Arkadaşlar günaydın hepinize.hepiniz çok sağolun allah razı olsun hepinizden allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin. Doğum yapanlara yavrularıyla bir ömür boyu sağlık mutluluk dilerim. O gün yani 31 ekim günü sancılarım artınca hastaneye geçtim sancılarım gitgide arttı zaten dr. Yatisimi yapmisti ama 2cm açıklığım vardı sonra ebenin ve eşimin desteği yürüyüşler pilates egzersizi sıcak duşlar derken 4cm çıktık 4 cmde dr.um epidural uygun gördü. Epidural yapıldı. Ama biraz yavaş ilerledi sonrasında.. epiduralin etkisi geçene kadar 6cme çıktı. Epidural geçince yine çaba bana ve kızıma kaldı dr.um bi ara sezeryana dönülebilecegini nstde minigimin kalp atışlarının sıkıntılı olduğunu söyledi ama çok şükür aştık bunu da arkadaşlar.. Sonra oraları artık hatırlayamıyorum bi anda 9_10 cm.e çıktık ve doğumhaneye taşındık toplamda 2-3 ıkınma sonrası kızımızı gördük. gerekli kontroller sonrasi dogumhaneden kizimizi kucagimiza alip yürüyerek ciktik cok şükür..Allahım dedim ya nasıl olabilir böyle birşey.. ne güzel bir his tarif edilemez. Hiç bisey kalmadı geriye acı korku hiçbişey.. onu gördüğümüz an zaman sanki değişti şimdi eşimle ben zaten aşık aşık bakıyoruz iki tarafında ilk torun onlarda öyle..ne güzel birşey evlat..
Arkadaşlar günaydın hepinize.hepiniz çok sağolun allah razı olsun hepinizden allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin. Doğum yapanlara yavrularıyla bir ömür boyu sağlık mutluluk dilerim. O gün yani 31 ekim günü sancılarım artınca hastaneye geçtim sancılarım gitgide arttı zaten dr. Yatisimi yapmisti ama 2cm açıklığım vardı sonra ebenin ve eşimin desteği yürüyüşler pilates egzersizi sıcak duşlar derken 4cm çıktık 4 cmde dr.um epidural uygun gördü. Epidural yapıldı. Ama biraz yavaş ilerledi sonrasında.. epiduralin etkisi geçene kadar 6cme çıktı. Epidural geçince yine çaba bana ve kızıma kaldı dr.um bi ara sezeryana dönülebilecegini nstde minigimin kalp atışlarının sıkıntılı olduğunu söyledi ama çok şükür aştık bunu da arkadaşlar.. Sonra oraları artık hatırlayamıyorum bi anda 9_10 cm.e çıktık ve doğumhaneye taşındık toplamda 2-3 ıkınma sonrası kızımızı gördük. gerekli kontroller sonrasi dogumhaneden kizimizi kucagimiza alip yürüyerek ciktik cok şükür..Allahım dedim ya nasıl olabilir böyle birşey.. ne güzel bir his tarif edilemez. Hiç bisey kalmadı geriye acı korku hiçbişey.. onu gördüğümüz an zaman sanki değişti şimdi eşimle ben zaten aşık aşık bakıyoruz iki tarafında ilk torun onlarda öyle..ne güzel birşey evlat..
Tam 39+6 Canım allah sana daha kolaylarını nasip etsinMaşallah size
Çok güzel bi doğum olmuş
Kaç hafta kaç günde doğdu?
Amin canım çok sağol allah sana da nasip etsin şimdilik emisme modundayiyzAllah im hayırlı evlat eylesin. En güzel zamanları bugünden sonra yaşayın dilerim.
Bol emismeli günler...
Tam 39+6 Canım allah sana daha kolaylarını nasip etsin
Amin canım çok sağol dualarım hepinizle kolay doğumlar nasip etsinTam gününde tam zamanında olmuş
Güle güle büyüt :)
Darısı başımızaa
Canım ne zorluklar çekmişsin ama çok şükür sağ salim almışsın kucağına. Çok sevindim. Allah bağışlasın.
