2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
LezzetliCipetpet sende reyap a gidiyodun değilmi? Anestezi uzmanı falan nasıl orda hiç bilgin varmı? Duyduğun bişey falan doğum yaklaştıkça stres bastı ne olur ne olmaz diye herşeyi sorguluyorum
Yok canım bilmiyorum, benim doğum normal mi sezeryan mı olacak o da belli değil henüz.

Cok sagol canim bugun agrim yok cok sukur ki rabbim sag salim dogum etmeyi nasip etsin hepimize gervekten artk agrilarimiz fzlalastti kndimiz agirlastik zoe olmaya basladi

Masallah gözün aydın olsun darisi başımıza canim :)

Sutyen takmiorm hic evde cnm bebek daha donmemisti gecen hafta bu hafta döndü demekki acisada canimiz mutlu oluyoruz buda ayri bsey hehehe

sağol cnm merakla seninkini bekliyorum :)

Gerçekten çok güzel olmuş ellerine sağlık.. Sağlıkla kavuşmak kalmış bir tek geriye..

evet cnm hayırlısıyla inş. çok teşekkür ederim

Çok güzel olmuşlar canım, ağız tadıyla kullanmak nasip olsun

amin cnm çok teşekkür ederim

Bademellaa güle güle kullan ellerine sağlık canım çok güzeller:))

çok teşekkür ederim :)

Cok guzel olmuslar canim saglikli gunlerde kullanin insallah

amin cnm çok teşekkür ederim :)

Benimkide belli değil evhamdan nereye sarıcağımı şaşırdım:))) herşeyi öğrenmeye çalışıyorum korkudan
Korkma canım, Allahın izniyle çok güzel geçecek her şey

Kendini sakinleştirmek için başka şeyler yapmayı dene. İnternette ne kadar çok okursan o kadar çok kötü şeylerle karşılaşma ihtimalin artar. En güzeli akışına bırakmaya çalışmakta. Zaten daha çok var sana en uygun doğum yönteminin kararlaştırılmasına, normal olacaksa sezeryanla ilgili olan meselelerde boşuna strese girmemiş olursun böylece

inşAllah canım.dokgor dediki eğer düzenli hale gelirse kasıpmalar.
inşAllah canım.doktor dediki son zamanlarda böyle olması normalmiş.eğer kasılmalar 10 dakikada bir düzenli hale gelirse doğumhaneye gitmen gerekli.zamanın azaldığını biliyorumda, doktor böyle söyleyince baya heyecan yaptım

Doğru diyosun internetten okudukça geriliyo insan valla inşallah güzel güzel doğum hikayelerimizi yazarız şuraya:)

Benim 16 gün kaldı ama benim doktordan da yorum yok
Çatı muayenesi vs yapmadı. Suyun gelirse hastaneye gel diyor sadece :)

Benim doktorum da hic yorum yapmiyordu, son gittigimde sureci bana bir anlatir misiniz dedim. O da bildigimiz seyleri anlatti, nisan gelmesi su gelmesi sancilarin duzenli olmasi vs vs :) kolay bisey degildir normal dogum ama herkes doguruyo sen de yapabilirsin dedi, bi yandan kizdim moral bozuyo diye, bi yandan boyle dogrucu olmasi hosuma gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…