- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Sıfır dicektım0 sancı cnm
Kızlar acil desteğinize ihtiyacım var. Bebiş olalı 3 gün oldu. İlk günler sütüm gelmedi emzirmeye çalıştım. Zar zor emdi biraz ek mama verdik. Dün fazla emmedi sonra sabaha gövüslerim şişip taş gibi oldu zaten ucunu zor alıyordu hiç alamadı. Hastanede sağma makinesi ile sağdım onda da damla damla zor geldi. Eve geldik bugün göğüslerim bildiğiniz taş balon oldu. Ilık duş sıcak su torbası, sağma makinesi herşeyi denedim damla damla geliyor on saatte biraz birikiyor. Ama göğüslerim dolu taş. Koyu sarı kıvamlı yağlı bir süt geliyor. Şuan çok kötü bir psikoloji deyim yaşadığjm göğüs acılarını hiç söylemiyorum. Şaşırmış durumdayım ne yapacağım... Bilmiyorum lütfen bilen varsa yardım etsin.....
Kızlar bu suyu gelip sonra doğuma alınan arkadaşlar su gelen akşamın gunduzunu nasıl geçirmişler ? Yorgun muydunuz ev işi filan mı yaptınız yada dısarda mı gezdınjz yoksa normal bi gündü ve birden bire sızıntı mı yasadınız merak ettim yanıtlanırsa sewınırım :)
Kizlar carsamba yazmistim buraya fikir almak icin. Bugun icin tekrar cagirmisti doktor. Yatis yapti sancilari durdurmak icin. Calisabilir raporunu carsamba almiatim, pazartesi iptal edecegini soyledi. Carsamba rahim uzunlugu 3.5 tu. Simdi 2.5 olmus kisalmaya devam edecek ne kadar tutsak kardir dedi. Kasim annesi olacak gibiyim...
Eki Görüntüle 2202633
Kızlar ilk defa nstye girdim daha doktora bugün gösteremedim anlayanlar bakabilir mi acaba
Öyle mi canım. Belki benim de öyledir, hala azar azar geliyor. Bakalım doktor ne diyeceksen yine takip et ama idrardır bence. Benimde çamaşırı sık sık ıslak oluyor. Ne ara nasıl kaçırıyorum hiç bilmiyorum hissetmiyorum ama oluyor
herkesın sarıl sarıl gelmez ıyı haberlerle gelırsın ınsaAllah :)Bilmiyorum canım, tekrar geldi de rengi kokusu yoktu. İdrar olsa illa ki anlardım ya... Sana idrar olduğunu düşündüren neydi?
Canım erken ama geçen hafta ciğer geliştirici yapılmıştı. İnşallah değildir ama gelirse de korkum yok diyebilirim...
İdrar enfeksiyonu yüzünden de su gibi akıntı olabilir diye okumuştum ama daha çarşamba günü idrar tahlili yapıldı, temizdi. Pijamama kadar ıslanması beni kuşkulandırdı... Bakalım doktor ne diyecek. Bende şarıl şarıl gelen bi su yok ama.
Bende de koku renk falan idrara hiç benzemiyodu bebeğin suyu olsa bunca zaman azalır o da değildir dedim o yüzden aklıma idrardan başka ihtimal gelmedi.İdrarım da zaten su içmekten sarı falanda değil kokmuyoda odur heralde dedim.Bilmiyorum canım, tekrar geldi de rengi kokusu yoktu. İdrar olsa illa ki anlardım ya... Sana idrar olduğunu düşündüren neydi?
Canım erken ama geçen hafta ciğer geliştirici yapılmıştı. İnşallah değildir ama gelirse de korkum yok diyebilirim...
İdrar enfeksiyonu yüzünden de su gibi akıntı olabilir diye okumuştum ama daha çarşamba günü idrar tahlili yapıldı, temizdi. Pijamama kadar ıslanması beni kuşkulandırdı... Bakalım doktor ne diyecek. Bende şarıl şarıl gelen bi su yok ama.
canim gecnis olsun insallah durdurulur. igne falanda yapilir muhtemelen. benim de 30. haftada boyle idi kasilmala serum ilac derken bu haftalara geldik insallah seninkide beklerKizlar carsamba yazmistim buraya fikir almak icin. Bugun icin tekrar cagirmisti doktor. Yatis yapti sancilari durdurmak icin. Calisabilir raporunu carsamba almiatim, pazartesi iptal edecegini soyledi. Carsamba rahim uzunlugu 3.5 tu. Simdi 2.5 olmus kisalmaya devam edecek ne kadar tutsak kardir dedi. Kasim annesi olacak gibiyim...
