Kizlar ben gece yattigimda midemden ve yemek borumdan garip garip sesler geliyor. Hani karin guruldamasi olur ya onun gibi ama daha yukarida. Dun aksam esimi uyutmadi sesim, marti gibi ses cikariyoayn diyor :) gazdan ve bebek cok yukarida oldugu icin oluyordur herhalde dimi, var mi bunu yasayan?
Çok güzel olmuslar canim ellerine saglik. Rabbim agiz tadiyla kullanmayi nasip etsinEki Görüntüle 2201954 Eki Görüntüle 2201955 Eki Görüntüle 2201956
kızlar kapı süsü lohusa tacı çikolata hepsini hallettim nasıl olmuşlar sizce kendim yaptım
Aranızda lohusa sendromu yaşayan var mı? Ben çok fenayım ya
Allahım şifa versin inşallah. Bir hafta önce doğum yaptım o gün de aklıma gelidkçe dua ettim hala aklıma geldikçe ediyorum. Hiç kötü bişey düşünme de sütün kesilmesin.Yarın sabah ameliyat olacak bebeğim. Dualarını esirgemeyenlerden Allah razı olsun. İnşallah iyi geçer. Daha göremedim bile yavrumu.
Kizlar ben gece yattigimda midemden ve yemek borumdan garip garip sesler geliyor. Hani karin guruldamasi olur ya onun gibi ama daha yukarida. Dun aksam esimi uyutmadi sesim, marti gibi ses cikariyoayn diyor :) gazdan ve bebek cok yukarida oldugu icin oluyordur herhalde dimi, var mi bunu yasayan?
Çok güzel olmuslar canim ellerine saglik. Rabbim agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin
Yarın sabah ameliyat olacak bebeğim. Dualarını esirgemeyenlerden Allah razı olsun. İnşallah iyi geçer. Daha göremedim bile yavrumu.
Kendini iyi hissetigimde canım hepsi geçecek. Su an yanindaki cennet kokulu yavrunla bir daha ele geçmeyecek en güzel zamanları yaşıyorsun güzel şeylere odaklan . Olumsuz bir şey düşünme .
Devamlı şukret çünkü bu sendroma inandigin müddetçe ruhun karamsarlasir. Sen böyle bir sendromun saçma yalan dolan olduğuna kendini inandirirsan geçecek
Ben de yaniyorum, bebek hala cok yukarida cunku, senin de oyledir muhtemelen.yemege dikkat edince azaliyor biraz.ben varım yanıyorum da üstelik
amin cnm çok teşekkür ederim :)
Allah şifa versin, dualarımız sizinle. güzel haberlerini bekliyoruz inşallahYarın sabah ameliyat olacak bebeğim. Dualarını esirgemeyenlerden Allah razı olsun. İnşallah iyi geçer. Daha göremedim bile yavrumu.
Kizlar nstden anlayan var mi hangi cizgi neye ait oluyor
Eki Görüntüle 2202004
Ben de yaniyorum, bebek hala cok yukarida cunku, senin de oyledir muhtemelen.yemege dikkat edince azaliyor biraz.
Anladim canim sagol. Sancin var dediler ama hic sormak aklima gelmedi hangisi nedir ne durumda sancilar diye:)Aşağıdaki sancı yukarıdaki bebeğin kalbi canım. Düzensiz sancin var iki defa yüze vurmuş hatta
Anladim canim sagol. Sancin var dediler ama hic sormak aklima gelmedi hangisi nedir ne durumda sancilar diye:)
Yani boyle bebek toplanir gibi karnim kasildi hafif onun disinda agri aci hissetmedim. Benim bebek toplaniyor zannettiklerim sanciymis, cuma tekrar cagirdi doktor suyu normal, rahim agzi normal, rahim uzunlugu normal ama sanci var. Progestan kullanarak devam edecekmisim bakalim...Sen hiç hissetmedin mi peki sanciyi canim
Magnezyum da verdi mi canım? Progestan iyi gelecektir sancılarına.Yani boyle bebek toplanir gibi karnim kasildi hafif onun disinda agri aci hissetmedim. Benim bebek toplaniyor zannettiklerim sanciymis, cuma tekrar cagirdi doktor suyu normal, rahim agzi normal, rahim uzunlugu normal ama sanci var. Progestan kullanarak devam edecekmisim bakalim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?