Al benden de o kadar. O kadar su içiyorum ki gece bile 1 tl yi geçiriyordur. Resmen sabaha yorgun savaşçı gibi kalkıyorum. Öğlene kadar biraz uyursam of o bir iki saat çok iyi geliyor işte
Suan iyi misin peki canim geliyor mu halaEvet canım, hatta eve de döndük. Alttan muayene etti doktor, bir şey geliyor ama su veya değil diyemem, bakalım takip edeceğiz dedi. Nstde bir tane 50ye kadar sancı çıktı, başka bir şey yok (zaten sancım yoktu) bir de ped verdiler, gelen sıvı su mu değil mi diye bakmak için ama hastanede hiç gelmedi o sudan, eve yolladılar, pedi taktım gelirse bir şey bakacağız artık.
Amin canım, ya ben çok güveniyorum doktorumuzaBence alma şansın varsa al o pedlerden eczaneden kuzum, nolur nolmaz. Demek sızıntı olsada durabiliyor daha neler duycaz Allahım :) geçen arkadaşımın yengesi çok öksürüyorum diye dikkat et birisinin öksürdükçe amniyon sıvısı kaçmış bebeğin sıvısı azalmış falan dedi ama maşallah bende olmadı :)
Nereida hoca iyi ya, aklına takılan bişeyi bile üstünkörü geçmiyo sağolsun dikkatli tedbirli :) inşallah doğumlarımız da kolayca geçer :)
İyiyim canım, gelen giden yok elhamdulillahSuan iyi misin peki canim geliyor mu hala
Teşekkür ederimm deniycem umarım yaparım :))))Aslında o pedden bizimde bu aralar temin etmemiz lazım sanki yanaptın kuzum geldimi bidaha o sıvı?
Canım strest yapma dua oku bol bol. Çıktığında göreceksin gözünde çok büyüttüğünü kendini boşuna kastığını :) anlamadan ağrı sızı çekmeden al inşallah kucağına:)
Kuzum yazının altında beğen, çoklu alıntı, cevapla yazıyo ya sağ altta, oradan kimlerinkine cevap vermek istiyosan çoklu alıntıya bas. En son cevap yazmaya geldiğinde çoklu alıntı ekle yazar sol atta o da boş kutunun altında ona bas, herkesin yazısı geliyo. Sonra kişilerin mesajlarının altına yaz. [/ QUOTE] yazar mesela benmkinin sonunda alıntılarsan. O bittikten sonra yazmaya başla yazının içine sen kendininkini yazmış olma. Umarım yardımcı olmuşumdur
Aaa doğru canım olabilir aslında. Çünkü ben öksürnce azcık altıma kaçırıyorum bazenAmin canım, ya ben çok güveniyorum doktorumuza
Benim de öksürüğüm geçmedi bir türlü ya, hastanede grip kaptım. Ondan olmuş olabilir mi acaba, çok ilginçmiş
İyiyim canım, gelen giden yok elhamdulillah
Yaparsın kuzum :))Teşekkür ederimm deniycem umarım yaparım :))))
Bendede var malesef dün ağrısından uyuyamadımHuzursuz bacak sendromu yaşayanlar burda mı? Bacaklarımı gecenın koru havalara kaldırmak zorunda kalıyorum. 5 dk dönüyorum ağrımaya başlıyor öbür taraf o taraf derken ikiside çürüyo sabaha kadar . Düz de yatamıyorum nolcak böyle bilmiyorum son 9 ama bittim bu bacak ağrılarından :/
Bende de var hemde sadece uyurken değil otururken de eşim senin bacak protez mi diye dalga geçiyor :) :) :)Bende de başladı 2 gecedir
Bebek aşağıdayken bacak sinirlerine baskı oluyomuş
Elektriklenme uyuşma falan olabiliyormuş ki oluyo zatennnn
İnşallah bian önce makinelerdende kurtulur canım. Çektiğin bu hüzünlü günler yaşayacağınız güzel günlerin kefareti olsun bunları unuttursun inşallahBebeğim 3 saat sonra çıktı ameliyattan çok şükür . hala makineye bağlı. Durumu iyi dediler. Stabil şu an. Serumla besleniyor. 2 güne oksijeni kısacaklarmış. Kendi kendine nefes alıp veremediğine bakacaklarmış. Ben daha bir kez gördüm. Elini tuttum. O kadar güzel ki. Hala yoğun bakımda. Ne kadar zor ve güzel bir şeymiş anne olmak. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Kimseye dermansız dert vermesin. Kucağının boş olması çok zor
Sorma valla cok fena benım bacaklar uzun zamandır pertBende de başladı 2 gecedir
Bebek aşağıdayken bacak sinirlerine baskı oluyomuş
Elektriklenme uyuşma falan olabiliyormuş ki oluyo zatennnn
Ben epeydır uyuyamıyorum dönmektenBendede var malesef dün ağrısından uyuyamadım
çok çok gecmıs olsun cnm bugunleride atlatacak güçlü bebekBebeğim 3 saat sonra çıktı ameliyattan çok şükür . hala makineye bağlı. Durumu iyi dediler. Stabil şu an. Serumla besleniyor. 2 güne oksijeni kısacaklarmış. Kendi kendine nefes alıp veremediğine bakacaklarmış. Ben daha bir kez gördüm. Elini tuttum. O kadar güzel ki. Hala yoğun bakımda. Ne kadar zor ve güzel bir şeymiş anne olmak. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Kimseye dermansız dert vermesin. Kucağının boş olması çok zor
