2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Al benden de o kadar. O kadar su içiyorum ki gece bile 1 tl yi geçiriyordur. Resmen sabaha yorgun savaşçı gibi kalkıyorum. Öğlene kadar biraz uyursam of o bir iki saat çok iyi geliyor işte

Ya ben de su su diye dolanıyorum eskiden su içtiğimi bilmezdim :)
Gece sanki 3 gün susuz kalmışım gibi dudaklarım kurumuş çatlamış
Sabahtan beri 1,5 lt içtim bile

Suan iyi misin peki canim geliyor mu hala

Amin canım, ya ben çok güveniyorum doktorumuza

Benim de öksürüğüm geçmedi bir türlü ya, hastanede grip kaptım. Ondan olmuş olabilir mi acaba, çok ilginçmiş

Suan iyi misin peki canim geliyor mu hala
İyiyim canım, gelen giden yok elhamdulillah

Teşekkür ederimm deniycem umarım yaparım :))))

Aaa doğru canım olabilir aslında. Çünkü ben öksürnce azcık altıma kaçırıyorum bazen
Seninki de o baskıyla sızıyo olabilir. Benmde geçmedi öksürüğüm kuzum ya doğuma kadar geçer inşallah. Sesim bile hala düzelmedi yine Allaha şükür burun tıkanıklığım baya geçti o bakımdan rahatım. Doğuma kadar toparlanırız inşallah

Bendede var malesef dün ağrısından uyuyamadım

Bebeğim 3 saat sonra çıktı ameliyattan çok şükür . hala makineye bağlı. Durumu iyi dediler. Stabil şu an. Serumla besleniyor. 2 güne oksijeni kısacaklarmış. Kendi kendine nefes alıp veremediğine bakacaklarmış. Ben daha bir kez gördüm. Elini tuttum. O kadar güzel ki. Hala yoğun bakımda. Ne kadar zor ve güzel bir şeymiş anne olmak. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Kimseye dermansız dert vermesin. Kucağının boş olması çok zor

İnşallah bian önce makinelerdende kurtulur canım. Çektiğin bu hüzünlü günler yaşayacağınız güzel günlerin kefareti olsun bunları unuttursun inşallah

Bende de başladı 2 gecedir
Bebek aşağıdayken bacak sinirlerine baskı oluyomuş
Elektriklenme uyuşma falan olabiliyormuş ki oluyo zatennnn
Sorma valla cok fena benım bacaklar uzun zamandır pert
Bendede var malesef dün ağrısından uyuyamadım
Ben epeydır uyuyamıyorum dönmekten
çok çok gecmıs olsun cnm bugunleride atlatacak güçlü bebek

Canım çok zor ama biraz sabır bu kadar sabrettin Allah'ın izniyle düzelecek herşey farkedilmesi bile çok önemli adım rabbim evlatlarimizin hep güzel günlerini göstersin insallahh

Kızlar nasılsınız nasipse ilk bebeğimi alıcam kucağıma. Bi iki haftadır hafif adet sancısı gibi agrılarm oluyodu dün gece çok şiddetlendi sabaha kadar uyuyamadım. Simdide var ara ara bi geliyo fena yani hemende hastaneye koşturmak istemiyorum. Doğum böyle mi başlıyor tecrübeli anneler fikirlerinizi alıyım

O nasıl oluyor bilmiyorum ama bir yeri sol kasığımın bacağımla birleştiği yerde dayalı, geceleri yatarken tam vajinal bölgede ağrı oluyor, bacaklarını açma dikme ihtiyacı hissediyorum, sağa sola dönerken ağrı oluyor yatınca, onun dışında herhangi bi su gelme vs yok. Hafif şekilde akıntı var, ve benim de son 9
Tam vaktinde mi gelir ? Sokaktayken gezerken mi gelir ? Eşim bi saat uzaklıkta şehirde ben istanbul insan tam da bu zamanlarda ihtiyaç duyuyor kocaman duygusal bi boşluk karmaşadayım, eş gibi olmuyor diğer aile fertleri... keşke Doğumda yanımda olabilse , girebilse, en önemlisi yetişebilecek mi ? Hadi 10 gün izin veriyor devlet sonrA geri gidecek,
Oyyyyyy eşleri her daim yanında olanlar az şikayet edin allah ayırmasın azıcık ayrı kalınca kıymete biniyorlar

Allah yardımcınız olsun.geçecek inşAllah bu günler

Rabbim yardım etsin inş yanında olur cnm. Benimde eve araçla 10 hastaneye yürüme esım 5 -10 dk uzaklıkta eşim ve gercekten ıyıkı var ne anne ne başkasında o rahatlıgı yakalayamıyo ınsan bi süre sonra. Eşte herkesten cok güvende ve rahat hıssedıyorum ben kendi şahsi adıma. Benim sezeryan gunume 9 gun var cnm normal güne 20 gün . 13 kasım 9:30 sezeryan tarıhımız. Daha erken gelirsede su vs gibi durumda alıyolar tabı.

Çabuk atlatırsınız inşallah canım bugünleri. Zor kısmı geçmiş. Tez kavuş yavruna.

meraba kizlar.ben ekim annesiyim.sizde de dogumlar baslamis.hayirli olsun.emzirme konusunda ilk iki hafta bebegim cok uyudugu icin gunde 3-4 sefer emzirebilmistim.sonuc cok kilo kaybi yasadi.aman siz dikkat edin en gec 2-3 saate bi emzirin.cocugu uyandirin ne yapip edip.uyuyan cocuk uyandirilip emzirilir mi diyenlere hic bakmayin.ilk zamanlar cok onemliymis.yazmak istedim.

merhaba, bebeğinizi güle güle büyütün.
bana ilk ay saat başı emzirmek lazım dediler.
yenidoğanlara ne zaman istese vermek lazımmış. bakalım yapabilicem mi
merak etmeyin sizin bebeğiniz de toparlar bundan sonra hızlıca inşallah :)

çok şükür i şallah makineden de kurtulup sağsağlim evinize dönersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…