2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Canım kadınlar kulübünde bir konuda lesitinin iyi geldiğini okumuştum. Sen de doktoruna danisip dene istersen.

Benim ilk doğumda suyum geldiğinde 2 saattir filan uyuyordum. Bütün gün de yatmıştım zaten canım.

Canım endişe etme benim ilk bebekte 6 hafta durdurmayı başardılar 3 dk da bir sancı ya ve rahimde yumuşama olmasına rağmen. Senin bebiş de seni izne çıkartıp dinlenmeni istemiş demek ki :)

Kızlar ilk defa nstye girdim daha doktora bugün gösteremedim anlayanlar bakabilir mi acaba

Canım hiiiiiç sancın yok maşallah :)

herkesın sarıl sarıl gelmez ıyı haberlerle gelırsın ınsaAllah :)

Bende de koku renk falan idrara hiç benzemiyodu bebeğin suyu olsa bunca zaman azalır o da değildir dedim o yüzden aklıma idrardan başka ihtimal gelmedi.İdrarım da zaten su içmekten sarı falanda değil kokmuyoda odur heralde dedim.

İyi geceler kızlar nasılsınız ? Ya bişe sorcam belime sağdan bıçak saplanıyor gibi oluyor karnım da bebek hareketleriyle birlikte semsert oluyor düzenli aralıklarla değil ama yaklaşık bir saattir ara ara böyle... böyle başlamaz Doğum değil mi tecrübesi olanlar ????

canim gecnis olsun insallah durdurulur. igne falanda yapilir muhtemelen. benim de 30. haftada boyle idi kasilmala serum ilac derken bu haftalara geldik insallah seninkide bekler

Canım zamanı gelmiş artık doğum sancısı olabilir dakikalarıni takip et bakalım. Eğer şiddeti çok fazla değilse de uyumaya calis

Haklısın valla kuzum kendimi geriyorum gerdikçe daha da geriliyorum. Desteğin için çok teşekkür ederi
Allahım senin kp de bi değişik... hepsi ayrı alem ya adam da olsa kadın da olsa..
Teşekkür ederim canım sağlık olsunn :) bende artık çantamı hazırlasam diyorum herkesin hazır galiba değilmi
Valla bilmiyorum kuzum sanırım herkesin hazırdır. Biz ağırdan alanlar hariç :)
Belli başlı şeyleri koydum nolur nolmaz diye. Yine bakıcam yarın :)
bence de hazırla
benimki 10 gündür arabada geziyor
Hadi yaa ben daha şimdi koydum bazı şeyleri :))
aydingelini kapi susune bayildim canim, ne kadar beceeiklisin ya masallah. Tamamlayinca taci ve terligi de koy mutlaka o guzellikleri de gorelim.
Ayy canımm çok teşekkür ederim onure oldum valla :) yapıyım onlarıda atarım kuzum çok sağol :)))
Oh maşallah iyi haberlerine çok sevindim kuzum :)) bende hafta içi gidicem bakalım ne diyecek bizim oğlan nerelerde görücez :)
Kuzum birinin başına geldi ama kimin hatırlamıyorm şimdi. Bebek çok hareket edince idrarı kaçmış ama hissetmemişti idrar olacağını düşünüyorum hatta umuyorum:)
Gittinmi doktora ne dedi?
Çok teşekkür ederim canım :)

Canim idrar kacagi olabilir doktorum bana demisti bebek baski yaptikca kacabilir diye bende genel de idrarimi yaptıktan sonra oluyordu yurudukce hareket ettikce su gibi gidiyordu

Anladım canım. İnşallah benim de öyledir

Ayyy koalina ne diyosun
Dur sakin olalım
Yatış olması iyi olmuş durdururlar onu merak etme
Bizi haberdar et

Cnm hep buralardayim okuyorum ama nadir yazıyorum.bende o gün için ozellikle seçtim biz karı koca fbli yiz baya önce eşim demişti 6si olsa ne güzel olurdu drda tarih aralığı sununca bunu seçtim. Umarım gönlünden geçtiği gibi gelir oğlusun seni çok bekletmeden.opuyorum dikkat et kendine

Bende çok rahat bir gün geçirmiştim evde oturuyordum. Akşam saat 10 gibi lavaboya girmek için kalktım ve suyum geldi. Yani tetikleyecek bir yorgunluk stres vb. birşey olmamıştı.
Süt var ama akamıyor. Koyu sanki. Çok şişti gerildi. Taş gibi üç kat oldu. sürekli ağlayasım var...
Canım senin o göğsü rahatlatman lazım biran önce yoksa kötü olabilir sonrası, sıcak suda masaj yap emzir sağ olabildiğince boşalt sütü. Gerekirse hastaneye falan da gidebilirsin bence.

Kizlar biz mutlu sona ulastik :) carsamba gunu gelen lekelenmem nisanmis fakat asil persembe sabah tuvaletimi yaparken iki tane serce parmagim kalınlığında geldi. O gun nst degerlerimde sanci vardi yeterli degildi. Gece 20dkda bire sabah 7de de 10dkda bire dustu sancilar. Biz de bu sabah hastaneye yattik. Sancilarin 2-3dkda bire inmesine ragmen acilmam 2cmde kaldi. Suyum geldi suyumda bebegin kakasi vardi. Sonra da kordonunu doladi kendi boynuna derken acil sezaryene girdim. Sancilari kesinlikle yatarak nstye bagli cekmek zor ama ayaktayken biri de elinizden tuttu mu hic zor degil. Ama malesef 2-3dkda bir sanciya ragmen hic acilmam olmadi. Bebegimiz de dunyaya geldi cok sukur 53cm 3800.

Canım kendi derdime düştüm, sana yazmamışım kusura bakma...

Açılman olmaması çok iyi. Hastanede gerekli müdahaleleri yapacaklardır inşallah, tutarlar bebeğini korkma canım... Fırsat buldukça bize de yaz olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…