Canım çok zor ama biraz sabır bu kadar sabrettin Allah'ın izniyle düzelecek herşey farkedilmesi bile çok önemli adım rabbim evlatlarimizin hep güzel günlerini göstersin insallahhBebeğim 3 saat sonra çıktı ameliyattan çok şükür . hala makineye bağlı. Durumu iyi dediler. Stabil şu an. Serumla besleniyor. 2 güne oksijeni kısacaklarmış. Kendi kendine nefes alıp veremediğine bakacaklarmış. Ben daha bir kez gördüm. Elini tuttum. O kadar güzel ki. Hala yoğun bakımda. Ne kadar zor ve güzel bir şeymiş anne olmak. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Kimseye dermansız dert vermesin. Kucağının boş olması çok zor
Huzursuz bacak sendromu yaşayanlar burda mı? Bacaklarımı gecenın koru havalara kaldırmak zorunda kalıyorum. 5 dk dönüyorum ağrımaya başlıyor öbür taraf o taraf derken ikiside çürüyo sabaha kadar . Düz de yatamıyorum nolcak böyle bilmiyorum son 9 ama bittim bu bacak ağrılarından :/
Allah yardımcınız olsun.geçecek inşAllah bu günlerBebeğim 3 saat sonra çıktı ameliyattan çok şükür . hala makineye bağlı. Durumu iyi dediler. Stabil şu an. Serumla besleniyor. 2 güne oksijeni kısacaklarmış. Kendi kendine nefes alıp veremediğine bakacaklarmış. Ben daha bir kez gördüm. Elini tuttum. O kadar güzel ki. Hala yoğun bakımda. Ne kadar zor ve güzel bir şeymiş anne olmak. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Kimseye dermansız dert vermesin. Kucağının boş olması çok zor
Rabbim yardım etsin inş yanında olur cnm. Benimde eve araçla 10 hastaneye yürüme esım 5 -10 dk uzaklıkta eşim ve gercekten ıyıkı var ne anne ne başkasında o rahatlıgı yakalayamıyo ınsan bi süre sonra. Eşte herkesten cok güvende ve rahat hıssedıyorum ben kendi şahsi adıma. Benim sezeryan gunume 9 gun var cnm normal güne 20 gün . 13 kasım 9:30 sezeryan tarıhımız. Daha erken gelirsede su vs gibi durumda alıyolar tabı.O nasıl oluyor bilmiyorum ama bir yeri sol kasığımın bacağımla birleştiği yerde dayalı, geceleri yatarken tam vajinal bölgede ağrı oluyor, bacaklarını açma dikme ihtiyacı hissediyorum, sağa sola dönerken ağrı oluyor yatınca, onun dışında herhangi bi su gelme vs yok. Hafif şekilde akıntı var, ve benim de son 9
Tam vaktinde mi gelir ? Sokaktayken gezerken mi gelir ? Eşim bi saat uzaklıkta şehirde ben istanbulinsan tam da bu zamanlarda ihtiyaç duyuyor kocaman duygusal bi boşluk karmaşadayım, eş gibi olmuyor diğer aile fertleri... keşke Doğumda yanımda olabilse , girebilse, en önemlisi yetişebilecek mi ? Hadi 10 gün izin veriyor devlet sonrA geri gidecek,
Oyyyyyy eşleri her daim yanında olanlar az şikayet edin allah ayırmasınazıcık ayrı kalınca kıymete biniyorlar
Çabuk atlatırsınız inşallah canım bugünleri. Zor kısmı geçmiş. Tez kavuş yavruna.Bebeğim 3 saat sonra çıktı ameliyattan çok şükür . hala makineye bağlı. Durumu iyi dediler. Stabil şu an. Serumla besleniyor. 2 güne oksijeni kısacaklarmış. Kendi kendine nefes alıp veremediğine bakacaklarmış. Ben daha bir kez gördüm. Elini tuttum. O kadar güzel ki. Hala yoğun bakımda. Ne kadar zor ve güzel bir şeymiş anne olmak. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Kimseye dermansız dert vermesin. Kucağının boş olması çok zor
meraba kizlar.ben ekim annesiyim.sizde de dogumlar baslamis.hayirli olsun.emzirme konusunda ilk iki hafta bebegim cok uyudugu icin gunde 3-4 sefer emzirebilmistim.sonuc cok kilo kaybi yasadi.aman siz dikkat edin en gec 2-3 saate bi emzirin.cocugu uyandirin ne yapip edip.uyuyan cocuk uyandirilip emzirilir mi diyenlere hic bakmayin.ilk zamanlar cok onemliymis.yazmak istedim.
çok şükür i şallah makineden de kurtulup sağsağlim evinize dönersiniz.Bebeğim 3 saat sonra çıktı ameliyattan çok şükür . hala makineye bağlı. Durumu iyi dediler. Stabil şu an. Serumla besleniyor. 2 güne oksijeni kısacaklarmış. Kendi kendine nefes alıp veremediğine bakacaklarmış. Ben daha bir kez gördüm. Elini tuttum. O kadar güzel ki. Hala yoğun bakımda. Ne kadar zor ve güzel bir şeymiş anne olmak. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Kimseye dermansız dert vermesin. Kucağının boş olması çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?