Canim magnezyum ve kalsiyumdaha once vermisti ama o kadar cok ilac iciyorum ki hic icmedim onu.Magnezyum da verdi mi canım? Progestan iyi gelecektir sancılarına.
Rahim uzunluğunun kısalmamış olması da çok iyi. Sen yine de bol bol dinlen
Kizlar dogum yapanlariniz oldumu kac haftada dogum yaptiniz bebisleriniz nasil
Yani boyle bebek toplanir gibi karnim kasildi hafif onun disinda agri aci hissetmedim. Benim bebek toplaniyor zannettiklerim sanciymis, cuma tekrar cagirdi doktor suyu normal, rahim agzi normal, rahim uzunlugu normal ama sanci var. Progestan kullanarak devam edecekmisim bakalim...
Magnezyum da çok iyi geliyor ama canım, sen ihmal etmemeye çalış. Ben kasılma ya da sancı hissettim mi ilk magnezyumla progestana gidiyor elimCanim magnezyum ve kalsiyumdaha once vermisti ama o kadar cok ilac iciyorum ki hic icmedim onu.
Kizlar nstden anlayan var mi hangi cizgi neye ait oluyor
Eki Görüntüle 2202004
Ona da bakildi canim idrarda bir sey yok şükür. Pek dikkat etmedim aslinda bormal hayatima devam ediyordum, simdi progestanla dikat ederek devam edicem artik. Cok sagolCanım haftan daha küçük dikkat et ne olur ne olmaz. Bol su içmeyi progestani ve magnezyumu ihmal etme çünkü bunlar kasılmaya önlüyor.
İdrar yolu enfeksiyonuna bakıldı mi? Benim 29 haftalıkken kasılmam olduğunda sebep enfeksiyon çıktı.
Bir de eğer ilişki yasağı yoksa korunarak ilişki olmasını tavsiye ederim bunu bana malesef doktor söylememişti ama internette gördüm ki meni rahimde kasılmaya sebep oluyormuş.
Son olarak -biliyorum çok zor ama- derslerde oturmaya çalış çünkü ayakta kalmak da çok yoruyor... Eve geldiğinde de ayaklarının altına yükselti koyup öyle uzan.
Yani boyle bebek toplanir gibi karnim kasildi hafif onun disinda agri aci hissetmedim. Benim bebek toplaniyor zannettiklerim sanciymis, cuma tekrar cagirdi doktor suyu normal, rahim agzi normal, rahim uzunlugu normal ama sanci var. Progestan kullanarak devam edecekmisim bakalim...
Ona da bakildi canim idrarda bir sey yok şükür. Pek dikkat etmedim aslinda bormal hayatima devam ediyordum, simdi progestanla dikat ederek devam edicem artik. Cok sagol
Benim de demir vitamin tiroid derken ilacla doyar oldum. Bazen unutuyorum aksatiyorum, magnezyum da iceyim bari napalim )Magnezyum da çok iyi geliyor ama canım, sen ihmal etmemeye çalış. Ben kasılma ya da sancı hissettim mi ilk magnezyumla progestana gidiyor elim
Bu arada benim de toplamda 9-10tane ilacım var şimdi. Hele şeker, tansiyon, kalp ilacı üçlüsüyle 80yaşında teyzelere döndüm ama napalım anne olmak zormuş. Her şey bebeklerimiz için
Ayy daha 32 ye yeni girdim dur doğum falan olmasinÜstteki bebeğin kalp atışları
80-100 yazanlar da kasılmalarının şiddeti
Onların düzenli böyle kopyala yapıştır yapmış gibi olması gerekiyor doğum sancısı olması için
Benim de demir vitamin tiroid derken ilacla doyar oldum. Bazen unutuyorum aksatiyorum, magnezyum da iceyim bari napalim )
Ayy daha 32 ye yeni girdim dur doğum falan olmasin
Zaten sanci disinda her sey normal, vajinal muayene de yapti bir sorun yok. Belki yorulmusumdur okul cikisi falan...
Ben aslinda 1 ay kadar once gitmistim, aracla eve giderken kotu hissettim oturamadim direk hastaneye gittim. O zaman doktor normal dedi kasilmalara,progestan kullan dedi ve magnezyum da verdi ama nstye baglanmadim, o zamandan beri ayni seyi yasiyorum cok da onemsemedim normaldir diye. Baska da bir problem yok zaten, gideyim de magnezyumumu iceyimYa ne kadar doğru bilmiyorum da bağırsak hareketleri/gaz sancısı gibi şeyler de nst de çıkabiliyomuş
Tabiki daha çok erken senin için
Braxton hicks kasılmalarıdır belki
Ben 4. Aydan beri magnezyum kalsiyum desteği kullanıyorum, iyi geliyorBen aslinda 1 ay kadar once gitmistim, aracla eve giderken kotu hissettim oturamadim direk hastaneye gittim. O zaman doktor normal dedi kasilmalara,progestan kullan dedi ve magnezyum da verdi ama nstye baglanmadim, o zamandan beri ayni seyi yasiyorum cok da onemsemedim normaldir diye. Baska da bir problem yok zaten, gideyim de magnezyumumu iceyim
Rabbim yardımcısı olsun miniginin insalalh sifa bulsun .Yarın sabah ameliyat olacak bebeğim. Dualarını esirgemeyenlerden Allah razı olsun. İnşallah iyi geçer. Daha göremedim bile yavrumu.
Yarın sabah ameliyat olacak bebeğim. Dualarını esirgemeyenlerden Allah razı olsun. İnşallah iyi geçer. Daha göremedim bile yavrumu.
bendede oluyo cnm istemsiz geğirme gibi bişeyKizlar ben gece yattigimda midemden ve yemek borumdan garip garip sesler geliyor. Hani karin guruldamasi olur ya onun gibi ama daha yukarida. Dun aksam esimi uyutmadi sesim, marti gibi ses cikariyoayn diyor :) gazdan ve bebek cok yukarida oldugu icin oluyordur herhalde dimi, var mi bunu yasayan?
Bugun bende daha dolgun hissettim gogusleri. Ve kasınıyoduBu gun kasilmalarim siklasti kizlar. Bi yanim daha var dio bi yanim geliomu acaba diyo. Birde bugun sabahtan beri goguslerim sizlio hani sut iner ya oyle ilk hamileligimde boyle olmamisti var mi basina gelen bilgisi olan
Heh aynen oyle, tam gegirme gibi de degil de boyle gik gik kus gibi sesler cikariyorum :))bendede oluyo cnm istemsiz geğirme gibi bişeyneyden oldugunu bılmıyorum. Yanma eşlik etmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?