2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Rabbim hayirlisiyla kurtarmis canim onemli olan bebisin ve senin sagligin ömrü bahti guzel olsun insallah guzel gunler de buyut evladini gozunuzaydin :)

Hayırlısı demekki buymuş kuzum, önemli olan sağlıcakla kucağımıza alabilmemiz :) rabbim güzel ömürler versin sizinle sevdiklerinle beraber :)
Kilosuda maşallah yerindeymiş çok güzel:)

Gözünüz aydın. Çekmişsin canım biraz ama şükür bebeğini sağlıkla almışsın kucağına. Sağlıkla büyüsün bebek. Çabuk iuileşirsin umarım.

Herkese merhaba. Ben ekim annelerindeydim ama bebeğim hala gelmedi 40+5 olduk. Bir sıkıntı yok şuan o yüzden bekliyorum ama doktor risk almak istemiyor günü geçtiği için. Bebek kanala girmemiş bu bebek gelmez yatış yapıp suni sancı verelim deneyelim dedi. Canım çok sıkıldı. Böyle bir durumu daha önce yaşayan var mı acaba riskli mi beklemek kendi gelsin istiyorum yanlış mi düşünüyorum

Allah anneli babalı büyütsün Acı sonrasında mutlu son olmuş .. bebişide maşallah uzun boyluymuş

sabir etmeye calisiyorum ama o kadar gozume batiyor ki evet sezeyandi genrl anesteziydi biraz etkisi kolay geçmedi ama cpk şükür iyiyiz

LezzetliCipetpet canim ne yaptiniz gittiniz mi hastaneye
Evet canım, hatta eve de döndük. Alttan muayene etti doktor, bir şey geliyor ama su veya değil diyemem, bakalım takip edeceğiz dedi. Nstde bir tane 50ye kadar sancı çıktı, başka bir şey yok (zaten sancım yoktu) bir de ped verdiler, gelen sıvı su mu değil mi diye bakmak için ama hastanede hiç gelmedi o sudan, eve yolladılar, pedi taktım gelirse bir şey bakacağız artık.

Rabbim hayirlisiyla kurtarmis canim onemli olan bebisin ve senin sagligin ömrü bahti guzel olsun insallah guzel gunler de buyut evladini gozunuzaydin :)

Hayırlısı demekki buymuş kuzum, önemli olan sağlıcakla kucağımıza alabilmemiz :) rabbim güzel ömürler versin sizinle sevdiklerinle beraber :)
Kilosuda maşallah yerindeymiş çok güzel:)

Gözünüz aydın. Çekmişsin canım biraz ama şükür bebeğini sağlıkla almışsın kucağına. Sağlıkla büyüsün bebek. Çabuk iuileşirsin umarım.

Herkese cok cok tesekkur ederimm. Allah sizlere de kolaylik versin insallah bir avazda kurtulun. Sag saglim yavrulariniza kavusun.

Aynen oyle hayirlisi buymus tek onerim yatarak cekmemeye calisin sancilari ayakta yasayin. Ben kakasini yaptigi icin kalp atislari takip ediliyor diye nstde kaldim zor oldu. Yoksa ayaktaki sanciyla 5cocuk dogururum :)

Eşim de fb li
6 kasımda doğsa diyip duruyor
Şu anlık Normal Doğum beklediğmizden bana değil bebeğe söyle dedim :)

Doktoruna güveniyorsan dediklerini yapmanız en hayırlısı bence. Kaka yapması, ciğerine kaçması vs durumlarını o bilir...

Hayırlı geceler herkese yarin sabah sezeryana alınacağım cok stresliyim ve cok korkuyorum dualara ihtiyacım var bana dua edin kizlar

sezaryene gireceğim deme yarın bebeği kucağıma alacağım de Öyle düşün

Bisey hissetmiyorum canim, 100 u gordum ama genelde 60-70 civari oluyor.
Simdi hemsire duzenli araliklarla oluyor sanciniz bu dozu dil alti alacaksiniz dedi.

Zaten önemli olan yükseklikten çok düzenli geliyor olması. Neyse ki kontrol altındasın, iyi ki doktor çağırmış seni. İlaçlar hemen etki eder inşallah. Söyle o oğlana daha yatsın içerde keyfine baksın, bu ne acele canım.

Bu ilactan sonra dustu akciger gelistiricinin 2. Dozunu yaptilar. Nstye almasa haberim olmayacakti sancidan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…