2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Oyy cok guzeller canim Rabbim sagsalim kavustursun kizcene :) burcu hanim normalci bi doktor sonuna kadar zorluyor hayirlisi olur insallah

Sakin ol kuzum herşeyin hayırlısı. İnşallah korkuların başına gelmeden anlamadan doğum yaparsın:)

Aynen bende bu durumdayım hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz çok iyi oldu ama bende iyice gördüm yüzlerini artık ona göre davranıcam.Seni çok iyi anlıyorumşuan

Ya kasılmamaya çalış bende bu sebeplerden saatlerce sancı yaşadım insanın elinde değil biliyorum ama gerçekten takmamaya çalış çok zor olsada..

Oyy cok guzeller canim Rabbim sagsalim kavustursun kizcene :) burcu hanim normalci bi doktor sonuna kadar zorluyor hayirlisi olur insallah
Amin :) Benim çatı muayenemde üstte bir çıkıntı var ama normal doğum denenebilir diye not almıştı, nasıl olacak çok merak ediyorum. İnşallah hem sancı çekip hem de olmuyor diye sezaryene alınmam
Sana ne diyor peki? Nişan ya da başka belirti var mı sende? Seni ne zamana kadar bekletecek?

Ediz Enesin Annesi ay sorma sehir efsaneleri süper
Valla öyle bi yazmıslarki bende balon gibi patlayacak sandım restorantta yemek yerken patlayanlar yururken olanlar filan evden zaten cıkamıyorumda hastaneye gıdıp gelırken taksıde olursa korkusu hala bundada oluyo yanı. . Ay ben hazırım zaten nerde patlarsa patlasın gelsin gariii yarın kontrole gidicem bakalım

Ay cok heyecanlı bakalim :) bakarsin seni de bu hafta aliyorlarmis cumartesi ben gidiyorum korkum kalmadi artik

Sen bide beni gör.kaç gündür AVM-lerdeyim.sonunda AVM-de doğurucam dünde bi video izledim.kadın resmen mağazada 5 dakikada doğurdu.eşim diyor sende sonunda doğuracan bi yerlerde.evinde otur artık

Ay cok heyecanlı bakalim :) bakarsin seni de bu hafta aliyorlarmis cumartesi ben gidiyorum korkum kalmadi artik
Evet gercekten heycanlı yarın artık 37+0 ı goruyoruz. Ohh ne guzel yaa bıtmıs gununnn süperr . Bendede korku fılan bısey yokda belirsizlik acayıp yanı. Bakalım pazartesıden yarına bişey değişmiş mi yarın öğrencem acılma filan varmı ıkı gun çok ağrı cektırdı cunku oğlumda aynısını yasamıstım gıttıgımde yerlesmıs ve acılma olmus demıstı. Açılma olunca alıyolar mı acaba sezeryana ? Yoksa suyu mu beklıyolar biraz daha içerde kalsın diye?
Sen bide beni gör.kaç gündür AVM-lerdeyim.sonunda AVM-de doğurucam dünde bi video izledim.kadın resmen mağazada 5 dakikada doğurdu.eşim diyor sende sonunda doğuracan bi yerlerde.evinde otur artık
haha fazla gezme oğlumda bi gun carrefoura gıttm obur gun suyum geldi . Şimdide dıyorum zaten kanalda gidiyim bi turlayım aslında kalsalar daha ıyı tabı ama benim inanılmaz bacak arası ve bacak bel ağrılarım var sancıları saymıyorum bile . Bacak içlerim baldırlarım tarıfı olmayacak şekilde ağrıyo hem yatarken hem ayakta . Yataktan kalktığımda resmen topallıyorum once bı kaç adım sonra penguen gibi yuruyorum. Bel sırt kopuyo. O yüzden gelsin diyorum. Hayırlısı . Yarından itibaren prematüre de değil sanıyorum

Bende artık doğsun diye yürüyorum.yapamıyorum evde.ağrılar benide mahvediyor.aynen dediğin gibi bel bacak çok fena.helede belimin kuyruk sokumu etrafı.gündüz yürüyorum,iş yapıyorum,gecede sürünüyorum ağrılardan Allah hepimizin yardımcısı olsun.sağ salim kavuşalımda yavrularımıza,unuturuz ağrıları

Yaa ne güzel cnm. Benim oğlan hiç yanaşmadı bana. Biraz müdanesizdir açıkcası canı istediğinde sevdirir kendini. 6 aylık olunca yavruluktan çıkar bence. Zaten kısırlaştırdıktan sonra da oyuncu tavırları azalıyır cnm. Daha ağırlaşıyorlar. Sıkıntı yaşamazsın inşallah.

Gozun aydın. Analı babalı büyüsün bebiş benimde 4 ayaklı bi kızım var.evde çok hareketli. Banada fazla düşkün.Tedirgin oluyorum bebeği kabullenecekmi diye mesajın azda olsa moral oldu bana

Kabullenecekler inşallah cnm. Ben önceki yaşantısından farklı olmamasına gayrey gösteriyorum. Mesela 4ümüz bir yatıyoruz eğer bebiş olduğunda onu odasına kapatsaydım psikolojisi zorlanabilirdi. Hatta önce musama göstermediğim yaramazlıklarına ses çıkarmıyorum.

Aynen cnm kuyruk sokumu ve rahme ole bı basıyo ki bazen fena bi ağrı yapısıyo. Dedıgın gibi gunduz az kımıldasam iş yapsam gece sancı ıcınde uyuyup doğurcam heralde dıyıp sabah ağrısız uyanıyorum. Yarın bakalım açılma filan bısey varmı bı heycanla gıdıcem. Varsa alıyo mu bılıyo musun ? 2. Sezeryan oldugu ıcın

Bana o sekilde bi aciklama yapmadi canim bende ondan cok korkuyorum sanciyi cekip sezeryana aliyoruz demelerinden haftaya carsamba tekrardan gel karar veririz dedi cati muayenesinde sorun yasadigim icin sezeryani da onerdi bana ama hemen kestirip atmak istemedim bi hafta daha beklicez doguma bıraktı herseyi bakalım

Evet benim kuzenlerimde yenidoganken sunnet esilsi yarim gunde iyilesiyo biliyorum o yuzden istiyorum orda halletmek sadece kilo isini hatirlamiyorum 3 kiloyu zor bulcak gibi duruyo benimki bakalim nasil olcak

inşAllah.bizim kızımızda bizimle yatıyo.bebeğin beşiğide odamızda.doğdukdan sonra bizde hep birlikde yatıcaz.zaten eşim izin vermez onu ailemizden ayırmama.sadece çok oyuncu.gece ben uyurken bebeğin üzerine falan zıplar diye korkuyorum.karnıma az zıplamış değil yaramaz

O konuda bi bilgim yok canım.bu benim ilk hamileliyim.normale hazırlandığım için pek araşdırmadım o konuları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…