kendini hiç kasma düşünki 1 yada 2 dk sürmeyecek bile belkide. Kolay gelsin.Kizlar kontrole gidiyorum nst ye baglanicam sonrasinda cati kontrolu yapacak bir kere daha ne olir dua edin bu sefer olsun cok kotu hissediyorum kendimi
Ayy cok guzel olmus kapı süsünüz. Güzel günlerde kullanin insallah. Valla bende ilk baslarda hep kiz kiz diyodum hersey kiz icin olanlara bakiyodum cicili cicili erkek oldugunu ogrenince once bi burukluk oldu gibi ama hemen alıştım Allahtan erkek fikrine de onlara gorede cok guzel papyonlar susler var annesi kucağına aldiginda tüm hevesin geri gelir o zamanda ugrascak zamanin olmazYA kız çocuğu olunca böyle herşey pembiş-bi hevesli oluyor insan, ben de dün alışverişte kız elbiselerine bakıyordum - oğlan beklediğimiz halde
Ondan herhalde ne süse ne püse ne odaya ne misafirlere dağıtmaya birşeye hevesim Yok herşey dümdüz sade olsun diyorum...
ilk çocuk hiç heyecan heves Yok
Zorakii abimin hanımı kapı süsü yaptırdı kendisi hediye olarak millet benden daha hevesli
İsimli kapı süsü yaptırıp tül aldık...
Doğum sonrası da dağıtmaya hatıra olarak anahtarlık yapmayı düşündük hanı şarkhanda toptan ayıcıklar satılıyor-anahtar askıları da elimizde dikeriz olur biter dedik...
nişan gelince hemen doğum başlayacak diye birşey yok sakin ol. Günler sürebilir gelmesi. Nişan olabilir sümüksü kıvamda bir akıntıysa.ama sakin. hemen gelmezKızlar acil yardiminiza ihtiyacım var bugün kontrol vardı herşey yolunda dedi Dr sancı falan çıkmadı hiç nst de akıntının falanda yok eve geldim lavaboda şeffaf hafifi kahverengi kıvamlı bir akintim olduğunu gördüm ne demek yani dogum basladimi demek bu akıntı gelince daha vakit varmı çok korktum 36+2 bugün
Kızlar acil yardiminiza ihtiyacım var bugün kontrol vardı herşey yolunda dedi Dr sancı falan çıkmadı hiç nst de akıntının falanda yok eve geldim lavaboda şeffaf hafifi kahverengi kıvamlı bir akintim olduğunu gördüm ne demek yani dogum basladimi demek bu akıntı gelince daha vakit varmı çok korktum 36+2 bugün
Çatı muayenesi yapilmadi canım hiç akintim agrimda yoktu rutin kontrol eve gelince aniden bı akıntı hissettim sümüksü çok hafifite kahverengi korktum birden anlamadım erkenmi 36+2 de gelmesiÇatı muayenesi mi yapıldi canım?
Gelen akıntı ile ilgili doktoruna bilgi vermeni tavsiye ederim eğer çatı muayenesi yaptirmadiysan.
İkincisi de eğer gelen akıntı Nisansa doğum bugün başlayabileceği gibi 1 hafta sonra da baslayabilir. Su ve sancı olmadıktan sonra doğum başladı denilemez
Çatı muayenesi yapilmadi canım hiç akintim agrimda yoktu rutin kontrol eve gelince aniden bı akıntı hissettim sümüksü çok hafifite kahverengi korktum birden anlamadım erkenmi 36+2 de gelmesi
canım aynı durumdayız. benimde kızım var ve eşim Allah tan eve geldiğinde ilgileniyor oynuyor kızımla sen yat dinlen diyor ama bu kadar. yerde birşey olsun almaz üstünden geçer geceleri de aynı hor hor horlar bende sezeryan olacağım diyorum ki geceleri kızına bak ve onunla uyumaya çalış alışsın ben dikişli nasıl yapacağım birde emzireceğim uykusuz kalacağım birde büyük kızımla (ocakta 3e girecek) mı gece uğraşacam. işte bilmiyorum canım ikincisi daha da zormuş. ve ailem yurt dışında herkes biliyor kimsem olmadığını hepsi de ihtiyacın oldumu ara gelirim diyorlar da bu zamana kadar nasılsın diyip arayan olmadı komşular da aynı eşimin akrabaları da aynı. eee ben ne anladım arayana kadar ohooo. anlayacağın canım biz kendi kendimize yetinmeye çalışacağız. şunu anşadım ki insanın başkasından eşinden dahi beklenyisi oldumu daha çok kırılıyor üzülüyor o yüzden ben kimseden birşey beklemiyorum artık. ilk kızımda nasıl yanlız herşeye yetindiysem başardıysam bunda da yaparım diyip kendi kendime güç vermeye çalışıyorum. Allah yardımcımız olsun canım güzel düiün güzel olsun bak az kalmış mis kokuluna cennet kokuluna kavuşacaksın ona odaklan35 haftamız bitmiş şurada hala hiçbirşeye yardım eden yok. Dünyanın en öküz adamı rekorlar kitabına benim kocam girer sanırım. Yardım etmeyi bırak daha ortalığı dağıtıyor. Gerçekten bıktım yoruldum bunaldım. Üstelik birde hala çalışıyorum. Çocuğu kendim yıkıyorum belim heryer im kopuyor adam horul horul yorgunum diye uyuyor. İlgi şefkat desen zaten yok.
