- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.299
- 83
öyle yapıyorum inşalllah gelirekahverengi kisim ile birlikte agzini kocaman actiginda memeyi ver agzina canim. olumlu dusun dus al sivi tuket. insallah bolbol sutun gelir ve bol bol emer bebgin
Cnm benim nişan azar azar gelmişti.Nişandan yaklaşık 1 hafta sonra 37+3 te kızım geldi. Küvezde kalmadı gayet sağlıklı bir bebekti. Sadece kilosu 2.570 gr dı ama sağlıklı olduktan sonra farkı kapatıyorlar. Merak etme herşey güzel olacakEvet mukus tıkacı geldi canım sonra Dr. Elle muayne yaptı açılma yok dedi biraz kanama oldu muayne sonrası tecrubesizlik sanırım birazda hemen doğum olcak sanıp vücudum titremeye başladı :) hiç kalkmadan yatıyorum şimdi evde pazartesi 37 hafta dolmuş olacak inşallah.... çok teşekkür ederim destekleriniz için
Çok teşekkürler canım innnnnşallah. Allah kimseye yaşatmasın.Geçmiş olsun canım inşallah çabucak geçer
Ahh canım benim inşallah bizim kızda 1 hafta daha bekler hayırlısıyla moral oldun valla bir hafta sonra suyun mu gelmişti canım ne olunca gidicem şimdi benCnm benim nişan azar azar gelmişti.Nişandan yaklaşık 1 hafta sonra 37+3 te kızım geldi. Küvezde kalmadı gayet sağlıklı bir bebekti. Sadece kilosu 2.570 gr dı ama sağlıklı olduktan sonra farkı kapatıyorlar. Merak etme herşey güzel olacak
Cnm bebişi vazgeçmeden bol bol emzir süt geliyor. Hemşire 5.gün sütü gelen oluyor dedi. Psikoloji ve bol sıvı alımı önemli.öyle yapıyorum inşalllah gelire
Benim sancılarım başlamıştı ama bu diğer sancılara benzemiyordu. Karnım kasılıyordu. Ayakta bacağımı açıp hafif öne eğilme isteği oluyordu.Ahh canım benim inşallah bizim kızda 1 hafta daha bekler hayırlısıyla moral oldun valla bir hafta sonra suyun mu gelmişti canım ne olunca gidicem şimdi ben
Ben şu an çok stresliyim canım. Ilk doğumumda lohusa depresyonu çok yoğun olmamisti ama sersem gibiydim ben ben değildim sanki. Bunda nasıl olacak kestiremiyorum bide ilgi bekleyen 1.sınıfa giden bir kızım daha var. Inşallah Allah kolayını verir rahat atlatırız lohusalık zamanlarimiziBir kere 40 gün sürmüştü. Lohusa 40ı çıkana kadar. Birde herkese lafımı sokuncada çok rahatlamıştım. Herkes ondan sonra haddini bilmişti oh. Sonradan ona göre davrandılar. Yine aynı olacağım napalım hissediyorum. Zaten antidepresan kullanıyordum ben hamile kaldığımı öğrenince bıraktım. Oyüzden yine olacaktır
KıZlar doğumdan sonraki 2. Günden beri aşırı derecede baş ve sırt ağrısı çekiyorum. Yani dayanılmayacak şekilde oluyor. Tansiyonum da halen yüksek düşmedi. Doktora söylediğimde anestezi etkisinden dolayı olduğunu söyledi ağrıların çünkü yatar pozisyondayken baş ağrısının şiddeti azalıyordu. Minoset plus verildi. Kahve içmem söylendi ama tansiyon yükselttiğinden içemiyorum. Tansiyonum 15-10 civarında geziyorken topuk kanı için sağlık ocağına gittiğimde idrar söktürücü yapıldı ve dünden bu yana 12-10 civarı tansiyonum yani büyük düştü ama küçük hala 9-10 arası seyrediyor bazen 11 e yaklaşıyor. Buraya yazmayacaktım spinal olacaklar için çok direndim ama önceden bu şekilde doğum yapıp gebelik tansiyonu olup sonrası nasıl seyretmiş merak ediyorum. Bir de böyle ağrısı olanlar ne yapmışlar. Allaha şükür sırt ağrım ve baş ağrım düne nazaran yüzde 10 azaldı ama hala çok rahatsız edici. Sevdiklerimle beraber vakit geçiremiyorum. Uyuyamıyorum.