Çok bilinen bi hastalık değil canım İTP. farkedilmesi bile yıllar sürdü. Gebelikten önce çok sıkıntı olmuyordu. Adetim 10 gün sürüyordu bi o.Canım güle güle büyüt inşallah. Allah şifanı bu şekilde verecekti demek ki. Meleğinin de sonuçları temiz çıkar inşallah. Hastalığının nasıl bir hastalık olduğunu biliyorum. Gerçekten Doğum mucizelerle dolu
Ben de ondan korkuyorum açıklık yoksa işim sezeryana kalıyor benim de dediginiz şeyleri yapacağım teşekkür ederim canimCanım daha açılma da yok düzenli sancı da yok . Ayın 7 si sonsa normal doğum için zor gibi görünüyor . Sana tavsiyem bol bol merdiven in cik. Esinle bu günlerde kesinlikle yakinlas onun faydası çok olacak .
Rahat ol yatma bol hareket.
Ben sezeryan olacağım için bunlardan uzak duruyorum
Aynen okadar zor değilmiş:) ama bebişlerin cidden büyümesi lazım:) dün gece hastane için sadece harflerden Yusuf Ege yazdım onu tüle bağlayıp assınlar kapıya diye gece2 de bitti. 3 te uyudum.. sadece takı yastığım ve terliğim tacım kaldı onlarıda bugün halledersem bişey kalmamış olcak Allah izin verirse..Bence siz ikiniz doğum sonrası bebisleri biraz buyutup keçe işine girebilirsiniz canım harika şeyler yaptınız maşallah ya
Oyyy maşallah Rabbim güzelliklerle büyütmeyi nasip etsin canım
Canım kasılma var ama düzensiz ve hiç yüzü bulmamış. Doğum sancısı değil muhtemelen için rahat olsun :)
Nasıl oldun canım ?Sabaha karşı yine hafif kahverengi bir akıntı geldi fazlaca hemdeöyle korkuyorum ki hafif bir ağrı var yada yok anlamıyorum korkudan vücudum titriyor resmen su gelişi falan yok . 37. Haftayı doldursaydik keske. Hayırlısı Allah'tan
Ya çok mutlu oldum çok sevindim güzel doğumunu okuyuncada :)) rabbim size ve yavrunuza güzel hayırlı ömürler versin :) darısı bizlerin başına inşallahArkadaşlar günaydın hepinize.hepiniz çok sağolun allah razı olsun hepinizden allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin. Doğum yapanlara yavrularıyla bir ömür boyu sağlık mutluluk dilerim. O gün yani 31 ekim günü sancılarım artınca hastaneye geçtim sancılarım gitgide arttı zaten dr. Yatisimi yapmisti ama 2cm açıklığım vardı sonra ebenin ve eşimin desteği yürüyüşler pilates egzersizi sıcak duşlar derken 4cm çıktık 4 cmde dr.um epidural uygun gördü. Epidural yapıldı. Ama biraz yavaş ilerledi sonrasında.. epiduralin etkisi geçene kadar 6cme çıktı. Epidural geçince yine çaba bana ve kızıma kaldı dr.um bi ara sezeryana dönülebilecegini nstde minigimin kalp atışlarının sıkıntılı olduğunu söyledi ama çok şükür aştık bunu da arkadaşlar.. Sonra oraları artık hatırlayamıyorum bi anda 9_10 cm.e çıktık ve doğumhaneye taşındık toplamda 2-3 ıkınma sonrası kızımızı gördük. gerekli kontroller sonrasi dogumhaneden kizimizi kucagimiza alip yürüyerek ciktik cok şükür..Allahım dedim ya nasıl olabilir böyle birşey.. ne güzel bir his tarif edilemez. Hiç bisey kalmadı geriye acı korku hiçbişey.. onu gördüğümüz an zaman sanki değişti şimdi eşimle ben zaten aşık aşık bakıyoruz iki tarafında ilk torun onlarda öyle..ne güzel birşey evlat..
