Benim ilk dogumumda doğum sancılarım başlayana kadar oncesinde başka hiç bi belirtim yoktu canım hatta sabah nstye bağlanmıştım sancı çıkmamıştı akşamına doğurdum 3 saatte :) senin de belli olmaz her an gelebilir. 38+3te doğmuştu ilk kizim. Çok hareketliydim yürüyodum ev işi yapiyodum o yüzden kolay doğurdum sanirim. Şimdi de aynı şeyleri yapıyorum. Inşallah bu doğumum da kolay olur. Inşallah hepimizin doğumları kolay olur. Ben bu sefer biraz daha kalsın istiyorum ama en azından 39+0dan sonra gelsin istiyorum. Ilk kızım 2900g doğmuştu. Bunda 3ile başlayan bir kilo olsun en azindan diyorum. Kilo ile ilgili hiç bi sorun yaşamamıştık gerçi ama şöyle ele avuca biraz daha gelse daha iyi olur tabiyarın 38+0 olacak inşallah.
bugün yarım saat tempolu yürüdüm, pilates topunda hareketler yaptım
o karşılık olarak karnımda tepinip durdu
artık her gün yapayım da belki gelmeye niyetlenir :)
Inşallah senin için en iyisi en doğrusu neyse o şekilde olur canimSelam kizlar, bebisimin gelmeye daha niyeti yok, hiç kanala inmemis, doğal olarak kemikte de açılma yok NST de iyi biz 1 hafta sonra yine kontroldeyiz anlayacagıniz..Ama çati muayenesi canımı yakmadı degil bi kaç saniye de sürse çığlıklarıma engel olamadım...Galiba sezeruan yolu gözükecek bana
Beni de salı çağırdı, o gün bi bakalım olmadı çarşamba duruma bakalım falan dedi. Ben de anlamadım durumu. Yani salıya kadar benek gelebilir o zaman ne yapılacak acaba?! Bana şöyle de dedi normal ilerleyelim yapamazsın diye bir durum yok eğer yapamazsan bebek de kanala girmemişse öbür seçeneğe yöneliriz dedi, kanala girdiyse de zorla mı doğuracağım hiç bişey anlamadım doğrusu...Bana o sekilde bi aciklama yapmadi canim bende ondan cok korkuyorum sanciyi cekip sezeryana aliyoruz demelerinden haftaya carsamba tekrardan gel karar veririz dedi cati muayenesinde sorun yasadigim icin sezeryani da onerdi bana ama hemen kestirip atmak istemedim bi hafta daha beklicez doguma bıraktı herseyi bakalım
Güzel dileklerin için çok sağol canım . Aslına bakarsan artık annemin gelmesinide geçtim gelmesini dileyen benimEdiz Enesin Annesi canım öncelikle doğum gününü kazasız belasız atlatmana çok sevindim :) ikincisi de temizliğin hallolmasina çok sevindim. Senin kız hayırlı evlat olacak inşallah bak annesini hiç zor durumda birakmadi. Şimdi bir de anannesinin gelmesini beklerse tam olacak inşallah minik abi izin verirse ayaklarını yükseğe uzatıp yatmayı dene inşallah ağrıların ve kasilmalarin azalır o şekilde...
Bana direk soyledigi şuydu bebek o zamana kadar gelirse gece gündüz artik ne zamansa normal doguma zorlayacak (gece gelirse nobetci doktora kalmis bisey) olmazsa sezeryana alacak bugun bi tanidigimla krsilastim oda onun hastasi gunu dolmus normali bekliyormus ptesi suni sanci vereceklermis bebek dogsun diyeBeni de salı çağırdı, o gün bi bakalım olmadı çarşamba duruma bakalım falan dedi. Ben de anlamadım durumu. Yani salıya kadar benek gelebilir o zaman ne yapılacak acaba?! Bana şöyle de dedi normal ilerleyelim yapamazsın diye bir durum yok eğer yapamazsan bebek de kanala girmemişse öbür seçeneğe yöneliriz dedi, kanala girdiyse de zorla mı doğuracağım hiç bişey anlamadım doğrusu...
