2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar şu anda 9 gümlük anneyim elhamdülillah Allah isteyen herkese nasip etsin
Bu metni bilerek yazıyorum ki benim gibi anneler rahatça google dan arayıp bulsun. Ben çok aramıştım
İTP gebelik
İTP hastasiyim yani kanım pıhtılaşmıyor. 9 haftalık gebeyken plt değerim 17 bine kadar düştü hemen 48 mg kortizon başladım iki hafta sonra 150 bine çıktı. Daha sonra 48 den azaltmaya gitti doktor 2 hafta 40 2 hafta 32 2 hafta 24 gibi azalttı. Son 3 ay 4 mg a kadar düştüm. İlâç azaldıkça plt düştü. 48 binle sezaryen oldum. Doktorum çok iyiydi. Ölüm tehlikem vardı ve doğumdan sonra da olacaktı. Kam kaybından. Ancak mucize oldu ve kızım da bende sağ salim çıktık. Bebekte var mı diye şimdi oda kan tahlili veriyor çok üzülüyorum ama benim şifam kızım oldu. Doğumdan sorna değer öncesinden bile yüksek çıktı. 3. Gün 86 bin 7. Gün 170 bin oldu. Ve ilacı doğumla beraber kestiğim halde. İnşallah böyle devam eder. Umarım bu yazıyı benim gibi itp hastası anne adayları görür. Şifa Allahtan. Ölümden bende korktum sezaryen e ağlayarak girdim vasiyetini bile yazdım. Ama kurtulduk çok şükür

Canım benim nişan gelmesi sonrası 2 hafta daha durdu heyecan yapma sakin ol. Bazen muayene sonrası da kanama leke oluyor.
Canım inşallah benimde biraz daha dayanir.... Şimdi geldim Dr. Amniyon sıvısı testi yaptı henüz yokmuş sıvı ama muayne sonrası kanamam oldu. Bekliyoruz hastanede bakalım ne dicek seni ve evladını öpüyorum inşallah sizin içinde herşey yolundadır

Canım ne zorluklar çekmişsin ama çok şükür sağ salim almışsın kucağına. Çok sevindim. Allah bağışlasın.

Kizlar kontrole gidiyorum nst ye baglanicam sonrasinda cati kontrolu yapacak bir kere daha ne olir dua edin bu sefer olsun cok kotu hissediyorum kendimi
Kuzum naptın nasıl geçti? Son durum ne merak ettim..
Kuzum düşün 36+5 günlük hamileyim ve ben dün mutfak dolaplarımı sildim. Sözde kv yardım edecekti kaçtı gitti. Bende aynı sen gibiyim. 2 tane çok çok samimi arkadaşım vardı biri süt kardeşim 20 gündür bikez arayıp sormadılar. Kv de de eşimin soktuğu laflara karşılık 2 gecedir bende kalıyo. Yemeği önüne kahvaltısı önüne bana zerre faydası yok.. bende hepsine kızgın kırgın ve çok öfkeliyim. Yüzümden anlaşılıyo artık ama kendime hakim olamıyorum. Kadın tuttuk bugün ev temizlensin diye. Her şeyde yağmur baksana yağmur tutsana halimi görmen lazım yürümeye takatim yok ve salak saçma herşeye karışıyo. Eşim gecede diye kaldı ama bu akşam eşimle konuşcam ve yollıycam kendi evine. Yanında rahat edemiyorum uzanamıyorum ve bana hiç bi faydası yok kalması boşuna strest bana. Bide kapı süsümü falan kendim yapıyorum aşağlar gibi gülüp hazırını alsaydık ya. Niye uğraşıyosun. Bide canın istiyo he onlarla uğraşmayı gözlerin nasıl görüyor gibi saçma sapan şeyler söylüyo. İyice sabrım taştı. Ayaklarımın fotoğrafını atsam şok olursun.. hepsinden herkesten herşeyden nefret ettim kendimden korkuyorum artık. Herkes iş bekliyo kimse de bişeye ihtiyaxın varmı demiyo. Hadi demesinler kimseden iş beklemiyorum nasılsın desinler ama o da yok..
bundan sonra millet bana ne kadarsa bende onlara o kadarım gayet net.

Canım Allah bebeğini sana, seni daha bebeğine bağışlasın. Elhamdulillah binlerce kere, kavuşmuşsunuz sağlıkla...

Çok teşekkür ederim canım bazen bi gaza geliyorum aaamaan bi tek ben miyim diyorum bazen de bi tek ben gibi düşünüyorum :))))) hormonlar mahvetti beni

Canım son günlerde kendini hem fiziksel hem ruhsal sıkıntıya sokmana hiçbir şey değmez. Ne temizlik ne başka bir şey. Boşver, dolapların bal dök yala olmasın da senin sağlığın sıhhatin yerinde olsun. Canını sıkan da yanında olmasın bir zahmet. Eşinle güzelce konuş, yanında uzanamıyorum diyorsun, şimdi dinleneceksin ki doğuma ve sonrasına enerjin kalsın...

