2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ay hadi gözün aydın bu haftayı bitirmeden islerini bitir insalalh sonra bebeğini bekle :)

Yarın sabah ameliyat olacak bebeğim. Dualarını esirgemeyenlerden Allah razı olsun. İnşallah iyi geçer. Daha göremedim bile yavrumu.
Allah yardımcınız olsun.inşAllah iyi olucak bebeğin
Benimde kaç gündür karnımda hareketlenme var.dün sanki çat-çut diye bişeyler patladı içimde.çok tuhaf sesler geliyor

Benimde normal dogum 3.gün geldi cok sükür. Lansinoh kullandim ama ben etkisini göremedim senin dedigine bakiyim saol canim

Bende hep allahin rezzak ismini zikrettim bebegimi gogsume yatirinca dualar ettim 3.gün geldi ama o kadar yara oldularki cok zorlaniyorum

Bu gun kasilmalarim siklasti kizlar. Bi yanim daha var dio bi yanim geliomu acaba diyo. Birde bugun sabahtan beri goguslerim sizlio hani sut iner ya oyle ilk hamileligimde boyle olmamisti var mi basina gelen bilgisi olan

Benim de iki gündür göğsüm sızlıyor normal heralde canım. Hindistan Cevizi yağı sürdüm o biraz rahatlatti

Bende hep allahin rezzak ismini zikrettim bebegimi gogsume yatirinca dualar ettim 3.gün geldi ama o kadar yara oldularki cok zorlaniyorum

Yaraya garmastan pomat çok iyi geliyor canım. Bir de emzirirken göğsünün koyu renkli kısmını bebeğin ağzına ver. Sadece ucunu alırsa yara olur

Benim de tam tersi esim kv ile gorumcem yaptilar temizliğimi esim zorladi tabi gelin yardims falan diye

Yarın sabah ameliyat olacak bebeğim. Dualarını esirgemeyenlerden Allah razı olsun. İnşallah iyi geçer. Daha göremedim bile yavrumu.

Canım az daha sabret.oğluşunla guzel günler yakında insaAllah Rabbim şafi ismi hürmetine şifa nasip etsin miniğe

Benim de tam tersi esim kv ile gorumcem yaptilar temizliğimi esim zorladi tabi gelin yardims falan diye
Masallah olsun zorlamış sonuçta. Benim kv kenarda gezip ortada bulunmaya bayılır . Söz hakki olmayacak en azindan ben yaptim ben ettim diye . O yüzden rahatladim . Zaten annem gelmesw kendim yavas yavas yapardım ona yine muhtac olmak istemezdim . Kadinin huyunu biliyorum cunku.

Yaraya garmastan pomat çok iyi geliyor canım. Bir de emzirirken göğsünün koyu renkli kısmını bebeğin ağzına ver. Sadece ucunu alırsa yara olur
Meme dokum cok inceymis agzina verene kadar tecrubesizlikten hep yara oldu yarik yarik oldu. Surekli emzirdigim icin iyilesmiyorda. garmastani denicem bakalim insallah ise yarar.

Doğum yapan arkadaşlar bebişlerin durumu nasıl? Bizimki bı gece iyiyse diğer gece geç saatlere kadar ayaktayız. Memeyi hemen alırken başka zaman tutup tutup bırakıyor falan
Canim senin dogum yaptigini ya görmedim yada gördum hatirlayamiyorum uykusuzluktan beynim yandi :)). Gözün aydin Allah anali babali buyutsun insalah :) benimkide dogdugundan beri beni hic uyutmadi bugun cok sakin. Zorla uyandiriyorum emsin diye banamisin demiyor. Anlamadim gitti.

takip et aç kalmasın şekeri düşmesin. Sarılık olmasın. Uykulu uyanmayan durumlarda bunlar olabiliyor

takip et aç kalmasın şekeri düşmesin. Sarılık olmasın. Uykulu uyanmayan durumlarda bunlar olabiliyor
Sadece bugun boyle oldu. Hic ac birakmadim sutum az diye mama takviyeside yapiyorum hatta. Kaldircam yine birazdan. Yani uyusa dert uyumasa dert kalbim kus misali oldu her hareketine carpinti panik halndeyim

Teşekkür ederim aminn canım ben de şimdi hatırlayamadim konuşup konuşmadığimizi :)) ben de biranda bebegime kavuştum.senin de tekrardan gözün aydın canim , Allah anali babalı büyütsun

Sorma bir günleri bir gününe uymuyor.baslarda benimki de öyle zorla uyandiriyorduk sarilik geçirir gibi oldu uyanmiyordu. Şimdi uyanıyor. Hatta bazen işte ne kendi uyuyor ne bizi uyutuyor :)) tam uykuya dalar gibi oluyor pat gözleri açıyor :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…