Evet geçen cuma günü doğdu çok şükür iyiyiz Allah herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah
Arkadaşın dediği çatal zaten o ayaklarımızı açıp oturduğumuz koltuğun adı canım sanırım onu demek istemiş muayene yine elle diye biliyorumAaaa bak bilmedigim bişey daha "'çatal" e beni elle muayene etti bi alet kullanmadı
Sağlıkla inşallah canım, günü belli olunca ayrı bir heyecan oluyorKızlar 6 gün sonra doğumum olacak artık uyuyamam geceleri geri sayım başladı. Sezeryan tarihimiz netleşti .
Hayırlı akşamlar hanımlar bugün kontrole gittim en son 30 haftanın sonunda gitmiştim 1 buçuk kiloydu bebek şuan 36 5 günlüğüz ve kilosu 2 kilo 600 gram bana az geldi doktorda geriden geliyo dedi 1 hafta gibi az kilo alıyormuş ama normal sorun yok dedi çok kafama taktım acaba benmi iyi beslenmiyorum yoksa sizce de normal mi sizlerin bu haftada kaçtı bebeğin kilosu?
Canim hic kafana takma. Benim de 36da 2650 gramdi, doktor 10 gun geriden geliyor minyon olacak 3 kiloyu bulmaz dogum kilosu demisti. bugun 37+5im 3 kilo cikti kontrolde. Bosuna kendimi huzursuz etmisim. Kaldi ki bu kiloda bile olsa saglikli olduktan sonra hic bir sorun olmaz. Ben de senin gibi acaba besleyemiyo muyum bebegimi diye cok kafama takmistim ama doktor dedi ki onun yapisi neyse oyle olacak senin beslemenle ilgisi yok dedi.Hayırlı akşamlar hanımlar bugün kontrole gittim en son 30 haftanın sonunda gitmiştim 1 buçuk kiloydu bebek şuan 36 5 günlüğüz ve kilosu 2 kilo 600 gram bana az geldi doktorda geriden geliyo dedi 1 hafta gibi az kilo alıyormuş ama normal sorun yok dedi çok kafama taktım acaba benmi iyi beslenmiyorum yoksa sizce de normal mi sizlerin bu haftada kaçtı bebeğin kilosu?
Evet bebek kilosu için öyle dedi banada kanından besleniyor su icsen kilo alır almiycaksa almaz dedi son haftalarda deri sağlıklı olsunlar inşallahCanim hic kafana takma. Benim de 36da 2650 gramdi, doktor 10 gun geriden geliyor minyon olacak 3 kiloyu bulmaz dogum kilosu demisti. bugun 37+5im 3 kilo cikti kontrolde. Bosuna kendimi huzursuz etmisim. Kaldi ki bu kiloda bile olsa saglikli olduktan sonra hic bir sorun olmaz. Ben de senin gibi acaba besleyemiyo muyum bebegimi diye cok kafama takmistim ama doktor dedi ki onun yapisi neyse oyle olacak senin beslemenle ilgisi yok dedi.
Benim de 36 0da 2500Hayırlı akşamlar hanımlar bugün kontrole gittim en son 30 haftanın sonunda gitmiştim 1 buçuk kiloydu bebek şuan 36 5 günlüğüz ve kilosu 2 kilo 600 gram bana az geldi doktorda geriden geliyo dedi 1 hafta gibi az kilo alıyormuş ama normal sorun yok dedi çok kafama taktım acaba benmi iyi beslenmiyorum yoksa sizce de normal mi sizlerin bu haftada kaçtı bebeğin kilosu?
Geçmiş olsun öncelikle.Benim sırt ağrım hala var ama baş ağrım kahve içtiğim için olmadı .. daha doğrusu sol kaburgam ağırıyor ve hala ağırıyor .. çok geçmiş olsun ama 1 yıla kadar düzeliyor
her çocuk farklı oluyor canım hiç kafana takma. İlk kızım 37+2 de 3050gr doğdu. Bu kızım 35+1de gittiğimizde Dr 3000gr dedi.Hayırlı akşamlar hanımlar bugün kontrole gittim en son 30 haftanın sonunda gitmiştim 1 buçuk kiloydu bebek şuan 36 5 günlüğüz ve kilosu 2 kilo 600 gram bana az geldi doktorda geriden geliyo dedi 1 hafta gibi az kilo alıyormuş ama normal sorun yok dedi çok kafama taktım acaba benmi iyi beslenmiyorum yoksa sizce de normal mi sizlerin bu haftada kaçtı bebeğin kilosu?