Kızlar şimdi çıktık hastaneden amniyon sıvısı testi temiz çıkınca Dr. Yatış yapmadı ama muayne sonrası baya kanamam oldu takip Edip suyum gelirse kasilmam olursa gelicekmisim bu hafta erkenmi dedim evet dedi inşallah biraz daha bekler kuzum rabbim hepimizi hayırlısıyla evladimiza kavuştursun

bebisim dogali 1 hafta oldu teyzesi sezeryanla dogum yaptim bebisim minnak dogdu 2570 gr 47 cm ama cok sukur bir sikinti olmadi derken sarilik cikti cocugumda bu gece hastaneye yatirdik insallah cikacak haberini bekliyoruz

Çok geçmiş olsun canım kısa sürede toparlar bebeğin insallah

Ben de her işimi kendim yapıyorum kızlar. Sabah 8.30da kızımı arabayla okula bırakıyorum eve geliyorum site icinde 20 dk yuruyus yapiyorum sonra kahvaltı yapıp ev islerime başlıyorum. Kendimi çok yormadan temizlik yapıyorum, yemek yapıyorum. Yine kızımı 4te okuldan almaya gidiyorum. Kimseden yardım almıyorum hiç bi iş için. Kayinvalidem eltimin kızına,annem ablamın kızına bakıyor. O yüzden onlardan bi beklentim yok. Eşim sağolsun akşam bi kaç iş yapıyor. 3 haftada bir de genel temizlik için kadın geliyor. Birilerine muhtaç olmamak kendi kendine yetebilmek güzel ama insan biraz destek bekliyor son zamanlarında. Allah hepimize güç sabır dayanıklılık versin şu son zamanlarımızda

Amin

aynen katılıyorum, kendi göbeğimi kendim keserim Allah ın izniyle ama gönüllü gelip yardım etmeyeni de çağırmam bişe de beklemem, çünkü gelirse köstek olur destek değil

Herkese merhaba Doğum yapalı 5 gun oldu ama bi fırsat bulup yazamadım. Malum benim evde yanımda kalan kimse omadı. Büyük oğlum grip oldu küçük doğuştan gazlı derken kendimi de unuttum. Şimdi de grip bana bulaştı malesef. Neyse doğum bitti evimize toplandık yavaş yavaş rayına oturacak inşallah. Benim doğum genel anestezi oldu. Cuma gecesi 00.30 suyum geldi. Hemen oğlumu kuzenlerinin yanına bırakıp görümcelerimi de kaptığımız gibi hastaneye koştuk. Nstye bağlandım, önlüğümü giydim, sonda takıldı biraz bekledim ve bir hayli dondum derken ekip 2.30 gibi toplandı ve ameliyata alındım.çok üşümek dışında şaşkınlık korku derken o ara uyumuşum. 2.40 oğlum çıkmış bile. Benim uyanmam 1 saati bulmuş. Uyandığımda çok fazla ağrım yoktu. Odaya alındığında iki kez alttan temizlendim o biraz acı vericiydi ama narkozun etkisiyle baygın gibiydim o da araya kaynadı:) Ameliyattan çıkınca ve odaya geçince çok konuştuğumu hatırlıyorum. En zorunun bittiğini bilmenin rahatlığı dilime vurmuştu sanırım

Canım güle güle büyüt inşallah. Allah şifanı bu şekilde verecekti demek ki. Meleğinin de sonuçları temiz çıkar inşallah. Hastalığının nasıl bir hastalık olduğunu biliyorum. Gerçekten Doğum mucizelerle dolu

Kuzum bazen biri yardım diye gelip seni sinir edeceğine gelmesin kafan dinç olsun afedersin evi pislik götürsün ondan daha iyi. Ay ben sinir olmaya hiç gelemiyorum. Ona da sorsan bir sürü iş yapıyordur gelinin evinde. Ben de bu gün aldım temizlik için birini eşim kardeşimi çağıralım dedi ben herkesin işini beğenmiyorum dedim kapattım konuyu. Çağırmakla gelcek olan gelmesin bence.

Aynen valla kuzum eşime söyledim. Sen söyle anneme dedi. Gelme kalma ben nasıl diyim dedim. Ben nasıl diyim dedi. Senin annen söyle bi şekilde dedim inşaşlah söyleyecek ve bu akşam kalmayacak kv.. şimdi ananesine gidicez hastanedeymiş dönüşte annesini eve bırakıp beni bırakacak ve işe dönecek

Bugün kasılmaktan kaslarm ağrıyo o derece. Bi iş yapmıyo yapıyorum diyosa allah çarpar. Ayağına çayını kahvesini servis ediyorum resmen utanmadan ay ben kalkmadm ama diyo. 2 gecedir kalıyo kv bende. Gelip kalıyım mı falan diyen olmadı. Kapı çaldı baktım kv.. gelip kalıcam da demedi . Emrivaki. 2 gece dayandım daha dayanamam. Ağlama krizlerine giresim geliyo cidden kötüyüm.
Cidden aramakla gelcek olan zaten gelmesin. Ben de kimseyi aramıyorm o yüzden. Kv bugün diyo şunlarıda ütüleriz akşama. Yani ütüle demek oluyo bu. Çok doluyum iğne ucu deyse patlıycam korkuyorm kendimden..
insanlar beter düşüncesiz ya

Uzme kendini canim insan bu psikoloji de umuyor yani olmasi gereken senin hic biseye dokunmaman ve cevrendekilerin biseyler yapmasi ama madem olmuyosa kimseye minnet etmeye gerek yok doktor kontorlune gittik bugun muayene oldum aslinda ama tam olarak olmadi dedi secenek sundu bana eger istiyorsan haftaya sezeryan icin gun verelim yahut ben normal dogumu beklemek istiyorum sonuna kadar dersen de Çarşamba gunu gel bi kere de daha cati muayenesi yapalim olmazsa doguma birakicam muayeneyi dedi kafam allak bullak oldu ama kestirip atmak istemedim normal dogumu bekleyelim dedim bi yanim sevinmisti bebegime kavusucam diye ama bi yanim da acele etme hayirlisi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…