Rabbim hayirlisiyla kurtarmis canim onemli olan bebisin ve senin sagligin ömrü bahti guzel olsun insallah guzel gunler de buyut evladini gozunuzaydin :)Kizlar biz mutlu sona ulastik :) carsamba gunu gelen lekelenmem nisanmis fakat asil persembe sabah tuvaletimi yaparken iki tane serce parmagim kalınlığında geldi. O gun nst degerlerimde sanci vardi yeterli degildi. Gece 20dkda bire sabah 7de de 10dkda bire dustu sancilar. Biz de bu sabah hastaneye yattik. Sancilarin 2-3dkda bire inmesine ragmen acilmam 2cmde kaldi. Suyum geldi suyumda bebegin kakasi vardi. Sonra da kordonunu doladi kendi boynuna derken acil sezaryene girdim. Sancilari kesinlikle yatarak nstye bagli cekmek zor ama ayaktayken biri de elinizden tuttu mu hic zor degil. Ama malesef 2-3dkda bir sanciya ragmen hic acilmam olmadi. Bebegimiz de dunyaya geldi cok sukur 53cm 3800.
Hayırlısı demekki buymuş kuzum, önemli olan sağlıcakla kucağımıza alabilmemiz :) rabbim güzel ömürler versin sizinle sevdiklerinle beraber :)Kizlar biz mutlu sona ulastik :) carsamba gunu gelen lekelenmem nisanmis fakat asil persembe sabah tuvaletimi yaparken iki tane serce parmagim kalınlığında geldi. O gun nst degerlerimde sanci vardi yeterli degildi. Gece 20dkda bire sabah 7de de 10dkda bire dustu sancilar. Biz de bu sabah hastaneye yattik. Sancilarin 2-3dkda bire inmesine ragmen acilmam 2cmde kaldi. Suyum geldi suyumda bebegin kakasi vardi. Sonra da kordonunu doladi kendi boynuna derken acil sezaryene girdim. Sancilari kesinlikle yatarak nstye bagli cekmek zor ama ayaktayken biri de elinizden tuttu mu hic zor degil. Ama malesef 2-3dkda bir sanciya ragmen hic acilmam olmadi. Bebegimiz de dunyaya geldi cok sukur 53cm 3800.
Gözünüz aydın. Çekmişsin canım biraz ama şükür bebeğini sağlıkla almışsın kucağına. Sağlıkla büyüsün bebek. Çabuk iuileşirsin umarım.Kizlar biz mutlu sona ulastik :) carsamba gunu gelen lekelenmem nisanmis fakat asil persembe sabah tuvaletimi yaparken iki tane serce parmagim kalınlığında geldi. O gun nst degerlerimde sanci vardi yeterli degildi. Gece 20dkda bire sabah 7de de 10dkda bire dustu sancilar. Biz de bu sabah hastaneye yattik. Sancilarin 2-3dkda bire inmesine ragmen acilmam 2cmde kaldi. Suyum geldi suyumda bebegin kakasi vardi. Sonra da kordonunu doladi kendi boynuna derken acil sezaryene girdim. Sancilari kesinlikle yatarak nstye bagli cekmek zor ama ayaktayken biri de elinizden tuttu mu hic zor degil. Ama malesef 2-3dkda bir sanciya ragmen hic acilmam olmadi. Bebegimiz de dunyaya geldi cok sukur 53cm 3800.
Kizlar biz mutlu sona ulastik :) carsamba gunu gelen lekelenmem nisanmis fakat asil persembe sabah tuvaletimi yaparken iki tane serce parmagim kalınlığında geldi. O gun nst degerlerimde sanci vardi yeterli degildi. Gece 20dkda bire sabah 7de de 10dkda bire dustu sancilar. Biz de bu sabah hastaneye yattik. Sancilarin 2-3dkda bire inmesine ragmen acilmam 2cmde kaldi. Suyum geldi suyumda bebegin kakasi vardi. Sonra da kordonunu doladi kendi boynuna derken acil sezaryene girdim. Sancilari kesinlikle yatarak nstye bagli cekmek zor ama ayaktayken biri de elinizden tuttu mu hic zor degil. Ama malesef 2-3dkda bir sanciya ragmen hic acilmam olmadi. Bebegimiz de dunyaya geldi cok sukur 53cm 3800.
sabir etmeye calisiyorum ama o kadar gozume batiyor ki evet sezeyandi genrl anesteziydi biraz etkisi kolay geçmedi ama cpk şükür iyiyizMasallah annesi :)
Ayrıca kyinvalideler kenarda gezip ortada bulunmaya bayılırlar . Cumartesi doğum olcak sonrasimda umarim benim ki de başıma musalalt olup o helsin bu gelsin demez. Gercekten gereksiz varliklar kendilerini ispatlayacaklar diye bizi hice sayiyorlar . Sakin ol canim bu günler geçecek insallah . Akışına bırakmaya calis annen de bi sire idare etsin sonrasinda sen bak caresine . Birde dogum nasildi ? Sezeryan miydi ?
