- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Aslında o pedden bizimde bu aralar temin etmemiz lazım sanki yaEvet canım, hatta eve de döndük. Alttan muayene etti doktor, bir şey geliyor ama su veya değil diyemem, bakalım takip edeceğiz dedi. Nstde bir tane 50ye kadar sancı çıktı, başka bir şey yok (zaten sancım yoktu) bir de ped verdiler, gelen sıvı su mu değil mi diye bakmak için ama hastanede hiç gelmedi o sudan, eve yolladılar, pedi taktım gelirse bir şey bakacağız artık.
Canım strest yapma dua oku bol bol. Çıktığında göreceksin gözünde çok büyüttüğünü kendini boşuna kastığını :) anlamadan ağrı sızı çekmeden al inşallah kucağına:)Hayırlı geceler herkese yarin sabah sezeryana alınacağım cok stresliyim ve cok korkuyorum dualara ihtiyacım var bana dua edin kizlar
Kuzum yazının altında beğen, çoklu alıntı, cevapla yazıyo ya sağ altta, oradan kimlerinkine cevap vermek istiyosan çoklu alıntıya bas. En son cevap yazmaya geldiğinde çoklu alıntı ekle yazar sol atta o da boş kutunun altında ona bas, herkesin yazısı geliyo. Sonra kişilerin mesajlarının altına yaz. [/ QUOTE] yazar mesela benmkinin sonunda alıntılarsan. O bittikten sonra yazmaya başla yazının içine sen kendininkini yazmış olma. Umarım yardımcı olmuşumdurTek tek alıntılama yapmayı bilmiyorum aklımda kaldığı kadarıyla cevap yazıcam kızlar kusura bakmayın. Doğum yapan arkadaşlar hepinize hayırlı olsun @Balcorek Gözünaydın canım ne güzel almışsın kucağına:))
Mastite benziyor canım doktora görünmelisin bence.Kızlar acil desteğinize ihtiyacım var. Bebiş olalı 3 gün oldu. İlk günler sütüm gelmedi emzirmeye çalıştım. Zar zor emdi biraz ek mama verdik. Dün fazla emmedi sonra sabaha gövüslerim şişip taş gibi oldu zaten ucunu zor alıyordu hiç alamadı. Hastanede sağma makinesi ile sağdım onda da damla damla zor geldi. Eve geldik bugün göğüslerim bildiğiniz taş balon oldu. Ilık duş sıcak su torbası, sağma makinesi herşeyi denedim damla damla geliyor on saatte biraz birikiyor. Ama göğüslerim dolu taş. Koyu sarı kıvamlı yağlı bir süt geliyor. Şuan çok kötü bir psikoloji deyim yaşadığjm göğüs acılarını hiç söylemiyorum. Şaşırmış durumdayım ne yapacağım... Bilmiyorum lütfen bilen varsa yardım etsin.....
Yok canım gelmedi çok şükür. Yani açıkcası tam bir ped değil verdikleri, biraz dandik bişeAslında o pedden bizimde bu aralar temin etmemiz lazım sanki yanaptın kuzum geldimi bidaha o sıvı?
Bugun de cikarmiyolar canim.Çok sevindim inşallah sorunsuz devam eder
Kalacak mısın acaba hastanede
Gözün aydın canım gule güle büyüt bebeginiKizlar biz mutlu sona ulastik :) carsamba gunu gelen lekelenmem nisanmis fakat asil persembe sabah tuvaletimi yaparken iki tane serce parmagim kalınlığında geldi. O gun nst degerlerimde sanci vardi yeterli degildi. Gece 20dkda bire sabah 7de de 10dkda bire dustu sancilar. Biz de bu sabah hastaneye yattik. Sancilarin 2-3dkda bire inmesine ragmen acilmam 2cmde kaldi. Suyum geldi suyumda bebegin kakasi vardi. Sonra da kordonunu doladi kendi boynuna derken acil sezaryene girdim. Sancilari kesinlikle yatarak nstye bagli cekmek zor ama ayaktayken biri de elinizden tuttu mu hic zor degil. Ama malesef 2-3dkda bir sanciya ragmen hic acilmam olmadi. Bebegimiz de dunyaya geldi cok sukur 53cm 3800.
