- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
Ay hadi gözün aydın bu haftayı bitirmeden islerini bitir insalalh sonra bebeğini bekle :)Kızlar iyi akşamlar . Bugun doğum gunumuz vardı yazmıstım. Erken kutladık ama bebekle olmayacağı için erken kutladım. Çok şükür bitti herkes ewine gitti mutfagım toplandı daha ne isterimyarın zaten temızlık var bide yarınımız gectı mı benden rahatı olmıcak. Valla üstümden tır yükü kalkmış kadar hafifledim bugunu atlattım ya şükür allah
Aynen kuzum ya. Ay cuma itibariyle doğabilir bnceAy hadi gözün aydın bu haftayı bitirmeden islerini bitir insalalh sonra bebeğini bekle :)
Dualarım seninle iyi geçicek kötü düşünme bebişinide bol bol görüceksin haberlerini bekliyoruzYarın sabah ameliyat olacak bebeğim. Dualarını esirgemeyenlerden Allah razı olsun. İnşallah iyi geçer. Daha göremedim bile yavrumu.
Bencede fazla kalip stres yasatmasinin anlamı yokAynen kuzum ya. Ay cuma itibariyle doğabilir bnce
Allah yardımcınız olsun.inşAllah iyi olucak bebeğinYarın sabah ameliyat olacak bebeğim. Dualarını esirgemeyenlerden Allah razı olsun. İnşallah iyi geçer. Daha göremedim bile yavrumu.
Benimde kaç gündür karnımda hareketlenme var.dün sanki çat-çut diye bişeyler patladı içimde.çok tuhaf sesler geliyorKizlar ben gece yattigimda midemden ve yemek borumdan garip garip sesler geliyor. Hani karin guruldamasi olur ya onun gibi ama daha yukarida. Dun aksam esimi uyutmadi sesim, marti gibi ses cikariyoayn diyor :) gazdan ve bebek cok yukarida oldugu icin oluyordur herhalde dimi, var mi bunu yasayan?
Benimde normal dogum 3.gün geldi cok sükür. Lansinoh kullandim ama ben etkisini göremedim senin dedigine bakiyim saol canimcanım yara olduysa sağma artık yaraların iyileşmez yoksa. Bende salı günü doğum yaptım yara oldu sağdırmadı emzirme danışmanı. Garmastan kremi kullanabilirsin hızlı iyileştiriyor. Ben normal doğum yapmama rağmen hemen gelmedi sütüm. Senin de öyle olabilir
Bende hep allahin rezzak ismini zikrettim bebegimi gogsume yatirinca dualar ettim 3.gün geldi ama o kadar yara oldularki cok zorlaniyorumCanım guzelce duşunu al göğsüne masaj yap. Her fırsatta dinlen ve bol sıvı tüket. Bebeğinle ten tene temas kur. Üstüne hiç bişe giymeden bebeği kendi göğsüne yatır ve ellerini yüzünü kendi göğsüne sür inşallah süt hormonları aktif olacaktır. Sütünün dolup tastığini hayal et. Allah'ın er-Rezzak ismini okuyup dua et. Rabbim bebeğine bol bol rızık versin inşallah canım
Bu gun kasilmalarim siklasti kizlar. Bi yanim daha var dio bi yanim geliomu acaba diyo. Birde bugun sabahtan beri goguslerim sizlio hani sut iner ya oyle ilk hamileligimde boyle olmamisti var mi basina gelen bilgisi olan
Bende hep allahin rezzak ismini zikrettim bebegimi gogsume yatirinca dualar ettim 3.gün geldi ama o kadar yara oldularki cok zorlaniyorum
Benim de tam tersi esim kv ile gorumcem yaptilar temizliğimi esim zorladi tabi gelin yardims falan diyeKızlar konu açmıştım bunalmistim vs. Geçen eşime annem temizliğe gelcek demiştim. Oda annemi niye çağırmadn anneni ta ordan çağırıyosun demişti . Teklif etti ben çağırmazdım zatem dedim . Annemi de çağırırsn dedi . Bende yardima ihtiyacın var mi diye sormayani niye çağırıym falan demiştim tamam çağırırım dedim surat asinca bide üstüne bana laf etti isine geleni yapıyosn diye . Bugün söyledim yarin annem gelecek temizliğe diye . Annene de söyle gelsin dedim aradı esim kv gelemem cok isim var hali yikiycam diye bahane ettizaten gelmeyeceğini biliyodm gelmesini de istemiyodum ama eşim resmen kaldi bu erkekler ne kadar kör yahu :) hic akıllanmiyorlar görmüyorlar su annelerin yüzünü
Yarın sabah ameliyat olacak bebeğim. Dualarını esirgemeyenlerden Allah razı olsun. İnşallah iyi geçer. Daha göremedim bile yavrumu.
Masallah olsun zorlamış sonuçta. Benim kv kenarda gezip ortada bulunmaya bayılır . Söz hakki olmayacak en azindan ben yaptim ben ettim diye . O yüzden rahatladim . Zaten annem gelmesw kendim yavas yavas yapardım ona yine muhtac olmak istemezdim . Kadinin huyunu biliyorum cunku.Benim de tam tersi esim kv ile gorumcem yaptilar temizliğimi esim zorladi tabi gelin yardims falan diye
Meme dokum cok inceymis agzina verene kadar tecrubesizlikten hep yara oldu yarik yarik oldu. Surekli emzirdigim icin iyilesmiyorda. garmastani denicem bakalim insallah ise yarar.Yaraya garmastan pomat çok iyi geliyor canım. Bir de emzirirken göğsünün koyu renkli kısmını bebeğin ağzına ver. Sadece ucunu alırsa yara olur
Canim senin dogum yaptigini ya görmedim yada gördum hatirlayamiyorum uykusuzluktan beynim yandi :)). Gözün aydin Allah anali babali buyutsun insalah :) benimkide dogdugundan beri beni hic uyutmadi bugun cok sakin. Zorla uyandiriyorum emsin diye banamisin demiyor. Anlamadim gitti.Doğum yapan arkadaşlar bebişlerin durumu nasıl? Bizimki bı gece iyiyse diğer gece geç saatlere kadar ayaktayız. Memeyi hemen alırken başka zaman tutup tutup bırakıyor falan
takip et aç kalmasın şekeri düşmesin. Sarılık olmasın. Uykulu uyanmayan durumlarda bunlar olabiliyorCanim senin dogum yaptigini ya görmedim yada gördum hatirlayamiyorum uykusuzluktan beynim yandi :)). Gözün aydin Allah anali babali buyutsun insalah :) benimkide dogdugundan beri beni hic uyutmadi bugun cok sakin. Zorla uyandiriyorum emsin diye banamisin demiyor. Anlamadim gitti.
Sadece bugun boyle oldu. Hic ac birakmadim sutum az diye mama takviyeside yapiyorum hatta. Kaldircam yine birazdan. Yani uyusa dert uyumasa dert kalbim kus misali oldu her hareketine carpinti panik halndeyimtakip et aç kalmasın şekeri düşmesin. Sarılık olmasın. Uykulu uyanmayan durumlarda bunlar olabiliyor
of geçecek merak etme ilk doğumda olmuştum bendeAranızda lohusa sendromu yaşayan var mı? Ben çok fenayım ya
Canim senin dogum yaptigini ya görmedim yada gördum hatirlayamiyorum uykusuzluktan beynim yandi :)). Gözün aydin Allah anali babali buyutsun insalah :) benimkide dogdugundan beri beni hic uyutmadi bugun cok sakin. Zorla uyandiriyorum emsin diye banamisin demiyor. Anlamadim gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?