alla ala sut olmayan gogus sısmez dıye bılıyorum veya canınız bısey cektıde yemedınız mı ?sut ceker derlerKızlar acil desteğinize ihtiyacım var. Bebiş olalı 3 gün oldu. İlk günler sütüm gelmedi emzirmeye çalıştım. Zar zor emdi biraz ek mama verdik. Dün fazla emmedi sonra sabaha gövüslerim şişip taş gibi oldu zaten ucunu zor alıyordu hiç alamadı. Hastanede sağma makinesi ile sağdım onda da damla damla zor geldi. Eve geldik bugün göğüslerim bildiğiniz taş balon oldu. Ilık duş sıcak su torbası, sağma makinesi herşeyi denedim damla damla geliyor on saatte biraz birikiyor. Ama göğüslerim dolu taş. Koyu sarı kıvamlı yağlı bir süt geliyor. Şuan çok kötü bir psikoloji deyim yaşadığjm göğüs acılarını hiç söylemiyorum. Şaşırmış durumdayım ne yapacağım... Bilmiyorum lütfen bilen varsa yardım etsin.....
Canım emzirme tecrübem yok ama beyaz lahana yaprağı haslayip koy göğsüne çok rahatlatip süt geldiğini söylüyorlar internetten de bak istersenKızlar acil desteğinize ihtiyacım var. Bebiş olalı 3 gün oldu. İlk günler sütüm gelmedi emzirmeye çalıştım. Zar zor emdi biraz ek mama verdik. Dün fazla emmedi sonra sabaha gövüslerim şişip taş gibi oldu zaten ucunu zor alıyordu hiç alamadı. Hastanede sağma makinesi ile sağdım onda da damla damla zor geldi. Eve geldik bugün göğüslerim bildiğiniz taş balon oldu. Ilık duş sıcak su torbası, sağma makinesi herşeyi denedim damla damla geliyor on saatte biraz birikiyor. Ama göğüslerim dolu taş. Koyu sarı kıvamlı yağlı bir süt geliyor. Şuan çok kötü bir psikoloji deyim yaşadığjm göğüs acılarını hiç söylemiyorum. Şaşırmış durumdayım ne yapacağım... Bilmiyorum lütfen bilen varsa yardım etsin.....
Merhabalarmerhablar ocak annelerınden takıp edıyorum sızı :) ıslaklıgıkokladınız mı ıdrar azda olsa kokar ..su kendlıgınden geleılıor
Bugun 37+0 3.200 geldik cnm onceki hafta 2.600 dü pazartesı 3.127 ydık hıc takma kafana her bebek farklı cnm. Bide kanaldı tam olcumdu hatalı olcumdu oynuyo bu değerler oğlumda 39. Haftada 3 kg cıvarı mınyon bı bebek dedı 3.650 doğdu kendıde sasırdıHayırlı akşamlar hanımlar bugün kontrole gittim en son 30 haftanın sonunda gitmiştim 1 buçuk kiloydu bebek şuan 36 5 günlüğüz ve kilosu 2 kilo 600 gram bana az geldi doktorda geriden geliyo dedi 1 hafta gibi az kilo alıyormuş ama normal sorun yok dedi çok kafama taktım acaba benmi iyi beslenmiyorum yoksa sizce de normal mi sizlerin bu haftada kaçtı bebeğin kilosu?
kuzu ınsallah değildir diyorum haftan daha erken ?Merhabalar
Evet yeni giydiğim çamaşıra da biraz geldi, onu direkt kokladım ne renk ne koku hiçbir şey yok. Su dökülmüş gibi aynen. Doktoruma yazdım, nöbetçiyim bu akşam hastanede, gel bakalım demiş. Bi yarım saate gideceğiz sanırım. Gereksiz heyecan yapıyorum gibi hissediyorum ama bakalım
Çok sağol canımmBir ölçümde geri çıkan birşey 2 hafta sonra ileri çıkmıştı. Sağlıklı olsun canım inşallah ki gayet de iyi.
