güzel olmuşlar canım eline sağlık
Oy maşallah canım. Kokla bizim yerimize de kuzunu :)
Temizliğe yarın bi kadın gelcek kuzum. Temiz yapıyo falan diyorlar kv me ve çevremize hep bu kadın gidito ama ben hiç görmedim de almadım da yarın bakıcaz bakalım. Sen neler yaptırıcaksın söyle sorayım kadına. Esenyurt taraftaydın dimi sen o tarafa gelirmi sorayım hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?