- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
Çok güzel olmuşlar canım, ağız tadıyla kullanmak nasip olsunEki Görüntüle 2201954 Eki Görüntüle 2201955 Eki Görüntüle 2201956
kızlar kapı süsü lohusa tacı çikolata hepsini hallettim nasıl olmuşlar sizce kendim yaptım
Yok canım bilmiyorum, benim doğum normal mi sezeryan mı olacak o da belli değil henüz.LezzetliCipetpet sende reyap a gidiyodun değilmi? Anestezi uzmanı falan nasıl orda hiç bilgin varmı? Duyduğun bişey falan doğum yaklaştıkça stres bastı ne olur ne olmaz diye herşeyi sorguluyorum
Benimkide belli değil evhamdan nereye sarıcağımı şaşırdım:))) herşeyi öğrenmeye çalışıyorum korkudanYok canım bilmiyorum, benim doğum normal mi sezeryan mı olacak o da belli değil henüz.
Eki Görüntüle 2201954 Eki Görüntüle 2201955 Eki Görüntüle 2201956
kızlar kapı süsü lohusa tacı çikolata hepsini hallettim nasıl olmuşlar sizce kendim yaptım
Evet sanirim baskiydi bugun o acilarim yok cunku cok tesekkur ederim her birinizeBebek büyüdüğü için baskı oluyor malesef canım tek çaresi doğum yapmak...
Cok sagol canim bugun agrim yok cok sukur ki rabbim sag salim dogum etmeyi nasip etsin hepimize gervekten artk agrilarimiz fzlalastti kndimiz agirlastik zoe olmaya basladiBebek baş geliş duruyorsa ayaklarını kaburgalarına dayayıp ittiriyor olabilir kendini canım. Ya da bebek hareket etse de ağrı geçmiyorsa veya ağrıyla birlikte o bölgede uyuşmaya benzer bir şeyler de hissediyorsan (ben doktoruma sorduğumda demişti) iç organların yer değişmesi, karın boşluğunun kalmaması, sıkışmasından dolayı oluyor olabilir.
Malesef kemik batması hissi çok sık yaşanıyor gebelikte. Sakinleşmeye çalış canım, dayanamıyorsan ağrıya bir parol iç, belki iyi gelir.. Buna da bir şekilde alışacağız, zaten doğuma bir şey kalmadı. Doğumdan sonra geçecek hepsi
Masallah gözün aydın olsun darisi başımıza canim :)Kızlar merhaba,
Normalde yarın sezeryan olacaktım öğlen suyum geldi acil hastaneye geldik. 38+2 Bebek zaten tersti spinal sezeryan oldum. Dünya tatlısı bir kızım oldu. Hep istediğim gibi gününü rabbim seçti. Şimdi iyiyim yatıyorum. Biraz iyileşince süreci anlatırım. Rabbim hepinize hayırlı doğymlar nasip etsin.
Sutyen takmiorm hic evde cnm bebek daha donmemisti gecen hafta bu hafta döndü demekki acisada canimiz mutlu oluyoruz buda ayri bsey heheheCanım o batmalardan banada oluyo bebek başaşağı durduğu için ayakları kaburgama baskı yapıyo itiyo hatta çoğu zaman çok uyuşuyo aşırı derecede.Dik bi şekilde oturur gibi uzanmaya çalış ama ne yapsan da tamamen geçmeyebilir benim öyle bi de sütyen takılıysa onu çıkar bi süre sonra o zaman biraz rahatlıyo
Bende beğendim ordan bitane kuzum yıldızlı onu sipariş edicem akşama eşime de gösterip sonra odasıyka alakalı eksik kalmıcak :)) kapı süsününde son rötuşularını yapıyorm paylaşıcam
Valla yaptım kuzum herşeyimi tek başıma. Tüller ve camlar kaldı sadece yarın kadın gelecekmiş o yapsın onlarıda.
Ağrılarım var ama hani çatı ağrısı vs değil . Öyleysede hissetmiyorum...
Söylerşm canım benim :)
Aslında poşetledim kenarı kaldırdım sadece çantaya koyması kaldı. Biberon yeni sipariş ettim o gelsin emziği flan steril edip koycam inşallah yarın hallederim diyorum onlarıda Allah izin berirse.
İnşallah kuzunda sağlıcakla çıkar ameliyattan kuzum. Rabbim uzuuun ömürler versin annesiyle babasıyla :)
Çok güzel olmuşlar canım eline sağlık
Oy maşallah canım. Kokla bizim yerimize de kuzunu :)
Temizliğe yarın bi kadın gelcek kuzum. Temiz yapıyo falan diyorlar kv me ve çevremize hep bu kadın gidito ama ben hiç görmedim de almadım da yarın bakıcaz bakalım. Sen neler yaptırıcaksın söyle sorayım kadına. Esenyurt taraftaydın dimi sen o tarafa gelirmi sorayım hem
Gerçekten çok güzel olmuş ellerine sağlık.. Sağlıkla kavuşmak kalmış bir tek geriye..
