- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Yok kuzum ben gidip geliyorum oralarda değilim ama kadına sorucam yarın gelirse haberleşiriz özelden seninle :)Hemen reyap ın yanındayım sen buralarda değilmiydin aa reyap a geliyosun diye öyle sandım.Banyonun duşakabini, camlar bir de mutfak dolaplarının sadece dışı falan yüzeysel şeyler istiyorum aslında.Dolap içleri vs olmayacak
Bugün bitirmek hedefimdi ama olmadı malesef mutfağı temizleyince.. yarnda kadın gelecek diğer gün bitirir fotoğraf atarm diye düşünüyorum inşallah :)sağol cnm merakla seninkini bekliyorum :)
evet cnm hayırlısıyla inş. çok teşekkür ederim
amin cnm çok teşekkür ederim
çok teşekkür ederim :)
amin cnm çok teşekkür ederim :)
:)) bakit daralıyo kuzum illaki olacak bunlar. Sende dikkat et dakikasına vs. İnşallah kolay bi doğum olur sağlıcakla alırsın kucağına :)inşAllah canım.dokgor dediki eğer düzenli hale gelirse kasıpmalar.
inşAllah canım.doktor dediki son zamanlarda böyle olması normalmiş.eğer kasılmalar 10 dakikada bir düzenli hale gelirse doğumhaneye gitmen gerekli.zamanın azaldığını biliyorumda, doktor böyle söyleyince baya heyecan yaptım
inşAllah canım.çok sağol.seninde umarım kolay olurYok kuzum ben gidip geliyorum oralarda değilim ama kadına sorucam yarın gelirse haberleşiriz özelden seninle :)
Bugün bitirmek hedefimdi ama olmadı malesef mutfağı temizleyince.. yarnda kadın gelecek diğer gün bitirir fotoğraf atarm diye düşünüyorum inşallah :)
:)) bakit daralıyo kuzum illaki olacak bunlar. Sende dikkat et dakikasına vs. İnşallah kolay bi doğum olur sağlıcakla alırsın kucağına :)
Amin canim :)) benimki dogali daha 5 gün oldu ilk defa bu aksamdan beri boyle deliksiz uyudu. Kaldirip emziriyorum geri uyuyor. Emzirirken cekisi falan iyi. Annem sarilik olsa emmeye hali olmaz dedi ama icim rahat degil. sabah topuk kani alincak sorcamTeşekkür ederim aminn canım ben de şimdi hatırlayamadim konuşup konuşmadığimizi :)) ben de biranda bebegime kavuştum.senin de tekrardan gözün aydın canim , Allah anali babalı büyütsun
Sorma bir günleri bir gününe uymuyor.baslarda benimki de öyle zorla uyandiriyorduk sarilik geçirir gibi oldu uyanmiyordu. Şimdi uyanıyor. Hatta bazen işte ne kendi uyuyor ne bizi uyutuyor :)) tam uykuya dalar gibi oluyor pat gözleri açıyor :))))
Teşekkür ederimm:))Yok kuzum ben gidip geliyorum oralarda değilim ama kadına sorucam yarın gelirse haberleşiriz özelden seninle :)
Bugün bitirmek hedefimdi ama olmadı malesef mutfağı temizleyince.. yarnda kadın gelecek diğer gün bitirir fotoğraf atarm diye düşünüyorum inşallah :)
:)) bakit daralıyo kuzum illaki olacak bunlar. Sende dikkat et dakikasına vs. İnşallah kolay bi doğum olur sağlıcakla alırsın kucağına :)
Amin canim :)) benimki dogali daha 5 gün oldu ilk defa bu aksamdan beri boyle deliksiz uyudu. Kaldirip emziriyorum geri uyuyor. Emzirirken cekisi falan iyi. Annem sarilik olsa emmeye hali olmaz dedi ama icim rahat degil. sabah topuk kani alincak sorcam
Guzel kasim anneleri :)
Biz bugun dr kontrolune gittik 39+5 iz
4 cm acigimiz var , esimle biraz yuruyuse cikicaz birazdan , hafif kasilmalarim var eger 5 dk ya inerse kendi calistigim hastaneye gidicez ve de bebekle ilgili bir sorun olmazsa eger suda dogum dusuyorum , PDA siz ..
Cok heyecanliyim dogum bölümünde calisip baska bebeklerin bakimini yaparken insallah bir gun diyordum suanda orrda kendi bebegimi kucagima alicam cok degisik bir duygu , heyecanli ve yorgunum..