Aynen gerçekten öyle herkesin farklı oluyor ama Maşallah bebeşilerin 3 kiloyu bulmuş inşallah benimkide doğana kadar 3 kilo olur :)her çocuk farklı oluyor canım hiç kafana takma. İlk kızım 37+2 de 3050gr doğdu. Bu kızım 35+1de gittiğimizde Dr 3000gr dedi.
İlk defa yapmana rağmen harika olmuşKapı süsümüz bu kızlar. Sabitlemek için bikaç dokunuş lazım şuan ben öylesine hevesten astım
Bir ölçümde geri çıkan birşey 2 hafta sonra ileri çıkmıştı. Sağlıklı olsun canım inşallah ki gayet de iyi.Hayırlı akşamlar hanımlar bugün kontrole gittim en son 30 haftanın sonunda gitmiştim 1 buçuk kiloydu bebek şuan 36 5 günlüğüz ve kilosu 2 kilo 600 gram bana az geldi doktorda geriden geliyo dedi 1 hafta gibi az kilo alıyormuş ama normal sorun yok dedi çok kafama taktım acaba benmi iyi beslenmiyorum yoksa sizce de normal mi sizlerin bu haftada kaçtı bebeğin kilosu?
İnşallah terdir diyelim :))Kızlar ya az önce yatıyordum, kızım karnımda aşırı aşırı hareketli dönüp tekme atıp duruyordu. Baya bi izledim, kameraya çektim filan. Sonra eşime seslendim, görmen lazım çok hareketli bizim kız diye. Eşim geldi, gelir gelmez ya pijaman su olmuş dedi, ben şok oldum tabi. Yeni tuvalete gitmiştim zaten tuvaletim yoktu ama pijamam iki parmak kadar ıslanmış. Ben hiçbir şey anlamadım bile. Ayağa kalktığımda veya tuvalete gittiğimde devamı gelmedi. İçim bi fena oldu ya, su mu sızıyor yoksa bebek hareket ederken tuvaleti kaçırmış olma ihtimalim var mıdır, hiç anlamadan... Ay neydi bu şimdi
Canım ter olması mümkün değil. Yani sadece o bölgede pijamama kadar çıkmış bi ıslaklık... Bir tek yanlışlıkla altıma kaçırmış olabilir miyim, onu bilmiyorum işte. Hiçbir şey hissetmedim, tuvaletim kaçmış olsa anlamaz mıydım acaba...İnşallah terdir diyelim :))
Bebiş çok hareket ettiği zaman banada oluyo canım bende hep tereddüt ediyorum ama idrar olduğunu düşünüyorum.Böyle bi kaç kere daha oldu bana.Seninkide öyle bişey olabilir tabi ama bilemiyorumKızlar ya az önce yatıyordum, kızım karnımda aşırı aşırı hareketli dönüp tekme atıp duruyordu. Baya bi izledim, kameraya çektim filan. Sonra eşime seslendim, görmen lazım çok hareketli bizim kız diye. Eşim geldi, gelir gelmez ya pijaman su olmuş dedi, ben şok oldum tabi. Yeni tuvalete gitmiştim zaten tuvaletim yoktu ama pijamam iki parmak kadar ıslanmış. Ben hiçbir şey anlamadım bile. Ayağa kalktığımda veya tuvalete gittiğimde devamı gelmedi. İçim bi fena oldu ya, su mu sızıyor yoksa bebek hareket ederken tuvaleti kaçırmış olma ihtimalim var mıdır, hiç anlamadan... Ay neydi bu şimdi
merhablar ocak annelerınden takıp edıyorum sızı :) ıslaklıgıkokladınız mı ıdrar azda olsa kokar ..su kendlıgınden geleılıorCanım ter olması mümkün değil. Yani sadece o bölgede pijamama kadar çıkmış bi ıslaklık... Bir tek yanlışlıkla altıma kaçırmış olabilir miyim, onu bilmiyorum işte. Hiçbir şey hissetmedim, tuvaletim kaçmış olsa anlamaz mıydım acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?