Eki Görüntüle 2202633
İyi geceler kızlar nasılsınız ? Ya bişe sorcam belime sağdan bıçak saplanıyor gibi oluyor karnım da bebek hareketleriyle birlikte semsert oluyor düzenli aralıklarla değil ama yaklaşık bir saattir ara ara böyle... böyle başlamaz Doğum değil mi tecrübesi olanlar ????
Haklısın valla kuzum kendimi geriyorum gerdikçe daha da geriliyorum. Desteğin için çok teşekkür ederiCanım çok iyi anlıyorum seni hassas dönemde etrafındakilerin anlayışsız tavırları insanı cildirtiyor ise yaramiyorsunuz madem köstek olmayın ama boşver sen hiç takma onu takil kafana göre bizimkilerde aynı hiç bir faydaları yok ancak strese sokarlar insani zaten bu nişan gelmesi falanda hep stresle oldu kp 2. Hanımdan ayriliyorda her dakika bizi arıyor evlenirken hiç sormamisti oysaki eşim beni hastaneye götürüyor oda acil bı durum gibi sürekli arayıp yanına çağırıyor stres yapma sakın ben şuan çok pişmanım kimseyi de takma çok halsizim diyip git uzan oda ne isterse yapsın kimseler uzmesin anneleri minicik kuzularimiza kim bakar sonra
Valla bilmiyorum kuzum sanırım herkesin hazırdır. Biz ağırdan alanlar hariç :)Teşekkür ederim canım sağlık olsunn :) bende artık çantamı hazırlasam diyorum herkesin hazır galiba değilmi
Hadi yaa ben daha şimdi koydum bazı şeyleri :))bence de hazırla
benimki 10 gündür arabada geziyor
Ayy canımm çok teşekkür ederim onure oldum valla :) yapıyım onlarıda atarım kuzum çok sağol :)))aydingelini kapi susune bayildim canim, ne kadar beceeiklisin ya masallah. Tamamlayinca taci ve terligi de koy mutlaka o guzellikleri de gorelim.
Oh maşallah iyi haberlerine çok sevindim kuzum :)) bende hafta içi gidicem bakalım ne diyecek bizim oğlan nerelerde görücez :)Kizlar benim bugun kontrolum vardi, bebegim kucuk gidiyordu dogumda 3 kiloyu bulmayabilir demisti doktor. Ama bugun 3 kilo oldugunu gorduk, cok sevindim. 2. Kez vajinal muayene de yapti, hala bebek cok yukarida ve hic acilmam yokmus. Bizim oglanin keyfi yerinde iceride.
Kuzum birinin başına geldi ama kimin hatırlamıyorm şimdi. Bebek çok hareket edince idrarı kaçmış ama hissetmemişti idrar olacağını düşünüyorum hatta umuyorum:)Kızlar ya az önce yatıyordum, kızım karnımda aşırı aşırı hareketli dönüp tekme atıp duruyordu. Baya bi izledim, kameraya çektim filan. Sonra eşime seslendim, görmen lazım çok hareketli bizim kız diye. Eşim geldi, gelir gelmez ya pijaman su olmuş dedi, ben şok oldum tabi. Yeni tuvalete gitmiştim zaten tuvaletim yoktu ama pijamam iki parmak kadar ıslanmış. Ben hiçbir şey anlamadım bile. Ayağa kalktığımda veya tuvalete gittiğimde devamı gelmedi. İçim bi fena oldu ya, su mu sızıyor yoksa bebek hareket ederken tuvaleti kaçırmış olma ihtimalim var mıdır, hiç anlamadan... Ay neydi bu şimdi
Çok teşekkür ederim canım :)Bebeğine kavuşan anneler gözünüz aydın güle güle büyütün. Ne güzel doğumlarınız olmuş.
Beni de heyecan sarıyor gitgide.
İlk defa yapmana rağmen harika olmuş
Bir ölçümde geri çıkan birşey 2 hafta sonra ileri çıkmıştı. Sağlıklı olsun canım inşallah ki gayet de iyi.
