Oyy cok guzeller canim Rabbim sagsalim kavustursun kizcene :) burcu hanim normalci bi doktor sonuna kadar zorluyor hayirlisi olur insallahBizim hediyelik magnetler geldi ve çook beğendim. Şu an instagramda her sayfada olanlardan çok çok farklı. Paketlemesi çok şık, renk renk. Kişiye özel mesajlar da yazıyorlar. Bundan sonra ilk diş ve 1 yaş magnetlerimi de gönül rahatlığıyla buraya yaptıracağım, size de tavsiye ederim.
Kızımdan da ses yok. Ne belirti ne başka bişey. 6 kasıma doktor randevum var aynı gün tekrar çatı muayenesi edecek duruma göre 7 kasım çünkü vaktini doldurmuş olacak dedi. Hala normal doğum diyor, bakalım.Eki Görüntüle 2202196 Eki Görüntüle 2202197
Sakin ol kuzum herşeyin hayırlısı. İnşallah korkuların başına gelmeden anlamadan doğum yaparsın:)Uzme kendini canim insan bu psikoloji de umuyor yani olmasi gereken senin hic biseye dokunmaman ve cevrendekilerin biseyler yapmasi ama madem olmuyosa kimseye minnet etmeye gerek yok doktor kontorlune gittik bugun muayene oldum aslinda ama tam olarak olmadi dedi secenek sundu bana eger istiyorsan haftaya sezeryan icin gun verelim yahut ben normal dogumu beklemek istiyorum sonuna kadar dersen de Çarşamba gunu gel bi kere de daha cati muayenesi yapalim olmazsa doguma birakicam muayeneyi dedi kafam allak bullak oldu ama kestirip atmak istemedim normal dogumu bekleyelim dedim bi yanim sevinmisti bebegime kavusucam diye ama bi yanim da acele etme hayirlisi dedi
Surmedi zaten canim oncekine gore daha iyiydi bakalim hayirlisi olur insallah:)kendini hiç kasma düşünki 1 yada 2 dk sürmeyecek bile belkide. Kolay gelsin.
Amin canim benim Rabbim her birimize kolay doğumlar nasip etsin insallah:)Sakin ol kuzum herşeyin hayırlısı. İnşallah korkuların başına gelmeden anlamadan doğum yaparsın:)
Aynen bende bu durumdayım hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz çok iyi oldu ama bende iyice gördüm yüzlerini artık ona göre davranıcam.Seni çok iyi anlıyorumşuanKuzum naptın nasıl geçti? Son durum ne merak ettim..
Kuzum düşün 36+5 günlük hamileyim ve ben dün mutfak dolaplarımı sildim. Sözde kv yardım edecekti kaçtı gitti. Bende aynı sen gibiyim. 2 tane çok çok samimi arkadaşım vardı biri süt kardeşim 20 gündür bikez arayıp sormadılar. Kv de de eşimin soktuğu laflara karşılık 2 gecedir bende kalıyo. Yemeği önüne kahvaltısı önüne bana zerre faydası yok.. bende hepsine kızgın kırgın ve çok öfkeliyim. Yüzümden anlaşılıyo artık ama kendime hakim olamıyorum. Kadın tuttuk bugün ev temizlensin diye. Her şeyde yağmur baksana yağmur tutsana halimi görmen lazım yürümeye takatim yok ve salak saçma herşeye karışıyo. Eşim gecede diye kaldı ama bu akşam eşimle konuşcam ve yollıycam kendi evine. Yanında rahat edemiyorum uzanamıyorum ve bana hiç bi faydası yok kalması boşuna strest bana. Bide kapı süsümü falan kendim yapıyorum aşağlar gibi gülüp hazırını alsaydık ya. Niye uğraşıyosun. Bide canın istiyo he onlarla uğraşmayı gözlerin nasıl görüyor gibi saçma sapan şeyler söylüyo. İyice sabrım taştı. Ayaklarımın fotoğrafını atsam şok olursun.. hepsinden herkesten herşeyden nefret ettim kendimden korkuyorum artık. Herkes iş bekliyo kimse de bişeye ihtiyaxın varmı demiyo. Hadi demesinler kimseden iş beklemiyorum nasılsın desinler ama o da yok..
bundan sonra millet bana ne kadarsa bende onlara o kadarım gayet net.
Ya kasılmamaya çalış bende bu sebeplerden saatlerce sancı yaşadım insanın elinde değil biliyorum ama gerçekten takmamaya çalış çok zor olsada..Bugün kasılmaktan kaslarm ağrıyo o derece. Bi iş yapmıyo yapıyorum diyosa allah çarpar. Ayağına çayını kahvesini servis ediyorum resmen utanmadan ay ben kalkmadm ama diyo. 2 gecedir kalıyo kv bende. Gelip kalıyım mı falan diyen olmadı. Kapı çaldı baktım kv.. gelip kalıcam da demedi . Emrivaki. 2 gece dayandım daha dayanamam. Ağlama krizlerine giresim geliyo cidden kötüyüm.