Evet canım, hatta eve de döndük. Alttan muayene etti doktor, bir şey geliyor ama su veya değil diyemem, bakalım takip edeceğiz dedi. Nstde bir tane 50ye kadar sancı çıktı, başka bir şey yok (zaten sancım yoktu) bir de ped verdiler, gelen sıvı su mu değil mi diye bakmak için ama hastanede hiç gelmedi o sudan, eve yolladılar, pedi taktım gelirse bir şey bakacağız artık.LezzetliCipetpet canim ne yaptiniz gittiniz mi hastaneye
Simdi yine agri cikti, durduramadilar onca ilaca ragmenAyyy koalina ne diyosun
Dur sakin olalım
Yatış olması iyi olmuş durdururlar onu merak etme
Bizi haberdar et
Rabbim hayirlisiyla kurtarmis canim onemli olan bebisin ve senin sagligin ömrü bahti guzel olsun insallah guzel gunler de buyut evladini gozunuzaydin :)
Hayırlısı demekki buymuş kuzum, önemli olan sağlıcakla kucağımıza alabilmemiz :) rabbim güzel ömürler versin sizinle sevdiklerinle beraber :)
Kilosuda maşallah yerindeymiş çok güzel:)
Gözünüz aydın. Çekmişsin canım biraz ama şükür bebeğini sağlıkla almışsın kucağına. Sağlıkla büyüsün bebek. Çabuk iuileşirsin umarım.
:) onemli olan gercekten sonucu. Buna her sey deger ki. Masallah icerisi sulak yer tabiAllah anneli babalı büyütsünAcı sonrasında mutlu son olmuş .. bebişide maşallah uzun boyluymuş
Cnm hep buralardayim okuyorum ama nadir yazıyorum.bende o gün için ozellikle seçtim biz karı koca fbli yiz baya önce eşim demişti 6si olsa ne güzel olurdu drda tarih aralığı sununca bunu seçtim. Umarım gönlünden geçtiği gibi gelir oğlusun seni çok bekletmeden.opuyorum dikkat et kendine
Herkese merhaba. Ben ekim annelerindeydim ama bebeğim hala gelmedi 40+5 olduk. Bir sıkıntı yok şuan o yüzden bekliyorum ama doktor risk almak istemiyor günü geçtiği için. Bebek kanala girmemiş bu bebek gelmez yatış yapıp suni sancı verelim deneyelim dedi. Canım çok sıkıldı. Böyle bir durumu daha önce yaşayan var mı acaba riskli mi beklemekkendi gelsin istiyorum yanlış mi düşünüyorum
Hayırlı geceler herkese yarin sabah sezeryana alınacağım cok stresliyim ve cok korkuyorum dualara ihtiyacım var bana dua edin kizlar
Simdi yine agri cikti, durduramadilar onca ilaca ragmen
Bisey hissetmiyorum canim, 100 u gordum ama genelde 60-70 civari oluyor.Koalinacım çok mu yüksek çıkıyor? Sen hissediyor musun?
Bisey hissetmiyorum canim, 100 u gordum ama genelde 60-70 civari oluyor.
Simdi hemsire duzenli araliklarla oluyor sanciniz bu dozu dil alti alacaksiniz dedi.
Bu ilactan sonra dustu akciger gelistiricinin 2. Dozunu yaptilar. Nstye almasa haberim olmayacakti sancidanZaten önemli olan yükseklikten çok düzenli geliyor olması. Neyse ki kontrol altındasın, iyi ki doktor çağırmış seni. İlaçlar hemen etki eder inşallah. Söyle o oğlana daha yatsın içerde keyfine baksın, bu ne acele canım.
Çok sevindim inşallah sorunsuz devam ederBu ilactan sonra dustu akciger gelistiricinin 2. Dozunu yaptilar. Nstye almasa haberim olmayacakti sancidan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?