Sen de benim gibisin çarşambaya kadar bebek gelirse nolacak?!
Güzel dileklerin için çok sağol canım . Aslına bakarsan artık annemin gelmesinide geçtim gelmesini dileyen benimağrılarla epey zordayım. Dinlenirkende kasılma ve sancılar aynı devam edıyo cnm. Kv ye gıdıyorum mesela yatıyorum orda ama yıne aynı devam edıyo. Bugun 10 15 dk da heralde 5/6 kere wc gıttım yatıyorum kanepede adımımı atıp kalktıgım an wc gelıyo bakalım yarın gidicem son durumlar neymıs . Zaten 10 gun kaldı sezeryan gunumuze. Ama pazartesı gunu gıttıgımde net bı sekılde 13 u beklemez dedı dr bilemiyorum yınede tabı kaderınde ne yazılıysa o zamanda gelecek :> temizlik ve doğum günü içinde nasıl bir yük kalktı tarifi yok. Evın her yeri temiz toplu süper
İyi akşamlar arkadaşlar bi kaç gündür ağrılarım oluyordu ama nst de çok çıkmadı fakat dün akşamdan beri şiddetli oluyor bi kaç saattir de neredeyse 7-8dk bir kasıklarıma karnıma ağrı giriyor sabah da hafif lekelenmem oldu ama çok önemsemedim çok çok azdı sancıların artmasına endişelenmeli miyim suyun gelmesini mi beklemeliyim doktoruma da haftaya gidicem tecrübeli arkadaşlar ne dersiniz
Canım o gördüğün leke Nişan olabilir. Sancıların da duzenliyse mutlaka doktora git doğum başlamış olabilir.
Canım sancı düzenliyse hiç riske girme derim. Önden gelen nişan olsun olmasın, sen git bi doktora...Nişan İçin sümüksü bi akıntı deniyorya bendeki adet bitince kahverengi kan gelirya öyleydi canım nişan böyle de olabilir mi sancılarımda yeni yeni düzenlenmeye başladı sabahı beklesem panik yapmak istemiyorum yanlış alarmsa diye ama kararsız kaldım evde de yalnızım teşekkür ederim cevabın İçin de canım
Nişan İçin sümüksü bi akıntı deniyorya bendeki adet bitince kahverengi kan gelirya öyleydi canım nişan böyle de olabilir mi sancılarımda yeni yeni düzenlenmeye başladı sabahı beklesem panik yapmak istemiyorum yanlış alarmsa diye ama kararsız kaldım evde de yalnızım teşekkür ederim cevabın İçin de canım
Tamam o zaman beni salı çağırıp olmadı çarşamba dediği suni sancı yapacak herhalde. Günü dolmuş oluyor çünkü falan demişti bana da. Ben de çatı muayenesinden sonra normal doğumu yapamayacağım galiba diye düşünüyorum ama bebek kanala girip rahim açılınca çatı muayanesi de zor olmuyormuş, sözde...Bana direk soyledigi şuydu bebek o zamana kadar gelirse gece gündüz artik ne zamansa normal doguma zorlayacak (gece gelirse nobetci doktora kalmis bisey) olmazsa sezeryana alacak bugun bi tanidigimla krsilastim oda onun hastasi gunu dolmus normali bekliyormus ptesi suni sanci vereceklermis bebek dogsun diye
inşallah bi sıkıntı olmaz da yaptırabilirsin. Kiloyu sormak benim hiç aklıma gelmedi. 3020 doğdu 2 günde 2500 e kadar düştü benimki gerçi. Ama çok şükür sünneti de iyileşti artık. Darısı başınıza :)Evet benim kuzenlerimde yenidoganken sunnet esilsi yarim gunde iyilesiyo biliyorum o yuzden istiyorum orda halletmek sadece kilo isini hatirlamiyorum 3 kiloyu zor bulcak gibi duruyo benimki bakalim nasil olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?