2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ne güzel anlatmışsın canım içim ısındı okurken Güle güle büyüt bebeğini

Bn cnm kontroldeyim. Nst deyim

Açılma ve sancı yok çok şükür canım sadece nişan gelmesi var amniyosure testide negatif çıktı beklemedeyiz bakalım hayirlisi

Açılma ve sancı yok çok şükür canım sadece nişan gelmesi var amniyosure testide negatif çıktı beklemedeyiz bakalım hayirlisi
Nişanda olmuyo hemen doğum cnm endıselenme oğlumdayken benımde gelmıstı. Ama onu değil su gelmesını onemsıyo dr lar su sızıntısı başlayınca yatıs yaptılar

Amin canım valla pek dayancak gucum kaldıgı soylenemez bugun alıyoruz dese (tabı sağlıklı gelsin önce) gule oynaya koşcam . Oğlumda bıseyım yoktu 39+4 de gelmıstı yok anacm bu kız cok yordu benı

Ne güzel yazmissiniz oyle Rabbim hayirli güzel omurler nasip etsin insallah duygulanarak okudum valla bizlere de senin ki gibi bi dogum nasip olsun diyelim canim bebisini gulerek buyut

Canım lekelenme geldikten 1 hafta sonra bile doğum olabiliyormus. Annemin zamanında lekelenmesinden tam 1 hafta sonra doğum yapmis.hiç korkma doktoruna danış haber ver yine istersen.benim de az bsy kahverengi gelmisti ertesi gün muayene vardı doktor nisandır diye alttan bakmisti nst de hafif sancılar cikmisti

MasaAllah canım. Gönlunce kolaylıkla geçmesine sevindim. Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsun canım darısı diğer arkadaşlara insaAllah :)

Teşekkür ederim canım inşallah azcik daha dayancaz

korkma hiç, sanırım nişan denen mukus tıkacı gelmiş di mi?
hemen doğum olacak diye bir şey yok. hem bebeğin de prematüre sayılmaktan çıkmak üzere
Evet mukus tıkacı geldi canım sonra Dr. Elle muayne yaptı açılma yok dedi biraz kanama oldu muayne sonrası tecrubesizlik sanırım birazda hemen doğum olcak sanıp vücudum titremeye başladı :) hiç kalkmadan yatıyorum şimdi evde pazartesi 37 hafta dolmuş olacak inşallah.... çok teşekkür ederim destekleriniz için

Panik yapma canım sakın olmaya çalış. Benim doktorum önemli olan rahim ağzı uzunluğu ve açılma demisti. Açılman olmadığı için doğum başlamaz Allahın izniyle. Inşallah en azından bir iki hafta dayanır

İnşallah Allah razı olsun iyiki varsınız kizlar.

evet ama sütüm gelmiyor ve yara oldular

Merhaba ben en son muayene geçen hafta oldum 37+4 dü doktor çatı muayenesi yapmadı. Ne zaman yapmıştı sizin doktorlarınız?
Bana da daha yapılmadı
Aslında yapılmasının çok da anlamı yokmuş doğım başladığında önceden çatın dar denilen kişilerin bebekleri rahatça doğabiliyormuş. Doğum başlangıcında değerlendirmeleri daha iyi bile oluyormuş diye okudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…