alla ala sut olmayan gogus sısmez dıye bılıyorum veya canınız bısey cektıde yemedınız mı ?sut ceker derler
Canım emzirme tecrübem yok ama beyaz lahana yaprağı haslayip koy göğsüne çok rahatlatip süt geldiğini söylüyorlar internetten de bak istersen
yok hıc gereksız degıl benımde yataktan kalkmamla gelmesı bır olustu 2 defa ıdrardır deyıp onemsemedım ama ıcımden sudur dıyodum seffaf cunkı 1 saat gectıkten sonra sancılarım baslamıstıMerhabalar
Evet yeni giydiğim çamaşıra da biraz geldi, onu direkt kokladım ne renk ne koku hiçbir şey yok. Su dökülmüş gibi aynen. Doktoruma yazdım, nöbetçiyim bu akşam hastanede, gel bakalım demiş. Bi yarım saate gideceğiz sanırım. Gereksiz heyecan yapıyorum gibi hissediyorum ama bakalım
gogus delıklerın mı tıkalı kı ?hastaneyye bı gıt byle devam ederse hasta eder atesın cıkarSüt var ama akamıyor. Koyu sanki. Çok şişti gerildi. Taş gibi üç kat oldu.sürekli ağlayasım var...
ay maşallah bunları duyunca zaten iyice rahatladım takılmamak lazımmış gerçekten doktordan çıktığımdan beri aklım doktorun hep dediklerinde kilosunda kaldımıştı sağlıklı olsunlarda gerçkten gerisi önemli değil :)Bugun 37+0 3.200 geldik cnm onceki hafta 2.600 dü pazartesı 3.127 ydık hıc takma kafana her bebek farklı cnm. Bide kanaldı tam olcumdu hatalı olcumdu oynuyo bu değerler oğlumda 39. Haftada 3 kg cıvarı mınyon bı bebek dedı 3.650 doğdu kendıde sasırdı
Bende aşırı akıntı oluyor canım. Ama tarifin akıntıya da benzemiyor. İnşallah su değildir.Canım ter olması mümkün değil. Yani sadece o bölgede pijamama kadar çıkmış bi ıslaklık... Bir tek yanlışlıkla altıma kaçırmış olabilir miyim, onu bilmiyorum işte. Hiçbir şey hissetmedim, tuvaletim kaçmış olsa anlamaz mıydım acaba...
Yaptıklarınının rahatlatması sütü indirmesi lazım. Ben de bilemedim canım.Kızlar acil desteğinize ihtiyacım var. Bebiş olalı 3 gün oldu. İlk günler sütüm gelmedi emzirmeye çalıştım. Zar zor emdi biraz ek mama verdik. Dün fazla emmedi sonra sabaha gövüslerim şişip taş gibi oldu zaten ucunu zor alıyordu hiç alamadı. Hastanede sağma makinesi ile sağdım onda da damla damla zor geldi. Eve geldik bugün göğüslerim bildiğiniz taş balon oldu. Ilık duş sıcak su torbası, sağma makinesi herşeyi denedim damla damla geliyor on saatte biraz birikiyor. Ama göğüslerim dolu taş. Koyu sarı kıvamlı yağlı bir süt geliyor. Şuan çok kötü bir psikoloji deyim yaşadığjm göğüs acılarını hiç söylemiyorum. Şaşırmış durumdayım ne yapacağım... Bilmiyorum lütfen bilen varsa yardım etsin.....
Kızlar bu suyu gelip sonra doğuma alınan arkadaşlar su gelen akşamın gunduzunu nasıl geçirmişler ? Yorgun muydunuz ev işi filan mı yaptınız yada dısarda mı gezdınjz yoksa normal bi gündü ve birden bire sızıntı mı yasadınız merak ettim yanıtlanırsa sewınırım :)
Allah yardımcınız olsun. Az daha bekler umarım bebek.Kizlar carsamba yazmistim buraya fikir almak icin. Bugun icin tekrar cagirmisti doktor. Yatis yapti sancilari durdurmak icin. Calisabilir raporunu carsamba almiatim, pazartesi iptal edecegini soyledi. Carsamba rahim uzunlugu 3.5 tu. Simdi 2.5 olmus kisalmaya devam edecek ne kadar tutsak kardir dedi. Kasim annesi olacak gibiyim...