Cidden aramakla gelcek olan zaten gelmesin. Ben de kimseyi aramıyorm o yüzden. Kv bugün diyo şunlarıda ütüleriz akşama. Yani ütüle demek oluyo bu. Çok doluyum iğne ucu deyse patlıycam korkuyorm kendimden..
insanlar beter düşüncesiz ya
Amin :) Benim çatı muayenemde üstte bir çıkıntı var ama normal doğum denenebilir diye not almıştı, nasıl olacak çok merak ediyorum. İnşallah hem sancı çekip hem de olmuyor diye sezaryene alınmamOyy cok guzeller canim Rabbim sagsalim kavustursun kizcene :) burcu hanim normalci bi doktor sonuna kadar zorluyor hayirlisi olur insallah
Valla öyle bi yazmıslarki bende balon gibi patlayacak sandım restorantta yemek yerken patlayanlar yururken olanlar filan evden zaten cıkamıyorumda hastaneye gıdıp gelırken taksıde olursa korkusu hala bundada oluyo yanı. . Ay ben hazırım zaten nerde patlarsa patlasın gelsin gariii
Ay cok heyecanlı bakalim :) bakarsin seni de bu hafta aliyorlarmis cumartesi ben gidiyorum korkum kalmadi artikValla öyle bi yazmıslarki bende balon gibi patlayacak sandım restorantta yemek yerken patlayanlar yururken olanlar filan evden zaten cıkamıyorumda hastaneye gıdıp gelırken taksıde olursa korkusu hala bundada oluyo yanı. . Ay ben hazırım zaten nerde patlarsa patlasın gelsin gariiiyarın kontrole gidicem bakalım
Sen bide beni gör.kaç gündür AVM-lerdeyim.sonunda AVM-de doğurucamValla öyle bi yazmıslarki bende balon gibi patlayacak sandım restorantta yemek yerken patlayanlar yururken olanlar filan evden zaten cıkamıyorumda hastaneye gıdıp gelırken taksıde olursa korkusu hala bundada oluyo yanı. . Ay ben hazırım zaten nerde patlarsa patlasın gelsin gariiiyarın kontrole gidicem bakalım
Evet gercekten heycanlı yarın artık 37+0 ı goruyoruz. Ohh ne guzel yaa bıtmıs gununnn süperr . Bendede korku fılan bısey yokda belirsizlik acayıp yanı. Bakalım pazartesıden yarına bişey değişmiş mi yarın öğrencem acılma filan varmı ıkı gun çok ağrı cektırdı cunku oğlumda aynısını yasamıstım gıttıgımde yerlesmıs ve acılma olmus demıstı. Açılma olunca alıyolar mı acaba sezeryana ? Yoksa suyu mu beklıyolar biraz daha içerde kalsın diye?Ay cok heyecanlı bakalim :) bakarsin seni de bu hafta aliyorlarmis cumartesi ben gidiyorum korkum kalmadi artik
haha fazla gezme oğlumda bi gun carrefoura gıttm obur gun suyum geldi . Şimdide dıyorum zaten kanalda gidiyim bi turlayımSen bide beni gör.kaç gündür AVM-lerdeyim.sonunda AVM-de doğurucamdünde bi video izledim.kadın resmen mağazada 5 dakikada doğurdu.eşim diyor sende sonunda doğuracan bi yerlerde.evinde otur artık
Bende artık doğsun diye yürüyorum.yapamıyorum evde.ağrılar benide mahvediyor.aynen dediğin gibi bel bacak çok fena.helede belimin kuyruk sokumu etrafı.gündüz yürüyorum,iş yapıyorum,gecede sürünüyorum ağrılardanEvet gercekten heycanlı yarın artık 37+0 ı goruyoruz. Ohh ne guzel yaa bıtmıs gununnn süperr . Bendede korku fılan bısey yokda belirsizlik acayıp yanı. Bakalım pazartesıden yarına bişey değişmiş mi yarın öğrencem acılma filan varmı ıkı gun çok ağrı cektırdı cunku oğlumda aynısını yasamıstım gıttıgımde yerlesmıs ve acılma olmus demıstı. Açılma olunca alıyolar mı acaba sezeryana ? Yoksa suyu mu beklıyolar biraz daha içerde kalsın diye?