Eger hersey sakin kalirsa uyumayi planliyorum bugun ,
Bebegini kucagina alan anneleri tebrik ediyorum darisi basimiza insallah bizlerde saglikla aliriz mis kokulu bebeklerimizi kucagimiza ..
GuunaydinnnSelamlar, bebeğiniz doğdu mu acaba? :)
Evet kesinlikle :) gece 1 defa kalkınca nasil mutlu oluyorummm oda asiri yorgun olursam oluyor ve su tüketmemeye calisiyorum aksam 8den sonraYine 5 defa falan wc için kalktım bugün gece boyu saatte bir. Deliksiz uyamak nedir unuttum . Bebeğimin canı sağolsun anneyi hazırlıyor doğum sonrası hayata ve uykusuz gecelere
Veee sonunda beklenen ay geldiiiii
Son gebe gunlerimiz güzelliklerle geçsin inşallah
Bu ay bitmeden hepimiz bebislerimizi kucagimiza alacağız Allah'ın izniyle
Amin inşallah, bende dün nihayet bir ay aradan sonra doktora gittim , nst girdim vs ama birşey çıkmadı, herşey yolunda baş aşağıyız, kilomuz 3 ya da 3 e yaklaşmış, 38+3 üz, Şafak 11 gibi, atarsa 12suyu falan da yerinde, şimdilik Doğum da normal görünüyor dedi.. son anda birşey çıkar terslik olur diye çok korkuyorum .. rabbim herkese kolay Doğum nasip etsin...
Ne krem ne yağ ne şampuan ben bebeğe de kendime de henüz tıbbı ya da kişisel bakım ürünü almadımbilmiyorum ne alacağımı da
Amin inşallah, bende dün nihayet bir ay aradan sonra doktora gittim , nst girdim vs ama birşey çıkmadı, herşey yolunda baş aşağıyız, kilomuz 3 ya da 3 e yaklaşmış, 38+3 üz, Şafak 11 gibi, atarsa 12suyu falan da yerinde, şimdilik Doğum da normal görünüyor dedi.. son anda birşey çıkar terslik olur diye çok korkuyorum .. rabbim herkese kolay Doğum nasip etsin...
Ne krem ne yağ ne şampuan ben bebeğe de kendime de henüz tıbbı ya da kişisel bakım ürünü almadımbilmiyorum ne alacağımı da
Guunaydinnn
Hayir malesef bekliyoruz suan da bi gelisme yok ... 40 hafta boyunca bu bebek bize yuzunu bile göstermedi ... suanda keyfi de yerinde
Saglicakla gelselerde sarilabilsek
Az önce nisanim geldi , esim de uyuyor bende kalkip biraz haberlere bakar , dusumu alirim, plates topuyla zaman gecirip bir iki saat uyumaya calisirim biraz daha ..
belki gun icinde dogum baslar umuyorum insallah 39+6haftalar aylar hic bitmicek gibi geliyordu ...
Sizlerede kolayy dogumlar diliyorumm
Insallahh yaa , dr acilma var dediginde zaten cok duygusallastimYaa çok heyecanlı
Sonuna kadar da beklemiş zaten
Bizi de haberdar et lütfen
Kolaylıklar dilerim :)
Az önce nisanim geldi , esim de uyuyor bende kalkip biraz haberlere bakar , dusumu alirim, plates topuyla zaman gecirip bir iki saat uyumaya calisirim biraz daha ..
belki gun icinde dogum baslar umuyorum insallah 39+6haftalar aylar hic bitmicek gibi geliyordu ...
Sizlerede kolayy dogumlar diliyorumm
Canim gozun aydin saglicakla kavusmussin bebegine cok sevindim. 4 ayakli oglun nasil karsiladi kardesini kiskanclik yaptimi ne gibi onlemler aliyorsun azcik fikir ver bu garibana
Cnm ben sana cvp yazmıştım ama paylaşmamışım
Amin cnm darısı bekleyen herkesin başına. Büyük oğluma hastaneden çıkmadan eşim bebeğin kirli kıyafetini getirdi cnm gelmeden kokusunu alsın diye. Onun dışında çok da bir önlem aldığımızı söyleyenem. Evin kalabalıklığı ile zaten şaşkındı kedim. Bebişi koklayıp gidiyor. Eşyalarına da ellemiyor safece beşiğine yatıyor. Onu kullanmaya başlamadık daha.
Bir de veteriner bebeği kabullenmeseysdi etrafa fln işerdi demiş. O yüzden şimdilik durumlar bizde iyi. Sende gönlünü ferah tut kediler akıllı hayvanlar bebeğe birşy yapmazşar Allahın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?