Farkettim ki o bana böyle davrandıkça bende onun ailesinden soğudum iyice. Hiçbirini göresim yok. Eskiden iyiydik aslında bana zararlarına yok ama. Herkese çok kızıyorum çok.
Merhaba bisey sorcam sunnet icin belli bir kilonun ustunde mi olmasi gerekiyor bende hastanedeylen yaptiralim istiyorum ne kadar suruyo nasil oluyo ciktiniz mi hemen hastaneden daha bilgi alamadim cocuk cerrahiden her kontrolumde amlyatta oluyo adam
Merhabalar kızlar ... dün kontrole gittim 50 cm 3380 gram dedi suyu fln herşeyi normal nstde sancı da çıkmadı çatı muayenesi de oldum çatın fena değil dedi ama o muayenede bile canım yandı ... korkuyorum galiba ben baya baya((
Canım tebrik ederim, Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsinKızlar dün gece suyum ve sancim geldi. Acilen sezeryana alındım dün sabah 7 de oğlumu aldım kucağıma.
Çok güzel olmuş canım, ellerine sağlıkEki Görüntüle 2202117 Eki Görüntüle 2202118 Eki Görüntüle 2202119 kızlar bende bunları yaptım nasıl olmuşsizlere de fikir olsun
Doktoruna haber ver istersen canım, büyük ihtimalle nişanın gelmiştir ama hemen doğum başlayacak diye bir kural yok. Sen son hazırlıklarını yap bu sırada, inşallah sağlıkla gelsin yavrunKızlar acil yardiminiza ihtiyacım var bugün kontrol vardı herşey yolunda dedi Dr sancı falan çıkmadı hiç nst de akıntının falanda yok eve geldim lavaboda şeffaf hafifi kahverengi kıvamlı bir akintim olduğunu gördüm ne demek yani dogum basladimi demek bu akıntı gelince daha vakit varmı çok korktum 36+2 bugün
Çok güzeller canım güle güle dağıtmak nasip olsun:))Bizim hediyelik magnetler geldi ve çook beğendim. Şu an instagramda her sayfada olanlardan çok çok farklı. Paketlemesi çok şık, renk renk. Kişiye özel mesajlar da yazıyorlar. Bundan sonra ilk diş ve 1 yaş magnetlerimi de gönül rahatlığıyla buraya yaptıracağım, size de tavsiye ederim.
Kızımdan da ses yok. Ne belirti ne başka bişey. 6 kasıma doktor randevum var aynı gün tekrar çatı muayenesi edecek duruma göre 7 kasım çünkü vaktini doldurmuş olacak dedi. Hala normal doğum diyor, bakalım.Eki Görüntüle 2202196 Eki Görüntüle 2202197
kilo olarak bilgim yok ama benim oğlum 3020 gr doğdu. Bende görüşmemiştim apar topar yattım hastaneye. Yatarken sünnet yaptırmak istediğimi bildirdim. Akşam 7 civarı doğum yaptım. Ertesi gün çocuk doktoru kontrolünü yaparken sordum. Artık doktorlar da tavsiye ediyo zaten. Sağlık açısından sıkıntısı yoktu benim onay verildi. Kesinlikle yaptırmanızı tavsiye ederim. 1000 de 1 ihtimal tekrarlayabiliyomuş ama çok hızlı iyileşiyor. 6. gün kontrole götürdüğümüzde dikişi fln kalmamıştı. Ve yaparken çok rahattı anestezi almadı bende yanındaydım zaten. Çok düşük doz iğneyle uyuşturdu doktoru.En fazla 30 dk sürmüştür belki o kadar bile yok. Aynı gün de çıktık hastaneden. Sonrasında tek bi kremi var onu sürüyoruz bide malum karton bardakları kesip koyduk. Şimdi düşününce iyiki yaptırmışız diyoruz yaniMerhaba bisey sorcam sunnet icin belli bir kilonun ustunde mi olmasi gerekiyor bende hastanedeylen yaptiralim istiyorum ne kadar suruyo nasil oluyo ciktiniz mi hemen hastaneden daha bilgi alamadim cocuk cerrahiden her kontrolumde amlyatta oluyo adam
Canım benim nişan gelmesi sonrası 2 hafta daha durdu heyecan yapma sakin ol. Bazen muayene sonrası da kanama leke oluyor.Kızlar acil yardiminiza ihtiyacım var bugün kontrol vardı herşey yolunda dedi Dr sancı falan çıkmadı hiç nst de akıntının falanda yok eve geldim lavaboda şeffaf hafifi kahverengi kıvamlı bir akintim olduğunu gördüm ne demek yani dogum basladimi demek bu akıntı gelince daha vakit varmı çok korktum 36+2 bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?