Allah sağlıklıca kavuştursun canım. Bence son son bol bol uyumaya çalış. Sonra en çok ozlenen şey deliksiz uyumak oluyor :)Kızlar 6 gün sonra doğumum olacak artık uyuyamam geceleri geri sayım başladı. Sezeryan tarihimiz netleşti .
Ben şu an çok stresliyim canım. Ilk doğumumda lohusa depresyonu çok yoğun olmamisti ama sersem gibiydim ben ben değildim sanki. Bunda nasıl olacak kestiremiyorum bide ilgi bekleyen 1.sınıfa giden bir kızım daha var. Inşallah Allah kolayını verir rahat atlatırız lohusalık zamanlarimizi
Çok sevindim canım kilosunu iyi toparlamış. Benim de 37+1de 2800du bu hafta 200 g alırsa 38de 3000g olur insallah. Sonra da doğabilir hayirlisiyla :) senin de zamanı gelince hayirlisiyla gonlune gore bi doğum olur inşallahKizlar benim bugun kontrolum vardi, bebegim kucuk gidiyordu dogumda 3 kiloyu bulmayabilir demisti doktor. Ama bugun 3 kilo oldugunu gorduk, cok sevindim. 2. Kez vajinal muayene de yapti, hala bebek cok yukarida ve hic acilmam yokmus. Bizim oglanin keyfi yerinde iceride.
Kendimi gergin hissettiğimde minik elleri ve ayakları, mis kokusunu, yumuşacık tenini,emerken çıkardığı sesleri düşünerek sakinleştirmeye çalışıyorum. Ama dediğin gibi hem hormonların ,hem çevrenin hem duygularin etkisiyle karışık oluyor insanın ruh hali,elinde olan bisey degilCanım neye inanirsan o olur.
Sana tavsiyem kafandan sendromu falan çıkar.
Elbette sinirlenebilriz duygusallık yaşayabiliriz sonuçta yeni farklı bir üye girecek ailemize ona alışma süreci olacak .
Insanlar hep çok bildim şeklinde konuşacak bebeğin hakkında şunu şöyle yap dicek he he de geç ama bildiğini oku.
Bu tür insanlar hep olacak bitmezler.
Bebeginle keyifli zamanların cennet kokulu günlerini şu sendrom sacmaligiyla mahvetme.
Iyiyim mutluyum dedikten sonra sendrom falan hikaye kalır ...
Evet geçen cuma günü doğdu çok şükür iyiyiz Allah herkese bu duyguyu nasip etsin inşallahLovemom canım ne yaptın geldi mi bebiş :)
Ayyy sende haber almak ne guzel canım benim...Doğum şekline gelince de asla normal diye diretmem bebek ve benim için en sağlıklısı neyse o olsun dedim...bu zamana kadar normal diye ilerledik hep, şartlar uygun olursa tabiki normal isterim ama degilse de sezeryan öcü degil elbette 6 Kasım ne güzel bir tarih keşke benim olsa ama kocamın 6 kasım kabusu varTatlım riske atmaya gerek yok kolay bulmadikki bu sipalari bnm zilli de yan yatışta hoş baştan beri dr seni de bebeği de riske atmam sezeryan dedi 6kasim kavuşuyoruz ins.sende kendine dikkat et opuyorum
Aaaa bak bilmedigim bişey daha "'çatal" e beni elle muayene etti bi alet kullanmadıÇatı muayenesi hepimizde acı ya da rahatsızlık yapıyor canım. Sırf bu yüzden kendini şartlandırma bence. Hatta muayeneyi geçtim o çatal denen alet bile insanı geriyor. Keşke bizim burda da yurtdışından gibi normal yatakta Doğum yapabilsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?