2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bencede fazla kalip stres yasatmasinin anlamı yok disari bile cikmiyorum korkudan suyum falan gelir tek basimayken diye
Haha sorma oğlumdada ben oyleydım hıkayeler okuyodum şarrrr diye gelıyo heryer göl oluyo diyenler vardı onları okudukça taksıye bıle korkarak bıner olmultum ama noldu genede evdeyken geldi akıntı sansamda su bu dıyordum annemle bim e gidip gelmiştik sonrada hastaneye gittin yatısımı yaptılar az az gelıyodu oğlumda bundada aslında şöyle bi pazara gitsem akşama doğururum. Zaten hanımefendı kafasını yerlesştire yerleştire bi hal ediyo beni zıplıyorum

Günaydın hanımlar....doğum yapanlara evlatları hayırlı olsun,yavrusunu bekleyenler hayırla kavuşsun inşallah...bugün oğlum 13 günlük oldu ama hala göbeği düşmedisarılık olduk,şu an için sarılık düştü ama acaba sarılıktan mı bu kadar geçe kaldı...bi de biz 3.gun sünnet ettirdik,bi taraftan sarılık bi taraftan sünnet yeri derken göbeğimiz o yüzden mi düşemedi?aslında 2. Çocuğum ama 5 yılda herşeyi unutmuş gibi acemi hissediyorum kendimi...

Eki Görüntüle 2202117 Eki Görüntüle 2202118 Eki Görüntüle 2202119 kızlar bende bunları yaptım nasıl olmuşsizlere de fikir olsun

YA kız çocuğu olunca böyle herşey pembiş-bi hevesli oluyor insan, ben de dün alışverişte kız elbiselerine bakıyordum - oğlan beklediğimiz halde
Ondan herhalde ne süse ne püse ne odaya ne misafirlere dağıtmaya birşeye hevesim Yok herşey dümdüz sade olsun diyorum...
ilk çocuk hiç heyecan heves Yok
Zorakii abimin hanımı kapı süsü yaptırdı kendisi hediye olarak millet benden daha hevesli
İsimli kapı süsü yaptırıp tül aldık...
Doğum sonrası da dağıtmaya hatıra olarak anahtarlık yapmayı düşündük hanı şarkhanda toptan ayıcıklar satılıyor-anahtar askıları da elimizde dikeriz olur biter dedik...

Eklentiler

• AB368EC4-07FD-4CAB-AF00-13F2E24D263D.webp
    184,1 KB · Görüntüleme: 55
Merhaba benim oğlum da 9 günlük oldu. Hala göbeği düşmedi ama baya kurudu artık. Sünnetle ilgili olmaz bence 1 günlükken bende yaptırdım. Sarılık deseniz 3. gün bizde de başladı. 2 gün önce kontrolümüz vardı doktor herşeye normal dedi. Göbeğin düşmemesine de. Bence endişe etme sen de

doğduğu zaman pek kıymetli olacak annesi. Kız kıyafetlerine baktığın aklına bile gelmeyecek

Benim de iki gündür göğsüm sızlıyor normal heralde canım. Hindistan Cevizi yağı sürdüm o biraz rahatlatti
Benimki icerden bi sizlama canim. Suan gecmis bakalim gun icinde nasil olacak. Benim kasilmalarda aksam canlaniyor. Sezeryan tarihime bugun tam 1 hafta kaldi iyice heyecan basti

Merhaba bisey sorcam sunnet icin belli bir kilonun ustunde mi olmasi gerekiyor bende hastanedeylen yaptiralim istiyorum ne kadar suruyo nasil oluyo ciktiniz mi hemen hastaneden daha bilgi alamadim cocuk cerrahiden her kontrolumde amlyatta oluyo adam

Merhaba bisey sorcam sunnet icin belli bir kilonun ustunde mi olmasi gerekiyor bende hastanedeylen yaptiralim istiyorum ne kadar suruyo nasil oluyo ciktiniz mi hemen hastaneden daha bilgi alamadim cocuk cerrahiden her kontrolumde amlyatta oluyo adam
Belli bi kilonun üstünde olması gerekiyor mu bilmiyorum,oğlum 3.810 gr doğdu,bende gebelik şekeri olduğu için önce çocuk kardiyolojisi inceledi kalbini,sonra diğer iç organlarına ultrason bakıldı,çok şükür herşey normal çıktı...daha sonra çocuk doktoru çocuk cerrahisine konsültasyon gönderdi bizim talebimizle,cerrahide görevli kişi geldi bebeği götürdü (anneannesi ve babası yanında gitti ben gidemedim)yarım saat sonra geldiler...şimdi iyileşti bile

Gozun aydın. Analı babalı büyüsün bebiş benimde 4 ayaklı bi kızım var.evde çok hareketli. Banada fazla düşkün.Tedirgin oluyorum bebeği kabullenecekmi diye mesajın azda olsa moral oldu bana

Tesekkurederim

Evet cnm kız bebek olmasından dolayı belki insan daha çok heves ediyor sanirimbanada eskiden başkalarının yaptıkları bazen çok abartı ve saçma gelirdi ama şimdi kendim yapıyorumhemde büyük bı zevkle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…