2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Cnm benim nişan azar azar gelmişti.Nişandan yaklaşık 1 hafta sonra 37+3 te kızım geldi. Küvezde kalmadı gayet sağlıklı bir bebekti. Sadece kilosu 2.570 gr dı ama sağlıklı olduktan sonra farkı kapatıyorlar. Merak etme herşey güzel olacak

Ahh canım benim inşallah bizim kızda 1 hafta daha bekler hayırlısıyla moral oldun valla bir hafta sonra suyun mu gelmişti canım ne olunca gidicem şimdi ben

öyle yapıyorum inşalllah gelire
Cnm bebişi vazgeçmeden bol bol emzir süt geliyor. Hemşire 5.gün sütü gelen oluyor dedi. Psikoloji ve bol sıvı alımı önemli.
Ahh canım benim inşallah bizim kızda 1 hafta daha bekler hayırlısıyla moral oldun valla bir hafta sonra suyun mu gelmişti canım ne olunca gidicem şimdi ben
Benim sancılarım başlamıştı ama bu diğer sancılara benzemiyordu. Karnım kasılıyordu. Ayakta bacağımı açıp hafif öne eğilme isteği oluyordu.
Hiç merak etme gayet sağlıklı oluyor ve kendileri rahatça nefes alabiliyorlar bu haftada. İçin rahat olsun. İnşallah bebişin 1 hafta daha bekler ama gelmek istersede sorun olmaz bu haftalarda cnm. Sen stres yapma ki bebiş de yapmasın bol bol göbeğini sevip son haftaların tadını çıkar.
Ben doğum yaptığımda 35. Haftada doğuran vardı ve bebiş küveze girmedi annesini de güzel emiyordu.

Ben şu an çok stresliyim canım. Ilk doğumumda lohusa depresyonu çok yoğun olmamisti ama sersem gibiydim ben ben değildim sanki. Bunda nasıl olacak kestiremiyorum bide ilgi bekleyen 1.sınıfa giden bir kızım daha var. Inşallah Allah kolayını verir rahat atlatırız lohusalık zamanlarimizi

Benim sırt ağrım hala var ama baş ağrım kahve içtiğim için olmadı .. daha doğrusu sol kaburgam ağırıyor ve hala ağırıyor .. çok geçmiş olsun ama 1 yıla kadar düzeliyor

Canım neye inanirsan o olur.
Sana tavsiyem kafandan sendromu falan çıkar.
Elbette sinirlenebilriz duygusallık yaşayabiliriz sonuçta yeni farklı bir üye girecek ailemize ona alışma süreci olacak .
Insanlar hep çok bildim şeklinde konuşacak bebeğin hakkında şunu şöyle yap dicek he he de geç ama bildiğini oku.
Bu tür insanlar hep olacak bitmezler.
Bebeginle keyifli zamanların cennet kokulu günlerini şu sendrom sacmaligiyla mahvetme.
Iyiyim mutluyum dedikten sonra sendrom falan hikaye kalır ...

Kizlar benim bugun kontrolum vardi, bebegim kucuk gidiyordu dogumda 3 kiloyu bulmayabilir demisti doktor. Ama bugun 3 kilo oldugunu gorduk, cok sevindim. 2. Kez vajinal muayene de yapti, hala bebek cok yukarida ve hic acilmam yokmus. Bizim oglanin keyfi yerinde iceride.

Çok sevindim canım kilosunu iyi toparlamış. Benim de 37+1de 2800du bu hafta 200 g alırsa 38de 3000g olur insallah. Sonra da doğabilir hayirlisiyla :) senin de zamanı gelince hayirlisiyla gonlune gore bi doğum olur inşallah

Kendimi gergin hissettiğimde minik elleri ve ayakları, mis kokusunu, yumuşacık tenini,emerken çıkardığı sesleri düşünerek sakinleştirmeye çalışıyorum. Ama dediğin gibi hem hormonların ,hem çevrenin hem duygularin etkisiyle karışık oluyor insanın ruh hali,elinde olan bisey degil

Tatlım riske atmaya gerek yok kolay bulmadikki bu sipalari bnm zilli de yan yatışta hoş baştan beri dr seni de bebeği de riske atmam sezeryan dedi 6kasim kavuşuyoruz ins.sende kendine dikkat et opuyorum
Ayyy sende haber almak ne guzel canım benim...Doğum şekline gelince de asla normal diye diretmem bebek ve benim için en sağlıklısı neyse o olsun dedim...bu zamana kadar normal diye ilerledik hep, şartlar uygun olursa tabiki normal isterim ama degilse de sezeryan öcü degil elbette 6 Kasım ne güzel bir tarih keşke benim olsa ama kocamın 6 kasım kabusu var (gs nin fenere 6-0 yenildiği tarih) zaten konrolüm de 7 kasım(oda evlilik yıl dönümümuz) bakalım bizim ki ne zaman gelecek

Aaaa bak bilmedigim bişey daha "'çatal" e beni elle muayene etti bi alet kullanmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…