2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Canım haftan daha küçük dikkat et ne olur ne olmaz. Bol su içmeyi progestani ve magnezyumu ihmal etme çünkü bunlar kasılmaya önlüyor.
İdrar yolu enfeksiyonuna bakıldı mi? Benim 29 haftalıkken kasılmam olduğunda sebep enfeksiyon çıktı.
Bir de eğer ilişki yasağı yoksa korunarak ilişki olmasını tavsiye ederim bunu bana malesef doktor söylememişti ama internette gördüm ki meni rahimde kasılmaya sebep oluyormuş.
Son olarak -biliyorum çok zor ama- derslerde oturmaya çalış çünkü ayakta kalmak da çok yoruyor... Eve geldiğinde de ayaklarının altına yükselti koyup öyle uzan.

Canim magnezyum ve kalsiyumdaha once vermisti ama o kadar cok ilac iciyorum ki hic icmedim onu.
Magnezyum da çok iyi geliyor ama canım, sen ihmal etmemeye çalış. Ben kasılma ya da sancı hissettim mi ilk magnezyumla progestana gidiyor elim

Bu arada benim de toplamda 9-10tane ilacım var şimdi. Hele şeker, tansiyon, kalp ilacı üçlüsüyle 80yaşında teyzelere döndüm ama napalım anne olmak zormuş. Her şey bebeklerimiz için

Ona da bakildi canim idrarda bir sey yok şükür. Pek dikkat etmedim aslinda bormal hayatima devam ediyordum, simdi progestanla dikat ederek devam edicem artik. Cok sagol

Ben de 100 çıksa bile senin gibi hissesiyorum
Yani bebek hareketi falan sanıyorum
Meğer o kasılma oluyomuş

Ona da bakildi canim idrarda bir sey yok şükür. Pek dikkat etmedim aslinda bormal hayatima devam ediyordum, simdi progestanla dikat ederek devam edicem artik. Cok sagol

Rica ederim canım inşallah sen de 37 haftayı tamamlayıp huzura erersin :)
Her hangi anormallik hissettiğinde acaba mi söyle mi böyle mi demeden direkt doktora git çünkü ne kadar erken gidersen o kadar kolay bebeği durdururlar riskli bir durum varsa.

Benim de demir vitamin tiroid derken ilacla doyar oldum. Bazen unutuyorum aksatiyorum, magnezyum da iceyim bari napalim )

Üstteki bebeğin kalp atışları
80-100 yazanlar da kasılmalarının şiddeti
Onların düzenli böyle kopyala yapıştır yapmış gibi olması gerekiyor doğum sancısı olması için
Ayy daha 32 ye yeni girdim dur doğum falan olmasin
Zaten sanci disinda her sey normal, vajinal muayene de yapti bir sorun yok. Belki yorulmusumdur okul cikisi falan...

Ya ne kadar doğru bilmiyorum da bağırsak hareketleri/gaz sancısı gibi şeyler de nst de çıkabiliyomuş
Tabiki daha çok erken senin için
Braxton hicks kasılmalarıdır belki

Ya ne kadar doğru bilmiyorum da bağırsak hareketleri/gaz sancısı gibi şeyler de nst de çıkabiliyomuş
Tabiki daha çok erken senin için
Braxton hicks kasılmalarıdır belki
Ben aslinda 1 ay kadar once gitmistim, aracla eve giderken kotu hissettim oturamadim direk hastaneye gittim. O zaman doktor normal dedi kasilmalara,progestan kullan dedi ve magnezyum da verdi ama nstye baglanmadim, o zamandan beri ayni seyi yasiyorum cok da onemsemedim normaldir diye. Baska da bir problem yok zaten, gideyim de magnezyumumu iceyim

Ben 4. Aydan beri magnezyum kalsiyum desteği kullanıyorum, iyi geliyor iç sen magnezyumunu gerisini kafana takma
Daha 6 hafta durur senin oğlan
Seninki dursun Benimki de artık doğsun

Kızlar iyi akşamlar . Bugun doğum gunumuz vardı yazmıstım. Erken kutladık ama bebekle olmayacağı için erken kutladım. Çok şükür bitti herkes ewine gitti mutfagım toplandı daha ne isterim yarın zaten temızlık var bide yarınımız gectı mı benden rahatı olmıcak. Valla üstümden tır yükü kalkmış kadar hafifledim bugunu atlattım ya şükür allah

bendede oluyo cnm istemsiz geğirme gibi bişey neyden oldugunu bılmıyorum. Yanma eşlik etmıyor.

Bu gun kasilmalarim siklasti kizlar. Bi yanim daha var dio bi yanim geliomu acaba diyo. Birde bugun sabahtan beri goguslerim sizlio hani sut iner ya oyle ilk hamileligimde boyle olmamisti var mi basina gelen bilgisi olan
Bugun bende daha dolgun hissettim gogusleri. Ve kasınıyodu

Kızlar konu açmıştım bunalmistim vs. Geçen eşime annem temizliğe gelcek demiştim. Oda annemi niye çağırmadn anneni ta ordan çağırıyosun demişti . Teklif etti ben çağırmazdım zatem dedim . Annemi de çağırırsn dedi . Bende yardima ihtiyacın var mi diye sormayani niye çağırıym falan demiştim tamam çağırırım dedim surat asinca bide üstüne bana laf etti isine geleni yapıyosn diye . Bugün söyledim yarin annem gelecek temizliğe diye . Annene de söyle gelsin dedim aradı esim kv gelemem cok isim var hali yikiycam diye bahane etti zaten gelmeyeceğini biliyodm gelmesini de istemiyodum ama eşim resmen kaldi bu erkekler ne kadar kör yahu :) hic akıllanmiyorlar görmüyorlar su annelerin yüzünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…