2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
alla ala sut olmayan gogus sısmez dıye bılıyorum veya canınız bısey cektıde yemedınız mı ?sut ceker derler

Kızlar bu suyu gelip sonra doğuma alınan arkadaşlar su gelen akşamın gunduzunu nasıl geçirmişler ? Yorgun muydunuz ev işi filan mı yaptınız yada dısarda mı gezdınjz yoksa normal bi gündü ve birden bire sızıntı mı yasadınız merak ettim yanıtlanırsa sewınırım :)

Kizlar carsamba yazmistim buraya fikir almak icin. Bugun icin tekrar cagirmisti doktor. Yatis yapti sancilari durdurmak icin. Calisabilir raporunu carsamba almiatim, pazartesi iptal edecegini soyledi. Carsamba rahim uzunlugu 3.5 tu. Simdi 2.5 olmus kisalmaya devam edecek ne kadar tutsak kardir dedi. Kasim annesi olacak gibiyim...

Canım emzirme tecrübem yok ama beyaz lahana yaprağı haslayip koy göğsüne çok rahatlatip süt geldiğini söylüyorlar internetten de bak istersen

merhablar ocak annelerınden takıp edıyorum sızı :) ıslaklıgıkokladınız mı ıdrar azda olsa kokar ..su kendlıgınden geleılıor
Merhabalar

Evet yeni giydiğim çamaşıra da biraz geldi, onu direkt kokladım ne renk ne koku hiçbir şey yok. Su dökülmüş gibi aynen. Doktoruma yazdım, nöbetçiyim bu akşam hastanede, gel bakalım demiş. Bi yarım saate gideceğiz sanırım. Gereksiz heyecan yapıyorum gibi hissediyorum ama bakalım

Bugun 37+0 3.200 geldik cnm onceki hafta 2.600 dü pazartesı 3.127 ydık hıc takma kafana her bebek farklı cnm. Bide kanaldı tam olcumdu hatalı olcumdu oynuyo bu değerler oğlumda 39. Haftada 3 kg cıvarı mınyon bı bebek dedı 3.650 doğdu kendıde sasırdı
kuzu ınsallah değildir diyorum haftan daha erken ?

yok hıc gereksız degıl benımde yataktan kalkmamla gelmesı bır olustu 2 defa ıdrardır deyıp onemsemedım ama ıcımden sudur dıyodum seffaf cunkı 1 saat gectıkten sonra sancılarım baslamıstı

ay maşallah bunları duyunca zaten iyice rahatladım takılmamak lazımmış gerçekten doktordan çıktığımdan beri aklım doktorun hep dediklerinde kilosunda kaldımıştı sağlıklı olsunlarda gerçkten gerisi önemli değil :)

Bende aşırı akıntı oluyor canım. Ama tarifin akıntıya da benzemiyor. İnşallah su değildir.
Doktordan hayırlı haberlerle dönün.

Yaptıklarınının rahatlatması sütü indirmesi lazım. Ben de bilemedim canım.

Yok canım yorgun değildim ikisnde de. İlkinde uykumdan uyandım altıma işiyorum sandım. Sızıntı şeklinde geldi yarım saat demeden birden çoğaldı. İkinci de günü tam dolmuştu uzanıyordum tv izlerken birden geldi. Gündüz nişan gelmişti akşam sancı başlamıştı seyrek.

Allah yardımcınız olsun. Az daha bekler umarım bebek.

Bebiş çok hareket ettiği zaman banada oluyo canım bende hep tereddüt ediyorum ama idrar olduğunu düşünüyorum.Böyle bi kaç kere daha oldu bana.Seninkide öyle bişey olabilir tabi ama bilemiyorum
Bilmiyorum canım, tekrar geldi de rengi kokusu yoktu. İdrar olsa illa ki anlardım ya... Sana idrar olduğunu düşündüren neydi?

Canım erken ama geçen hafta ciğer geliştirici yapılmıştı. İnşallah değildir ama gelirse de korkum yok diyebilirim...

yok hıc gereksız degıl benımde yataktan kalkmamla gelmesı bır olustu 2 defa ıdrardır deyıp onemsemedım ama ıcımden sudur dıyodum seffaf cunkı 1 saat gectıkten sonra sancılarım baslamıstı
İdrar enfeksiyonu yüzünden de su gibi akıntı olabilir diye okumuştum ama daha çarşamba günü idrar tahlili yapıldı, temizdi. Pijamama kadar ıslanması beni kuşkulandırdı... Bakalım doktor ne diyecek. Bende şarıl şarıl gelen bi su yok ama.

sen yine takip et ama idrardır bence. Benimde çamaşırı sık sık ıslak oluyor. Ne ara nasıl kaçırıyorum hiç bilmiyorum hissetmiyorum ama oluyor

Bende aşırı akıntı oluyor canım. Ama tarifin akıntıya da benzemiyor. İnşallah su değildir.
Doktordan hayırlı haberlerle dönün.
Progestan yüzünden benim de akıntım oluyor ama bu akıntı değil canım... İnşallah tuvaletimi kaçırmışımdır diyorum, ona da benzemiyor ama...

Kızlar ilk defa nstye girdim daha doktora bugün gösteremedim anlayanlar bakabilir mi acaba

Anladım canım tamamdır. Bende dedim acaba yoegunlukla baskıdan mı patladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…