İnşallah terdir diyelim :))
Canim idrar kacagi olabilir doktorum bana demisti bebek baski yaptikca kacabilir diye bende genel de idrarimi yaptıktan sonra oluyordu yurudukce hareket ettikce su gibi gidiyorduKızlar ya az önce yatıyordum, kızım karnımda aşırı aşırı hareketli dönüp tekme atıp duruyordu. Baya bi izledim, kameraya çektim filan. Sonra eşime seslendim, görmen lazım çok hareketli bizim kız diye. Eşim geldi, gelir gelmez ya pijaman su olmuş dedi, ben şok oldum tabi. Yeni tuvalete gitmiştim zaten tuvaletim yoktu ama pijamam iki parmak kadar ıslanmış. Ben hiçbir şey anlamadım bile. Ayağa kalktığımda veya tuvalete gittiğimde devamı gelmedi. İçim bi fena oldu ya, su mu sızıyor yoksa bebek hareket ederken tuvaleti kaçırmış olma ihtimalim var mıdır, hiç anlamadan... Ay neydi bu şimdi
Anladım canım. İnşallah benim de öyledirBende de koku renk falan idrara hiç benzemiyodu bebeğin suyu olsa bunca zaman azalır o da değildir dedim o yüzden aklıma idrardan başka ihtimal gelmedi.İdrarım da zaten su içmekten sarı falanda değil kokmuyoda odur heralde dedim.
Kizlar carsamba yazmistim buraya fikir almak icin. Bugun icin tekrar cagirmisti doktor. Yatis yapti sancilari durdurmak icin. Calisabilir raporunu carsamba almiatim, pazartesi iptal edecegini soyledi. Carsamba rahim uzunlugu 3.5 tu. Simdi 2.5 olmus kisalmaya devam edecek ne kadar tutsak kardir dedi. Kasim annesi olacak gibiyim...
Eki Görüntüle 2202633
Cnm hep buralardayim okuyorum ama nadir yazıyorum.bende o gün için ozellikle seçtim biz karı koca fbli yiz baya önce eşim demişti 6si olsa ne güzel olurdu drda tarih aralığı sununca bunu seçtim. Umarım gönlünden geçtiği gibi gelir oğlusun seni çok bekletmeden.opuyorum dikkat et kendineAyyy sende haber almak ne guzel canım benim...Doğum şekline gelince de asla normal diye diretmem bebek ve benim için en sağlıklısı neyse o olsun dedim...bu zamana kadar normal diye ilerledik hep, şartlar uygun olursa tabiki normal isterim ama degilse de sezeryan öcü degil elbette 6 Kasım ne güzel bir tarih keşke benim olsa ama kocamın 6 kasım kabusu var(gs nin fenere 6-0 yenildiği tarih) zaten konrolüm de 7 kasım(oda evlilik yıl dönümümuz) bakalım bizim ki ne zaman gelecek
İnşallah canım haberlerini bekliyoruz doktordan sonraAnladım canım. İnşallah benim de öyledir
Hayirli haberlerini bekliyoruz canim insallah degildiraydingelini maviss_34
Kızlar inşallah dediğiniz gibidir. Yoldayız gidiyoruz bakalım. Hala azar azar geliyordu evden çıkarken.
Bende çok rahat bir gün geçirmiştim evde oturuyordum. Akşam saat 10 gibi lavaboya girmek için kalktım ve suyum geldi. Yani tetikleyecek bir yorgunluk stres vb. birşey olmamıştı.Kızlar bu suyu gelip sonra doğuma alınan arkadaşlar su gelen akşamın gunduzunu nasıl geçirmişler ? Yorgun muydunuz ev işi filan mı yaptınız yada dısarda mı gezdınjz yoksa normal bi gündü ve birden bire sızıntı mı yasadınız merak ettim yanıtlanırsa sewınırım :)
Canım senin o göğsü rahatlatman lazım biran önce yoksa kötü olabilir sonrası, sıcak suda masaj yap emzir sağ olabildiğince boşalt sütü. Gerekirse hastaneye falan da gidebilirsin bence.Süt var ama akamıyor. Koyu sanki. Çok şişti gerildi. Taş gibi üç kat oldu.sürekli ağlayasım var...
Canım kendi derdime düştüm, sana yazmamışım kusura bakma...Kizlar carsamba yazmistim buraya fikir almak icin. Bugun icin tekrar cagirmisti doktor. Yatis yapti sancilari durdurmak icin. Calisabilir raporunu carsamba almiatim, pazartesi iptal edecegini soyledi. Carsamba rahim uzunlugu 3.5 tu. Simdi 2.5 olmus kisalmaya devam edecek ne kadar tutsak kardir dedi. Kasim annesi olacak gibiyim...
Eki Görüntüle 2202633
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?