Bana da uyku yok wc ye gitmekten yok sağa dönecem yok sola dönecem yok düz uyuyorum diye kafamda bu sorularla sabah oluyorO kadar yorgunum ki
Yataktayım ama uyuyamıyorum
Gece en az 3 kere wc ye gidiyorum
Gün içinde 3 lt su içmeme rağmen sürekli susuyorum geceleri de
Son 13 gün gibi görünüyor ama ben nasıl dayanıcam bilmiyorum
Evde zaten daha çok diken üstünde olurdun, hastane gözetiminde olman daha iyi nst ye bağlıyolardır, boşver yat dinlen.Bugun de cikarmiyolar canim.
Ilaca ragmen kalici bir degisiklik yokmus.
Bana da uyku yok wc ye gitmekten yok sağa dönecem yok sola dönecem yok düz uyuyorum diye kafamda bu sorularla sabah oluyor
Tesekkur ederiz
Bence alma şansın varsa al o pedlerden eczaneden kuzum, nolur nolmaz. Demek sızıntı olsada durabiliyor daha neler duycaz Allahım :) geçen arkadaşımın yengesi çok öksürüyorum diye dikkat et birisinin öksürdükçe amniyon sıvısı kaçmış bebeğin sıvısı azalmış falan dedi ama maşallah bende olmadı :)Yok canım gelmedi çok şükür. Yani açıkcası tam bir ped değil verdikleri, biraz dandik bişeacaba eczanedeki daha kaliteli kullanışlı mıdır ki.. Sargı bezli kalınca bi lohusa pedinin içine turnusol kağıdı koydular birkaç parça, oldu sana turnusol ped o gelen ıslaklık idrar da olamaz, çünkü idrar da olsa renk değiştirirmiş. Bakalım takibe devam edeceğim...
Nereida hanım anlattı da, bir hastasının erken haftalarda sızıntı şeklinde suyu gelmiş ama sonra kendiliğinden durmuş. Şimdi 39haftalık, haftaya biz alacağız bebek kendi gelmiyor diye dediKorkma sızıntı olmuş olabilir ama devamı gelmemesi önemli olan dedi. Spekulumla filan muayene etti yani sağolsun hiç geçiştirmedi.
Yeni anneleri tebrik ediyorumm saglicakla buyutsunler bebislerini insallahK krankenschwester canım senden de güzel haberler bekliyoruz :)
Aynen senin gibiyim bende. Gece uyanıyorum sonra gram uyku yok saatlerce duruyorum öyle. Bugünde 5 ten 7 ye kadar oturdum. Ya bide yorgunluktan gebermeme rağmen uyuyamıyorum sinirden kendimi dövücem niye uyumuyorsun diyeKendimle sorunum ne? Neden uyuyamıyorum anlamıyorum
Herkes sonra uyuyamıycan uyu dedikçe daha da stres olup hiç uyuyamıyorum :)Aynen senin gibiyim bende. Gece uyanıyorum sonra gram uyku yok saatlerce duruyorum öyle. Bugünde 5 ten 7 ye kadar oturdum. Ya bide yorgunluktan gebermeme rağmen uyuyamıyorum sinirden kendimi dövücem niye uyumuyorsun diye
Al benden de o kadar. O kadar su içiyorum ki gece bile 1 tl yi geçiriyordur. Resmen sabaha yorgun savaşçı gibi kalkıyorum. Öğlene kadar biraz uyursam of o bir iki saat çok iyi geliyor işteBen de ne yana dönsem rahat olmuyor
Napalım sabır biraz daha...
Yeni anneleri tebrik ediyorumm saglicakla buyutsunler bebislerini insallahK krankenschwester canım senden de güzel haberler bekliyoruz :)
Huzursuz bacak sendromu yaşayanlar burda mı? Bacaklarımı gecenın koru havalara kaldırmak zorunda kalıyorum. 5 dk dönüyorum ağrımaya başlıyor öbür taraf o taraf derken ikiside çürüyo sabaha kadar . Düz de yatamıyorum nolcak böyle bilmiyorum son 9 ama bittim bu bacak ağrılarından :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?