2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aslında o pedden bizimde bu aralar temin etmemiz lazım sanki ya naptın kuzum geldimi bidaha o sıvı?
Hayırlı geceler herkese yarin sabah sezeryana alınacağım cok stresliyim ve cok korkuyorum dualara ihtiyacım var bana dua edin kizlar
Canım strest yapma dua oku bol bol. Çıktığında göreceksin gözünde çok büyüttüğünü kendini boşuna kastığını :) anlamadan ağrı sızı çekmeden al inşallah kucağına:)
Kuzum yazının altında beğen, çoklu alıntı, cevapla yazıyo ya sağ altta, oradan kimlerinkine cevap vermek istiyosan çoklu alıntıya bas. En son cevap yazmaya geldiğinde çoklu alıntı ekle yazar sol atta o da boş kutunun altında ona bas, herkesin yazısı geliyo. Sonra kişilerin mesajlarının altına yaz. [/ QUOTE] yazar mesela benmkinin sonunda alıntılarsan. O bittikten sonra yazmaya başla yazının içine sen kendininkini yazmış olma. Umarım yardımcı olmuşumdur

Mastite benziyor canım doktora görünmelisin bence.

Aslında o pedden bizimde bu aralar temin etmemiz lazım sanki ya naptın kuzum geldimi bidaha o sıvı?
Yok canım gelmedi çok şükür. Yani açıkcası tam bir ped değil verdikleri, biraz dandik bişe acaba eczanedeki daha kaliteli kullanışlı mıdır ki.. Sargı bezli kalınca bi lohusa pedinin içine turnusol kağıdı koydular birkaç parça, oldu sana turnusol ped o gelen ıslaklık idrar da olamaz, çünkü idrar da olsa renk değiştirirmiş. Bakalım takibe devam edeceğim...

Nereida hanım anlattı da, bir hastasının erken haftalarda sızıntı şeklinde suyu gelmiş ama sonra kendiliğinden durmuş. Şimdi 39haftalık, haftaya biz alacağız bebek kendi gelmiyor diye dedi Korkma sızıntı olmuş olabilir ama devamı gelmemesi önemli olan dedi. Spekulumla filan muayene etti yani sağolsun hiç geçiştirmedi.

Gözün aydın canım gule güle büyüt bebegini

O kadar yorgunum ki
Yataktayım ama uyuyamıyorum
Gece en az 3 kere wc ye gidiyorum
Gün içinde 3 lt su içmeme rağmen sürekli susuyorum geceleri de
Son 13 gün gibi görünüyor ama ben nasıl dayanıcam bilmiyorum
Bana da uyku yok wc ye gitmekten yok sağa dönecem yok sola dönecem yok düz uyuyorum diye kafamda bu sorularla sabah oluyor

K krankenschwester canım senden de güzel haberler bekliyoruz :)[/QUOTE]
Yeni anneleri tebrik ediyorumm saglicakla buyutsunler bebislerini insallah
Dun saat 16:11 de dogum yaptim kizlar
Nisanim gelmisti acilmam vardi sancim yoktu eve gönderilicektim aslinda
Fakat bebegimin suyu az oldugu icin (4.5)
Suni sanciyla dogum baslatildi 40 dakikada dogumum gerceklesti cok iiyiydi dogum aninda hala gulebildik .. saka yapabildim ebem bile ne bu rahatlik dedi
Oglumuzun adi Thijs 3830 kg , ultrasonda cok farkli cikmisti
Sizinde cok az kaldi kizlar , hepinize guzel kolay dogumm diliyorum

Bence alma şansın varsa al o pedlerden eczaneden kuzum, nolur nolmaz. Demek sızıntı olsada durabiliyor daha neler duycaz Allahım :) geçen arkadaşımın yengesi çok öksürüyorum diye dikkat et birisinin öksürdükçe amniyon sıvısı kaçmış bebeğin sıvısı azalmış falan dedi ama maşallah bende olmadı :)
Nereida hoca iyi ya, aklına takılan bişeyi bile üstünkörü geçmiyo sağolsun dikkatli tedbirli :) inşallah doğumlarımız da kolayca geçer :)
K krankenschwester canım senden de güzel haberler bekliyoruz :)
Suni sanciyla dogum baslatildi 40 dakikada dogumum gerceklesti cok iiyiydi dogum aninda hala gulebildik .. saka yapabildim ebem bile ne bu rahatlik dedi
Sizinde cok az kaldi kizlar , hepinize guzel kolay dogumm diliyorum[/QUOTE]
Ya canım çok sevindim kolayca kucağına alabilmene maşallah :)
Bebişin kilosu gayet yerindeymiş maşallah :)
Güle güle sağlıcakla büyüt canımm :)0

[/QUOTE]
Ya canım çok sevindim kolayca kucağına alabilmene maşallah :)
Bebişin kilosu gayet yerindeymiş maşallah :)
Güle güle sağlıcakla büyüt canımm :)0[/QUOTE] Canimm tesekkur ederiz evet kilosu gayet yerinde , boyu da uzun 54 cm ..
Ama bize cok kucuk geliyor inanilmaz

Kendimle sorunum ne? Neden uyuyamıyorum anlamıyorum
Aynen senin gibiyim bende. Gece uyanıyorum sonra gram uyku yok saatlerce duruyorum öyle. Bugünde 5 ten 7 ye kadar oturdum. Ya bide yorgunluktan gebermeme rağmen uyuyamıyorum sinirden kendimi dövücem niye uyumuyorsun diye

Aynen senin gibiyim bende. Gece uyanıyorum sonra gram uyku yok saatlerce duruyorum öyle. Bugünde 5 ten 7 ye kadar oturdum. Ya bide yorgunluktan gebermeme rağmen uyuyamıyorum sinirden kendimi dövücem niye uyumuyorsun diye
Herkes sonra uyuyamıycan uyu dedikçe daha da stres olup hiç uyuyamıyorum :)

K krankenschwester canım senden de güzel haberler bekliyoruz :)
Sizinde cok az kaldi kizlar , hepinize guzel kolay dogumm diliyorum[/QUOTE]
Hay maaşallah maaaşallaaahh kuzuya. Canım güle güle büyüt, sağlıkla inşallah. Sen o kadar bilinçli ve pozitif yazıyordun ki açılman olduğu zaman pozitif bi doğum hikayen olacağını anlamıştım daha doğrusu hissetmiştim. Darısı başımıza inşallah

Huzursuz bacak sendromu yaşayanlar burda mı? Bacaklarımı gecenın koru havalara kaldırmak zorunda kalıyorum. 5 dk dönüyorum ağrımaya başlıyor öbür taraf o taraf derken ikiside çürüyo sabaha kadar . Düz de yatamıyorum nolcak böyle bilmiyorum son 9 ama bittim bu bacak ağrılarından :/

Bende de başladı 2 gecedir
Bebek aşağıdayken bacak sinirlerine baskı oluyomuş
Elektriklenme uyuşma falan olabiliyormuş ki oluyo zatennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…