2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çatı muayenesi hepimizde acı ya da rahatsızlık yapıyor canım. Sırf bu yüzden kendini şartlandırma bence. Hatta muayeneyi geçtim o çatal denen alet bile insanı geriyor. Keşke bizim burda da yurtdışından gibi normal yatakta Doğum yapabilsek

O zaman iyice enerjisini attır cnm. Geceye sakinleşsin. İç güdüsel olarak bebekleri koruyorlar bence zannetmiyorum bir sıkıntı yaşayacağını. Bebişi babynestte aramızdq yatırıyoruz şimdilik oğluş da beşikte yatıyor ara ara. Umarım sahiplenmez diyoruz.

Büyük ihtimalle doğum başlamış canım kolaylıkla kucağına alırsın evladını inşallah :) güzel haberlerini bekliyoruz
Doğumda enerji olması için güzelce karnını doyur eşin gelmeden canım.

Tatlım riske atmaya gerek yok kolay bulmadikki bu sipalari bnm zilli de yan yatışta hoş baştan beri dr seni de bebeği de riske atmam sezeryan dedi 6kasim kavuşuyoruz ins.sende kendine dikkat et opuyorum

Iyi geceler kizlar bugun yine kasilmalarim vardi doktoruma yazdim yakin bi hastanese nst cektir dedi. Bebekde pek hareket etmiyordu. En yakin devlet hastanesine gittim acilma varmi die baktilar rahim agzi kapali dedi. Sona nstye bagladilar. Bebek ac hafif kasilmalarin var. Biseyler ye gel dedi yedim tekrar girdim. Bebegin hareketlwei iyi gunun dolmus zaten gidebilirsin dedi. Doktoruma gonderdim nst sonucu ama henuz gormedi buraya yukluyorum anlayan varsa lutfen beri gelsin

Canım alttaki kasılmaları gösteriyor
Var ama düzensiz
Benim de böyle çıkıyor
düzenli ve sık olduğunda doğurabilirsin demişti doktorum

Pardon ben ilk resme yorum yapmışım sanırım alttaki yemekten sonraki hali?
Bayağı hareketlenmiş çzigiler ama onu tam bilemedim
Bende hiç bu kadar fazla hareketli çıkmadı şimdiye kadar

Yaaa ne güzel bir doğummuş o bayıldım :)
2900 e de raZıyım doğurması daha kolay olur heralde

kizlar gecelik almadiysaniz benim isime yaradi ameliyat sonrasi uzerime giydirmisler hemem farkinda bile değilim anestezinin etkisiyle.baska depend iyi isimi gordu hastanedrn de veriyorlar gerci kanamam devam ediyor.
bu arada lohusalik psikolojisine girdim bile kv yi girtlaklamak istiyorum annem bende rahatsiz oyle is yapamaz kv yi göreceksiniz ortada dolanip duruyor kimseye firsat vermiyor bennide delirtiyor o dokunur bu dokunur soyle yapma diye bende anca cocgufumla ilgileniyorum ama annemle yaris halinde annem tutturdu ben eve gidicem bu nasil bir kadin diye esim desen anasini tutuyor neymis o bize destek oluyormus ama evlat dunyanin en guzel seyiymis kizlar ya

Masallah annesi :)
Ayrıca kyinvalideler kenarda gezip ortada bulunmaya bayılırlar . Cumartesi doğum olcak sonrasimda umarim benim ki de başıma musalalt olup o helsin bu gelsin demez. Gercekten gereksiz varliklar kendilerini ispatlayacaklar diye bizi hice sayiyorlar . Sakin ol canim bu günler geçecek insallah . Akışına bırakmaya calis annen de bi sire idare etsin sonrasinda sen bak caresine . Birde dogum nasildi ? Sezeryan miydi ?

Teşekkür ederim kuzumm kardeşin kadar olamasamda azcık oldu bişeyler

Bence siz ikiniz doğum sonrası bebisleri biraz buyutup keçe işine girebilirsiniz canım harika şeyler yaptınız maşallah ya

evet kuzum doğdu :) çok şükür iyiz dünyanın en güzel hissi :)
Oyyy maşallah Rabbim güzelliklerle büyütmeyi nasip etsin canım

Canım kasılma var ama düzensiz ve hiç yüzü bulmamış. Doğum sancısı değil muhtemelen için rahat olsun :)

Günaydın herkesee:)) kasım ayını gördük bebisler ard arda sağlıcakla dünyaya gelirler inşallah:)
Biz 39+1 olduk dün kontrolüm vardı nst de düzensiz sancılarım mevcut ama bende bir şey yok doktor açıklık var mı bakmadı 7 kasım son günüm o güne kadar doğum olmazsa sabahtan eşyalarını da al gel duruma göre hareket edelim dedi. Haftaya kadar kendi sancılarımla dogurmak istiyorum çok endişeliyim stres bebeği etkiler mi iyice mi doğumu ertelerim bilemiyorum ama dün gece düşünmekten uyuyamadım

Canım daha açılma da yok düzenli sancı da yok . Ayın 7 si sonsa normal doğum için zor gibi görünüyor . Sana tavsiyem bol bol merdiven in cik. Esinle bu günlerde kesinlikle yakinlas onun faydası çok olacak .
Rahat ol yatma bol hareket.
Ben sezeryan olacağım için bunlardan uzak duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…