Çok güzel olmuşlar canım, ağız tadıyla kullanmak nasip olsun
Bademellaa güle güle kullan ellerine sağlık canım çok güzeller:))
Cok guzel olmuslar canim saglikli gunlerde kullanin insallah
Korkma canım, Allahın izniyle çok güzel geçecek her şeyBenimkide belli değil evhamdan nereye sarıcağımı şaşırdım:))) herşeyi öğrenmeye çalışıyorum korkudan
inşAllah canım.dokgor dediki eğer düzenli hale gelirse kasıpmalar.Yok kuzum ya. Alışveriş bakımından bi odasına fon ya da tül alınacak o kaldı. Ama ev temizliği bilmemnesi bitmedi daha. Dün kv kazık attı resmen sağolsun kadın tuttuk hep diyodu mutfağı o temizler o temizler diye bende yaydım kendimi oturdum. Dün bana gelmiş kalmaya eşim gecede dite( davetsiz habersiz pat diye) bana diyo kadın dolap içlerini silmiyo. Dolaplarını düzenleyelim. Dağınık değil dolaplarm sadece silincek dedim sileriz yarın beraber dedi tamam dedim. Sabah oldu eşime kahvaltı hazırladım işten geliyo diye. Hzır kahvaltıya oturdu sonra çıktı gitti.. mutfağı temizlemek hak getire. 7buçyktan sonra daha şimdi oturdum uzandım hatta belim ağrıdı. Eşime de dedim annen böyke böyle yaptı temizleriz dedi çıktı gitti diye. Güldü unutmuştur dedi . Tabakları indirdi sağolsun ben temizledim uyanınca yerleştiricez..
daha çantamı da hazırlamadım çünkü neyin ucundan tutayım neyi bitireyim hepsi giriyo birbirine. Allahtan yıkalı ütülü herşeyimiz..
Kuzum afifenin bebişi çıktı hastaneden en son evdeydi ama telaşa kapıldı bizde konuşamadık kaç gündür :)
Oy maşallah ya betüşe. Kız heyecan seviyo maşallah bekleyecek Allahın izniyle haftasını :)
Zordur kuzum ya bian önce uyum sağlarsın inşallah. Ne dedi doktorun nasıl oldun
inşAllah canım.doktor dediki son zamanlarda böyle olması normalmiş.eğer kasılmalar 10 dakikada bir düzenli hale gelirse doğumhaneye gitmen gerekli.zamanın azaldığını biliyorumda, doktor böyle söyleyince baya heyecan yaptımYok kuzum ya. Alışveriş bakımından bi odasına fon ya da tül alınacak o kaldı. Ama ev temizliği bilmemnesi bitmedi daha. Dün kv kazık attı resmen sağolsun kadın tuttuk hep diyodu mutfağı o temizler o temizler diye bende yaydım kendimi oturdum. Dün bana gelmiş kalmaya eşim gecede dite( davetsiz habersiz pat diye) bana diyo kadın dolap içlerini silmiyo. Dolaplarını düzenleyelim. Dağınık değil dolaplarm sadece silincek dedim sileriz yarın beraber dedi tamam dedim. Sabah oldu eşime kahvaltı hazırladım işten geliyo diye. Hzır kahvaltıya oturdu sonra çıktı gitti.. mutfağı temizlemek hak getire. 7buçyktan sonra daha şimdi oturdum uzandım hatta belim ağrıdı. Eşime de dedim annen böyke böyle yaptı temizleriz dedi çıktı gitti diye. Güldü unutmuştur dedi . Tabakları indirdi sağolsun ben temizledim uyanınca yerleştiricez..
daha çantamı da hazırlamadım çünkü neyin ucundan tutayım neyi bitireyim hepsi giriyo birbirine. Allahtan yıkalı ütülü herşeyimiz..
Kuzum afifenin bebişi çıktı hastaneden en son evdeydi ama telaşa kapıldı bizde konuşamadık kaç gündür :)
Oy maşallah ya betüşe. Kız heyecan seviyo maşallah bekleyecek Allahın izniyle haftasını :)
Zordur kuzum ya bian önce uyum sağlarsın inşallah. Ne dedi doktorun nasıl oldun
Doğru diyosun internetten okudukça geriliyo insan valla inşallah güzel güzel doğum hikayelerimizi yazarız şuraya:)Korkma canım, Allahın izniyle çok güzel geçecek her şey
Kendini sakinleştirmek için başka şeyler yapmayı dene. İnternette ne kadar çok okursan o kadar çok kötü şeylerle karşılaşma ihtimalin artar. En güzeli akışına bırakmaya çalışmakta. Zaten daha çok var sana en uygun doğum yönteminin kararlaştırılmasına, normal olacaksa sezeryanla ilgili olan meselelerde boşuna strese girmemiş olursun böylece
Benim daha doktorumdan doğumla ilgili bir yorum yokken, ben burada sizleri okudukça heyecanlanıp doğuracak gibi oluyorumhayır bir de daha günüm var, yakın olsa gaza gelip çoktan doğurmuştum sanırım
İyi ki varsınız kızlar, bu bekleyiş başka türlü geçmezdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?