Sali gunu gittigin de konusup netlestirirsin suan bende o psikolojideyim ne zaman olacagi belli degil nasil olacak belirsizlikler kahrediyor insani en iyisi dusunmemeye calismak hersey olacağına varir :)Tamam o zaman beni salı çağırıp olmadı çarşamba dediği suni sancı yapacak herhalde. Günü dolmuş oluyor çünkü falan demişti bana da. Ben de çatı muayenesinden sonra normal doğumu yapamayacağım galiba diye düşünüyorum ama bebek kanala girip rahim açılınca çatı muayanesi de zor olmuyormuş, sözde...
Paralı mı gelıyo canım. Bizim hastane sasırttı bızı zaten . Ne spinale ek ücret var nede nobetcı dr eline kalıyosun . 1.400 planlı sezeryan spinalde filan ek ucret yok toplam ucret bu. Dr da pazar yada akşam doğuma gıdersem arıyolarmış çağrıyolarmıs. Erken doğumdada bi özel hastane daha var hemen yakınında orayla anlaşmalılarmıs ek ucret odemeksızın eğer küvez harıcınde bi sorun olursa orda tedavısı yapılıyomus buda cok rahatlatıcı ıkısıde ewımın dıbı dıyebılcegım yakındakı hastaneler. Ve bi sorunda uzaga bilmediğim bi yere goturulmeyecegı dusunceside ıyı tabı. Şükür bugun 37+0 gorduk bi an önce kahvaltı edıp gıdıcem hastaneye. Artık erken doğum riskinide gecırms olduk sukurAy keşke hep öyle kalsa o ev
Bakalım inşallah en hayırlı zamanda doğar minnoslar. Ben de mesai saati veya en azından benim doktorumun nöbetinde doğsun diye dua ediyorum 500 TL cepte kalacak o şekilde
Yaaa bayildim cok guzel olmus guzel annesi ellerine emeğine sağlık:)Kapı süsümüz bu kızlar. Sabitlemek için bikaç dokunuş lazım şuan ben öylesine hevesten astım
Aman Allahim oylr bi hastane varmiymis canimm hangi hastaneue gidiyosun sartlsri gayet guzelmis :)Paralı mı gelıyo canım. Bizim hastane sasırttı bızı zaten . Ne spinale ek ücret var nede nobetcı dr eline kalıyosun . 1.400 planlı sezeryan spinalde filan ek ucret yok toplam ucret bu. Dr da pazar yada akşam doğuma gıdersem arıyolarmış çağrıyolarmıs. Erken doğumdada bi özel hastane daha var hemen yakınında orayla anlaşmalılarmıs ek ucret odemeksızın eğer küvez harıcınde bi sorun olursa orda tedavısı yapılıyomus buda cok rahatlatıcı ıkısıde ewımın dıbı dıyebılcegım yakındakı hastaneler. Ve bi sorunda uzaga bilmediğim bi yere goturulmeyecegı dusunceside ıyı tabı. Şükür bugun 37+0 gorduk bi an önce kahvaltı edıp gıdıcem hastaneye. Artık erken doğum riskinide gecırms olduk sukur
Ya ne güzel bi Doğum hikayesi canım gözlerim doldu maaşallah size. Rabbim sağlıklı sıhhatli uzun yollar nasip etsin inşallahArkadaşlar günaydın hepinize.hepiniz çok sağolun allah razı olsun hepinizden allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin. Doğum yapanlara yavrularıyla bir ömür boyu sağlık mutluluk dilerim. O gün yani 31 ekim günü sancılarım artınca hastaneye geçtim sancılarım gitgide arttı zaten dr. Yatisimi yapmisti ama 2cm açıklığım vardı sonra ebenin ve eşimin desteği yürüyüşler pilates egzersizi sıcak duşlar derken 4cm çıktık 4 cmde dr.um epidural uygun gördü. Epidural yapıldı. Ama biraz yavaş ilerledi sonrasında.. epiduralin etkisi geçene kadar 6cme çıktı. Epidural geçince yine çaba bana ve kızıma kaldı dr.um bi ara sezeryana dönülebilecegini nstde minigimin kalp atışlarının sıkıntılı olduğunu söyledi ama çok şükür aştık bunu da arkadaşlar.. Sonra oraları artık hatırlayamıyorum bi anda 9_10 cm.e çıktık ve doğumhaneye taşındık toplamda 2-3 ıkınma sonrası kızımızı gördük. gerekli kontroller sonrasi dogumhaneden kizimizi kucagimiza alip yürüyerek ciktik cok şükür..Allahım dedim ya nasıl olabilir böyle birşey.. ne güzel bir his tarif edilemez. Hiç bisey kalmadı geriye acı korku hiçbişey.. onu gördüğümüz an zaman sanki değişti şimdi eşimle ben zaten aşık aşık bakıyoruz iki tarafında ilk torun onlarda öyle..ne güzel birşey evlat..
