Ne güzel anlatmışsın canım içim ısındı okurkenArkadaşlar günaydın hepinize.hepiniz çok sağolun allah razı olsun hepinizden allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin. Doğum yapanlara yavrularıyla bir ömür boyu sağlık mutluluk dilerim. O gün yani 31 ekim günü sancılarım artınca hastaneye geçtim sancılarım gitgide arttı zaten dr. Yatisimi yapmisti ama 2cm açıklığım vardı sonra ebenin ve eşimin desteği yürüyüşler pilates egzersizi sıcak duşlar derken 4cm çıktık 4 cmde dr.um epidural uygun gördü. Epidural yapıldı. Ama biraz yavaş ilerledi sonrasında.. epiduralin etkisi geçene kadar 6cme çıktı. Epidural geçince yine çaba bana ve kızıma kaldı dr.um bi ara sezeryana dönülebilecegini nstde minigimin kalp atışlarının sıkıntılı olduğunu söyledi ama çok şükür aştık bunu da arkadaşlar.. Sonra oraları artık hatırlayamıyorum bi anda 9_10 cm.e çıktık ve doğumhaneye taşındık toplamda 2-3 ıkınma sonrası kızımızı gördük. gerekli kontroller sonrasi dogumhaneden kizimizi kucagimiza alip yürüyerek ciktik cok şükür..Allahım dedim ya nasıl olabilir böyle birşey.. ne güzel bir his tarif edilemez. Hiç bisey kalmadı geriye acı korku hiçbişey.. onu gördüğümüz an zaman sanki değişti şimdi eşimle ben zaten aşık aşık bakıyoruz iki tarafında ilk torun onlarda öyle..ne güzel birşey evlat..
Bn cnm kontroldeyim. Nst deyimGünaydın bugün kimler doğuma girecek kimler kontrole gidecek?
Hepinize güzel günler diliyorum.
Bugün doktor randevum var nst ye de baglanicam .
Sezeryan tarihim netlesecek .
Önümüzdeki hafta içi bir gün belirleyecek dogum için. heyacanim dorukta kızlar. Dua edin .
Açılma ve sancı yok çok şükür canım sadece nişan gelmesi var amniyosure testide negatif çıktı beklemedeyiz bakalım hayirlisiKartal vera hastanesi cnm istanbul :)
Insallah gorursunuz cnm 35 den beri sancı sancı geldık . 36 da eğer ciddi bi doğum riski varsa yani açılma gibi yada düzenli sancı çıkması gibi o zaman önlem amaçlı yapıyolar
Nişanda olmuyo hemen doğum cnm endıselenme oğlumdayken benımde gelmıstı. Ama onu değil su gelmesını onemsıyo dr lar su sızıntısı başlayınca yatıs yaptılarAçılma ve sancı yok çok şükür canım sadece nişan gelmesi var amniyosure testide negatif çıktı beklemedeyiz bakalım hayirlisi
Nişanda olmuyo hemen doğum cnm endıselenme oğlumdayken benımde gelmıstı. Ama onu değil su gelmesını onemsıyo dr lar su sızıntısı başlayınca yatıs yaptılar[/QUOTE
Ayyy inşallah canım bı sure daha dayaniriz hayırlısıyla Rabbim hepimizin yavrusunu sağlıkla sıhhatle bağışlasın Kucagimiza alıp büyütmek nasip etsin
Ne güzel yazmissiniz oyle Rabbim hayirli güzel omurler nasip etsin insallah duygulanarak okudum valla bizlere de senin ki gibi bi dogum nasip olsun diyelim canim bebisini gulerek buyutArkadaşlar günaydın hepinize.hepiniz çok sağolun allah razı olsun hepinizden allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin. Doğum yapanlara yavrularıyla bir ömür boyu sağlık mutluluk dilerim. O gün yani 31 ekim günü sancılarım artınca hastaneye geçtim sancılarım gitgide arttı zaten dr. Yatisimi yapmisti ama 2cm açıklığım vardı sonra ebenin ve eşimin desteği yürüyüşler pilates egzersizi sıcak duşlar derken 4cm çıktık 4 cmde dr.um epidural uygun gördü. Epidural yapıldı. Ama biraz yavaş ilerledi sonrasında.. epiduralin etkisi geçene kadar 6cme çıktı. Epidural geçince yine çaba bana ve kızıma kaldı dr.um bi ara sezeryana dönülebilecegini nstde minigimin kalp atışlarının sıkıntılı olduğunu söyledi ama çok şükür aştık bunu da arkadaşlar.. Sonra oraları artık hatırlayamıyorum bi anda 9_10 cm.e çıktık ve doğumhaneye taşındık toplamda 2-3 ıkınma sonrası kızımızı gördük. gerekli kontroller sonrasi dogumhaneden kizimizi kucagimiza alip yürüyerek ciktik cok şükür..Allahım dedim ya nasıl olabilir böyle birşey.. ne güzel bir his tarif edilemez. Hiç bisey kalmadı geriye acı korku hiçbişey.. onu gördüğümüz an zaman sanki değişti şimdi eşimle ben zaten aşık aşık bakıyoruz iki tarafında ilk torun onlarda öyle..ne güzel birşey evlat..