haha fazla gezme oğlumda bi gun carrefoura gıttm obur gun suyum geldi . Şimdide dıyorum zaten kanalda gidiyim bi turlayımaslında kalsalar daha ıyı tabı ama benim inanılmaz bacak arası ve bacak bel ağrılarım var sancıları saymıyorum bile . Bacak içlerim baldırlarım tarıfı olmayacak şekilde ağrıyo hem yatarken hem ayakta . Yataktan kalktığımda resmen topallıyorum once bı kaç adım sonra penguen gibi yuruyorum. Bel sırt kopuyo. O yüzden gelsin diyorum. Hayırlısı . Yarından itibaren prematüre de değil sanıyorum
Insallah canim. Cok sevindim sikintinizin olmamasina bende battaniyesini gondermeyi dusinuyorum koklasin die. Aslinda simdiden aralarinda bi bag olduginu dusunuyorum cunku hep gelip karnima yatiyor. O gelince kizimda icerden tekmelemeye baslior. Tek cekincem benimkinin yawru olmasi kardesi geldiginde 6 aylik olacak
Gozun aydın. Analı babalı büyüsün bebişbenimde 4 ayaklı bi kızım var.evde çok hareketli. Banada fazla düşkün.Tedirgin oluyorum bebeği kabullenecekmi diye mesajın azda olsa moral oldu bana
Aynen cnm kuyruk sokumu ve rahme ole bı basıyo ki bazen fena bi ağrı yapısıyo. Dedıgın gibi gunduz az kımıldasam iş yapsam gece sancı ıcınde uyuyup doğurcam heralde dıyıp sabah ağrısız uyanıyorum. Yarın bakalım açılma filan bısey varmı bı heycanla gıdıcem. Varsa alıyo mu bılıyo musun ? 2. Sezeryan oldugu ıcınBende artık doğsun diye yürüyorum.yapamıyorum evde.ağrılar benide mahvediyor.aynen dediğin gibi bel bacak çok fena.helede belimin kuyruk sokumu etrafı.gündüz yürüyorum,iş yapıyorum,gecede sürünüyorum ağrılardanAllah hepimizin yardımcısı olsun.sağ salim kavuşalımda yavrularımıza,unuturuz ağrıları
Bana o sekilde bi aciklama yapmadi canim bende ondan cok korkuyorum sanciyi cekip sezeryana aliyoruz demelerinden haftaya carsamba tekrardan gel karar veririz dedi cati muayenesinde sorun yasadigim icin sezeryani da onerdi bana ama hemen kestirip atmak istemedim bi hafta daha beklicez doguma bıraktı herseyi bakalımAmin :) Benim çatı muayenemde üstte bir çıkıntı var ama normal doğum denenebilir diye not almıştı, nasıl olacak çok merak ediyorum. İnşallah hem sancı çekip hem de olmuyor diye sezaryene alınmam
Sana ne diyor peki? Nişan ya da başka belirti var mı sende? Seni ne zamana kadar bekletecek?
Evet benim kuzenlerimde yenidoganken sunnet esilsi yarim gunde iyilesiyo biliyorum o yuzden istiyorum orda halletmek sadece kilo isini hatirlamiyorum 3 kiloyu zor bulcak gibi duruyo benimki bakalim nasil olcakkilo olarak bilgim yok ama benim oğlum 3020 gr doğdu. Bende görüşmemiştim apar topar yattım hastaneye. Yatarken sünnet yaptırmak istediğimi bildirdim. Akşam 7 civarı doğum yaptım. Ertesi gün çocuk doktoru kontrolünü yaparken sordum. Artık doktorlar da tavsiye ediyo zaten. Sağlık açısından sıkıntısı yoktu benim onay verildi. Kesinlikle yaptırmanızı tavsiye ederim. 1000 de 1 ihtimal tekrarlayabiliyomuş ama çok hızlı iyileşiyor. 6. gün kontrole götürdüğümüzde dikişi fln kalmamıştı. Ve yaparken çok rahattı anestezi almadı bende yanındaydım zaten. Çok düşük doz iğneyle uyuşturdu doktoru.En fazla 30 dk sürmüştür belki o kadar bile yok. Aynı gün de çıktık hastaneden. Sonrasında tek bi kremi var onu sürüyoruz bide malum karton bardakları kesip koyduk. Şimdi düşününce iyiki yaptırmışız diyoruz yani
inşAllah.bizim kızımızda bizimle yatıyo.bebeğin beşiğide odamızda.doğdukdan sonra bizde hep birlikde yatıcaz.zaten eşim izin vermez onu ailemizden ayırmama.sadece çok oyuncu.gece ben uyurken bebeğin üzerine falan zıplar diye korkuyorum.karnıma az zıplamış değil yaramazYaa ne güzel cnm.Benim oğlan hiç yanaşmadı bana. Biraz müdanesizdir açıkcası canı istediğinde sevdirir kendini. 6 aylık olunca yavruluktan çıkar bence. Zaten kısırlaştırdıktan sonra da oyuncu tavırları azalıyır cnm. Daha ağırlaşıyorlar. Sıkıntı yaşamazsın inşallah.
Kabullenecekler inşallah cnm. Ben önceki yaşantısından farklı olmamasına gayrey gösteriyorum. Mesela 4ümüz bir yatıyoruzeğer bebiş olduğunda onu odasına kapatsaydım psikolojisi zorlanabilirdi. Hatta önce musama göstermediğim yaramazlıklarına ses çıkarmıyorum.
O konuda bi bilgim yok canım.bu benim ilk hamileliyim.normale hazırlandığım için pek araşdırmadım o konularıAynen cnm kuyruk sokumu ve rahme ole bı basıyo ki bazen fena bi ağrı yapısıyo. Dedıgın gibi gunduz az kımıldasam iş yapsam gece sancı ıcınde uyuyup doğurcam heralde dıyıp sabah ağrısız uyanıyorum. Yarın bakalım açılma filan bısey varmı bı heycanla gıdıcem. Varsa alıyo mu bılıyo musun ? 2. Sezeryan oldugu ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?