2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Arkadaşlar günaydın hepinize.hepiniz çok sağolun allah razı olsun hepinizden allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin. Doğum yapanlara yavrularıyla bir ömür boyu sağlık mutluluk dilerim. O gün yani 31 ekim günü sancılarım artınca hastaneye geçtim sancılarım gitgide arttı zaten dr. Yatisimi yapmisti ama 2cm açıklığım vardı sonra ebenin ve eşimin desteği yürüyüşler pilates egzersizi sıcak duşlar derken 4cm çıktık 4 cmde dr.um epidural uygun gördü. Epidural yapıldı. Ama biraz yavaş ilerledi sonrasında.. epiduralin etkisi geçene kadar 6cme çıktı. Epidural geçince yine çaba bana ve kızıma kaldı dr.um bi ara sezeryana dönülebilecegini nstde minigimin kalp atışlarının sıkıntılı olduğunu söyledi ama çok şükür aştık bunu da arkadaşlar.. Sonra oraları artık hatırlayamıyorum bi anda 9_10 cm.e çıktık ve doğumhaneye taşındık toplamda 2-3 ıkınma sonrası kızımızı gördük. gerekli kontroller sonrasi dogumhaneden kizimizi kucagimiza alip yürüyerek ciktik cok şükür..Allahım dedim ya nasıl olabilir böyle birşey.. ne güzel bir his tarif edilemez. Hiç bisey kalmadı geriye acı korku hiçbişey.. onu gördüğümüz an zaman sanki değişti şimdi eşimle ben zaten aşık aşık bakıyoruz iki tarafında ilk torun onlarda öyle..ne güzel birşey evlat..

Maşallah size
Çok güzel bi doğum olmuş
Kaç hafta kaç günde doğdu?

Allah im hayırlı evlat eylesin. En güzel zamanları bugünden sonra yaşayın dilerim.
Bol emismeli günler...

Canım ne zorluklar çekmişsin ama çok şükür sağ salim almışsın kucağına. Çok sevindim. Allah bağışlasın.

Amin canım Allah hepimizin yavrusunu bağışlasın

Çok bilinen bi hastalık değil canım İTP. farkedilmesi bile yıllar sürdü. Gebelikten önce çok sıkıntı olmuyordu. Adetim 10 gün sürüyordu bi o.
Otoimmun deniyor bağışıklık sistemim kendi trombositlerime saldırıyor. 30 binin altu açıklık biz 17 bini gördük. Kortizon kullanmazsam değer daha da düşüyor. Bebek için çok korktuk yarık damak yarık dudak olabilirdi. Bu kadar ilaç bi yerden çıkar diye korktuk. Şükür olmadı. 28 hafta boyunca hiç tuz ve şeker yemedim. Tansiyon çıkar bebekte şeker çıkar diye. Şükür iyiyiz şimdi

Ben de ondan korkuyorum açıklık yoksa işim sezeryana kalıyor benim de dediginiz şeyleri yapacağım teşekkür ederim canim

Aynen okadar zor değilmiş:) ama bebişlerin cidden büyümesi lazım:) dün gece hastane için sadece harflerden Yusuf Ege yazdım onu tüle bağlayıp assınlar kapıya diye gece2 de bitti. 3 te uyudum.. sadece takı yastığım ve terliğim tacım kaldı onlarıda bugün halledersem bişey kalmamış olcak Allah izin verirse..
sen ne zaman kontrole gidiceksin canım. Bana 37 de gel dedi ama hangi gün gitsem bilemiyorum
Nasıl oldun canım ?
Ya çok mutlu oldum çok sevindim güzel doğumunu okuyuncada :)) rabbim size ve yavrunuza güzel hayırlı ömürler versin :) darısı bizlerin başına inşallah

Sali gunu gittigin de konusup netlestirirsin suan bende o psikolojideyim ne zaman olacagi belli degil nasil olacak belirsizlikler kahrediyor insani en iyisi dusunmemeye calismak hersey olacağına varir :)

Ay keşke hep öyle kalsa o ev
Bakalım inşallah en hayırlı zamanda doğar minnoslar. Ben de mesai saati veya en azından benim doktorumun nöbetinde doğsun diye dua ediyorum 500 TL cepte kalacak o şekilde
Paralı mı gelıyo canım. Bizim hastane sasırttı bızı zaten . Ne spinale ek ücret var nede nobetcı dr eline kalıyosun . 1.400 planlı sezeryan spinalde filan ek ucret yok toplam ucret bu. Dr da pazar yada akşam doğuma gıdersem arıyolarmış çağrıyolarmıs. Erken doğumdada bi özel hastane daha var hemen yakınında orayla anlaşmalılarmıs ek ucret odemeksızın eğer küvez harıcınde bi sorun olursa orda tedavısı yapılıyomus buda cok rahatlatıcı ıkısıde ewımın dıbı dıyebılcegım yakındakı hastaneler. Ve bi sorunda uzaga bilmediğim bi yere goturulmeyecegı dusunceside ıyı tabı. Şükür bugun 37+0 gorduk bi an önce kahvaltı edıp gıdıcem hastaneye. Artık erken doğum riskinide gecırms olduk sukur

Aman Allahim oylr bi hastane varmiymis canimm hangi hastaneue gidiyosun sartlsri gayet guzelmis :)

Ya ne güzel bi Doğum hikayesi canım gözlerim doldu maaşallah size. Rabbim sağlıklı sıhhatli uzun yollar nasip etsin inşallah

TEsekkur ederim canım sabaha kadar devam etti akıntı gelmeye ağrı sancı yok henüz çok şükür ama tedirginim. Birazcık daha sabreder inşallah sen nasılsın nasıl gidiyor

Maşallah canım darısı bize inşallah 37+0 görelim bu arada birşey sorcam 36 haftada doğum riski varsa ciğer geliştirici falan yapiyorlarmi dün Dr. Bişey söylemedi ama...

Aman Allahim oylr bi hastane varmiymis canimm hangi hastaneue gidiyosun sartlsri gayet guzelmis :)
Kartal vera hastanesi cnm istanbul :)
Maşallah canım darısı bize inşallah 37+0 görelim bu arada birşey sorcam 36 haftada doğum riski varsa ciğer geliştirici falan yapiyorlarmi dün Dr. Bişey söylemedi ama...
Insallah gorursunuz cnm 35 den beri sancı sancı geldık . 36 da eğer ciddi bi doğum riski varsa yani açılma gibi yada düzenli sancı çıkması gibi o zaman önlem amaçlı yapıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…