2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Iki gün sonra doktorum sezeryan tarihimi kesinlestirecek .
Ben onun istediği günden iki üç gün sonrayi teklif etsem kabul eder mi sizce?
Erken olmasını gerektirecek bir durum yok şu an biraz daha mi beklesem diyorum

Onu bilmiyorum da .

benim bu günlerde acayip midem eksiyor. Acaba usutuyor muyum ?
Çok defa istifra ettim bu ay içinde .

Aranızda lohusa sendromu yaşayan var mı? Ben çok fenayım ya

Kendini iyi hissetigimde canım hepsi geçecek. Su an yanindaki cennet kokulu yavrunla bir daha ele geçmeyecek en güzel zamanları yaşıyorsun güzel şeylere odaklan . Olumsuz bir şey düşünme .
Devamlı şukret çünkü bu sendroma inandigin müddetçe ruhun karamsarlasir. Sen böyle bir sendromun saçma yalan dolan olduğuna kendini inandirirsan geçecek

Yarın sabah ameliyat olacak bebeğim. Dualarını esirgemeyenlerden Allah razı olsun. İnşallah iyi geçer. Daha göremedim bile yavrumu.
Allahım şifa versin inşallah. Bir hafta önce doğum yaptım o gün de aklıma gelidkçe dua ettim hala aklıma geldikçe ediyorum. Hiç kötü bişey düşünme de sütün kesilmesin.

ben varım yanıyorum da üstelik

Çok güzel olmuslar canim ellerine saglik. Rabbim agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin

amin cnm çok teşekkür ederim :)

Çok doğru söylüyorsunuz ama toparlanamıyorum. Çok aşırı sarsıldım nedense.
Çok teşekkür ederim desteğiniz için.

Sen hiç hissetmedin mi peki sanciyi canim
Yani boyle bebek toplanir gibi karnim kasildi hafif onun disinda agri aci hissetmedim. Benim bebek toplaniyor zannettiklerim sanciymis, cuma tekrar cagirdi doktor suyu normal, rahim agzi normal, rahim uzunlugu normal ama sanci var. Progestan kullanarak devam edecekmisim bakalim...

Magnezyum da verdi mi canım? Progestan iyi gelecektir sancılarına.
Rahim uzunluğunun kısalmamış olması da çok iyi. Sen yine de bol bol dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…