2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yok kuzum ben gidip geliyorum oralarda değilim ama kadına sorucam yarın gelirse haberleşiriz özelden seninle :)
sağol cnm merakla seninkini bekliyorum :)

evet cnm hayırlısıyla inş. çok teşekkür ederim

amin cnm çok teşekkür ederim

çok teşekkür ederim :)

amin cnm çok teşekkür ederim :)
Bugün bitirmek hedefimdi ama olmadı malesef mutfağı temizleyince.. yarnda kadın gelecek diğer gün bitirir fotoğraf atarm diye düşünüyorum inşallah :)
:)) bakit daralıyo kuzum illaki olacak bunlar. Sende dikkat et dakikasına vs. İnşallah kolay bi doğum olur sağlıcakla alırsın kucağına :)

inşAllah canım.çok sağol.seninde umarım kolay olur

Amin canim :)) benimki dogali daha 5 gün oldu ilk defa bu aksamdan beri boyle deliksiz uyudu. Kaldirip emziriyorum geri uyuyor. Emzirirken cekisi falan iyi. Annem sarilik olsa emmeye hali olmaz dedi ama icim rahat degil. sabah topuk kani alincak sorcam

Teşekkür ederimm:))

Evet canım okudum dogum mesajini masaAllah çok kolay gelişmiş doğum olayın :) hastaneden çıkarken sarılığina bakiyorlar, yarın doktor da büyük ihtimal testi tekrarlar canim

Selamlar, bebeğiniz doğdu mu acaba? :)

Yine 5 defa falan wc için kalktım bugün gece boyu saatte bir. Deliksiz uyamak nedir unuttum . Bebeğimin canı sağolsun anneyi hazırlıyor doğum sonrası hayata ve uykusuz gecelere
Evet kesinlikle :) gece 1 defa kalkınca nasil mutlu oluyorummm oda asiri yorgun olursam oluyor ve su tüketmemeye calisiyorum aksam 8den sonra

Veee sonunda beklenen ay geldiiiii
Son gebe gunlerimiz güzelliklerle geçsin inşallah

Bu ay bitmeden hepimiz bebislerimizi kucagimiza alacağız Allah'ın izniyle

Amin inşallah, bende dün nihayet bir ay aradan sonra doktora gittim , nst girdim vs ama birşey çıkmadı, herşey yolunda baş aşağıyız, kilomuz 3 ya da 3 e yaklaşmış, 38+3 üz, Şafak 11 gibi, atarsa 12 suyu falan da yerinde, şimdilik Doğum da normal görünüyor dedi.. son anda birşey çıkar terslik olur diye çok korkuyorum .. rabbim herkese kolay Doğum nasip etsin...

Ne krem ne yağ ne şampuan ben bebeğe de kendime de henüz tıbbı ya da kişisel bakım ürünü almadım bilmiyorum ne alacağımı da

Diğer şeyler hazır olsun da onları sen doğuma bile gitsen eşin girer bir eczaneden alır canım önemli değil

Bende almadim ilk ay bebege kimyasal önerilmiyor , banyo yaparken papatya cayiyla yapicam bende , deneyimli ebelerden aldigim tavsiyeler bunlar ,

2. Aydan sonrasi icinde weleda urunlerinden aldim bebegime .. umarim degistirmek zorunda kalmam , memnun kaliriz .
Islak bez yerine de pamuk ve papatya cayi kulllanicam evde .
Islak bezi sadece disarda kullanmayi dusunuyorum

Göz cevresi temizligi icin eczaneden steril kompres ve NaCl 0,9 aldim

Son düzenleme:
Guunaydinnn
Hayir malesef bekliyoruz suan da bi gelisme yok ... 40 hafta boyunca bu bebek bize yuzunu bile göstermedi ... suanda keyfi de yerinde
Saglicakla gelselerde sarilabilsek

Yaa çok heyecanlı
Sonuna kadar da beklemiş zaten
Bizi de haberdar et lütfen
Kolaylıklar dilerim :)

Güzel de bir kahvaltı yap canım doğumda gücün kuvvetin yerinde olsun :)
Hadi inşallah guzelliklerle kavuşun birbirinize
Bir de suyun gelebilir bezini giy simdiden istersen

Canim gozun aydin saglicakla kavusmussin bebegine cok sevindim. 4 ayakli oglun nasil karsiladi kardesini kiskanclik yaptimi ne gibi onlemler aliyorsun azcik fikir ver bu garibana

Cnm ben sana cvp yazmıştım ama paylaşmamışım

Amin cnm darısı bekleyen herkesin başına. Büyük oğluma hastaneden çıkmadan eşim bebeğin kirli kıyafetini getirdi cnm gelmeden kokusunu alsın diye. Onun dışında çok da bir önlem aldığımızı söyleyenem. Evin kalabalıklığı ile zaten şaşkındı kedim. Bebişi koklayıp gidiyor. Eşyalarına da ellemiyor safece beşiğine yatıyor. Onu kullanmaya başlamadık daha.

Bir de veteriner bebeği kabullenmeseysdi etrafa fln işerdi demiş. O yüzden şimdilik durumlar bizde iyi. Sende gönlünü ferah tut kediler akıllı hayvanlar bebeğe birşy yapmazşar Allahın izniyle.

Insallah canim. Cok sevindim sikintinizin olmamasina bende battaniyesini gondermeyi dusinuyorum koklasin die. Aslinda simdiden aralarinda bi bag olduginu dusunuyorum cunku hep gelip karnima yatiyor. O gelince kizimda icerden tekmelemeye baslior. Tek cekincem benimkinin yawru olmasi kardesi geldiginde 6 aylik olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…