Eki Görüntüle 2202633
Bilmiyorum canım, tekrar geldi de rengi kokusu yoktu. İdrar olsa illa ki anlardım ya... Sana idrar olduğunu düşündüren neydi?Bebiş çok hareket ettiği zaman banada oluyo canım bende hep tereddüt ediyorum ama idrar olduğunu düşünüyorum.Böyle bi kaç kere daha oldu bana.Seninkide öyle bişey olabilir tabi ama bilemiyorum
Canım erken ama geçen hafta ciğer geliştirici yapılmıştı. İnşallah değildir ama gelirse de korkum yok diyebilirim...Bugun 37+0 3.200 geldik cnm onceki hafta 2.600 dü pazartesı 3.127 ydık hıc takma kafana her bebek farklı cnm. Bide kanaldı tam olcumdu hatalı olcumdu oynuyo bu değerler oğlumda 39. Haftada 3 kg cıvarı mınyon bı bebek dedı 3.650 doğdu kendıde sasırdı
kuzu ınsallah değildir diyorum haftan daha erken ?
İdrar enfeksiyonu yüzünden de su gibi akıntı olabilir diye okumuştum ama daha çarşamba günü idrar tahlili yapıldı, temizdi. Pijamama kadar ıslanması beni kuşkulandırdı... Bakalım doktor ne diyecek. Bende şarıl şarıl gelen bi su yok ama.yok hıc gereksız degıl benımde yataktan kalkmamla gelmesı bır olustu 2 defa ıdrardır deyıp onemsemedım ama ıcımden sudur dıyodum seffaf cunkı 1 saat gectıkten sonra sancılarım baslamıstı
sen yine takip et ama idrardır bence. Benimde çamaşırı sık sık ıslak oluyor. Ne ara nasıl kaçırıyorum hiç bilmiyorum hissetmiyorum ama oluyorCanım ter olması mümkün değil. Yani sadece o bölgede pijamama kadar çıkmış bi ıslaklık... Bir tek yanlışlıkla altıma kaçırmış olabilir miyim, onu bilmiyorum işte. Hiçbir şey hissetmedim, tuvaletim kaçmış olsa anlamaz mıydım acaba...
Progestan yüzünden benim de akıntım oluyor ama bu akıntı değil canım... İnşallah tuvaletimi kaçırmışımdır diyorum, ona da benzemiyor ama...Bende aşırı akıntı oluyor canım. Ama tarifin akıntıya da benzemiyor. İnşallah su değildir.
Doktordan hayırlı haberlerle dönün.
makineyle sağ elinle sağ. Sıcak duşa gir bol bol. Mastit olursun dikkat et.Süt var ama akamıyor. Koyu sanki. Çok şişti gerildi. Taş gibi üç kat oldu.sürekli ağlayasım var...
Anladım canım tamamdır. Bende dedim acaba yoegunlukla baskıdan mı patladı.Bende aşırı akıntı oluyor canım. Ama tarifin akıntıya da benzemiyor. İnşallah su değildir.
Doktordan hayırlı haberlerle dönün.
Yaptıklarınının rahatlatması sütü indirmesi lazım. Ben de bilemedim canım.
Yok canım yorgun değildim ikisnde de. İlkinde uykumdan uyandım altıma işiyorum sandım. Sızıntı şeklinde geldi yarım saat demeden birden çoğaldı. İkinci de günü tam dolmuştu uzanıyordum tv izlerken birden geldi. Gündüz nişan gelmişti akşam sancı başlamıştı seyrek.
Allah yardımcınız olsun. Az daha bekler umarım bebek.
Bilmiyorum canım, tekrar geldi de rengi kokusu yoktu. İdrar olsa illa ki anlardım ya... Sana idrar olduğunu düşündüren neydi?
Canım erken ama geçen hafta ciğer geliştirici yapılmıştı. İnşallah değildir ama gelirse de korkum yok diyebilirim...
Olsun canım ya. Azcık beklesın kuzun. Hayırlı haberlerle don ınsallah
İdrar enfeksiyonu yüzünden de su gibi akıntı olabilir diye okumuştum ama daha çarşamba günü idrar tahlili yapıldı, temizdi. Pijamama kadar ıslanması beni kuşkulandırdı... Bakalım doktor ne diyecek. Bende şarıl şarıl gelen bi su yok ama.
0 sancı cnm
Kızlar ilk defa nstye girdim daha doktora bugün gösteremedim anlayanlar bakabilir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?