Kapı süsümüz bu kızlar. Sabitlemek için bikaç dokunuş lazım şuan ben öylesine hevesten astım
Çok güzel olmuş ellerine sağlık:))Kapı süsümüz bu kızlar. Sabitlemek için bikaç dokunuş lazım şuan ben öylesine hevesten astım
TEsekkur ederim canım sabaha kadar devam etti akıntı gelmeye ağrı sancı yok henüz çok şükür ama tedirginim. Birazcık daha sabreder inşallah sen nasılsın nasıl gidiyorAynen okadar zor değilmiş:) ama bebişlerin cidden büyümesi lazım:) dün gece hastane için sadece harflerden Yusuf Ege yazdım onu tüle bağlayıp assınlar kapıya diye gece2 de bitti. 3 te uyudum.. sadece takı yastığım ve terliğim tacım kaldı onlarıda bugün halledersem bişey kalmamış olcak Allah izin verirse..
sen ne zaman kontrole gidiceksin canım. Bana 37 de gel dedi ama hangi gün gitsem bilemiyorum
Nasıl oldun canım ?
Ya çok mutlu oldum çok sevindim güzel doğumunu okuyuncada :)) rabbim size ve yavrunuza güzel hayırlı ömürler versin :) darısı bizlerin başına inşallah
Maşallah canım darısı bize inşallah 37+0 görelim bu arada birşey sorcam 36 haftada doğum riski varsa ciğer geliştirici falan yapiyorlarmi dün Dr. Bişey söylemedi ama...Paralı mı gelıyo canım. Bizim hastane sasırttı bızı zaten . Ne spinale ek ücret var nede nobetcı dr eline kalıyosun . 1.400 planlı sezeryan spinalde filan ek ucret yok toplam ucret bu. Dr da pazar yada akşam doğuma gıdersem arıyolarmış çağrıyolarmıs. Erken doğumdada bi özel hastane daha var hemen yakınında orayla anlaşmalılarmıs ek ucret odemeksızın eğer küvez harıcınde bi sorun olursa orda tedavısı yapılıyomus buda cok rahatlatıcı ıkısıde ewımın dıbı dıyebılcegım yakındakı hastaneler. Ve bi sorunda uzaga bilmediğim bi yere goturulmeyecegı dusunceside ıyı tabı. Şükür bugun 37+0 gorduk bi an önce kahvaltı edıp gıdıcem hastaneye. Artık erken doğum riskinide gecırms olduk sukur
Kartal vera hastanesi cnm istanbul :)Aman Allahim oylr bi hastane varmiymis canimm hangi hastaneue gidiyosun sartlsri gayet guzelmis :)
Insallah gorursunuz cnm 35 den beri sancı sancı geldık . 36 da eğer ciddi bi doğum riski varsa yani açılma gibi yada düzenli sancı çıkması gibi o zaman önlem amaçlı yapıyolarMaşallah canım darısı bize inşallah 37+0 görelim bu arada birşey sorcam 36 haftada doğum riski varsa ciğer geliştirici falan yapiyorlarmi dün Dr. Bişey söylemedi ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?