Sabaha karşı yine hafif kahverengi bir akıntı geldi fazlaca hemdeöyle korkuyorum ki hafif bir ağrı var yada yok anlamıyorum korkudan vücudum titriyor resmen su gelişi falan yok . 37. Haftayı doldursaydik keske. Hayırlısı Allah'tan
Arkadaşlar günaydın hepinize.hepiniz çok sağolun allah razı olsun hepinizden allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin. Doğum yapanlara yavrularıyla bir ömür boyu sağlık mutluluk dilerim. O gün yani 31 ekim günü sancılarım artınca hastaneye geçtim sancılarım gitgide arttı zaten dr. Yatisimi yapmisti ama 2cm açıklığım vardı sonra ebenin ve eşimin desteği yürüyüşler pilates egzersizi sıcak duşlar derken 4cm çıktık 4 cmde dr.um epidural uygun gördü. Epidural yapıldı. Ama biraz yavaş ilerledi sonrasında.. epiduralin etkisi geçene kadar 6cme çıktı. Epidural geçince yine çaba bana ve kızıma kaldı dr.um bi ara sezeryana dönülebilecegini nstde minigimin kalp atışlarının sıkıntılı olduğunu söyledi ama çok şükür aştık bunu da arkadaşlar.. Sonra oraları artık hatırlayamıyorum bi anda 9_10 cm.e çıktık ve doğumhaneye taşındık toplamda 2-3 ıkınma sonrası kızımızı gördük. gerekli kontroller sonrasi dogumhaneden kizimizi kucagimiza alip yürüyerek ciktik cok şükür..Allahım dedim ya nasıl olabilir böyle birşey.. ne güzel bir his tarif edilemez. Hiç bisey kalmadı geriye acı korku hiçbişey.. onu gördüğümüz an zaman sanki değişti şimdi eşimle ben zaten aşık aşık bakıyoruz iki tarafında ilk torun onlarda öyle..ne güzel birşey evlat..
Teşekkür ederim canım inşallah azcik daha dayancazCanım lekelenme geldikten 1 hafta sonra bile doğum olabiliyormus. Annemin zamanında lekelenmesinden tam 1 hafta sonra doğum yapmis.hiç korkmadoktoruna danış haber ver yine istersen.benim de az bsy kahverengi gelmisti ertesi gün muayene vardı doktor nisandır diye alttan bakmisti nst de hafif sancılar cikmisti
MasaAllah canım. Gönlunce kolaylıkla geçmesine sevindim. Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsun canımdarısı diğer arkadaşlara insaAllah :)
Teşekkür ederim canım inşallah azcik daha dayancaz
Evet mukus tıkacı geldi canım sonra Dr. Elle muayne yaptı açılma yok dedi biraz kanama oldu muayne sonrası tecrubesizlik sanırım birazda hemen doğum olcak sanıp vücudum titremeye başladı :) hiç kalkmadan yatıyorum şimdi evde pazartesi 37 hafta dolmuş olacak inşallah.... çok teşekkür ederim destekleriniz içinkorkma hiç, sanırım nişan denen mukus tıkacı gelmiş di mi?
hemen doğum olacak diye bir şey yok. hem bebeğin de prematüre sayılmaktan çıkmak üzere
Panik yapma canım sakın olmaya çalış. Benim doktorum önemli olan rahim ağzı uzunluğu ve açılma demisti. Açılman olmadığı için doğum başlamaz Allahın izniyle. Inşallah en azından bir iki hafta dayanırEvet mukus tıkacı geldi canım sonra Dr. Elle muayne yaptı açılma yok dedi biraz kanama oldu muayne sonrası tecrubesizlik sanırım birazda hemen doğum olcak sanıp vücudum titremeye başladı :) hiç kalkmadan yatıyorum şimdi evde pazartesi 37 hafta dolmuş olacak inşallah.... çok teşekkür ederim destekleriniz için
İnşallah Allah razı olsun iyiki varsınız kizlar.Panik yapma canım sakın olmaya çalış. Benim doktorum önemli olan rahim ağzı uzunluğu ve açılma demisti. Açılman olmadığı için doğum başlamaz Allahın izniyle. Inşallah en azından bir iki hafta dayanır
evet ama sütüm gelmiyor ve yara oldularBence siz ikiniz doğum sonrası bebisleri biraz buyutup keçe işine girebilirsiniz canım harika şeyler yaptınız maşallah ya
Oyyy maşallah Rabbim güzelliklerle büyütmeyi nasip etsin canım
Canım kasılma var ama düzensiz ve hiç yüzü bulmamış. Doğum sancısı değil muhtemelen için rahat olsun :)
evet ama sütüm gelmiyor ve yara oldular
duş alıyorum sıvı tüketiyorum o kremi alim bariGenelde üçüncü gün geliyor süt canım. Bol bol sıvı tuket, dus al göğsüne masaj yap bebeğinle ten tene temasta ol hep. Yaraya da garmastan krem çok iyi geliyor
Nasıl 500 TL cepte kalıyor öyle olunca cnm bilgilendirir misin bizide bu konudaAy keşke hep öyle kalsa o ev
Bakalım inşallah en hayırlı zamanda doğar minnoslar. Ben de mesai saati veya en azından benim doktorumun nöbetinde doğsun diye dua ediyorum 500 TL cepte kalacak o şekilde
Nasıl 500 TL cepte kalıyor öyle olunca cnm bilgilendirir misin bizide bu konuda
Bana da daha yapılmadıMerhaba ben en son muayene geçen hafta oldum 37+4 dü doktor çatı muayenesi yapmadı. Ne zaman yapmıştı sizin doktorlarınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?